• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İŞTE MİNİK KIZIM ÖYKÜ VE BEN...............

resim001dr8.jpg

w480.png

resim002ap8.jpg

w480.png

MELEĞİM CANIMMMMa.s.
HARİKA OLMUŞSUN:nazar:
ÖYKÜ ANNESİ GİBİ NAZLI MI OLACAK ACABA :uhm:NE DERSİNa.s

MELEĞİM CANIMMMMa.s.
HARİKA OLMUŞSUN:nazar:
ÖYKÜ ANNESİ GİBİ NAZLI MI OLACAK ACABA :uhm:NE DERSİNa.s

ABLAM YAA,,ULTRASON RESİMLERİNİ Bİ GÖRSEN TIPKI BEN..BANA ÇOK AMA ÇOK BENZİYOR KIZIM..
NAZLI OLUR TABİ ABLASI...yerimseniben
ÇOK KİLO ALMIŞMIYIM ABLAMM:çok üzgünüm:
DOĞUMDAN SONRA ARANIZDAYIM YER AÇIN BANA OLUR MU:1hug:

kıızlaaar nasılsınız bakalım
sabah her zamanki kahvaltımı yaptım farklı bişey yemedim yani.biraz geç yaptım o yüzden artık öğle yemeği yemem.

ben şimdi gideyim ütü falan yapacam ders çalışcam oof off yaa

merhabalar kızlar,
herkes komşularından şikayetçiymiş valla. ben zaten hiç şanslı olmadım bu konuda. Diğer evimde de 3 katlı bir apartmandı. Ama 2 katından oturan vardı. Ben bir de üst katımda oturan aile. Kadın ev hanımıydı ama her pazar temizlik yapardı. Eee ben de sadece ctesi pazar uyuyabiliyordum o yüzden acayip sinir oluyordum.

akşam yemeğim 4 tane tavuk köfte ve salata.

bu sabah yine bir bardak sahlep içtim.
Sonra ebru şallıyla pilates yaptım.
Sonra tekrar yattım bir saat kadar çünkü ben yine hasta oldum yaa.
ZAten boğazım acıyordu. sabah uyandğımda burnum da tıkanmıştı. Offf ya yine grip oldum.

Sılagül canım ben katılırdım senin yarışına ama hasta olunca kilo veremiyorum ben.
O yüzden iddalı olmadığım birşeye de katılmam.

nam ablacım ,bernuş,sılagül ve diğer kızlar hepinize merhaba........
özlüyorum bu topiği ama yakında beni de aranıza alınn olur mu.......kızım büğüyor bende büğüyorum 5 aylık oluyor kızım artık....4.ayımızı doldurduk...
Bakalım çok değişmişmiyim ablacım....
Size kızımın ve benim resmimi ekliyeyimmm

maşallah kırkbirkere maşallah subhanallah:emir_bebek::nazar:
ALLAhım nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.
bacum sen ne takıyon kiloya hele bi doğsun gerisini sonra düşünürsün.bizi habersiz bırakma emiŞenizŞeniz

merhabalar silagül ben varım yarışa senle bu hafta hadi bakalım.......
sabah 2 dilim ekmek maydanozlu peynir 1 top 1 dilime eş değer 5 zeytin
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba salata
sabah 100 yarım mekik 50 çapraz mekik 25 dk koşma hareketi 50 sopalı hareket yaptım 1,5 litre su içtim 1 tanede türk kahvesi içiyorumm
nam abla evet dr böle yaparsan yani yağı ve salçası az olursa kalorisi çookk düşük olur istediğin kadar içebilirsin dedi mesela tarhana çorbası içeceğin zaman limon ve sarımsaklı sos yap brokoli çorbasına krema yerine sütle yap gibi tiyolarda verdi hemen sizinle paylaşayım....
birde bu aralar çikolata yani tatlı krizim çok tutuyordu canın tatlı istediğinde hemen su iç veya meyve suyuna soda kat iç ama meyveli soda değil bu hazır satılanlardan yani onlarda şeker oranı yüksek çünkü tatlı haftada 3 gün yiyorum oda sütlü tatlılar (2 yemek kaşığı kadar) hamur türü olanları zaten aram yok...........
ben dr metopolizma hızlandırıcı çaylardan kullanamıyorum bebeğim var dedim oda bana bitkiselde olsa o çayları bıraktığında metopolizma dengen bozulur zaten dedi bol bol su iç spor yap ev işi yaparken bile hareketli yap bulaşık yıkarken durmak yerine ayaklarınla hafif hafif dans et en basit örnek dedi yani bol su ve spor dengeli beslenmek hayat felsefem olacak..........

beyaz melek tanımıyoruz birbirimizi.
çok güzel bir hamile olmuşsun. Allah hayırlı doğumlar versin.
Allah analı babalı büyütsün.

ilaç içmek için saat 1 gibi bir dilim ekmek ile biraz peynir yedim.
sonra ilaç içtim o da acayip terletti ve uyku yaptı.
2 saat uyumuşum valla terime uyandım.
sersem gibiyim o yüzden 1 şekerli bir nescafe içiyorum şimdi.

AMA GELEMEDİN,NABBERRRRR..İNŞALLAH YARINA..:jeyyar:
DÜN SPORUMA GİDEMEMİŞTİM KIZLAR
BUGÜN ALLAH İZİN VERİRSE ÖĞLEN SONRAKİ SEANSA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
(YANİ BERNUŞ'UN SEANSINA

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM..
BAĞIRSAKLARI HER İKİSİDE ÇALIŞTIRIR VALLA..HANGİSİ ACEPP..:uhm:
selam bacular
compass rose canım benim benim üst kattakini ben 3yıldır çekiyorum illallah geldi kendi evimden soğudum. hatta birgün nam ablamla konuşurken o bile duydu telefondan taşınıyorlarmı diye sordu yok her zamanki halleri dedim düşün yani

nam ablacım ALLAH yardımcısı olsun komşunun zor elbet ama baksana adam hak etmiş .inşallah kıymet bilen biriyle mutlu huzurlu bir yuva kurar ileride bu günlerini unutturur ona

iki gündür bacaklarım kollarım et kesmiş gibi ağrıyor ama durmak yok devam
kimse beni kaleye almamış ama ben yarış teklif ettiydim
olsun bende kendi kendimle yarışırım
metebolizma hızlandırıcı çay yaptım soğan suyu içtim ne güzel çalışıyor bağırsaklarım ya acaba hangisinden oldu

dün akşam ki menüm tavuklu mantar 3 kaşık ve 1 küçük but ancak yiyebildim 2 çatalda yoğurtlu ıspanaktan aldım 4 elma dilimide patates kızartması ama fırında sıfır yağlı
sonrasında 2çay bol su

bu sabah 7 de yarım ayva ve yarım elma 2 bardak su
saat 10da elmanın diğer yarısı
saat 11 de kahvem
sonrada lahana çorbamla devam etcem
görüşürüz bacular

CANIMM,MELEĞİM BENİM..
ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLMUŞSUN..
MAŞŞALLAH SANA..
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BİTANEM..a.s.:nazar:
nam ablacım ,bernuş,sılagül ve diğer kızlar hepinize merhaba........
özlüyorum bu topiği ama yakında beni de aranıza alınn olur mu.......kızım büğüyor bende büğüyorum 5 aylık oluyor kızım artık....4.ayımızı doldurduk...
Bakalım çok değişmişmiyim ablacım....
Size kızımın ve benim resmimi ekliyeyimmm

KIZIM TABİKİ SANA BENZİYCEK..
SENİN GİBİ GÜZEL VARKEN,BAŞKASINA BENZEMESİN ZATEN..
ALLAHIM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN MELEĞİM BENİM..:Saruboceq:
ABLAM YAA,,ULTRASON RESİMLERİNİ Bİ GÖRSEN TIPKI BEN..BANA ÇOK AMA ÇOK BENZİYOR KIZIM..
NAZLI OLUR TABİ ABLASI...
ÇOK KİLO ALMIŞMIYIM ABLAMM:
DOĞUMDAN SONRA ARANIZDAYIM YER AÇIN BANA OLUR MU

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM..
DİKKAT ET KENDİNE..a.s.
merhabalar kızlar,
herkes komşularından şikayetçiymiş valla. ben zaten hiç şanslı olmadım bu konuda. Diğer evimde de 3 katlı bir apartmandı. Ama 2 katından oturan vardı. Ben bir de üst katımda oturan aile. Kadın ev hanımıydı ama her pazar temizlik yapardı. Eee ben de sadece ctesi pazar uyuyabiliyordum o yüzden acayip sinir oluyordum.

akşam yemeğim 4 tane tavuk köfte ve salata.

bu sabah yine bir bardak sahlep içtim.
Sonra ebru şallıyla pilates yaptım.
Sonra tekrar yattım bir saat kadar çünkü ben yine hasta oldum yaa.
ZAten boğazım acıyordu. sabah uyandğımda burnum da tıkanmıştı. Offf ya yine grip oldum.

Sılagül canım ben katılırdım senin yarışına ama hasta olunca kilo veremiyorum ben.
O yüzden iddalı olmadığım birşeye de katılmam.

İZMİR SALLANIYOR DESENE BE CANIM YA....delikafadulden
BU ARADA İZMİR İN NERESİNDENSİN CANIM..
BENİM TEYZEMDE ORADA DA..MERAK ETTİM.:uhm:.
selam selam selammmm:))
izmire geldim eski düzenime geri döndüm yahuuu.. daha dikkatli yiyorum daha çok hareket ediyorum.. yarın sabahtan itibaren düzenli sporda yapıcam inşallah..
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum..

merhaba kızlar ben bu ara yoğurta düştüm çok şöyle tuzlu tuzlu içinede acı biber turşusu koyunca offf offf offff valla bu gün 3 çanak yedim akşam tarhana çorba ,pazı ve erişte ama eriştenin tadına baktım sadece sabah peynir ekmek öğlen ise kavurma ve 1 dilim ekmek yedim bu arada 3 kuru kayısı ve bol bol suu

iyi akşamlar kızlar
çok yoğun bi kaç gün geçirdim o yüzden de pek uğrayamadım siteye

bugun yediklerimi yazayim:
sabah : 1 tost 1 bardak sıcak süt
öğle: 1 soğuk sandiviç domates peynir vs çay
akşam üstü: 1 tane poaça
akşam: salata 3 kaşık tavuklu pilav
aralarda çay içtim.

selam kızlar dün yazdım ama bir türlü gönderemedim nasılsınız ben kötüyüm bağırsak sorunu çekiyorum midede yanma şişkinlik ve tabiki wc ile küstük sanırsam bugün sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile peynir domates ve yarımınada yağ sürüp yedim öğle simit yedim akşamda brokolili karnıbahar ve domatesten oluşan salata yedim öptüm canlarım

selam bacular
nasılsınız bakem.
dün akşamki menüm diyetimde olmamasına rağmen 1 dilim susamlı ekmek ve iki kaşık yağsız tavuk ciğeri
akşam yatmadan önce limonlu zencefil çayı içtim.

sabah 7 de 2 günkurusu yarım litre su
saat 9 da kahvemi içtim
saat 10 da 1 elma yedim
soğan suyumu kaynattım
lahana çorbamıda çıkardım ara ara içerim
gideyimde iş yapayım biraz
hareket olsun birazhihoyyyt:dance:

Son düzenleme:
Back