İŞTE MİNİK KIZIM ÖYKÜ VE BEN...............
MELEĞİM CANIMMMMa.s.
HARİKA OLMUŞSUN
ÖYKÜ ANNESİ GİBİ NAZLI MI OLACAK ACABA :uhm:NE DERSİNa.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MELEĞİM CANIMMMMa.s.
HARİKA OLMUŞSUN
ÖYKÜ ANNESİ GİBİ NAZLI MI OLACAK ACABA :uhm:NE DERSİNa.s
nam ablacım ,bernuş,sılagül ve diğer kızlar hepinize merhaba........
özlüyorum bu topiği ama yakında beni de aranıza alınn olur mu.......kızım büğüyor bende büğüyorum 5 aylık oluyor kızım artık....4.ayımızı doldurduk...
Bakalım çok değişmişmiyim ablacım....
Size kızımın ve benim resmimi ekliyeyimmm
hayırlı doğumlar nasip etsin allahım allah analı babalı büyütsün canım yaaaa.s.
DÜN SPORUMA GİDEMEMİŞTİM KIZLAR
BUGÜN ALLAH İZİN VERİRSE ÖĞLEN SONRAKİ SEANSA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
(YANİ BERNUŞ'UN SEANSINA
selam bacular
compass rose canım benim benim üst kattakini ben 3yıldır çekiyorum illallah geldi kendi evimden soğudum. hatta birgün nam ablamla konuşurken o bile duydu telefondan taşınıyorlarmı diye sordu yok her zamanki halleri dedim düşün yani
nam ablacım ALLAH yardımcısı olsun komşunun zor elbet ama baksana adam hak etmiş .inşallah kıymet bilen biriyle mutlu huzurlu bir yuva kurar ileride bu günlerini unutturur ona
iki gündür bacaklarım kollarım et kesmiş gibi ağrıyor ama durmak yok devam
kimse beni kaleye almamış ama ben yarış teklif ettiydim
olsun bende kendi kendimle yarışırım
metebolizma hızlandırıcı çay yaptım soğan suyu içtim ne güzel çalışıyor bağırsaklarım ya acaba hangisinden oldu
dün akşam ki menüm tavuklu mantar 3 kaşık ve 1 küçük but ancak yiyebildim 2 çatalda yoğurtlu ıspanaktan aldım 4 elma dilimide patates kızartması ama fırında sıfır yağlı
sonrasında 2çay bol su
bu sabah 7 de yarım ayva ve yarım elma 2 bardak su
saat 10da elmanın diğer yarısı
saat 11 de kahvem
sonrada lahana çorbamla devam etcem
görüşürüz bacular
nam ablacım ,bernuş,sılagül ve diğer kızlar hepinize merhaba........
özlüyorum bu topiği ama yakında beni de aranıza alınn olur mu.......kızım büğüyor bende büğüyorum 5 aylık oluyor kızım artık....4.ayımızı doldurduk...
Bakalım çok değişmişmiyim ablacım....
Size kızımın ve benim resmimi ekliyeyimmm
ABLAM YAA,,ULTRASON RESİMLERİNİ Bİ GÖRSEN TIPKI BEN..BANA ÇOK AMA ÇOK BENZİYOR KIZIM..
NAZLI OLUR TABİ ABLASI...
ÇOK KİLO ALMIŞMIYIM ABLAMM:
DOĞUMDAN SONRA ARANIZDAYIM YER AÇIN BANA OLUR MU
merhabalar kızlar,
herkes komşularından şikayetçiymiş valla. ben zaten hiç şanslı olmadım bu konuda. Diğer evimde de 3 katlı bir apartmandı. Ama 2 katından oturan vardı. Ben bir de üst katımda oturan aile. Kadın ev hanımıydı ama her pazar temizlik yapardı. Eee ben de sadece ctesi pazar uyuyabiliyordum o yüzden acayip sinir oluyordum.
akşam yemeğim 4 tane tavuk köfte ve salata.
bu sabah yine bir bardak sahlep içtim.
Sonra ebru şallıyla pilates yaptım.
Sonra tekrar yattım bir saat kadar çünkü ben yine hasta oldum yaa.
ZAten boğazım acıyordu. sabah uyandğımda burnum da tıkanmıştı. Offf ya yine grip oldum.
Sılagül canım ben katılırdım senin yarışına ama hasta olunca kilo veremiyorum ben.
O yüzden iddalı olmadığım birşeye de katılmam.
selam selam selammmm:))
izmire geldim eski düzenime geri döndüm yahuuu.. daha dikkatli yiyorum daha çok hareket ediyorum.. yarın sabahtan itibaren düzenli sporda yapıcam inşallah..
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum..