• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar nasılsınız.
sabah her zamanki kahvaltımı yaptım.birazdan arkadaşıma kahve içmeye gidicem.
yarında spora gitmeye başlıyorum tekrardan çok ara verdim yeter bukadar tembellik dimi ama..
herkesi ayrı ayrı öptümmmm

bu takım lideri olayı çok iyi olmuş benim liderliğime 7 hafta var bu arada artık çok sıkı bir diyet yapacağım hayatı erteleyip duruyorum e yeter artık hem başka türlüde kim ne yapsın benim liderliğimi di mi iyi bir motive olacak benim için gerçi nam senin liderliğinde bence çok iyi aöma benim sorunlarım aslında sorun değil misafirim bitmedi bir türlü Allah eksik etmesin

şimdi şu soruların cevabını yazayım sanırım burada yazacağım
1) ben bir türlü hedeflediğim diyeti ve sporu yapamadım biz gurbetteyiz dolayısı ile benim ailem yada kayınvalidemler geliyor yanımıza 2-3 hafta kalıyorlar evde misafir olunca diyet yapamıyorum izin istediğimde annemler gelmişti aynı anda gittiğim spor kulubüde tadilata girdi e ne spor yapabildim nede diyet evdeki insana sen bunu ye ben bunu demek olmuyor e onlarada diyet yaptıramıyorsunuz bugün yarın kayınvalidemler gelecek bu arada
2)benim hedefim çok büyük olmayacak ufak ufak hedefler belirleyip ulaşınca oleyyyyyy diyip yeni bir hedef seçmek daha uygun geliyor bana ben 1 martta 91 kiloyu hedefliyorum yani 2 haftada 2 kilo
3) bence buradaki motivasyon çok iyi ama ben çok sık giremiyorum bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım
4) bu soruya kelin ilacı olsa diyeceğim malesef benim kendime faydam yok takımın en şişkosuyum

selam bacular
dün akşam kociş ve oğluma kalpikli(oğlumun değimiyle) vişneli pasta yaptım.akşam 1 dilim onunla 1 bardak süt içtim

kahvaltım 12 de sucuklu mantarlı omlet(kociş yaptı pekte gözel olmuştu:asigim:)
1 çay
1 parça peynir
2 dilim ekmek

saat 13 sütlü kahve
dışarı çıkayımda azcık eriteyim
kendinize iyi bakın iyi hafta sonları

MERHABALAR ARKADAŞLAR..ANCAK GİREBİLDİM NET E..NASILSINIZ..HAFTA SONUNUZ UMARIM GÜZEL GEÇMİŞTİR..

DÜN AKŞAM DAN BAŞLIYALIM BAKALIM..
ARKADAŞLAR BİZE TOPLANDI..TOPLUCA YEMEK YEDİK..

19:30 DA:
1 ADET ÇUPRA IZGARA BALIK,
1 KAŞIK HAVUÇ SALATASI,
1 KAŞIK KURU BİBERLİ YOĞURT,
VE YEŞİL SALATA..
1 KADEH ŞARAP İÇTİM..

2 DİLİM ELMA YEDİM..
1 KUPA SILAGÜL ÇAYI İÇTİM..
1 KUPA DA NORMAL ÇAY İÇTİM..
YATANA KADAR 3 LT SU İÇMİŞİM..

BUGÜN SABAH:

09:30 DA:
1 LT SU,
1 KAŞIK KIYMALI MENEMEN,
1 DİLİM PEYNİR,
1 TAT. KAŞIĞI BAL,
1 DİLİM EKMEK,
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇÇAY..

ÖĞLEN EŞİM BİR MAĞAZADA NÖBETÇİYDİ,ONUNLA GİTTİK..
BİZ KIZIMLA SİNEMAYA GİRDİK,
1 LT SU İÇMİŞİM
2 AVUÇ MISIR YEDİM..
SONRADA BAYAĞI BİR DOLAŞTIK..YORULMUŞUM VALLA..

AKŞAM YEMEĞİM:
18:30 DA:
YARIM LT SU,
1 İNCECİK DİLİM OMLET(EŞİM YAPTI DA)
1 DİLİM EKMEK,
2 KAŞIK KURUBİBERLİ YOĞURT,
1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

1 KUPA FORM ÇAYI..
ŞİMDİLİK BU KADAR..KIZIM PUDİNG İSTEDİ ŞİMDİ ONU YAPICAM..

1 KASE YERİM HERALDE..AMA BİTTERLİ..
VE SUYA DEVAMMMMM
İYİ GECELER ARKADAŞLAR..:teytey:

nerdesiniz hanımlar kismecikler yok mu??
bende kahve içmeye gittim arkadaşıma ama o çay yapmış yanınada sigara böörei malumunuz yedik bi kaçtane
gitmeden öncede taze bezelye kayganası yeiştim

akşamda balık yidim boll salatayla

kızlar hepinize ii geceler

tamam nam ablacım,
o zaman yazmayayım.
Bugün sabah boğazım çok kötüydü o yüzden sadece sahlep içtim çok da iyi geldi.
Sonra tatlı geldi hazır olanlarından almıştım. Üstüne 2 kocaman bardak su içtim.
İkindi de dışarıda yedim ama ızgara bonfile yedim 3 küçük parça.
yanında da light kola içtim.

Şimdi de 2 kivi yedim. Bugün içtiğim suyun haddi hesabı yok. Boğazım kötü olduğu için sürekli su içiyorum iyi geliyor.

Hepinize iyi geceler...

selam kızlar bugün öldüm yorgunluktan inanın yeni bitti işim şu pazar günlerini hiç sevmiyorum iş bitmi
yor bu arada kızlar patates rejimim bitti çünkü kabız oldum karnım çok kötü şiş sancıda yaptı son zamanlarda çok düzenli bir tuvalet alışkanlığım vardı malesef 2 gündür tık yok ben daha önce çok ciddi bir bağırsak rahatsızlığı geçirdiğim için korkuyorum bundan sonra sık yemek bol spor benim tek ilacım bu neyse yediklerimi yazayım sabah kepek 2 dilim ekmekle bol domates peynir azcık yağ bal öğle kuru biber dolması akşamda bol bol brokoli çünkü brokoli benim bağırsaklarımı çalıştırıyor
öptüm canlarım

selam arkadaşlar
bu sabah 2 günkurusu ve 2 bardak su
saat 10da 1kase sütlü nesfit
saat 11 kahve
lahana çorbamı hazırlıyorum
dün çok gezmişim bacaklarım ağrıyor valla
bugün çok işim var
evi şöyle bir kırklayayım çamaşır ütü bunları yapınca bide yürücem koşu bandında şöyle lahana yağımıda süreyim sarıp sarmalanayım
bu hafta takım lideriniz olqarak elimden geleni yapıcam ama hadi sizde canlanın diyet listesi belirleyin günlük aktivitede bulunun hadi hadi bir iki -bir ikihihoyyytyürüyüşe çıkamıyormusunuz açın bir oynak parça hem oynayın hem terleyin ama önce streç flimle sarının:teytey::dance:hem moralniz düzelsin hem kilo verin

içerden soğan suyum beni çağırıyor gidip kapatayım altını:içelim:sizede ikram edeyim

GÜNAYDIN KIZLARa.s.
HEPİNİZİN HAFTASI GÜZEL GEÇER İNŞALLAH

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:15 1 BARDAK AYVA SUYU

11:00 1 BARDAK MEYVE SUYU
11:30 1 BARDAK MEYVE SUYU

BU GÜN KENDİMİ HİÇ BEĞENMİYORUM, DÜN 23:30 GİBİ REGL OLDUM

ebru şallı ile pilatesimi yaptım.
ayy bugün komşulardan yana ben de çok dertliyim.
O kadar gürültü var ki üst katta galiba temizlik var kaldırıp indirmedikleri şey kalmadı sabah baya da erken başladılar. Buna katlanabilirim çünkü normalde üst katta hiç ses gelmiyor.
Ancak alt kattakiler çok fena yaaa.... Öyle bağırarak konuşuyorlar ki ben tv sesi duyamıyorum bazen nasıl ders çalışayım bu gürültüde. Ki ben uyardım bir kere onları. Bir de diyorlar ki ses bizden gelmiyordur. Onlardan geldiğine eminim çünkü ne konuştuklarını duyuyorum kelime kelime. İnsanlar hala daha apartmanda yaşamayı öğrenemedi.

Saat 12de bir dilim ekmeğin üstüe beyaz peynir koyarak yedim.
Yanında da 1 bardak çay.

ben geldim millet 1 dilim ayva yedim
soğan suyumuda içtim
çorbamıda koydum ateşe

şimdi canlarım benim ,sizi bu hafta en çok kiloyu kim verecek yarışmasına davet ediyorum.delikafadulden
ben varım başka kim var bu yarışmaya katılacak yokmu kendine güvenen:jeyyar:
kaznana büyük ödül var hadi bakalım kim benle yarışacak

büyük ödül için değer bence
gideyim çok çalışmam lazım çok

Back