• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MERHABALAR..BUGÜN KEYFİM YOKTU,OYÜZDEN EV FALAN TEMİZLİYEMEDİM VALLA..CANIM İSTEMEDİ NAPİMMM:dilcikar:

ÖĞLEN YEMEK YEMEDİM..SADECE 2 KAŞIK BİTTERLİ PUDİNGDEN YEDİM..
YARIM LT SU..
10 DK ÖNCEDE 1 KUPA SILAGÜL ÇAYI İÇTİM..

ŞİMDİLİK BU KADARCIK..BİRAZDAN DIŞARI ÇIKICAM,MELEĞİMİ ALMAYA GİDİCEM..
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..a.s.

ebru şallı ile pilatesimi yaptım.
ayy bugün komşulardan yana ben de çok dertliyim.
O kadar gürültü var ki üst katta galiba temizlik var kaldırıp indirmedikleri şey kalmadı sabah baya da erken başladılar. Buna katlanabilirim çünkü normalde üst katta hiç ses gelmiyor.
Ancak alt kattakiler çok fena yaaa.... Öyle bağırarak konuşuyorlar ki ben tv sesi duyamıyorum bazen nasıl ders çalışayım bu gürültüde. Ki ben uyardım bir kere onları. Bir de diyorlar ki ses bizden gelmiyordur. Onlardan geldiğine eminim çünkü ne konuştuklarını duyuyorum kelime kelime. İnsanlar hala daha apartmanda yaşamayı öğrenemedi.

Saat 12de bir dilim ekmeğin üstüe beyaz peynir koyarak yedim.
Yanında da 1 bardak çay.
HAKLISIN TATLIM
İNSANIN SİNİRLERİ ALT-ÜST OLUYOR

MERHABALAR..BUGÜN KEYFİM YOKTU,OYÜZDEN EV FALAN TEMİZLİYEMEDİM VALLA..CANIM İSTEMEDİ NAPİMMM:dilcikar:

ÖĞLEN YEMEK YEMEDİM..SADECE 2 KAŞIK BİTTERLİ PUDİNGDEN YEDİM..
YARIM LT SU..
10 DK ÖNCEDE 1 KUPA SILAGÜL ÇAYI İÇTİM..

ŞİMDİLİK BU KADARCIK..BİRAZDAN DIŞARI ÇIKICAM,MELEĞİMİ ALMAYA GİDİCEM..
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..a.s.

KEYFİN HAVADAN MI?:uhm: YOK BAŞKA BİRŞEYDEN Mİ?:uhm:

KIZLAR BU GÜN SPORUMA GİDEMEDİM:çok üzgünüm:

GECE KAPI ÇALDI(12 DE) SEVDİĞİM KOMŞULARIMDAN BİRİ
EŞİYEL BİRBİRİNE GİRMİŞLER POLİSLER FİLAN GELMİŞ KIZCAĞIZDA DOĞRU BANA KOŞMUŞÇok üzgünüm çoook

SABAHA KADAR OTURDUKmirmirmirmir O ANLATTI AĞLADIsenağlamaBENDE İNLEDİM AĞLADIMsenağlama SONRA EŞİNİN YANINA BENİMKİNİ GÖNDERDİK NEYSE ORTALIK BİRAZ SAKİNLEDİ(TABİ SAAT KAÇTI HATIRLAMIYORUM) BİZİM KIZ GİTTİ GİTME ABLACIM BURADA KALDİYE ISRAR ETTİM AMA "SABAH ERKENDEN İŞE GİDİYORUM "DEDİ " ABLA ŞİMDİ BEN EVDE GİTMEZSEM GELİP SİZLERİ RAHATSIZ EDECEK"Çok üzgünüm çoook

NEYSE 5 DK. ÖNCE KONUŞTUM BİZİM KIZ İLE AYRILMAYA KARAR VERMİŞ(ÇOCUKLARI YOK) "8 YILDIR HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM ARTIK HUZUR İSTİYORUM"
EEEE :sm_confused:HAKLI BİRŞEY DİYEMİYORUM. KIZ ÇALIŞIYOR ADAM EVDE YİYİP İÇİYOR(MALESEF ALKOLDE VAR) YAN GELİP YATIYOR.
YANİ BİZİMKIZ OLMAZSA YİYECEK EKMEĞİ YOK AMACADIARZU

NEYSE HAKLARINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN:Saruboceq:

merhabalar kızlar
nam abla komşuna çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı olsun.
compass_rose geçmiş olsun canım
bende bu sabah
önce iki k.kayısı 1 bardk su
birkaç çatal ollet
bir fincan şekersz çay
bir dilim kepekli ekmk

öğle üç tane form bisküvi
sonracuma dışarı çıktım 25 dk yürüdüm ordam spora gittim ordada 20 dk yürüdüm.sonra 1 saat sporumu yaptım eve geldim

akşam yemeğim
bir kase yayla çorbası bir kase taze fasulye diblesi 1 dlm kpkli ekmk

şuanda çok yorgunum ve başım çok ağrıyor hepinizi öpüyorum kızlar
kendinize iyi bakın emi?

EN İYİSİNİ YAPIYO BENCE..
İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN..KATLAN KATLAN NEREYE KADAR DİMİ AMA..KARAR VERMEK ZOR AMA YAPILICAK BİRŞEY YOKSA,DOĞRU OLAN BUDUR YANİ..a.s
KIZLAR BU GÜN SPORUMA GİDEMEDİM:çok üzgünüm:

GECE KAPI ÇALDI(12 DE) SEVDİĞİM KOMŞULARIMDAN BİRİ
EŞİYEL BİRBİRİNE GİRMİŞLER POLİSLER FİLAN GELMİŞ KIZCAĞIZDA DOĞRU BANA KOŞMUŞÇok üzgünüm çoook

SABAHA KADAR OTURDUKmirmirmirmir O ANLATTI AĞLADIsenağlamaBENDE İNLEDİM AĞLADIMsenağlama SONRA EŞİNİN YANINA BENİMKİNİ GÖNDERDİK NEYSE ORTALIK BİRAZ SAKİNLEDİ(TABİ SAAT KAÇTI HATIRLAMIYORUM) BİZİM KIZ GİTTİ GİTME ABLACIM BURADA KALDİYE ISRAR ETTİM AMA "SABAH ERKENDEN İŞE GİDİYORUM "DEDİ " ABLA ŞİMDİ BEN EVDE GİTMEZSEM GELİP SİZLERİ RAHATSIZ EDECEK"Çok üzgünüm çoook

NEYSE 5 DK. ÖNCE KONUŞTUM BİZİM KIZ İLE AYRILMAYA KARAR VERMİŞ(ÇOCUKLARI YOK) "8 YILDIR HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM ARTIK HUZUR İSTİYORUM"
EEEE :sm_confused:HAKLI BİRŞEY DİYEMİYORUM. KIZ ÇALIŞIYOR ADAM EVDE YİYİP İÇİYOR(MALESEF ALKOLDE VAR) YAN GELİP YATIYOR.
YANİ BİZİMKIZ OLMAZSA YİYECEK EKMEĞİ YOK AMACADIARZU

NEYSE HAKLARINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN:Saruboceq:

SLM KIZLAR NASILSINIZ
ben bu gün akşam kaçırdım biraz çok yemedimde kızartma yedim ya ne pişireceğimi şaşırıyorum bazen bu günde öyle oldu en sonunda kızartma yaptım bu son yıllarda yaptığım en kötü kızartmaydı bu arada istemeden yapınca böyle oldu besbelli az yedim en azından kendimi kısmasam 3-4 katını yerdim kötü olmasına rağmen

selam kızlar nam abla komşuna üzüldüm inşallah hakkında hayırlısı budur......rose canım bende çok var öle komşulardan bide misafirim olsa az gürültüm olsa hemen şikayet ama ben hergün çekiyorum onu demiyorlar haklısın apartmanda oturmayı öğrenemediler bazı kişilerrr.........
sabah 2 dilim ekmek çay yumurta
öğlen 1 tabak çorba 2 dilim ekmek salata
akşam 2 tane tavuk köfte 1 bardak kola salata 2 dilim ekmek
sabah 100 yarım mekik 50 çapraz mekik 100 sopalı hareket 25 dk koşma hareketi yaptım akşamda aynı hareketleri tekrarladım aynı sayıda gün boyu 2,5 buçuk litre su 2 tane nescafe içtim...

Son düzenleme:
soğan çorbası : soğanları halka halka doğruyorum az yağ ve salçayı kavuruyorum soğanlarıda içine atıp suyunu döküyorum ( arada içine değişiklik olsun diye çook az ince bulgur koyuyorum) piştikten sonra kıyılmış maydanoz ve limon eklerseniz tadı daha güzel oluyor...
lahana çorbasıda soğan çorbası gibi ama lahanaları minik minik doğruyom yada robotton geçiriyom lahanalar ı haşlamayın hem vitamini hemde suyu kaybolduğu için tok tutma özelliğini kaybediyormuş. lahanalar erime noktasına gelince çorba pişmiş demektir afiyet olsun
bu çorbalar hem tok tutuyor hemde yağ yakımına yardımcı oluyor............

merhabalar kızlar
nam abla komşuna çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı olsun.
compass_rose geçmiş olsun canım
bende bu sabah
önce iki k.kayısı 1 bardk su
birkaç çatal ollet
bir fincan şekersz çay
bir dilim kepekli ekmk

öğle üç tane form bisküvi
sonracuma dışarı çıktım 25 dk yürüdüm ordam spora gittim ordada 20 dk yürüdüm.sonra 1 saat sporumu yaptım eve geldim

akşam yemeğim
bir kase yayla çorbası bir kase taze fasulye diblesi 1 dlm kpkli ekmk

şuanda çok yorgunum ve başım çok ağrıyor hepinizi öpüyorum kızlar
kendinize iyi bakın emi?
EVET HAKLISIN TATLIM HAYIRLISI OLSUN
SPORUNA DEVAM, İNAN BEN DÜN GİDEMEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm:
AMA BUGÜN TELAFİ EDECEĞİM

merhabalar herkeseee..
tatilim bitti :( bu sabah izmire geldim..
ahhh çok suçluyum ben ahhh... son 5 gündür yediklerime pek dikkat etmedim:( haftayı kilo almadan bitirebilirsem ne mutlu banaaa :/
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
Nam komşuna üzüldüm ama çekilecek tarafıda kalmamış gibi yani düzelecek olan 8 yılda düzelirdi heralde hayırlısı olsun ne diyelim
MALESEF TATLIM ÇEVREMİZDE O KADAR ÇOK Kİ BÖYLE VAKALAR
soğan çorbası : soğanları halka halka doğruyorum az yağ ve salçayı kavuruyorum soğanlarıda içine atıp suyunu döküyorum ( arada içine değişiklik olsun diye çook az ince bulgur koyuyorum) piştikten sonra kıyılmış maydanoz ve limon eklerseniz tadı daha güzel oluyor...
lahana çorbasıda soğan çorbası gibi ama lahanaları minik minik doğruyom yada robotton geçiriyom lahanalar ı haşlamayın hem vitamini hemde suyu kaybolduğu için tok tutma özelliğini kaybediyormuş. lahanalar erime noktasına gelince çorba pişmiş demektir afiyet olsun
bu çorbalar hem tok tutuyor hemde yağ yakımına yardımcı oluyor............

ABLACIM BU ÇORBAYI SANA DR. VERMİŞTİ YANIMIYORSAM

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
ŞU ANDA ANNEMDEYİM,DR İŞİ VAR,BİRDE PAZAR FALAN MALUM İŞLER YANİ..
KAHVALTIM:
1 LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
SALATALIK,
1 ADET YUMURTA,
VE 2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY...

YARIM LT SU..
ŞİMDİLİK KAÇTIM..SONRA GÖRÜŞÜRÜZ...a.s.

selam bacular
compass rose canım benim benim üst kattakini ben 3yıldır çekiyorum illallah geldi kendi evimden soğudum. hatta birgün nam ablamla konuşurken o bile duydu telefondan taşınıyorlarmı diye sordu yok her zamanki halleri dedim düşün yani.kötükedihüso

nam ablacım ALLAH yardımcısı olsun komşunun zor elbet ama baksana adam hak etmiş .inşallah kıymet bilen biriyle mutlu huzurlu bir yuva kurar ileride bu günlerini unutturur ona:teselli:

iki gündür bacaklarım kollarım et kesmiş gibi ağrıyor ama durmak yok devam
kimse beni kaleye almamış ama ben yarış teklif ettiydim senağlamasenağlama
olsun bende kendi kendimle yarışırımhihoyyyt
metebolizma hızlandırıcı çay yaptım soğan suyu içtim ne güzel çalışıyor bağırsaklarım ya acaba hangisinden oldu

dün akşam ki menüm tavuklu mantar 3 kaşık ve 1 küçük but ancak yiyebildim 2 çatalda yoğurtlu ıspanaktan aldım 4 elma dilimide patates kızartması ama fırında sıfır yağlı
sonrasında 2çay bol su

bu sabah 7 de yarım ayva ve yarım elma 2 bardak su
saat 10da elmanın diğer yarısı
saat 11 de kahvem
sonrada lahana çorbamla devam etcem
görüşürüz bacular

nam ablacım ,bernuş,sılagül ve diğer kızlar hepinize merhaba........
özlüyorum bu topiği ama yakında beni de aranıza alınn olur mu.......kızım büğüyor bende büğüyorum 5 aylık oluyor kızım artık....4.ayımızı doldurduk...
Bakalım çok değişmişmiyim ablacım....
Size kızımın ve benim resmimi ekliyeyimmm

İŞTE MİNİK KIZIM ÖYKÜ VE BEN...............

resim001dr8.jpg

w480.png

resim002ap8.jpg

w480.png

Back