aman aman kimler gelmiş hoşgeldin canımmmmmkızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.
zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam:dance:
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişlera.s.
bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudumŞeniz
nam ablacım hala en seksüü sensin:jeyyar:
hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremiyodum ama kısaca özetliyim size
pazar günü arkadaşlarla buluştuk öğlen tavuklu pilav yedim zehirlendim. gece sabaha kadar rahatsızlandım. sen misin rejime girip pilav yiyen ne var ne yok çıkardım
dün biraz daha iyiydim. sabah 1 dilim ekmek bi parça peynir domates çay yedim. öğlen de bezelyeli kuşbalı gb bişi yedim. akşam halamda kaldım yemek yoktu domates peynir ekmek ( yarım sandiviç ekmeği )
bugun okulda sabahtan akşama kadar hiç aram yoktu. öğle ton balıklı sandiviç yedim
akşam da yayla çorbası pırasa yemeği ve 1 dilim ekmek
şimdi süt içiyorum. şu aralar çok sardım sıcak süte
selam kızlar nam ablacım soruları ilgili alana cevapladım güzel bir uygulama olmuş ama kendimi kötü hissettim sanki disipline gitmiş bir öğrenci gibi hissettim amanın utandım valla neyse ama hakkettim ben bunuklava:
kızlar yarın doktora gidiyorum sabahtan guatır tiroit ve boynumda modüller varmış :uhm:bakalım yarın bir uzmana görünecem aslında kaç zaman önce gitmeliydim ama bir türlü gitmedim herşeyi boşladım ya kendi sağlığımıda sallıyorumama yarın gidecem artık boynumun sağ tarafı şiş baya belli oluyor bana dua edinde bir sakatlık çıkmasın ay bide bu çıkarsa kafayı sıyırırım artıkdelikafadulden
vaktim olursa tıp merkezinin yanında spor salonu var bi uğrayayımda fiyatları sorayım uygun olursa oraya başlarım aman benim adam laf eder ama kapatırım kulaklarımı artık
hadi canlarım öptüm hepinizi
kızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.
zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler
bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudum
nam ablacım hala en seksüü sensin
hepinizi öpüyorum
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
NASILSINIZ BUGÜN
BENİM BOĞAZIMDA BİR(OĞLUMUNDA) SABAH KADAR ÖKSÜRÜK UYUDUĞUMDA 4 TÜ :1no2:
TATLIM YARIN KİLO BİLDİRİMİ VAR İŞİN VASA BU AKŞAMDAN YADA YARIN SABAH ERKENDEN KİLONU BİLDİRİRSEN SEVİNİRİMSelam..
Bİrtane Piko
Bir paket susamlı çubuk
3 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 kase çorba
3-4 kaşık pilavı
3 tane ciğer
Yarım muz.
BENCE AYRICALIKTIRyerimsenibenherkese merhabalar
nam ablacım kova burcu olmaktan bende memnunum:jeyyar:
kızlar hepinizi ayrı ayrı öptümmm.yarın sabah erken kalkıp yeme düzenime geri dönücem.tabii daha önemlisi ders çalışmaya başlıcam.sporada devammmmm
muujjkkssŞeniz iyi gecelerrrr:teytey:
HAYATIM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI BİZE VERİRSİNevet kızlar selam bugün doktora gittim sonuçlar cumaya bugün sabah doktora aç gittim nerdeyse öğle geldim çeyrek ekmek sandviç peynirle ikindi 1 puaça akşam az tavuk az makarna bol salata yoğurt öptüm canlarım
kızlar akşam yemeğim.
light iskender. nasıl oluyor diyeceksiniz?
1 tane kepek ekmeğini küçük küçük kestim. onları fırına verdim.
Sonra üstüne 3 kaşık kadar yoğurt koydum.
onun üstüne de 100 gr kadar kıyma kavurup koydum (ama kıymanın kendi yağıyla hiç başka yağ koymadım).
onun üstüne de çok az domates sos yaptım.
süper oldu valla.
Yanında da kola süper olurdu ama içemem sonra bana selülit olarak geri döner.
[ı]günaydın arkadaşlar..hihoyyyt
sabah 1 lt su ile başladım güne..bir ödem var anlıyamadım diycem ama biliyorum gibi..akşama kadar doğru dürüst hiç oturamadım bu hafta..ve yorgunluk oldu tabi..sporda yapınca..üstüne bindi..şişlik oldu tabiki..indiririz bizde o şişliği..delikafadulden
kahvaltım:
1 dilim tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
kırm. Biber,
1 yıumurta,
ve sılagül çayını yaptım,demlensin ondan içicem..gelin beraber içelim..:içelim:[/ı]
bernuş [B .!.:HOŞGELDİN CANIM..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERİM..
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK,MUTLULUK,BAŞARI GETİRSİN..
HADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAM..a.s.[/B]
bernuşcum çok teşekr ederim :)
KARARSIZ Alıntı:
aman aman kimler gelmiş hoşgeldin canımmmmm
KARARSIZ hoşbulduk canım.saolasın.
nam ablacım bir kova burcu olarak kalem merakın var mı seninde?yani yeni bir kalem yada farklı güzel kalemlere ilgin var mıdır?
az önce iki kayısı bir bardak su.ikinciyi içiyorum şimdi.yarım saat sonrada kahvaltı yapıcam.sonra dersss derss
hadi hepinizi öptümmm
EVET CANIM VARGünaydın kızlar
nam ablacım bir kova burcu olarak kalem merakın var mı seninde?yani yeni bir kalem yada farklı güzel kalemlere ilgin var mıdır?
TEBRİK EDERİM TATLIMgünaydınnnnnn :)))
kızlarrr bu haftayıda başarıyla tamamladım ve tam 1 kilocuğumu verdim:lepi:
yeni kilom 75 kaydirigubbakcemile2
haftayada aynı performansı gösterebilirim inşallah....
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum hihoyyyt
selam bacular
nam ablacım ,bernuşcum geçmiş olsun sizler .öksürük için doğal şurup yapabilirsiniz.siyah turba delikler açın içini balla doldurun.kavanozda gece dışarı bırakın ağzı kapalı sabah için ve dolapta saklayın turp suyunu salıyor balla karışıyor.
bide zencefil bal sabah aç karnına iyi geliyor. bide pekmeze karabiber dökün oda keser öksürüğü 3 gün yapın..ben bunları yapıyom benim canavara
kararsız canım inşallah seninde tahlillerin güzel çıkar geçmiş olsun sanada
dün akşam yemeğim dediğim gibi buğdaylı fasulyeli nohutlu yoğurtlu çorba yağsız tuzsuz yarım tabak ancak yedim.bide 2 kaşık kısır
bu sabah 7 de 2 kayısı bol su ve hapı yuttum yarım muzla
saat 10 da 1 lokma ayva
10; 30 1 çay kaşığı kitreli sandaloz ve sirkeli su
şimdi kahvemi içicem
lapam pişiyor.sılagül çayımı yaptım demleniyor
dünde yapmıştım.ara ara gidip 5 er dakika stepar yaptım.her 5 dakikada 250 adım oluyor.
bugünde devam inşallah
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?