• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese merhabalar

nam ablacım kova burcu olmaktan bende memnunum:jeyyar:

compass_rose güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

sılagül sanada çook teşekr ediyorum hoşbulduk diyorum

zeynaaapcım sende saolasın.inş.vereces kilolarııııı.kış kış kilolar kış kış :)))

kızlar hepinizi ayrı ayrı öptümmm.yarın sabah erken kalkıp yeme düzenime geri dönücem.tabii daha önemlisi ders çalışmaya başlıcam.sporada devammmmm:nazar:
muujjkkssŞeniz iyi gecelerrrr
:teytey:

kızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.

zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam:dance:

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişlera.s.

bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudumŞeniz

nam ablacım hala en seksüü sensin:jeyyar:

hepinizi öpüyorum
aman aman kimler gelmiş hoşgeldin canımmmmm

kızlar akşam yemeğim.
light iskender. nasıl oluyor diyeceksiniz?
1 tane kepek ekmeğini küçük küçük kestim. onları fırına verdim.
Sonra üstüne 3 kaşık kadar yoğurt koydum.
onun üstüne de 100 gr kadar kıyma kavurup koydum (ama kıymanın kendi yağıyla hiç başka yağ koymadım).
onun üstüne de çok az domates sos yaptım.
süper oldu valla.
Yanında da kola süper olurdu ama içemem sonra bana selülit olarak geri döner.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM..DİKKAT ET KENDİNE..a.s.
iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremiyodum ama kısaca özetliyim size
pazar günü arkadaşlarla buluştuk öğlen tavuklu pilav yedim zehirlendim. gece sabaha kadar rahatsızlandım. sen misin rejime girip pilav yiyen ne var ne yok çıkardım
dün biraz daha iyiydim. sabah 1 dilim ekmek bi parça peynir domates çay yedim. öğlen de bezelyeli kuşbalı gb bişi yedim. akşam halamda kaldım yemek yoktu domates peynir ekmek ( yarım sandiviç ekmeği )

bugun okulda sabahtan akşama kadar hiç aram yoktu. öğle ton balıklı sandiviç yedim
akşam da yayla çorbası pırasa yemeği ve 1 dilim ekmek

şimdi süt içiyorum. şu aralar çok sardım sıcak süte

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..İNŞALLAH TAHLİLLERİN İYİ ÇIKAR..a.s.
selam kızlar nam ablacım soruları ilgili alana cevapladım güzel bir uygulama olmuş ama kendimi kötü hissettim sanki disipline gitmiş bir öğrenci gibi hissettim amanın utandım valla neyse ama hakkettim ben bunu :oklava:
kızlar yarın doktora gidiyorum sabahtan guatır tiroit ve boynumda modüller varmış :uhm:bakalım yarın bir uzmana görünecem aslında kaç zaman önce gitmeliydim ama bir türlü gitmedim herşeyi boşladım ya kendi sağlığımıda sallıyorum:delphin: ama yarın gidecem artık boynumun sağ tarafı şiş baya belli oluyor bana dua edinde bir sakatlık çıkmasın ay bide bu çıkarsa kafayı sıyırırım artıkdelikafadulden
vaktim olursa tıp merkezinin yanında spor salonu var bi uğrayayımda fiyatları sorayım uygun olursa oraya başlarım aman benim adam laf eder ama kapatırım kulaklarımı artık
hadi canlarım öptüm hepinizi

HOŞGELDİN CANIM..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERİM..
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK,MUTLULUK,BAŞARI GETİRSİN..
HADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAM..a.s.
kızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.

zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler

bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudum

nam ablacım hala en seksüü sensin

hepinizi öpüyorum

GÜNAYDIN ABLASI..
GEÇMİŞ OLSUN..
VALLA BENDEDE VAR AZICIK,BALLA FALAN GERİ ATIP DURUYORUM BAKALIM,NE ZAMAN İYİCE GÖSTERİCEK KENDİSİNİ..a.s.
GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN

BENİM BOĞAZIMDA BİR(OĞLUMUNDA) SABAH KADAR ÖKSÜRÜK UYUDUĞUMDA 4 TÜ :1no2:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..hihoyyyt
SABAH 1 LT SU İLE BAŞLADIM GÜNE..BİR ÖDEM VAR ANLIYAMADIM DİYCEM AMA BİLİYORUM GİBİ..AKŞAMA KADAR DOĞRU DÜRÜST HİÇ OTURAMADIM BU HAFTA..VE YORGUNLUK OLDU TABİ..SPORDA YAPINCA..ÜSTÜNE BİNDİ..ŞİŞLİK OLDU TABİKİ..İNDİRİRİZ BİZDE O ŞİŞLİĞİ..delikafadulden
KAHVALTIM:
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
KIRM. BİBER,
1 YIUMURTA,
VE SILAGÜL ÇAYINI YAPTIM,DEMLENSİN ONDAN İÇİCEM..GELİN BERABER İÇELİM..:içelim:

Selam..

Bİrtane Piko
Bir paket susamlı çubuk
3 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 kase çorba
3-4 kaşık pilavı
3 tane ciğer
Yarım muz.
TATLIM YARIN KİLO BİLDİRİMİ VAR İŞİN VASA BU AKŞAMDAN YADA YARIN SABAH ERKENDEN KİLONU BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM
herkese merhabalar

nam ablacım kova burcu olmaktan bende memnunum:jeyyar:

kızlar hepinizi ayrı ayrı öptümmm.yarın sabah erken kalkıp yeme düzenime geri dönücem.tabii daha önemlisi ders çalışmaya başlıcam.sporada devammmmm:nazar:
muujjkkssŞeniz iyi gecelerrrr
:teytey:
BENCE AYRICALIKTIRyerimseniben
HADİ KOLAY GELSİN CANIM( DERSLERİNDE VE SPORUNDA)

evet kızlar selam bugün doktora gittim sonuçlar cumaya bugün sabah doktora aç gittim nerdeyse öğle geldim çeyrek ekmek sandviç peynirle ikindi 1 puaça akşam az tavuk az makarna bol salata yoğurt öptüm canlarım
HAYATIM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI BİZE VERİRSİN
kızlar akşam yemeğim.
light iskender. nasıl oluyor diyeceksiniz?
1 tane kepek ekmeğini küçük küçük kestim. onları fırına verdim.
Sonra üstüne 3 kaşık kadar yoğurt koydum.
onun üstüne de 100 gr kadar kıyma kavurup koydum (ama kıymanın kendi yağıyla hiç başka yağ koymadım).
onun üstüne de çok az domates sos yaptım.
süper oldu valla.
Yanında da kola süper olurdu ama içemem sonra bana selülit olarak geri döner.

ELLERİNE SAĞLIK OHHH MİS GİBİ OLMUŞTUR
KOLAkötükedihüsoGERÇEKDEN SELİLÜTE DAVET ÇIKARIYOR

[ı]günaydın arkadaşlar..hihoyyyt
sabah 1 lt su ile başladım güne..bir ödem var anlıyamadım diycem ama biliyorum gibi..akşama kadar doğru dürüst hiç oturamadım bu hafta..ve yorgunluk oldu tabi..sporda yapınca..üstüne bindi..şişlik oldu tabiki..indiririz bizde o şişliği..delikafadulden
kahvaltım:
1 dilim tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
kırm. Biber,
1 yıumurta,
ve sılagül çayını yaptım,demlensin ondan içicem..gelin beraber içelim..:içelim:
[/ı]

geçmiş olsun canımcım
ben ebru şallı'nın verdiği selilüt ve ödem söktürücü diye tarif verdi onu yapıyorum 2 gündür güzel idrar söktürüyor

Günaydın kızlar

bernuş [B .!.:
HOŞGELDİN CANIM..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERİM..
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK,MUTLULUK,BAŞARI GETİRSİN..
HADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAM..a.s.
[/B]

bernuşcum çok teşekr ederim :)

KARARSIZ Alıntı:
aman aman kimler gelmiş hoşgeldin canımmmmm

KARARSIZ hoşbulduk canım.saolasın.

nam ablacım bir kova burcu olarak kalem merakın var mı seninde?yani yeni bir kalem yada farklı güzel kalemlere ilgin var mıdır?

az önce iki kayısı bir bardak su.ikinciyi içiyorum şimdi.yarım saat sonrada kahvaltı yapıcam.sonra dersss derss

hadi hepinizi öptümmm

günaydınnnnnn :)))
kızlarrr bu haftayıda başarıyla tamamladım ve tam 1 kilocuğumu verdim:lepi:
yeni kilom 75 kaydirigubbakcemile2
haftayada aynı performansı gösterebilirim inşallah....
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum hihoyyyt

Son düzenleme:
selam bacular
nam ablacım ,bernuşcum geçmiş olsun sizler .öksürük için doğal şurup yapabilirsiniz.siyah turba delikler açın içini balla doldurun.kavanozda gece dışarı bırakın ağzı kapalı sabah için ve dolapta saklayın turp suyunu salıyor balla karışıyor.
bide zencefil bal sabah aç karnına iyi geliyor. bide pekmeze karabiber dökün oda keser öksürüğü 3 gün yapın..ben bunları yapıyom benim canavara

kararsız canım inşallah seninde tahlillerin güzel çıkar geçmiş olsun sanada
dün akşam yemeğim dediğim gibi buğdaylı fasulyeli nohutlu yoğurtlu çorba yağsız tuzsuz yarım tabak ancak yedim.bide 2 kaşık kısır

bu sabah 7 de 2 kayısı bol su ve hapı yuttum yarım muzla
saat 10 da 1 lokma ayva
10; 30 1 çay kaşığı kitreli sandaloz ve sirkeli su
şimdi kahvemi içicem
lapam pişiyor.sılagül çayımı yaptım demleniyor
dünde yapmıştım.ara ara gidip 5 er dakika stepar yaptım.her 5 dakikada 250 adım oluyor.
bugünde devam inşallah
görüşürüz

nam ablam ve bernuşum bi okuyun

Tek Mesaj görüntüleme #425
post_new.gif
Bugün, 00:38
spinernilsu
user_online.gif

Papatya
red_left.gif
red.gif
red_right.gif
green_left.gif

green.gif

green_right.gif
Meslek: Hemşire
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Ön Lisans
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Giriş tarihi: Nov 2008
reputation_pos.gif

icon1.gif

Mesaj Linki

dikkat!!!! Arkadaşlar bu ilacı araştırdım ve lidayla aynı içerikte sayılır beni sonunda hastanelik etti ve savcılığa ialacın yasaklanması için dilekçe verdim bütün kan teslerim inanılmaz çıktı ölümden döndüm lütfen bu ilacı kullanmayın ölmektense kilolu gezerim daha iyi benim çocuklarım annesiz kalıcaksa şişman olmak daha iyi ve ilerde aynı lida gibi etkileri ortaya çıkıcakmış... Sakın hayatınızı riske atmayın arkadaşlar lütfen beni dikkate alın dokrorum bile saglık bakanlıgına dilekçe verip toplatılmasını istemiş ama internet ortamında hala 3 kurus için insanları ölüme itiyorlar... Bu ilaç tamamen ölüm tuzagı tansiyonum 180_ 120 kalp 150 çıktı ve ben komalık sevdiklerinizi düşünüyorsanız bırakın onlar sizi böyle kabul etsin veya özellikle saglık bakanlıgı onayı olan ürünler deneyın.....
5279315-mesaj425.html

Son düzenleme:
herkese merhabalar,
hastalara geçmiş olsun.
sabah yağsız kaşarlı tost yanında da taze sıkılmış portakal suyu içtim.
sabah aslında öğen oldu.
dün gece acayip çok başım ağrıyordu, uyutmadı.
saat 06.00 yı gördüm yani.
ilaç falan demedi. doğal olarak da 13.00 de zor uyandım.
ama hala bir sersemlik var valla üstümde. Lodos esince insanlar üstünde yan etkileri oluyormuş. bu ara da çok rüzgar esiyor.Ondan olabilir mi acaba?

MERHABA KIZLAR

SABAH SPORUMA GİTTİM DÖNÜŞDE BERNUŞ ARADI VE BENİ YOLDAN ALDI
EVE GELDİM HEMEN ÜZERİMİ DEĞİŞTİRDİM VE DOĞRUUU MARKETE GİTTİK

GEZDİK GELİNLERİN GELİNİ İLEkaydirigubbakcemile4

ÖĞLEN
16:00 YEŞİL SALATA YAĞSIZ-TUZSUZ (MAYDANOZ, ROKA, TERE, DEREOTU, ISPANAK, BEYAZ LAHANA, KIRMIZI LAHANA, BİBER, KIVIRCIK, DOMATES VE ÜZERİNE SUMAK VE PUL BİBER EKLEDİM)

45 DK. YÜRÜYÜŞ 45 DK PLATEShihoyyyt

Günaydın kızlar

nam ablacım bir kova burcu olarak kalem merakın var mı seninde?yani yeni bir kalem yada farklı güzel kalemlere ilgin var mıdır?
EVET CANIM VAR
ÖZELLİKLE UCU İNCE YAZAN TÜKENMEZ KALEM, HANİ ŞÖYLE YAZARKEN KAĞIDIN ÜZERİNDE DANS EDER GİBİ ELİNDEN KAYIP GİDER BAYILIRIM İŞTE O KALEME
VE BENİM KALEMLERİME KİMSE DOKUNAMAZ(EV - İŞ FARK ETMEZ)

günaydınnnnnn :)))
kızlarrr bu haftayıda başarıyla tamamladım ve tam 1 kilocuğumu verdim:lepi:
yeni kilom 75 kaydirigubbakcemile2
haftayada aynı performansı gösterebilirim inşallah....
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum hihoyyyt
TEBRİK EDERİM TATLIM
selam bacular
nam ablacım ,bernuşcum geçmiş olsun sizler .öksürük için doğal şurup yapabilirsiniz.siyah turba delikler açın içini balla doldurun.kavanozda gece dışarı bırakın ağzı kapalı sabah için ve dolapta saklayın turp suyunu salıyor balla karışıyor.
bide zencefil bal sabah aç karnına iyi geliyor. bide pekmeze karabiber dökün oda keser öksürüğü 3 gün yapın..ben bunları yapıyom benim canavara

kararsız canım inşallah seninde tahlillerin güzel çıkar geçmiş olsun sanada
dün akşam yemeğim dediğim gibi buğdaylı fasulyeli nohutlu yoğurtlu çorba yağsız tuzsuz yarım tabak ancak yedim.bide 2 kaşık kısır

bu sabah 7 de 2 kayısı bol su ve hapı yuttum yarım muzla
saat 10 da 1 lokma ayva
10; 30 1 çay kaşığı kitreli sandaloz ve sirkeli su
şimdi kahvemi içicem
lapam pişiyor.sılagül çayımı yaptım demleniyor
dünde yapmıştım.ara ara gidip 5 er dakika stepar yaptım.her 5 dakikada 250 adım oluyor.
bugünde devam inşallah
görüşürüz

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN
FAYDALANACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNyerimseniben

merhabalar kızlar
sabah bir dili ekmek biraz omlet
b.peynr

öğle:
iki biber dolması keten tohumlu naneli bir kase yoğurt
bir dilim ekmek

nam abla senin oğluşunda hastaymış şimdi gördüm çook geçmiş olsunn.

hayde hepinizi öptümmm..

Back