Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sabah bu kadar değildi ama şimdi resmen baygın yatıyor bende başındayımmerhabalar kızlar
sabah bir dili ekmek biraz omlet
b.peynr
öğle:
Iki biber dolması keten tohumlu naneli bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
nam abla senin oğluşunda hastaymış şimdi gördüm çook geçmiş olsunn.
Hayde hepinizi öptümmm..
evet nam abla kova burçlarının kalem takıntısı oluyoruş.benide vardır çok severim kalemleri.yazmayı.değişik kalem gördümü hemen alırım.çok mutlu eder beni...
günaydınnnnnn :)))
kızlarrr bu haftayıda başarıyla tamamladım ve tam 1 kilocuğumu verdim
yeni kilom 75
haftayada aynı performansı gösterebilirim inşallah....
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum
nam ablam ve bernuşum bi okuyun
dikkat!!!! Arkadaşlar bu ilacı araştırdım ve lidayla aynı içerikte sayılır beni sonunda hastanelik etti ve savcılığa ialacın yasaklanması için dilekçe verdim bütün kan teslerim inanılmaz çıktı ölümden döndüm lütfen bu ilacı kullanmayın ölmektense kilolu gezerim daha iyi benim çocuklarım annesiz kalıcaksa şişman olmak daha iyi ve ilerde aynı lida gibi etkileri ortaya çıkıcakmış... Sakın hayatınızı riske atmayın arkadaşlar lütfen beni dikkate alın dokrorum bile saglık bakanlıgına dilekçe verip toplatılmasını istemiş ama internet ortamında hala 3 kurus için insanları ölüme itiyorlar... Bu ilaç tamamen ölüm tuzagı tansiyonum 180_ 120 kalp 150 çıktı ve ben komalık sevdiklerinizi düşünüyorsanız bırakın onlar sizi böyle kabul etsin veya özellikle saglık bakanlıgı onayı olan ürünler deneyın.....
herkese merhabalar,
hastalara geçmiş olsun.
sabah yağsız kaşarlı tost yanında da taze sıkılmış portakal suyu içtim.
sabah aslında öğen oldu.
dün gece acayip çok başım ağrıyordu, uyutmadı.
saat 06.00 yı gördüm yani.
ilaç falan demedi. doğal olarak da 13.00 de zor uyandım.
ama hala bir sersemlik var valla üstümde. Lodos esince insanlar üstünde yan etkileri oluyormuş. bu ara da çok rüzgar esiyor.Ondan olabilir mi acaba?
ÖĞÜNÜ GEÇEKTİRİNCE cokacimcoook HIZLI TÜKETMİŞİM ŞİMDİ:mymeka: ŞİŞTİM
ÜFFF OĞLUŞUM HASTA YATIYOR:çok üzgünüm:
BİRAZ İLAÇ VERDİM ŞİMDİ SIZDI MİNİK KUŞUM:çok üzgünüm:
bu arada cabik hoşgeldin canımcığım tekrar aramıza bende yazayım kilomu 67 olmuşum yani 1 kilo vermişim
zeynaap tebrik ediyorum seni bende 75i görmek istiyorum yaasenağlamane mutlu sanaa.s.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİ OLDU MUTLAKA DENEYECEĞİM OĞLUM İÇİNFincanda kek ve sobe... - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu burda çok güzel tariflerde var
bunda az çıkıyor ve yağ yok
nam ablacım bu işte ben bunu kakaolu ve meyva parçacıklı yaptım
istersen diğer tarifimde büyük kupalar için olan tarifim normal kek tarifim
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 kabartma tozu
1vanilya
yarım su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
isteğe göre kakao meyva parçaları portakal rendesi yarım portakal suyuda eklenebilir
şekerle yumurtayı çırp önce yumurtayı fırında azcık ısıtıyorum iyi kabarıyor.sütü yağı ve diğer malzemeleride katıyorum ister kek kalıbında ister fincanda yap afiyet olsun
fincanları yağlamayı unutma
büyük kupada yaparsan böylede yapabilirsin
NASIL İSTERSEN TATLIMnam abla ben izin dönüşü hemen kilomu yazayımı yoksa haftaya mı eklersin beni.çünki toparlamam lazım biraz.aldığımı verecek vaktim olmadı.ama yazılacaksa 78.4 kilom ( haftaya 77.5 olcak sözzz.
ABLACIM GEÇMİŞ OLSUNmerhabalar hepinize bugün biraz daha iyiydim kalktım temizlik yaptım hem bebek hem temizlik inanın çook zor dünden başlayayım yazmaya
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir maydanoz ve roka çayy
öğlen 1 tabak brokli salatası 1 tabak çorba 1 dilim ekmek
akşam 12 tane balık(ama küçüklerdi) 1 dilim ekmek salata
bugün sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek çayy
öğlen 1 tabak çorba salata (kıvırcık maydanoz ve yeşil soğanı doğradım üstüne az yoğurt gezdirip karıştırdım ) güzel olmuştu. 2 dilim ekmek
akşam 1 tabak haşlanmış brokoli ve karnıbahar karışık 1 tabak çorba 1 dilim ekmek
çorba zayıflatıyor ya inanın her öğün içmeye dikkat ediyorum hem sindirim sisteminide3 daha iyi çalıştırıyor.
bu arada kova burcunun kalem merakından bahsedilmiş benim oğlumda kova burcu doğum günü yaklaştı ablalarının kalemlerini hiç rahat bırakmıyor ne zaman kırtasiyeye gitsek bir kalemde ona alıyoz tabi kalemi kızlar kullanıyo sonra ellerinde görünce almak için bağırıyor tabii demekki................
bir arkadaşım bir program yapmış zayıflamıştı geride almamış kilolarını bende başlayacam hafta başında.........
TAMAM TATLIMbu arada cabik hoşgeldin canımcığım tekrar aramıza bende yazayım kilomu 67 olmuşum yani 1 kilo vermişim
ASLINDA 75 GÖRMEYE AZ KALMIŞTI AMAAAAzeynaap tebrik ediyorum seni bende 75i görmek istiyorum yaasenağlamane mutlu sanaa.s.
SAĞOLASIN CANIMCIMselam arkadaşlar bernuşum nam ablacım geçmiş olsun galiba takımda salgın var bende dün baş ağrısından uyuyamadım sabahta geç kalktım 10 gibi uyandım kahvaltıda 1 dilim ekmeği kızarttım peynirle yedim öğle okulda tost akşamda çeyrek ekmek içine bol maydanoz domates ile ton balıklı sandviç biliyorum bugün çok kuru beslendim ama artık böyle geçirdik günü şimdi çay yapcam buyrun
VALLAHİ ESKİDEN BENDE GÖBEK ATARDIMteşekkür ederim canım.. 3 hafta sonra eminim sende çok rahat75 leri göreceksin a.s.
artık bünye alıştı az yemeye.. hayal gibi gelirdi bana yemek yemeyi unutmak ama geçen gün ilk defa yemek yemeyi unuttum yaaaa.. yani aklıma geldiğinde epey bi vakit yemek yemediğimi farkettim.. demek olabiliyormuş hayal değilmiş. bende yemeyi düşünmeden yaşayabiliyormuşum.. bunu zamanla öğrendim.. gerçekten çok güzel bi duygu. artık nasıl spor yapabilirim diye düşünüyorum :)) kimi zaman hareketli parçalar açıp 15 dakika oynuyorum bunun bile yararlı olduğuna inanıyorum.
zayıflamayı istemek gerek... gerçekten istemek.. işte bundan sonra güle güle kilocuklar hihoyyyt
sılagülcüm ilk defa görüyorum kupa içinde kek :))) paylaşımın için teşekkürler.. gün gelir bende denerim.. şu an için pek istediğim yok hamur işlerine karşı. olmasında zaten belli bir dönem demi :jeyyar: