geçmiş olsun canım dışarda yediklerine dikkat et
iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremiyodum ama kısaca özetliyim size
pazar günü arkadaşlarla buluştuk öğlen tavuklu pilav yedim zehirlendim. Gece sabaha kadar rahatsızlandım. Sen misin rejime girip pilav yiyen :tomato: Ne var ne yok çıkardım
dün biraz daha iyiydim. Sabah 1 dilim ekmek bi parça peynir domates çay yedim. öğlen de bezelyeli kuşbalı gb bişi yedim. Akşam halamda kaldım yemek yoktu domates peynir ekmek ( yarım sandiviç ekmeği )
bugun okulda sabahtan akşama kadar hiç aram yoktu. öğle ton balıklı sandiviç yedim
akşam da yayla çorbası pırasa yemeği ve 1 dilim ekmek
şimdi süt içiyorum. şu aralar çok sardım sıcak süte
ablacık ben değerlendirme dışı bile deilim :)
artık bu haftadan sonra takıma tam anlamıyla girmiş olcam deil mi:)
tatilin nasıl gidiyor canımcımherkese iyi akşamlar...
Akşam yemeği bi tabak dolusu karnabahar yemeği az yağlı
bol salata ve bi kase yoğurt
allah kolaylık versinmerhabalar nasılsınız kızlarrr ben iki gündür allak bullak oldum aslında kendi telaşımdan dün okula bir gittik öğretmenimiz ayrılmış çok üzüldük tabi ve yenisi ne zaman gelecek belli değildi atamalar ayın 25 de e birde 15 gün meyil müddeti nerdeyse mart ortası ne yapacağız dedik nöbetçi öğretmenler girecek dediler ama her gün başka öğretmen e olmaz dedim tabi panikle bari başka sınıfa vereyim dedim tüm gün konuştum oğlumla ikna ettim öğretmenlerle konuştum bu sabah yeni sınıfa götürdüm tekrar tekrar konuşmalar neyse en sonunda çıkıp kendi sınıfından eşyalarını alayım dedim birde baktım yeni öğretmen bugün başlamış aman yarabbii yaniii hadi dön başa bu sefer oğlum geri dönse bir türlü dönmese bir istemez bir tavırlar sormayın yaniii bu konu beni 200 gram vermişimdir heralde
canım sen benden izin istemiştin yani sana hem izin verip sonrada takımdan çıkarmak böyle şey olmaznam canımsın yerimi kimselere vermediğin için teşekkür ederim ama yüzünü kara çıkartmayacağım söz
selam kızlar nam ablacım soruları ilgili alana cevapladım güzel bir uygulama olmuş ama kendimi kötü hissettim sanki disipline gitmiş bir öğrenci gibi hissettim amanın utandımValla neyse ama hakkettim ben bunu klava:
Kızlar yarın doktora gidiyorum sabahtan guatır tiroit ve boynumda modüller varmış :uhm:bakalım yarın bir uzmana görünecem aslında kaç zaman önce gitmeliydim ama bir türlü gitmedim herşeyi boşladım ya kendi sağlığımıda sallıyorumAma yarın gidecem artık boynumun sağ tarafı şiş baya belli oluyor bana dua edinde bir sakatlık çıkmasın ay bide bu çıkarsa kafayı sıyırırım artıkdelikafadulden
vaktim olursa tıp merkezinin yanında spor salonu var bi uğrayayımda fiyatları sorayım uygun olursa oraya başlarım aman benim adam laf eder ama kapatırım kulaklarımı artık
hadi canlarım öptüm hepinizi:1hug:
selam arkadaşlar
nam ablam yazdım cevabımı tamamdır.
sinsemilla geçmiş olsun canım
sabah 7de 2 günkurusu bol su ile hapı yuttum.saat11 1 avuç kadat nesfitle süt onuda bitiremedim ya
12 kahve
gideyimde bişey atayım ağzıma 2 satte bir çalışır belki
kızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.
zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam:dance:
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişlera.s.
bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudumŞeniz
nam ablacım hala en seksüü sensin:jeyyar:
hepinizi öpüyorum
KIZLAR LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN VE SORULARI CEVAPLAYIN CUMA YARIŞMASI PAYLAŞIM ALANINA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
BERNUŞ CEVAPLANDIR SIRA
SILAGUL
CİCİ35(CİCİM SEN HİÇ UĞRAMIYORSUN VE PAYLAŞIMDA BULUNMUYORSUN 2 GÜN İÇERİSİNDE UĞRAMAZSAN DİSKALİFİYE OLACAKSIN BİLGİNE)
KARARSIZ CEVAPLANDIRDI
SİZLERDE AŞAĞIDAKİ LİNKDEKİ SORULARI CEVAPLARSANIZ İYİ OLUR KIZLAR
http://www.kadinlarkulubu.com/5244333-mesaj187.html
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.
zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam:dance:
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?