Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar nam ablacım soruları ilgili alana cevapladım güzel bir uygulama olmuş ama kendimi kötü hissettim sanki disipline gitmiş bir öğrenci gibi hissettim amanın utandım valla neyse ama hakkettim ben bunu klava:
kızlar yarın doktora gidiyorum sabahtan guatır tiroit ve boynumda modüller varmış :uhm:bakalım yarın bir uzmana görünecem aslında kaç zaman önce gitmeliydim ama bir türlü gitmedim herşeyi boşladım ya kendi sağlığımıda sallıyorum ama yarın gidecem artık boynumun sağ tarafı şiş baya belli oluyor bana dua edinde bir sakatlık çıkmasın ay bide bu çıkarsa kafayı sıyırırım artıkdelikafadulden
vaktim olursa tıp merkezinin yanında spor salonu var bi uğrayayımda fiyatları sorayım uygun olursa oraya başlarım aman benim adam laf eder ama kapatırım kulaklarımı artık
hadi canlarım öptüm hepinizi:1hug:

tatlım sen geri gelmek üzere ayrıldığın için ve bu haftadan sonra listeye ekleneceğinden püsküüt arkadaşımız seni eklememiş(sadece seni değil tüm geri gelmek üzere ayrılanları mesela ilktuğ)
geçmiş olsun

ablacık ben değerlendirme dışı bile deilim :)
artık bu haftadan sonra takıma tam anlamıyla girmiş olcam deil mi:)

herkese iyi akşamlar...
Akşam yemeği bi tabak dolusu karnabahar yemeği az yağlı
bol salata ve bi kase yoğurt
tatilin nasıl gidiyor canımcım
allah kolaylık versin
zor oluyor öğretmen değişimi çocuklar tepki veriyor ve çok etkileniyorlar

nam canımsın yerimi kimselere vermediğin için teşekkür ederim ama yüzünü kara çıkartmayacağım söz
canım sen benden izin istemiştin yani sana hem izin verip sonrada takımdan çıkarmak böyle şey olmaz
sen bizimlesin ve devam yoluna

merak etme bende kendimi başarısız öğretmenmişim gibi hissettim

geçmiş olsun canım ben tiroit hastasıyım ve 2 sefer ameliyat oldum
şuan tiroitlerim yok

KIZLAR LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN VE SORULARI CEVAPLAYIN CUMA YARIŞMASI PAYLAŞIM ALANINA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

BERNUŞ CEVAPLANDIR SIRA

SILAGUL

CİCİ35(CİCİM SEN HİÇ UĞRAMIYORSUN VE PAYLAŞIMDA BULUNMUYORSUN 2 GÜN İÇERİSİNDE UĞRAMAZSAN DİSKALİFİYE OLACAKSIN BİLGİNE)
KARARSIZ CEVAPLANDIRDI
SİZLERDE AŞAĞIDAKİ LİNKDEKİ SORULARI CEVAPLARSANIZ İYİ OLUR KIZLAR

http://www.kadinlarkulubu.com/5244333-mesaj187.html

MERHABA KIZLAR
35+30 DK. YÜRÜYÜŞ 1 SAAT SPORkaydirigubbakcemile2

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 EBRU ŞALLININ KARIŞIMI 1 BARDAK
08:15 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 DİLİM PEYNİR
YARIM DOMATES
09:00 TOK İÇİLEN İLAÇLARIM YARIM LİTRE SU

ARA 1 LİTRE SU
ÖĞLEN
12:00 1 BARDAK EBRU ŞALI KARIŞIMI
12:30 1 KASE SALATA(KIVIRCIK, TERE, ROKA, DEREOTU, MAYDANOZ, BİBER, KARA LAHANA, BEYAZ LAHANA, DOMATES, SALATALIK VE BİR DİŞ SARIMSAK BOL LİMONLU) SİZE YAZARKEN TÜKETİYORUMcokacimcoook

selam arkadaşlar
nam ablam yazdım cevabımı tamamdır.
sinsemilla geçmiş olsun canım
sabah 7de 2 günkurusu bol su ile hapı yuttum.saat11 1 avuç kadat nesfitle süt onuda bitiremedim ya
12 kahve
gideyimde bişey atayım ağzıma 2 satte bir çalışır belki

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
YAA GÜZELİM ŞARJIM BİTTİ SENİNLE KONUŞURKEN:çok üzgünüm:SONRADA ASANSÖRE BİNDİM ELEKTRİK KESİLDİ(ZEMEİNLE BERABER 10 KATTA OTURUYORUM) YARIM SAAT ÖNCE GELDİ:çok üzgünüm:

13:00 1 KUPA BİTKİ ÇAYI(MATE YAPRAĞI, NANE, KIVIRCIK NANE, LİMON OTU, MEYAN KÖKÜ VE REZENE KARIŞIMI)

kızlaaaarrr ben geeeldiiiiiiimmm
artık aranıza döndüm.ara ara uğramama rağmen çok özlemişim sizi..
tatilim çok iyi geçti bu arada..hayatımda hiç bukadar gezip tozup eğlendiğimi hatırlamıyorum..hayatımın en güzel iki buçuk haftasıydı.9 şubat doğum günümdü bütün sevdiklerim yanımdaydı çok güzeldi herşey.yani çok enerjik ve mutlu döndüm aranıza.artık evdeyim.

zeynaaap senle başabaş gidiyorduk amma sen beni baya bi sollamışsın.sana tekrar yetişmeye çalışıcam:dance:

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişlera.s.

bernuş sanada motive msjın için teşk.ederim.daha yeni okudumŞeniz

nam ablacım hala en seksüü sensin:jeyyar:

hepinizi öpüyorum

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
9 ŞUBAT BENİM ABİM DOĞUM GÜNÜYDÜ

SANA YENİ YAŞINDA MUTLULUKLAR DİLERİMa.s.
KIZ SENDE Mİ BENİM GİBİ KOVA BURCUSUN(BENİM DEĞİMİMLE LEĞEN BURCU:dilcikar:)
KOVA BURCU İNSANI ÇOK ZEKİ VE LİDER RUHLUDUR(AYNEN BEN):roflol:

ay böyle yazınca kötü oldum yaa
ayda 2 kilo bile verememişim :1no2:
ben pazartesiden itibaren yine muzaffer kuşhanın diyetine başlayayım en iyi onunla kilo veriyorum.
Nisana kadar 70 kiloya hatta onun altına inersem süper olur.

Dün yediklerimi yazayım,
sabah 2 tane kepekli galet yanında beyaz peynir ve biraz reçel.
Öğle bir tane simit
Akşam da haşlanmış karnıbahar yoğurt ile.

bu sabah 2 ince dilim kaşar bir dilim kepek ekmeği fırına sürdüm.
Yanında da çay.

Öğlen meyveli yoğurt ama kendim yaptım.
1 tane kivi çok azcık bal ve yoğurtu karıştırdım yedim.
Benim yeğenime yapyorlar böyle meyveli yoğurt o gün kiviyle yapmıştı bakıcısı tuhafıma gitmişti başta ama tadı çok güzel oluyor tabi eğer kivi tatlıysa.

Ben bu ara iyice sporu saldım.
Sadece pilates yapıom her gün Ebru Şallı'yla.
Pazartesi diyet ile birlikte yürüyüşlere de başlayacağım.
Savulun ben geliyorum :roflol:

canım tatilinin iyi geçmesine çok sevindim. kaydirigubbakcemile5
Bu arada geçmiş de olsa doğumgünü kutlu olsun tatlım.a.s.
Yeni yaşın sana dilediğin herşeyi getirsin. :1hug: Şeniz

cabik hoşgeldin canım geçmiş doğum günün kutlu olsun.sağlıkla ,mutlulukla nice yıllara
bu saate kadar 1 elma
1 dilim ayva
ve kayınvalidemin çorbası diye yazmış bir arkadaş ondan yaptım yoğurtla yedim.buğday fasulye nohut yağsız tuzsuz
akşama yine ondan yirim heralde
şu ana kadar 3 litre oldu sanırım su
yarında nasipse pirinç lapası yapcam topiği okudumda bir bayan bunu bulgurla yapmış kısır gibi hazırlamış yağsız tuzsuz ama deneyin sonuca şaşırın yazmış.acep bulgurlamı yapsam ki

MERHABA ARKADAŞLAR..DÜN VE BUGÜNÜ YAZAYIM..GERİYE DÖNÜK MESAJLARA DAHA SONRA DÖNÜCEM..

DÜN ÖĞLEN:
1 SAAT TEMPOLU SPOR YAPTIM.(HOCAMIZ BİR HARİKAYDI)
1 LT SU..

1 KUPA ŞEKERSİZ NESCAFE..

YARIM LT SU,
AKŞAM YEMEĞİM:
4 KAŞIK KARNIBAHAR YEMEĞİ,
2 KAŞIK YOĞURT,
1 ADET IZGARA TAVUK..

6 ADET ÇİLEK,
1 KUPA FORM ÇAYI..

YARIM LT SU..

BUGÜN SABAH: 1 LT SU..
KAHVALTITYA ARKADAŞIMA GİTTİM..
09:30 DA:
KÜÇÜCÜK BİR PARÇA SİMİT,
1 DİLİM PEYNİR,
2 ADET ZEYTİN..
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
YARIM LT SU..

1 KUPA ŞEKERSİZ NESCAFE..

YARIM LT SU..
ÖĞLEN BİRŞEY YEMEDİMM..SPORUM VARDI..45 DK PLATES YAPTIM..(YİNE HOCAMIZ HARİKAYDI)
1 LT SU..

EVE GELDİM..TEMİZLİK YAPTIM..ANCAK BİTTİ..AMA BELİM KOPUYO YANİ..

AKŞAM YEMEĞİM:
2 KAŞIK NOHUT YEMEĞİ,
1 KAŞIK PİLAV,
VE SALATA..

YARIM LT SU..
BİRAZDANDA 1 KUPA FORM ÇAYIMI ELİME ALIP AYAKLARIMI UZATICAM...

KENDİNİZE DİKKAT EDİN BACÜLAR..İYİ AKŞAMLAR..a.s.

öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm hihoyyyt

kilo meselesine gelince arada kaçamaklar olsada devam ediyorum dikkatli yemeye vee şükür kilo verdim az buçuk

elbette sende vereceksin.. 3. takım olarak hepimiz vericezzz kilocuklarımızı ohh ohh kaydirigubbakcemile2

ben bugün kaçamak yaptım ve mc de bi hamburgeri sildim süpürdüm :mymeka:
patateslerimi arkadaşlarıma verdim ama cokacimcoook neyse artık yarın telafi etmeye çalışıcam :))
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar
17:50 yağsız-tuzsuz 2 yumurta ile yapımış mantarlı omlet(yarısından fazlasını tüketemedim)
1 kupa ebru şallı selilüt çayı

18:00 gibi yürüyüşe çıktım 40 dk

sonra bir arkadaşıma uğradım biraz sohbet ettik bana memleketlerine özgü bir bitki çayı kendisi toplamış(torosların eteğinden) ismini bilmiyorum

yarım litreden fazla su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…