Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **91. ETAP **
sılagul( 63.7 / / / % )
bernuş ( 69.0 / / / %)

cici35 ( PAYLAŞIMDA BULUNMADIĞI İÇİN DİSKALİFEYE )
sinsimilla( 70.0/ / / %) (ESKİ ÜYE)
kararsız ( 59.4 / / / % )
selin34 ( 68.0 / / /-% )
compass rose ( 75.5/ / / %)
cabik ( 77.4 / / / % )
ŞİMAL( 92.1 / / / %)
naselaslan( 74.9 / / /%)
zeynaaap( 76.0/75.0 / 1.0 /1.32 % )

ath3na(74.8/ / / %) (YENİ ÜYE)
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / /%)

evet canım sabah bu kadar değildi ama şimdi resmen baygın yatıyor bende başındayım
evet nam abla kova burçlarının kalem takıntısı oluyoruş.benide vardır çok severim kalemleri.yazmayı.değişik kalem gördümü hemen alırım.çok mutlu eder beni...

sorma tatlım bu bir hastalık
60 kişi çalışıyorduk ve hepsinin arayanlarını ve notların ben tutuyordum
inan her kişinin, her grubun ayrı rengi vardı(acaba ben kafayımı sıyırdım) ama elimde değil hala bu alışkanlık devam ediyor

TEBRİKLER CANIMCIM.a.s..NE MUTLU SANA..BU HAFTA DA BENDE DURAKLAMA VAR..DAHA DOĞRUSU ŞİŞLİK VAR..İNDİRİCEM İNŞALLAH..:teytey:
SAĞOL CANIMCIM..BENDE OKUDUM AMA BENDE BÖYLE YAN ETKİ HİÇ OLMADI..MERAKTA EDİYORUM YANİ..BİR ARKADAŞIM DAHA KULLANDI BENDEN SONRA..O DA HİÇ ŞİKAYETÇİ DEĞİL..ANLAMADIM GİTTİ...:uhm:
EWET CANIM LODOS HERKESİ TEPİCEĞE BENZİYOR..
ÖKSÜRÜKLER ,ÖZELLİKLE BOĞAZ RAHATSIZLIKLARI ÇOĞALDI ETRAFTA..
KENDİNE DİKKAT ET TATLIM..a.s.

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ABLASI..a.s.
ÖPÜYORUM ALP İ..BANA İHTİYACIN OLURSA HABERDAR EDERSİN..a.s.

MERHABALAR..
ÖĞLEN DIŞARI ÇIKINCA GERÇEKTEN YEMEKLER AKSADI YAAA..kafamçokkarıştı
ÖĞLEN YARIM LT SU..
KIZIMI BEKLERKENDE YARIM LT SU İÇTİM..

16:30 DA KIZIM AĞZIMA TIKAYINCA YEDİM MECBUREN..1 İNCECİK DİLİM KEK..

ŞİMDİDE ELMA DOĞRAMIŞ BEBEĞİM 1 DİLİM ELMA YEDİM..

YARIM LT SU...

AKŞAM YEMEĞİMİZİ HAZIRLIYCAM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE BACÜLAR..İYİ AKŞAMLAR...:teytey:

Fincanda kek ve sobe... - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu burda çok güzel tariflerde var

bunda az çıkıyor ve yağ yok

nam ablacım bu işte ben bunu kakaolu ve meyva parçacıklı yaptım
istersen diğer tarifimde büyük kupalar için olan tarifim normal kek tarifim
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 kabartma tozu
1vanilya
yarım su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
isteğe göre kakao meyva parçaları portakal rendesi yarım portakal suyuda eklenebilir

şekerle yumurtayı çırp önce yumurtayı fırında azcık ısıtıyorum iyi kabarıyor.sütü yağı ve diğer malzemeleride katıyorum ister kek kalıbında ister fincanda yap afiyet olsun
fincanları yağlamayı unutma

büyük kupada yaparsan böylede yapabilirsin

Son düzenleme:
nam abla ben izin dönüşü hemen kilomu yazayımı yoksa haftaya mı eklersin beni.çünki toparlamam lazım biraz.aldığımı verecek vaktim olmadı.ama yazılacaksa 78.4 kilom ( haftaya 77.5 olcak sözzz.

merhabalar hepinize bugün biraz daha iyiydim kalktım temizlik yaptım hem bebek hem temizlik inanın çook zor dünden başlayayım yazmaya
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir maydanoz ve roka çayy
öğlen 1 tabak brokli salatası 1 tabak çorba 1 dilim ekmek
akşam 12 tane balık(ama küçüklerdi) 1 dilim ekmek salata
bugün sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek çayy
öğlen 1 tabak çorba salata (kıvırcık maydanoz ve yeşil soğanı doğradım üstüne az yoğurt gezdirip karıştırdım ) güzel olmuştu. 2 dilim ekmek
akşam 1 tabak haşlanmış brokoli ve karnıbahar karışık 1 tabak çorba 1 dilim ekmek
çorba zayıflatıyor ya inanın her öğün içmeye dikkat ediyorum hem sindirim sisteminide3 daha iyi çalıştırıyor.
bu arada kova burcunun kalem merakından bahsedilmiş benim oğlumda kova burcu doğum günü yaklaştı ablalarının kalemlerini hiç rahat bırakmıyor ne zaman kırtasiyeye gitsek bir kalemde ona alıyoz tabi kalemi kızlar kullanıyo sonra ellerinde görünce almak için bağırıyor tabii demekki................
bir arkadaşım bir program yapmış zayıflamıştı geride almamış kilolarını bende başlayacam hafta başında.........

selam arkadaşlar bernuşum nam ablacım geçmiş olsun galiba takımda salgın var bende dün baş ağrısından uyuyamadım sabahta geç kalktım 10 gibi uyandım kahvaltıda 1 dilim ekmeği kızarttım peynirle yedim öğle okulda tost akşamda çeyrek ekmek içine bol maydanoz domates ile ton balıklı sandviç biliyorum bugün çok kuru beslendim ama artık böyle geçirdik günü şimdi çay yapcam buyrun

zeynaap tebrik ediyorum seni bende 75i görmek istiyorum yaasenağlamane mutlu sanaa.s.

teşekkür ederim canım.. 3 hafta sonra eminim sende çok rahat75 leri göreceksin a.s.
artık bünye alıştı az yemeye.. hayal gibi gelirdi bana yemek yemeyi unutmak ama geçen gün ilk defa yemek yemeyi unuttum yaaaa.. yani aklıma geldiğinde epey bi vakit yemek yemediğimi farkettim.. demek olabiliyormuş hayal değilmiş. bende yemeyi düşünmeden yaşayabiliyormuşum.. bunu zamanla öğrendim.. gerçekten çok güzel bi duygu. artık nasıl spor yapabilirim diye düşünüyorum :)) kimi zaman hareketli parçalar açıp 15 dakika oynuyorum bunun bile yararlı olduğuna inanıyorum.
zayıflamayı istemek gerek... gerçekten istemek.. işte bundan sonra güle güle kilocuklar hihoyyyt

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
20:00 1 TABAK HAŞLANMIŞ BROKOLİ LİMONLU
TON BALIĞI

21:30 SELİLÜT ÇAYI

ALP BİRAZ DAHA İYİ İLACI İÇİNCE AMA 4 SAAT SONRA NE OLUR(2 SAAT OLDU)
EEE ANTİBİYOTİĞİ İÇİNCE:1shok:AÇILDI

PAZARTESİ DR. GİDECEK DR.'UN BABASI VEFAT ETMİŞ GİTMEM BAŞKA DR. DİYE TUTTUDU BİZDE DR. CEPDEN ARADIK İLAÇLARI SÖYLEDİ VE HEMEN ALIP İÇİRDİK:içelim:

AMAN ÇOCUKLAR HASTA OLMASINDA BEN OLAYIM:çok üzgünüm:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİ OLDU MUTLAKA DENEYECEĞİM OĞLUM İÇİN
nam abla ben izin dönüşü hemen kilomu yazayımı yoksa haftaya mı eklersin beni.çünki toparlamam lazım biraz.aldığımı verecek vaktim olmadı.ama yazılacaksa 78.4 kilom ( haftaya 77.5 olcak sözzz.
NASIL İSTERSEN TATLIM
ABLACIM GEÇMİŞ OLSUN
BU ARADA HANGİ ÇORBA BİZEDE TARİFİNİ VER

bu arada cabik hoşgeldin canımcığım tekrar aramıza bende yazayım kilomu 67 olmuşum yani 1 kilo vermişim
TAMAM TATLIM
zeynaap tebrik ediyorum seni bende 75i görmek istiyorum yaasenağlamane mutlu sanaa.s.
ASLINDA 75 GÖRMEYE AZ KALMIŞTI AMAAAA
SAĞOLASIN CANIMCIM
VALLAHİ ESKİDEN BENDE GÖBEK ATARDIM
AMA ŞİMDİ İÇİMDEN GELMİYOR

EVET TELEFON İLE GÖRÜŞÜYORDUK O ZAMAN SÖYLEDİ BENDE TARİFİ SONRA ALAYIM DEYİNCE TAKIMDA PAYLAŞMIŞ CANIMCIMŞeniz

3.TAKIM **91. ETAP **
sılagul( 63.7 / / / % )
bernuş ( 69.0 / / / %)

cici35 ( PAYLAŞIMDA BULUNMADIĞI İÇİN DİSKALİFEYE )
sinsimilla( 70.0/ / / %) (ESKİ ÜYE)
kararsız ( 59.4 / / / % )
selin34 ( 68.0 /67.0 /1.0 /1.47% )
compass rose ( 75.5/ / / %)
cabik ( 77.4 / 77.4 /0.0 /0.00 % )
ŞİMAL( 92.1 / / / %)
naselaslan( 74.9 / / /%)
zeynaaap( 76.0/75.0 / 1.0 /1.32 % )

ath3na(74.8/ / / %) (YENİ ÜYE)
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / /%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…