• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:45 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 DİLİM PEYNİR
YARIM DOMATES
YARIM BİBER
1 TUTAM DEREOTU
2 TUTAM MAYDANOZ
1 KUPA BİTKİ ÇAYI

İLAÇLARIM VE YARIM LİTRE SU

50 DK. EBRU ŞALLI İLE PLATESkaydirigubbakcemile2

kızlar şimdi ebru şallı verdi bu formülü
selilüt çayı

malzemeler
1/2 çay kaşığı biberiye

6-8 enginar yaprağı

1/2 limon suyu

4 su bardağı su

yapılışı
hepsini bir kaba ekleyin baloncuklar çıkanakardar kaynatın ve altını kapatın demlensin mümkünse 2 saat olursa daha iyi olur
günde 3 bardak tüketmeniz gerekiyor ve aç-tok fark etmez
bu çay ödem söktürmek için birebirmiş

:1shok:KİMSECİKLER GELMEMİŞ

ÖĞLE
14:00 1 KASE SALATA(KIVIRCIK, ROKA, TERE, MAYDANOZ, KIRMIZI LAHANA, BEYAZ LAHANA, BİBER, DOMATES VE 1 DİŞ SARIMSAK)BOL LİMONLU BİR FİSKE DE TUZ ATTIM

14:30 1 BARDAK BİRAZ ÖNCE VERDİĞİM SELİLÜT ÇAYINDAN:içelim:

ŞİMDİ 1 BARDAK SELİLÜT ÇAYINDAN İÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BARDAKTA KENDİSİ BANA BAKIYORşutarafagitti
BU SAATE KADAR 2,5 LİTRE SU(SABAH Kİ HARİÇ):içelim:

3.TAKIMIN ÇITIR OLMA YOLUNDA İLERLEYEN ARKADAŞLARIM
NERELERDESİNİZ :uhm:
YİNE KAYIPLARA KARIŞTINIZ

KIZLAR DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM
ŞİMDİ SIRAYLA 3.TAKIMA BİRER HAFTA LİDERLİK YAPACAKSINIZ :oklava:
HEPİNİZ BU GÖREVİN SORUMLULUĞUNU ALMANIZ GEREKİYORşutarafagitti
YİNE CUMA GÜNLERİ BEN HESAPLAMA VE BİLDİRİMİ YAPARIMyerimseniben

KIZLAR LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN VE SORULARI CEVAPLAYIN CUMA YARIŞMASI PAYLAŞIM ALANINA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

BERNUŞ CEVAPLANDIR SIRA

SILAGUL

CİCİ35(CİCİM SEN HİÇ UĞRAMIYORSUN VE PAYLAŞIMDA BULUNMUYORSUN 2 GÜN İÇERİSİNDE UĞRAMAZSAN DİSKALİFİYE OLACAKSIN BİLGİNE)
KARARSIZ
SİZLERDE AŞAĞIDAKİ LİNKDEKİ SORULARI CEVAPLARSANIZ İYİ OLUR KIZLAR

http://www.kadinlarkulubu.com/5244333-mesaj187.html

iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremiyodum ama kısaca özetliyim size
pazar günü arkadaşlarla buluştuk öğlen tavuklu pilav yedim zehirlendim. gece sabaha kadar rahatsızlandım. sen misin rejime girip pilav yiyen :tomato: ne var ne yok çıkardım
dün biraz daha iyiydim. sabah 1 dilim ekmek bi parça peynir domates çay yedim. öğlen de bezelyeli kuşbalı gb bişi yedim. akşam halamda kaldım yemek yoktu domates peynir ekmek ( yarım sandiviç ekmeği )

bugun okulda sabahtan akşama kadar hiç aram yoktu. öğle ton balıklı sandiviç yedim
akşam da yayla çorbası pırasa yemeği ve 1 dilim ekmek

şimdi süt içiyorum. şu aralar çok sardım sıcak süte :kahve:

iyi akşamlar kızlar
pazar günü arkadaşlarla buluştuk öğlen tavuklu pilav yedim zehirlendim. gece sabaha kadar rahatsızlandım. sen misin rejime girip pilav yiyen :tomato: ne var ne yok çıkardım
dün biraz daha iyiydim. sabah 1 dilim ekmek bi parça peynir domates çay yedim. öğlen de bezelyeli kuşbalı gb bişi yedim. akşam halamda kaldım yemek yoktu domates peynir ekmek ( yarım sandiviç ekmeği )

bugun okulda sabahtan akşama kadar hiç aram yoktu. öğle ton balıklı sandiviç yedim

geçmiş olsun canım dışarda yediklerine dikkat et

merhabalar nasılsınız kızlarrr ben iki gündür allak bullak oldum aslında kendi telaşımdan dün okula bir gittik öğretmenimiz ayrılmış çok üzüldük tabi ve yenisi ne zaman gelecek belli değildi atamalar ayın 25 de e birde 15 gün meyil müddeti nerdeyse mart ortası ne yapacağız dedik nöbetçi öğretmenler girecek dediler ama her gün başka öğretmen e olmaz dedim tabi panikle bari başka sınıfa vereyim dedim tüm gün konuştum oğlumla ikna ettim öğretmenlerle konuştum bu sabah yeni sınıfa götürdüm tekrar tekrar konuşmalar neyse en sonunda çıkıp kendi sınıfından eşyalarını alayım dedim birde baktım yeni öğretmen bugün başlamış aman yarabbii yaniii hadi dön başa bu sefer oğlum geri dönse bir türlü dönmese bir istemez bir tavırlar sormayın yaniii bu konu beni 200 gram vermişimdir heralde

iyi akşamlar kızlar

geçmiş olsun arkadaşım bu arada hoşgeldin aramıza

Back