BENİ AFFETİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMne demek dövmek aaa olur mu hiç öyle şeyler.
İnsanlık hali... Ben ikinci olduğumu biliyorum ya o da yeter bana.
CANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s.Nam ablacım,
doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu senelere hep sevdiklerinle girersin..
Kocaman öpüyorum..
İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMöncelikle bernuştan öğrendim bugün doğum gününmüş nam ablacım iyiki doğdun mutlu seneler sürersin eşinle çocuğunla inşallahhhhhh......
kızım beni bugünlerde çok yoruyor devamlı mızmız dişimizde çıkmakta ondandır sanıyorum.yeni yatırdım kızımı ve kk ya uğrayayım dedim...bugün kahvaltıdan önce 2 brd su
2 dilim çok tahıllı ekmek
çok az peynir ve eşimin yağda yumurtasından biraz
öğleden sonra misafirlikte küçük bikase patates salatası 2 brd çay
akşam kereviz ve yoğurtlu havuç yedim ekmek yok.
gece 10 gibi neskafe içtim ne yazıkki şekerli çoook canım istedi.
ve gün boyunca su içtim herkese tatlı rüyalar byyyyy
neymiş bu ender Saraç'ın diyeti?
Bir yazsana nam ablacım tam olarak diyeti.
Böyle şişlik falan içinse şu anda tam bana göre çünkü hem yolculuk hem de bu ara regli olacam çok fena karnım şiş geziyorum.
Yolculuk yine beni uyku düzenimi mahvetti.
Sabah nasıl erken kalkacam bilmiyorum valla.
Artık daha düzenli bir şekilde yazarım malum Ankara'dayım artık.
nam ablacım
bence seni anlatan bu yazıyı sana hediye etmek istiyorum.iyiki doğdun ,iyiki tanıdım senia.s.
MERHABA ARKADAŞLAR..KEYFİM KÖTÜ ANNEMİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜM GELİRKEN KÖTÜ BİR HABERLE BİTTİK..ANNEMİN HALASININ KIZI YANİ KUZENİ HİÇ BİRŞEY YOKKEN DURUP DURURKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ VE ÖLMÜŞ..ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK..ÇOK SEVDİĞİM BİR ABLAMDI..FELAKET DURUMDALAR..HERKES BİTİK..HEPSİ BİR YERLERE DÜŞTÜLER..GECEDE ANNESİ KÖYDEN GELİYO..2. KIZINI KAYBETİŞ OLUYO..ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN..senağlamasenağlama
PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..NASIL AYAKTA DURDUM BİLMİYORUM..TANSİYONUMDA YÜKSELMİŞTİ..BİŞEYDE YEMEDİM..SU İÇTİM BOL BOL...
YARIN CENAZESİ KALKICAK..DAHA YAZAMIYCAM..
BU HAYAT BOŞ ARKADAŞLAR..ONA GÖRE HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM..
İYİ GECELER..:Saruboceq:
MERHABA ARKADAŞLAR..KEYFİM KÖTÜ ANNEMİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜM GELİRKEN KÖTÜ BİR HABERLE BİTTİK..ANNEMİN HALASININ KIZI YANİ KUZENİ HİÇ BİRŞEY YOKKEN DURUP DURURKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ VE ÖLMÜŞ..ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK..ÇOK SEVDİĞİM BİR ABLAMDI..FELAKET DURUMDALAR..HERKES BİTİK..HEPSİ BİR YERLERE DÜŞTÜLER..GECEDE ANNESİ KÖYDEN GELİYO..2. KIZINI KAYBETİŞ OLUYO..ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN..senağlamasenağlama
PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..NASIL AYAKTA DURDUM BİLMİYORUM..TANSİYONUMDA YÜKSELMİŞTİ..BİŞEYDE YEMEDİM..SU İÇTİM BOL BOL...
YARIN CENAZESİ KALKICAK..DAHA YAZAMIYCAM..
BU HAYAT BOŞ ARKADAŞLAR..ONA GÖRE HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM..
İYİ GECELER..:Saruboceq:
ASLINDA DİYETİMDE BALIK VARDI AMA ANNEMDEYDİM AKŞAM YEMEĞİ İÇİN EVE GELEÇEKTİM FAKAT KIZ KARDEŞİM SÜPRİZ YAPTI YARIN GELECEKLERDİ(MUĞLADAN) MECBUREN AKŞAM YEMEĞİNİ ORADA YEDİM
30+30 DK. YÜRÜYÜŞhihoyyyt
1 SAAT SPORkaydirigubbakcemile2
herkeseee günaydınnnnnn :))) benim tatilim başladıı:)) bugün b.kesire gidicem. pazar günü evime gitmiş olurum... eve gidinceye kadar giremem büyük ihtimalle nete.. herkeseee iyi günler iyi hafta sonları diliyorum... nam ablacım bu sabah tartıldım 76.4 kilo çıktım :))) kilo vermeyi hiç beklemiyordum açıkçası çoook sevindim yaa :) yada tartı bozuldu :)
kalın sağlıcaklaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?