Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben geldim
dün ALLAHIN izniyle 1.5 litre ayva suyu ve 3 litreden fazla su ile artist diyetimin ilk gününü geride birakmiş olmanın mutluluğu içindeyim.tek kaçamağım sadece 1 adet karamelli kahve yasak diyette ama napim.
bu sabahta 2 bardak su ve 1 bardak ayva suyuyla hapımı yuttum.
nam ablacım ve bernuşcum size sorum olcaktı.hap sizde afedersiniz tuvalet sorunu yaptımı.zaten bağırsak sorunum var.kabızlık yaptı bende ya napcam şimdi
şimdi kahvemi içiyorum bu sefer bu diyeti başaracağım galiba
Merhaba..Ben gzmklc. Uzun bir süredir bilgisayarım bozuktu ve msn adresiminde şifresi kırılmış.Birde şifremi unutunca yeni üyelik almak zorunda kaldım.Acaba geri gelebilirmiyim aranıza? Söz veriyorum bundan sonra ufak bir aksama bile olmayacak
TAMAM ABLACIM SENDE ARAMIZA KATILABİLİRSİNMerhaba..Ben gzmklc. Uzun bir süredir bilgisayarım bozuktu ve msn adresiminde şifresi kırılmış.Birde şifremi unutunca yeni üyelik almak zorunda kaldım.Acaba geri gelebilirmiyim aranıza? Söz veriyorum bundan sonra ufak bir aksama bile olmayacak
DÜZENSİZ..SÜREKLİ ACAYİP ACAYİP RÜYALAR GÖRÜYORUM..HAYIR OLSUN BAKALIM..MESELA BU GECEDE MEHTAP ABLAMI GÖRDÜM NEDENDİR ACEPCADIARZU
HAYIRLI HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR..:a015: