nam ablacığım sen her halinle seksüü ve güzelsinn bir uçukmu bozacak senin güzelliğini
bende bu hafta annemlerdeyim eve cumartesi geçecem perşembe akşamdan kilo bildirimini yaparım iyi geceler kızlarr
nam ablam yaaa gerçekten güzel spor yapıyorsun ayrıca yediklerine bakıyorumda maşallah iyi dikkat ediyorsun.. kilo çizelgen olsa çok güzel olurdu. bunları yapmana rağmen ne kadar kilo verdiğini göremiyorum ben. gerçi cuma sonuçlarında yazar ama. sen bi çizelge yapsan hiç fena olmaz haniii :))
aynı şey çizelgesi olmayan hatunlarada duyrulur tabiiii :))
selam bacular
dün akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık merucan kavurması
ve bol salata
bu sabah dediğim yat kalk öğlen olmuştu nam ablamın demesi horul horul
gece 3 te yat 6.5 da kalk tekrar 7.5 yat 9.5 da gazeteye kalk sonra yat ne varsa yatmasam
bugünkü menüm
öğlen 1 kahve karamelli
1 mandalina
1 yeli muz küçük yani
yarım elma
ve haplar bide bugün bi hap daha ekledim haplarla doyuyom valla
karnım acıkmadı ama akşam yemeğine bakalım
1 dilimde ananas yediydim unutmadan şedim
görüşürüz bacular
:1shok:VALLAHİ DOĞRU SÖYLÜYORSUN SEN 2.SİN 800 GR VERMİŞTİN ŞİMDİ KENDİMİ AFFETMİYECEĞİM İŞTE:1no2:
NASIL BU KADAR DİKKATSİZ OLDUM senağlama
ÖZÜRDİLERİM CANIMIN İÇİ BENİ:mymeka:İSTEDİĞİN KADAR DÖVE BİLİRSİNklava:
BENİ CUMA GÜNKÜ LİSTEDE GÖREMEZSİN TATLIM
BEN MAYIS 2008 DE 58 KİLO İLE MEZUN OLDUM AMA KIZLARI BIRAKAMADI VE LİDERLİĞE DEVAM EDİYORUM
AMA EYLÜL AYINDAN SONRA KİLO ALMAYA BAŞLADIM ÇÜNKÜ BAZI RAHATSIZLIKLARIM VAR VE DR.LAR İLAÇLARIMA YENİ İLAÇ EKLEDİLER
HEM İLAÇ HEMDE RAMAZANDA (NEKADAR DİKKAT EDERSEM EDEYİM) MALESEF KİLO ALDIM 65-66 OLDUM
VE DERKEN 4 OCAKDA TEKRAR TARTIYA ÇIKTIM:1shok:GÖZLERİME İNANAMADIM
70.4 GÖSTERİYOR HEMEN KENDİNE GEL DEDİM:mymeka: 5 OCAKDA ENDER SARAÇ'IN 3 GÜNLÜK TOKSİN ATICI DİYETİNİ UYGULADIMVE DAHA DİKKAT EDEREK
19 OCAKDA 66.6 KADAR GELDİM O GÜN ŞU ANKİ DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM TAM 1 HAFTA SONRA 26 OCAK DA TARTIDA 63.6 GÖRDÜM
ŞU ANDA DİYETİME DEVAM EDİYORUM AYNI DİYETE CUMA GÜNÜNE KADAR TARTIYA ÇIKMAYACAĞIM AMA BÜYÜK BİR İHTİMALLE 1,5 KİLO VERİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?