Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

NİYE MOTİVE OLAMIYORSUN YOKSA SEN BİZİ BEĞENMİYORMUSUN
aaaa neden beğenmeyeyim ablacığım siz olmasanız ben çooktan umudumu kaybetmiş ben busefer aldığım kiloları veremem derdim ama şimdi VERECEM diyorum sadece nedense bu haftadan umutsuzum ama yok öle yağma ben gelecek hafta birinciyimmm
akşam çok az piyaz az közlenmiş kırmızı biber patlıcan ve biber kızartmasının üstüne sarımsaklı yoğurt nane ekleyerek yaptığım yemekten 1 tanede börek yedim yarım saatlik yürüyüş yaptım yemekten 20 dk sonra şimdide az şekerli türk kahvesi içiyorum.
nam ablacığım sen her halinle seksüü ve güzelsinn bir uçukmu bozacak senin güzelliğini
bende bu hafta annemlerdeyim eve cumartesi geçecem perşembe akşamdan kilo bildirimini yaparım iyi geceler kızlarr

nam ablam yaaa gerçekten güzel spor yapıyorsun ayrıca yediklerine bakıyorumda maşallah iyi dikkat ediyorsun.. kilo çizelgen olsa çok güzel olurdu. bunları yapmana rağmen ne kadar kilo verdiğini göremiyorum ben. gerçi cuma sonuçlarında yazar ama. sen bi çizelge yapsan hiç fena olmaz haniii :))

aynı şey çizelgesi olmayan hatunlarada duyrulur tabiiii :))

yediklerim içtiklerime gelince.. 1.5 litre su tükettim. sabah kahvaltısında biberli domatesli yağsız yumurta b dilim ekmek peynir zeytin koca bi tabak yeşillik salatası( marul, maydanoz, salatalık, domates ) ve her zamanki gibi ıhlamur. saat 2 gibi öğle yemeği yedim. bi tabak az yağlı kapuska ve yine koca tabak salata. ara öğün olarak bi elma ve bi salatalık yedim.
sabah kalktığımda yarım saat aerobik yaptım ip atladım felan...
haa bide 4-5 tatlı kaşığı supangle yedim. komşumuzun oğlu yapıyooo mükemmelll :)) tarifini öğrenemedim hala :/ yoksa öğrenmesem mi :))

kendinize iyi bakın, kendinize güvenin, milyonlarca insan var zayıflayan.. biz neden başaramayacağız kiiii !?!
son sınavımıda olduktan sonra ciddi ciddi geri dönüyorum sağlıklı olma yoluma..
azimliyizzz başarıcazzz :))))

MERHABALAR ARKLADAŞLAR..
DÜNDEN BAŞLIYIM YAZMAYA..
SABAH 45 DAK YÜRÜYÜŞ TEMPOLU..
ARKASINDAN KOMPLE EV TEMİZLİĞİ,
SIRILSIKLAM OLMUŞTUM,BENİ DUŞ ANCA PAKLADI..
13:30 DA
1 KASE YOĞURT,
1 KAŞIK PİLAV,
TOPLAM 2 LT SU..

AKŞAM 19:30 DA:
TAVUKLU PATATESLİ YEMEKTEN 4 KAŞIK,
1 DİLİM EKMEK,

1 LT SU..
ARALARDA BİTKİ ÇAYI..

BUGÜN SABAH:
10:30 DA
YARIM LT SU,
1 ADET YUMURTA,
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

YARIM LT SU..
SABAH GEÇ YEDİĞİM İÇİN ÖĞLEN YEMEDİM..
PAZARA GİTTİM..
SONRA 1 SAAT LİK TEMPOLU SPOR...
1 LT SU..

EWET KIZLAR BU KADAR..
ŞİMDİ ÇIKICAM TEKRAR..ANNEANNEMİ GÖRMEYE GİDİCEM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE,KENDİNİZE İYİ DAVRANIN..:teytey:

merhaba kızlar ancak fırsat buldum bilgisayarın başına oturmaya sabah oğluşumun bezi yoktu kahvaltıdan önce bez almak için çıktım yolu bulana kadar 20 dk oldu yürüyüşüm ya burda bütün sokaklar birbirine benziyor allahtan hepside hemen hemen aynı yere çıkıyorda kaybolma ihtimalin biraz daha düşüyor
sabah tost çay ve yarım saat sonra 35 dk spor yaptım
öğlen sadece çikolata krizim tuttu regl döneminde çok oluyo bende yemek yerine biraz puding ve küçücük bir parça bitter çikolata yedim
15 dk önce 100 ip atlama 50 yarım mekik yaptım birazdanda 1 tane vinilyalı nescafe içecem.........

selam bacular
dün akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık merucan kavurması
ve bol salata

bu sabah dediğim yat kalk öğlen olmuştu nam ablamın demesi horul horul
gece 3 te yat 6.5 da kalk tekrar 7.5 yat 9.5 da gazeteye kalk sonra yat ne varsa yatmasam

bugünkü menüm
öğlen 1 kahve karamelli
1 mandalina
1 yeli muz küçük yani
yarım elma
ve haplar bide bugün bi hap daha ekledim haplarla doyuyom valla
karnım acıkmadı ama akşam yemeğine bakalım
1 dilimde ananas yediydim unutmadan şedim
görüşürüz bacular

BENİ CUMA GÜNKÜ LİSTEDE GÖREMEZSİN TATLIM

BEN MAYIS 2008 DE 58 KİLO İLE MEZUN OLDUM AMA KIZLARI BIRAKAMADI VE LİDERLİĞE DEVAM EDİYORUM

AMA EYLÜL AYINDAN SONRA KİLO ALMAYA BAŞLADIM ÇÜNKÜ BAZI RAHATSIZLIKLARIM VAR VE DR.LAR İLAÇLARIMA YENİ İLAÇ EKLEDİLER

HEM İLAÇ HEMDE RAMAZANDA (NEKADAR DİKKAT EDERSEM EDEYİM) MALESEF KİLO ALDIM 65-66 OLDUM

VE DERKEN 4 OCAKDA TEKRAR TARTIYA ÇIKTIM:1shok:GÖZLERİME İNANAMADIM
70.4 GÖSTERİYOR HEMEN KENDİNE GEL DEDİM:mymeka: 5 OCAKDA ENDER SARAÇ'IN 3 GÜNLÜK TOKSİN ATICI DİYETİNİ UYGULADIMVE DAHA DİKKAT EDEREK

19 OCAKDA 66.6 KADAR GELDİM O GÜN ŞU ANKİ DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM TAM 1 HAFTA SONRA 26 OCAK DA TARTIDA 63.6 GÖRDÜM

ŞU ANDA DİYETİME DEVAM EDİYORUM AYNI DİYETE CUMA GÜNÜNE KADAR TARTIYA ÇIKMAYACAĞIM AMA BÜYÜK BİR İHTİMALLE 1,5 KİLO VERİRİM

SILAGÜL KALKINCA TEKRAR YATMA TATLIM

BAK BEN AKŞAM 2 DE YATTIM VE 06:30 DA AYAKTAYDIM VE HALA DA AYAKTAYIMkaydirigubbakcemile5

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..
16:30 DA:
1 KÜÇÜCÜKK DİLİM PIRASALI MISIR EKMEĞİ,
2 KAŞIK PATATES SALATASI YEDİM..
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
YARIM LT SU..
ŞİMDİ YARIM LT SU DAHA..
AKŞAM YEMEĞİM:
2 KAŞIK PAZILI YEMEK..

BU KADAR KIZLAR..
İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM..:teytey:

ne demek dövmek aaa olur mu hiç öyle şeyler.
İnsanlık hali... Ben ikinci olduğumu biliyorum ya o da yeter bana.

neymiş bu ender Saraç'ın diyeti?
Bir yazsana nam ablacım tam olarak diyeti.
Böyle şişlik falan içinse şu anda tam bana göre çünkü hem yolculuk hem de bu ara regli olacam çok fena karnım şiş geziyorum.
Yolculuk yine beni uyku düzenimi mahvetti.
Sabah nasıl erken kalkacam bilmiyorum valla.
Artık daha düzenli bir şekilde yazarım malum Ankara'dayım artık.

öncelikle bernuştan öğrendim bugün doğum gününmüş nam ablacım iyiki doğdun mutlu seneler sürersin eşinle çocuğunla inşallahhhhhh......
kızım beni bugünlerde çok yoruyor devamlı mızmız dişimizde çıkmakta ondandır sanıyorum.yeni yatırdım kızımı ve kk ya uğrayayım dedim...bugün kahvaltıdan önce 2 brd su
2 dilim çok tahıllı ekmek
çok az peynir ve eşimin yağda yumurtasından biraz
öğleden sonra misafirlikte küçük bikase patates salatası 2 brd çay
akşam kereviz ve yoğurtlu havuç yedim ekmek yok.
gece 10 gibi neskafe içtim ne yazıkki şekerli çoook canım istedi.
ve gün boyunca su içtim herkese tatlı rüyalar byyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…