MERHABA ARKADAŞLAR..KEYFİM KÖTÜ ANNEMİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜM GELİRKEN KÖTÜ BİR HABERLE BİTTİK..ANNEMİN HALASININ KIZI YANİ KUZENİ HİÇ BİRŞEY YOKKEN DURUP DURURKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ VE ÖLMÜŞ..ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK..ÇOK SEVDİĞİM BİR ABLAMDI..FELAKET DURUMDALAR..HERKES BİTİK..HEPSİ BİR YERLERE DÜŞTÜLER..GECEDE ANNESİ KÖYDEN GELİYO..2. KIZINI KAYBETİŞ OLUYO..ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN..senağlamasenağlama
PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..NASIL AYAKTA DURDUM BİLMİYORUM..TANSİYONUMDA YÜKSELMİŞTİ..BİŞEYDE YEMEDİM..SU İÇTİM BOL BOL...
YARIN CENAZESİ KALKICAK..DAHA YAZAMIYCAM..
BU HAYAT BOŞ ARKADAŞLAR..ONA GÖRE HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM..
İYİ GECELER..:Saruboceq:
herkeseee günaydınnnnnn :))) benim tatilim başladıı:)) bugün b.kesire gidicem. pazar günü evime gitmiş olurum... eve gidinceye kadar giremem büyük ihtimalle nete.. herkeseee iyi günler iyi hafta sonları diliyorum... nam ablacım bu sabah tartıldım 76.4 kilo çıktım :))) kilo vermeyi hiç beklemiyordum açıkçası çoook sevindim yaa :) yada tartı bozuldu :)
kalın sağlıcaklaa :))
KİLO VERDİĞİN İÇİN TEBRİK EDERİMherkeseee günaydınnnnnn :))) benim tatilim başladıı:)) bugün b.kesire gidicem. pazar günü evime gitmiş olurum... eve gidinceye kadar giremem büyük ihtimalle nete.. herkeseee iyi günler iyi hafta sonları diliyorum... nam ablacım bu sabah tartıldım 76.4 kilo çıktım :))) kilo vermeyi hiç beklemiyordum açıkçası çoook sevindim yaa :) yada tartı bozuldu :)
kalın sağlıcaklaa :))
EVET İYİ OLDUkaydirigubbakcemile5ablacım gözün aydın seninde ne güzel bir aradasınızŞeniz
selam bacular
akşam yemeğine kadar 1 mandalina yarım armut
dün akşam yemeğim 3 kaşık merucan (aslında bayılırım ama) bu kadar onuda zor yedim.
sonrasında yarım kupa salep içtim(diğer yarısını canavar içti)
bol su
bu sabah 2 bardak su ile hapı yuttum ve 2 bardak ayva suyu
dün çok susamıştım ama bugün midem bulanıyor su içerken ama zorla içiyorum
saat 11 de 1 bardak ayva suyu
saat 12 kahvemi içiyorum
anlaşıldığı üzere artist diyeti yapmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak
sonra görüşürüz
teşekkür ederim canım[ı]herkese merhabalar.herkes iyidir umarım
bernuşcum başınız saolsun.allah sabır versin ailesine yakınlarına sizlere
nam ablacım seninde yeni yaşın sana şans getirsin.iyiki doğdun.daha nice yıllara sağlıklı ve mutlu...geç oldu ama :))
ben hala boludayım canlar.gel,nce tam gaz devam inş.buarada bu hafta kilom aynı.almayımda aynı kalsın razıyım.çünkü burda evdeki gibi dikkat edemiyorum.
Nam ablacım kilomu aynı alırsınız artık.yarın giremicem sanırım.
Hepinizi öpüyorum kızlar.kendinize iyi bakın emi?[/ı]
kızlar merhaba ,bernuş cum başınız sağolsun allah sevenlerine bol sabır versin,
nam ablacım seninde gözün aydın kardeşin gelmiş darısı bana ...benim biricik kardeşimde muğlada kızımın doğumgününe gelecek inşallah...
Dün gece giremedim nete çok yorgundum ve uykusuz...
Akşam
1 kase çorba ve bolca marul
akşam bide yarım dilim etimek tatlısı [eşime yaptım dayanamadım]klava: klava:
Gece yatmadan lahana kürümüde içtim..
Sabah 11 gibi lahana kürü yapıp içtim ılık ılık
kahvaltıda
1 dilim peynir
çok az ayva marmelatı
2 brd çay
saat 16 gibi 1 elma şimdilik bukadar akşama girerim nete inşallah...:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?