• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin canım ben gülşah 26 yaşındayım ist oturuyorum evliyim çocuk yok şuanda çalışmıyorum evdeyim

katıl ama ben senden korkarım yaa diyetin ilk haftalarında çok kilo veriliyor geçersin bizziii:9::9:

heheh ben katılım ama gecersen 1. 2. 3. secılmım maksat verebılmek bende gaza gelmıs olurum. cook memnun oldum gulsahcım eda bende

heheh ben katılım ama gecersen 1. 2. 3. secılmım maksat verebılmek bende gaza gelmıs olurum. cook memnun oldum gulsahcım eda bende

bende memnun oldum canım

yok tatlım şaka yapıyorum katıl tabiki :9: 1. olurrsan hakkını veririz olurmu öyle şeyy:42:

Bu yarısmanın yarısmacıları liste ye dahil etsin
Haftada 1.5 kılo werilcek;) inş
Bende varım diyenler....
1. Ciye cuma yarısma geubundaki takımlara ilan etcez
:))hadii bakalım listeye kendini ekle
Merve

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allh bana bi gaz geldi

Canim imi hafta deneme suresi var ever yeterli paylasimda bul J nursan haftaya listedesin 28 martta bildirimde olursun umutluyum senden tabi bu surecte burda ve diyette olman lazim

Durbakim atiyim birazdan

burda ve diyetteyım zamanımı da beklerım tabı :) sen lınk gonder ben sımdı yapıcam bu gun spor yapmadım cunkı henuz

Ayfercimm bu kk nın verdıgı rytbe ne oluyo bidenem bnde lale yazıyo

Ayfercimm bu kk nın verdıgı rytbe ne oluyo bidenem bnde lale yazıyo

Mesaj sayina gore rutbe veriyor canim onun yerinw kendinde yazi yazabilirsin oraya
Bu yarısmanın yarısmacıları liste ye dahil etsin
Haftada 1.5 kılo werilcek;) inş
Bende varım diyenler....
1. Ciye cuma yarısma geubundaki takımlara ilan etcez
:))hadii bakalım listeye kendini ekle
Merve

Gazin baki kalsin mervisim de diger takimlara ilan olayi yaş malum sevmeyenimiz cok cikar biri birsey der kilo vereninde morelini bozar biz zaten kendi icimizde mukemmeliz ki biz bize yeteriz:nazar:

1,5 cok idaali amma 1kg veririmm biraz sporu agirlij verfimi olur

Walla zumbaa da cok güsel
Napıyoz hafta 1.5 kılo yarısına kım kom katılıyo

Sunu bire indirin bacim nezamdir diyetteyiz bunye direnir simdi bunyeyle beni yuzgoz etmeyin:)

Back
X