Kizlar kacar bende soyle yalan bi evleri yoparliyip sevabina cocuklari disariya cikariyim muck
Bacim boy kac
Caglam merve ile seni iyi gormek bizi cok mutlu ediyor bidaha birakma bizi
Allah razi olsun canim yok bacim okadar vahim degil durum siretliligimle sindirdim ben:)
Bitane laz amca wardı cok komik
Bi kız geldi müsadeye tamam mı normal konusuyoz amcayla böle hacı
Kız basörtülü ama altındakı etek berdeyse diz üztü abartmıyorum
Yani karsı oldugumdan degilde absurr olmustu
Hacı amca ne derse begeneirsiniz
Allahım sen ıslah eyle
Üstüne bakarsan yeşil turbee altına bakarsan tovbe tovbeeee
Koptum waryaaa karnıma agrılarr girdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bacim amcam cok dogru soylemis ben cok karsiyim hemde gunah gi eskiden basortu ozgurlugu yoktu okula giderken sadece baslarins acar ama parduse esar hakkini vermeye calusirlardi ams simdi ozgurluge kavusmustur basortusu cok sukur ama simdide hakkini veren yok one oyle ic camisirlarinin izi belli daracik kotlar gunah ya inan acik bi bayanda rahatsiz etmiuo ama Allahin ayetini kafasinda tasyip ohalde gezenler ben cok kiziyorum Rabbim hakkiyla kapanmayi nasip etsin kapanmak isteyen kullarina
Valla bacim amcam cok dogru soylemis ben cok karsiyim hemde gunah gi eskiden basortu ozgurlugu yoktu okula giderken sadece baslarins acar ama parduse esar hakkini vermeye calusirlardi ams simdi ozgurluge kavusmustur basortusu cok sukur ama simdide hakkini veren yok one oyle ic camisirlarinin izi belli daracik kotlar gunah ya inan acik bi bayanda rahatsiz etmiuo ama Allahin ayetini kafasinda tasyip ohalde gezenler ben cok kiziyorum Rabbim hakkiyla kapanmayi nasip etsin kapanmak isteyen kullarina
Evet hilalcşm yeniyım eda bende ist 27 ��
Bluem un blogu mu war allhım
Nasıl ne dıyo gecıyo nası ulAsırım
Amin herseyın hakkını vermek gerek bi kadın örtunuyosa dıkkat cekmemelı gercı acık olanlarda ole ama uyamıyoruz zaman zaman cozutmuyo dıılız yanı kendı adıma
Edacumacaba bu nıck nası bişeydir anlamadım)
Resimdeki bayaaaan senmsin canım
Ben karsiyim arkadas gecen kirmizi isikta sevgilisiyle el ele bi kiz basi kapali gerisi benden acik diz ustu etek kisa cizme ve ten corap acik olsa o kadar dikkat cekmezdi belki ama bende esimde ayni anda ayni seyi soyledik bu nasil kapalilik o yanindaki erkek neden birsey demiyor
Kuran da kast edilen kapaliligin bu olmadigini anlamalari gerek taytlarla heryerleri belli saclari kapali bilmiyorum ben mj çok gicigim
Bu hafta 1, 5 kilo verebilirmiyim ki :26:
bence verebiliriz varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?