Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar kacar bende soyle yalan bi evleri yoparliyip sevabina cocuklari disariya cikariyim muck

Tmm yawru ceylanım hadi bi hayır işle sen??
Bnde kocaı arayım nerdeymiş npıyomus
Hali vaktı yerindemiymiş en son sabah görüstüydük

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bacim amcam cok dogru soylemis ben cok karsiyim hemde gunah gi eskiden basortu ozgurlugu yoktu okula giderken sadece baslarins acar ama parduse esar hakkini vermeye calusirlardi ams simdi ozgurluge kavusmustur basortusu cok sukur ama simdide hakkini veren yok one oyle ic camisirlarinin izi belli daracik kotlar gunah ya inan acik bi bayanda rahatsiz etmiuo ama Allahin ayetini kafasinda tasyip ohalde gezenler ben cok kiziyorum Rabbim hakkiyla kapanmayi nasip etsin kapanmak isteyen kullarina

Aimin canım bnm aminnn

Amin herseyın hakkını vermek gerek bi kadın örtunuyosa dıkkat cekmemelı gercı acık olanlarda ole ama uyamıyoruz zaman zaman cozutmuyo dıılız yanı kendı adıma

Evet hilalcşm yeniyım eda bende ist 27 ��

Memnun oldm Edaaa çabuk adapte olcak gibi görünüyosun maşallahh

Bluem un blogu mu war allhım
Nasıl ne dıyo gecıyo nası ulAsırım

Valla Mervecim bi adres paylaşmıştı Blue ordan girdik ama geçmişte bir yerlerde, Blue gelince sorarzz

Edacumacaba bu nıck nası bişeydir anlamadım )
Resimdeki bayaaaan senmsin canım

Amin herseyın hakkını vermek gerek bi kadın örtunuyosa dıkkat cekmemelı gercı acık olanlarda ole ama uyamıyoruz zaman zaman cozutmuyo dıılız yanı kendı adıma

Öle ama kımseye bişi diyemyson ki hemen yobaz diyolar
:))
Ama su war yani ilefin dedifi gibi kapanıyosun eeeee bu kılık ne
Adabına uygun olsana
Hakkını wer
Karsı degilim derken aslında cok karsıyım ama karısamm demek istedim
Yoksa kızlar vni biliyosunz

kizlarr cosmussunuz cumartesi bile viz gelir demissiniz

Gecmisi okudum ama akilda kalmadi si si virusler saldiri oranini artirdi yemekten sonra isyerindeki kizlarla yuruyelim dedik ama bir turan sonra yoruldum bacaklarim sanki benim degil dedim beni birakin kendinizi kurtarin meger onlarinda yuruyesi yom.us coktuler hemen yanima

Ve asil kötü haber kocam da hastalanmis daha simdiden telefonda nazi basladi eve gitmek istemiyorum bi gribimi bile digru duzgun keyifle geciremiyom ya uff

oleyyyy kefir mayası buldum hemde en doğalından

1 saatte yürüdüm evime geldim sırtım terlemişş üzerimi değiştirip geliyorumm

Ben karsiyim arkadas gecen kirmizi isikta sevgilisiyle el ele bi kiz basi kapali gerisi benden acik diz ustu etek kisa cizme ve ten corap acik olsa o kadar dikkat cekmezdi belki ama bende esimde ayni anda ayni seyi soyledik bu nasil kapalilik o yanindaki erkek neden birsey demiyor

Kuran da kast edilen kapaliligin bu olmadigini anlamalari gerek taytlarla heryerleri belli saclari kapali bilmiyorum ben mj çok gicigim

ay ne kaynatmıssınız oku oku bitiremedim.alıntı yapmaktanda vaz gectim 2 ufak öğle uykusuna yattı ablalarına ödev yaptırdım yemeğimi koydum ocaga..
lolacım hosgeldin canım.bende merak ettim nickinin öyküsünü.

edep - adap bambaşka bişi bazılarınde hıc yok malesef erkegınde de kadınınında da Allah bıze edep nasıp etsın olanlarada daimlik versin

Haftada iki kilo verilebilir diyor uzmanlar ama ben hiç veremedim daha bir kilo ancak.

Sadece kolonoskopi diyetinde 4 günde 3kilo vermiştim.sadece Saydam'da sıvı ile besleniyorsun ve son gün bı şurup iciyorsun icin boşalıyor sabaha kadar zaten

Ama iki gün sonra yine aynı kilodasin

Edacım bişi yok sadecw bi anlamı warmı diye merak ettim
:)))
Lola kutsal
😟😟😟

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…