- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Su an cok dikkat etmeye çalışıyorum
Çünkü cok uzun zamandır takıldım bu kiloya duraklama evremdeyim galiba önerileriniz var mı
Canim az yemek cozum degil meta kendini korumaya aldigi icin durakliyor ac yatmak ywrine yoğurt yesen . Aksam yemegi uyumadan onceki saatins göre ayarlanmali misal ben aksam cok aktifim ertesi gunun yemegini yapıyorum odur budur hic oturuyorum ben aksam yemesem ölürüm gözüm doner. Buleda bunu aciklamis zaten sana . Ayrica internette metabolizma hizlandirici cay tarifi var elma tane karabiber ve cubuk tarcinla yapilacak
Ben begenmistimde simdi uaengecligimden yaomiyomayyy ben o çayı yaptım ne kadar iğrenç. ılıkken içebiliyosun ama soğuyunca öyle bi illet bişey kii . ama damak meselesi yinede denemenizde fayda olabilir ben içemedim
Ayy kiyamam susuzluk zir be allah sinamasinay ıcım yanıyo cnm burda bardak bıtmış soyledım gelıcerkler ıcemedım sabahtan berı
Ee ne zaman donuyirsunyok tatlım bırakırmıyım aynen devam iş yerınde yogunlugum cok oyuzden
Canim gecmis olsun hala toparlayadin miKızlar Halim'i bir görseniz acırsınızyatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.
Ben şimdi ne kadar süre izinliyim ve ne zaman gelebilirim diye merak ettim?
Hala diyetiayen menusumu bu canim layla corbasina bogmus seni ama bravo kacamak 0dünkü menüm:izinliyim ama fırsat buldukca gırmeye claışıcam
sabah
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 kayısı kıvamı haslanmış yumurta
2 dılım ekmek
öğle
2 kase yayla corba
aksam
2 kase yayla çorba
su ve cay bol mıktarda hesaplamadım ve ara yapamadım hıc.
Birsey degil canımkaptanım hay Allah razı olsun parmacıkların dert görmesinbende karıştırıyodum isimleri mis oldu şimdi
Benimde 5 bardak oldu. Kiz vardir ya hicanin dedigini yap yaptigini yapma diye dedim blueda yemisyok canım yesem zaten burada kimseye yeme diyemem ki :)
insan kendi yapmadığını başkasına yap diyemez dimi
neyse hadi bakalım su içelim suuu
benim daha 3 bardak oldu
Ozur dilerim izinlileri yazmamisim :18:sekerkiz67:tuğbabenı unutmussun
benim yanlış saymadıysam suyum 2buçuk litre olduuuuuuuuuuuuuuuuuuyanlış saydıysamda 2 şimdi yine devam ediyorumm miiiss miiiiiissssss
sular kaç lt oldu kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr
benim yanlış saymadıysam suyum 2buçuk litre olduuuuuuuuuuuuuuuuuuyanlış saydıysamda 2 şimdi yine devam ediyorumm miiiss miiiiiissssss
Benimde 5 bardak oldu. Kiz vardir ya hicanin dedigini yap yaptigini yapma diye dedim blueda yemis
Kiz 2, 5 mu abartma bu seferde tuvaletten cikamayacaksin herseyin ideali iyidir
Ben begenmistimde simdi uaengecligimden yaomiyom
Ayy kiyamam susuzluk zir be allah sinamasin
Ee ne zaman donuyirsun
Canim gecmis olsun hala toparlayadin mien az iki en hafta izin suren canim bu hafta iki ediyor haftaya toparlanirsan bekleriz inşallah iyilesip carcabuk burda olursun acil sifalar
Hala diyetiayen menusumu bu canim layla corbasina bogmus seni ama bravo kacamak 0
Birsey degil canım
Benimde 5 bardak oldu. Kiz vardir ya hicanin dedigini yap yaptigini yapma diye dedim blueda yemis
Ozur dilerim izinlileri yazmamisim :18:
Hemen cozelim ablacim sorununu
Ayyulduz: dilek
Bluetooth: blue diyoruz gizemli diplomatimiz o bizim
Sevilay80:ahsen
Kelwbek hill: hilal
Gzde: gözde
Erik: ayfer
Kelebekolcam : yasemin
Sahgul:gulsah
Sweetdiple: banu
Atessn: ?
Canim az yemek cozum degil meta kendini korumaya aldigi icin durakliyor ac yatmak ywrine yoğurt yesen . Aksam yemegi uyumadan onceki saatins göre ayarlanmali misal ben aksam cok aktifim ertesi gunun yemegini yapıyorum odur budur hic oturuyorum ben aksam yemesem ölürüm gözüm doner. Buleda bunu aciklamis zaten sana . Ayrica internette metabolizma hizlandirici cay tarifi var elma tane karabiber ve cubuk tarcinla yapilacak
aldğım bu fazlacıkların gitmesi lazıııııımmm
Fıstık fazlalıklar gitsin de 3 lt yi de geçme bence, yani en sağlıklısı 2-3 lt arası diye biliyorum ki o da her kiloya aynı değil; yani kilşon çok da değil 2 lt gayet ideal bence
ooovv 3lt doğru koşuyorumhatta 3lt bitti sanırsam karıştı kafam amaan tm içmem daha
birde fazlasıyla moralim bozuldu zaten Berkin Elvan'ın durumuna.. dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, hoş dokunmasalarda ağlayacağım buna eminim ama şuan duygularımı bastırıyorum zorda olsa. içim paramparça.
nasıl yaa inanmıyorum
Deli kız ya
Canm bu tür olaylar bu ülkede hep oluyor olacak, bugn de adliyede bir kadın ve onu koruyan polis öldürüldü hem de sanırım oğluymuş yapan; Allah bu insanlara akıl fikir, adalet , inanç,insanlık, mantık... versn yani..
ooovv 3lt doğru koşuyorumhatta 3lt bitti sanırsam karıştı kafam amaan tm içmem daha
birde fazlasıyla moralim bozuldu zaten Berkin Elvan'ın durumuna.. dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, hoş dokunmasalarda ağlayacağım buna eminim ama şuan duygularımı bastırıyorum zorda olsa. içim paramparça.
Deli kız ya
Canm bu tür olaylar bu ülkede hep oluyor olacak, bugn de adliyede bir kadın ve onu koruyan polis öldürüldü hem de sanırım oğluymuş yapan; Allah bu insanlara akıl fikir, adalet , inanç,insanlık, mantık... versn yani..
nasıl yaa inanmıyorumülkemizin durumu hiç iyiye gitmiyor. Allah sonumuzu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?