Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amin canım . Kocanada bulaşma yarın ki alman pastasını düşün ve gevşeee

gruplardamı yoksa kendi takımımızda mı ?

Gruplarda bilemiyorum gülşah şu aralar pek bi hırslı zaten ,

uff şu bitki çayını içince sizinde mideniz ağrıyor mu

ay evet simdi bile gevsedımcanım ben sohbete demıstım:26:
Bende kacar gelecek arkadaslar ıyıgeceler

Kizlar yarin teyzemler kahvaltiya gelebilir kilo bildirimi yapip cikmak zorunda kalabilirim listeyi tasiyamiyabilirim yani
her haftada bir bahane uyduruyosun ama olmazki
valla ögren diye bu kursl,sonra birgün takimda kimse olmaz,listeyi tasiman gerekir o zaman ne ederiz:18:
hos geldin lorenacigim

canim takim kurallarini birazdan paylasirim..lütfen bol bol paylasim yapmaya özen göster

adam pastayla gelseydi bu defada diyetteyim,alma demedimmi demenden korkmustur
malum bizimde bir animiz bir animizi tutmuyor,helede diyet yaparken
afiyet olsun ayfercigim..herüfü yolladim,cocuklari uyuttum ve geldim..sen gitmissin bu defada

insallah söyler canim,2 haftadir küstünüz malum
bendemi yemine yatirim yapsam acaba..yemin eden kazaniyor
bunu tuttum canim
amin canım . kocanada bulaşma yarın ki alman pastasını düşün ve gevşeee
yahu nedir bu alman pastasi kizlar..ben almanlarin pastasini görmedim daha
bir cheskekleri vardir..normal pastalarida kremsantilidir hep
pasta demisken pastama onay vermissin mersi sekerim..seker hamurunu kendim yaptim aslinda,ilk denemeemdi,elim alsitikca daha iyilerini yaparim eminimki
iyi geceler canim..tatli rüyalar
ha bide evet dilekcigim pastayi ben yaptim,aslinda kizlarim cok istiyolardi bu pastayi,bide yarisma vardi pastalar kategorisi gelince bende kacirmadim firsati..

tarif istersen link vereyim bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352

bu yarisma bana neler yaptirmadiki

Son düzenleme:

Anladım, gerçekten zor olmalı, büyük bir sınav vermişsin belli ki ve vermeye devam ediyorsun ama kesinlikle bu kadar takmamalısın, dedm ya bize söylemesi kolay ama takmamalısın yine de söyliycem.. çünkü defalarca düşük yapıp ardından çocuğu olan da çok, hele ki eski devirleri düşündüğümüzde aslında her şeyin üzerine ne kadar titizleniyoruz gereksizce, her şeyin doğal akışını mı bozuyoruz ne...
He rneyse her şey bir tarafa büyük geçmiş olsun, ama geçmiş gitmiş artık o korkuyu unut gitsin ve inşallah güzel nurtopu bebeciklerin olsun Ayfercim, dualarımız seninle

Yaptii bi beyaz kan hucreelerim fazla cikmis wbs miydi neydi problem yok yine yumurtaliklarin iltihaplanmis dedi

Kv mitten emekli bildiğim ajan yani. Nasıl işini biliyor açık gözlü bşr kadın resmen kızın kafasını yıkamış. Sen bakamazsın psikolojin bozuk annen hasta babanın evinde çocuğunla sığıntı olursun bakamazsın. Ben babaannesiyim özel okullara götürürüm falan filan diyerek birde avukata götürüp bir güzel yağlayıp ballayıp yollamışlar. Pislik insanlar hatta insan değiller.

Günaydın kizlar tebrikleri alayim

:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:

Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr
Tebrikler kuzum harikasın
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim dememişsin boşanması yerinde bşr karar aslında o adamla hiç evlenmemeliydi ama işte kader
midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.
Sabaha kalmaz bir şeyin inş. Bu hafta 1. Olmalıyız.
İşte bencil, nankör vicdansız bir anne. Aklı başında insanlar olsa bunlar derlerdi bu çocuğun anneye ihtiyacı var sende kalmalı biz masraflarını karşılarız ... ama nerde kim bilir ne planları var
Mutlu yıllarrrr sana mutlu yıllar mutlu yıllar iyiki doğdun nn dilekkkkk

Ooo süpersin afiyet olsun canım...

20 subat menum

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
Beyaz peynir
3 yesil zeytin
Yarim domates

3 hurma

Oglen
3 yk bulgur pilavi
Yarim karniyarik
1 kase mantar corbasi

1 su bardagi elma kromlu yesil cay
Tek sekerli Turk kahvesi

Aksam
1 kase sehriye corbasi
3-4 kasik tavuk mantar sote
Salata

Su:2 lt

Eki Görüntüle 986170

Dilek bak bugun dogum gunu pastani yeme cuma iglen alman pastasi senin olsun olmaz mi hem sen 800 gr verdin mi bakim
Ayyyyy delisiinnn sen böyle resim konur mu gece gece nasıl canım çekti varyaaa
Eğer etrafındakiler diyet yaptığını biliyorlarsa nasılda takip edip birde ye diye ısrar ederler hiç anlamam

Kocasının pekde umrunda değil ki her iş kv nin başının altından çıkıyor. Protokol imzalanmış bilmiyorum ki dönüşü olur mu?
Canımcım sen bir ara niye yumurtanın beyazını yiyorsun demişsin yaaa ben haşlanmış yumurtanın sarısını yiyemiyorum hiç sevmemedim ama omlet falan yapacaksan problem olmuyor yiyorum.
Birde bakındım ama bugünkü menünü göremedim dimiii yoksa ben mi atlatım. Geçen günlere bakmıştım ama yorum yapma fırsatı bulamamıştım. Sanırım 1 gün çok az yemiştin, arkadaşına çok üzüldüğün gündü . Güçsüz kalma Yemen'e dikkat et lütfen.

neyse canım ben kaçar hadi iyi geceler sinirlenme tmm mı olur böyle
Iyi geceler tatlım

Bak nasılda düzene giriyorsun tebrikler canım. (İnş. O karnıyarık kızartma değildir)

Banummmm hoşgeldin kuzum. Ama benim çıkmam lazım kocam kızıyor
Hızlıca dün yediklerimi yazayım bugünüde sabah yazarım artık inş.

Sabah uyandığımda 2 incir yedim
50 gr sandviç ekmeğine 30 gr peynir

1 bardak kefir

Ispanak
1 dilim ekmek

50 gr dut

60 gr biftek
Brokoli
Semizotu
Yoğurt

Spor 1 saat aeropilates
3 lt su
Yeşilçay
Maydanozlu çay
Zencefilli çay

İyi geceler kızlarrr akşam misafir trafiğim yoğundu dayımları yolladım etrafı topla derken bu saat oldu

hurmayı biraz azalt tatlım çok kalorili ama menü süperr

Kardeşinin ve yeğeninin hakkında hayırlısı olsun cnmm o babaannesi torununu düşünse aneden ayırmazdı nencil kadın çok sinir oldum
iyi geceler canımm

siz gittikkten bayaaa bi sonra geldik bitanemm amin canım inş

sabah sabah leslie sen 1 kiloyu garantileyeceksin bence Ayferimm

bence yaparım bilirsini söyleyecek

güzel menü canımm spor müthiş olmuşşş bayıldımm

almaması daha güzel olmuş bence canım sıkma canını bir lokma da olsa yemek zorunda kalabilirdin tartı öncesi
eşin başında olsun mutlu huzurlu olun yeterk bitanemm allah ağız tadınızı bozmasın

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza kararlıysan mutlaka başaracaksın tüm hafta boyunca yediğimiz içtiğimiz yaptığımız sporları paylaşıyoruz cuma günleri en geç 12 ye kadar tartılıp bildiriyoruz paylaşımın iyi olursa 2 hafta içinde takıma giriyorsun bitanemm

Rica ederim bitanemm sağlık olsun eşininde düşünceleri yoğunmuşşş kırılma ne olur

Slm helincim bi karşılaşamaz oldukkk özledim hakikaten

En kısa zamanda rabbim nasip eder inş Ayferim dediğin gibi zamanı var demekki sabredeceğiz bitanemm

yarınki tartıya göre pudingi düşünebiliriz tatlım pes yani sen yememek için kaçıyorsuun ama kek yine yetişiyor arkandan

hazır indirime girmişken al bencede yazın ateş pahası oluyor iyi günlerde giy Hilalcim

Aynen katılıyorum sana canim . Hayir bide kv evde ama yemegide sen iglen kostur kostur mu yapiyorsun allahim destek mi kostek mi belli degil yasemincim.

Hayirdir canim ne cezasi :26:

ceza derken Mart ayı geliyor ya Ayferimmm vergileri hesaplatayım dedim

iyi geceler cicilerim

yasemincigim görmemisim canim cocuklar bu gün daha iyiler..en azindan bir kac kasik biseyler yediler..ishalleride kesilseydi bir..karin agrisi ve halsizlik var ama ates ve kusma kesildi cok sükür

sulecigim kocisi kizdirma canim,kos kos hemen

yarin kilo veririz insallah

Kapa gözünü tatlım çok cezbedici hakikaten bugünkü menümü şimdi paylaşacağım cnm yumurtanın beyazı sarısı dokunuyor diye düşünmüştüm bir an neyseki öyle değilmmiş evet cnm o gün canım hiçbişey istemedi ama malesef insanız hayat devam ediyor

Hoşbulduk tatlım çık sen bende menümü paylaşıp dükkanı toplayıp çıkarım Ayferciğime iş kalmasın sabaha

spor harika Şulecimm sabahki inciri kayısı ile değişsen tatlım:26: yarın tartı yüzümüzü güldürür inş bitanemm

sulecigim cok üzüldüm kiz kardesin adina..kayinvalidede ne kurnazmis yanliz,yahu anne o anne,kimi kimden aliyormusbaski altinda imzaladim diye ifade verse faydasi olmazmi canim..bence geri dönüsü vardir..insallah vardir..cocuk kac yasinda sulecigim..

Ve kalbim temizmişşş hoşgeldin Helincimmm karşılaştık şükürr ohhh bebişlerin bugün iyi olmalarına çok sevindimm

bol bol patates çorbası yap tatlım midelerine iyi gelir ishalleri kesilir inş
amin canımmm inş yarın birinci oluruz notamızıda sildirirz

hos geldin bnucugum..bende özledim canim..karsilastik sonunda
nasilsin canim görüsmeyeli

hos buldum canim..kalbinden süphem yok zaten melek arkadasim

evet canim bu gün daha iyiler ama hic bisey yemiyolar teyzesi,dün yaptim patates,yediremedim
doktor tuzlu cubuk kraker ver dedi,onlardan zorla yedirmeye calisiyorum artik

hos geldin bnucugum..bende özledim canim..karsilastik sonunda
nasilsin canim görüsmeyeli

Hoşbuldum tatlımmm evet az önce karşılaşamıyoruz dedim sen geldin iyiyim demek adet olmuş tatlım şükür Allh bugünümüzü aratmasın canımm sen çocuklarla perişan oldun bu ara inş sağlıklarına kavuşurlar bir an önce canım asıl sen nasılsın :26:
bu arada bişey soracağım Edacığımı iznemi ayırsak kendi isteğiyle ayrıldı yazınca 6 ay gelemiyor nisan gibi geleceğim demişş izinlimi yazacağız bilemedim:44:

hos buldum canim..kalbinden süphem yok zaten melek arkadasim

evet canim bu gün daha iyiler ama hic bisey yemiyolar teyzesi,dün yaptim patates,yediremedim
doktor tuzlu cubuk kraker ver dedi,onlardan zorla yedirmeye calisiyorum artik

oyyy canımsın tşkler

muzu seviyorlarsa oda iyi gelir ama bebişlerde haklı hasta oldukları için canları bişey istemezki

valla dedigin gibi banucugum,iyiyim demek adet olmus..iyi diyelim iyi olalim,tesekkür ederim

canim ben yanlis anlamadiysam eda nisanda bulusacagiz yazmisti..nisanda takim üyeleriyle olan bulusmadan bahsetti bence:44:
canim kendisi ayrilmak istedigini yazmis,öyle yazalim bence cünkü izinli yazariz bu defa 6 ay icinde dönmezse diskalifiye edilir.:26:

Lorenaa

Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Kurallarımız bunlar Lorenaacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…