Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar
NAsılsınız bakalım iyimisiniz
Nasıl gidiyo .. Bnm internet paketi bitti aksam eşimdwn çekiyoruö puha:9::9::9:
Neyse kıZlar
Bu aralar kendime gelemedim
Ne khvaltı ne bişi ........
Anlamıyorum bu kız niye böle caduuuu..........
Kendimi saldım iyice....
Ama ama ama bu kulolar bnden kacmıcak hepsini gram gram kurtulcam
Kafama taktım
Yarın kv deme gıdıp bı gusel yesıllık toplayayım solee
Bı silkelenip solee ohhhhh kendıme geleyim
Mesajini okumk iyi geldi bana tatilden geldogimden beri bende ask sevk azalmis hissediyom.menulerime dikkat ediyom ama bi heyecan eksikligi var ki bu benim icin cok onemli

Kizlar sabah sabah gezmelere ciktim rakiplere ugramadim bilr cunku bu hafta birinci biz olcaz :9:

Kilo koruma topigine gittim bebde orda olmak istiyorum yaa

Daha da azimlendim hedefi girerken kac bildirmistim hatırlamıyorum ama ya 54 yada 55 di 53 olsun tam olsun diyorum :9: ben yapacsgim daha once yapmistim bebesim gobisime gene kadar devam o gelincede kararaya gececegim organik ve saglikli gelsin dunyaya inşallah

İnsallh cnm rabbimnasip etsin sana da

günaydın kızlar.şöyle hızlıca geçmiş yaptım bogulmadan.
kaptanım cocuklar nasıl oldu.
sen nasılsın gülşah.
edacım üzüldüm.arada yazarsın umarım
çağlacım çikolata kisti demek.sıkma canını.bencede başka bir uzmana daha görün.
şulecim demek kardesin boşanıyor.hemde cocuklu bende üzüldüm şimdi.:14:
merveee şurda ne vermen gereken cok bişey yok.eski azmini bi yakala göz açıp kapayana verirsin.
banucum bende istiyorum yasemin dolysi.burda birini bırakıp vınnn şuan ortalıktan kaybolmaya cok ihtiyacım var.
ohh sen gez dilak gündü sohbetti.sefan olsun.benim yerimede gez.
küçük kelebek gelinlik giyeceksin gayret biraz.

mektup gibi oldu:9:
canım iyiyim sağol vitaminler ballar iyi geldi çok şükür
Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn

canım benim mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun:54:

Selamlarrr:16:

firsat varken bir bakayim dedim..
aman da aman dilekcigimin dogum günümüymüs..iyiki dogdun canim,nice mutlu yaslara..sevdiklerinle nice dogum günlerine:16:

kendi yaptigim pastayi gönderiyorum sana:9:
$pasta 052.jpg

ayfercigim benimde ilk düsük oldu canim..4 ay sonra tekrar hamile kaldim..sen dedigin gibi isini yinede saglama al ama cok kasma kendini:16:

aksama gelirim kizlar,öpüyorum
sakin kacamak yok ona göre..yarin tarti günü unutmayalim:54:

yemeğim yok çok yorgunum eşimde kahvaltı yapalım dedi
kıymalı menenen yapıcam 2 dlm ekmekle atuştırırım bişeyler ben çayı koyayım akşam olursanız muhabbet ederiz öpüldünüz şekerler:54:
bazen degısıklık ıyı oluyor bende aksam kahvaltı yapmayı severım aksam kaynatalım evet ya fırsat olursa

aman da aman dilekcigimin dogum günümüymüs..iyiki dogdun canim,nice mutlu yaslara..sevdiklerinle nice dogum günlerine:16:

Eki Görüntüle 987248

ayfercigim benimde ilk düsük oldu canim..4 ay sonra tekrar hamile kaldim..sen dedigin gibi isini yinede saglama al ama cok kasma kendini:16:

kaptanım sevgılım tesekkur edrım bunu senmı yaptın :nazar:bacım yapamadıgın bısey yokmu senın :38:

evet 8li rakamlara hiç iniycem sanmıstım.ilk tecrübelerim kaçamaklı denge menüleri.sonra karataya geçiş yaptım o bendeki tatlı isteğini yok etti saolsun sonra diyetisyen.oyüzden kaçamak yapmayın deyip duruyorum.hergün başka şeyler yiyceme aynı kaloride deyip illaki çikolata felan yiyordum bi hafta 300gr giderse ertesi hafta geri geliyordu.

hayırlı uzun ömrün olsun canım benim.hayat sana güzel.maşallah.
bluecum sabah okadar okurken yorum yaptımda yazmamısım.bakıcına cok sevindim umarım hiççç sorun yaşamassın.burda millet burda acayip.eski hemşirem aradı oğlunu bakıcıya vermiş bakıcı sorun cıkarmıs hemen.benim bakıcılar zaten alem.ya sabır diyorum.kendi kendimi bunaltıyorum.dün kzım kabız diye pırasa yaptım çorba yaptım kvdem yine kafasına göre tok tutacak şeyler vermiş.tek derdi cocuk doysun.yemeyen bi cocukta değilki zorlanıyor desem.

ayyy en büyüklerden biri benim galiba.

benimki 1 kere bile hatırlamadı.şükret walla.

hani her ay rahim içi önce kalınlarşıp damarlanıyor sonrada adet olunca kanama oluyor çikolata kistindede rakim dokusu yumurtalıkta ortaya çıkıyor adet dönemleerinde tıpkı rahim gibi kan doluyor ve kan dışarı akamadıgından çikolata gibi oluyor adı ondan.

Allah razı olsun bıtanem hepımız ıcın oyle olsun ınsallah
bacım oyle eskıden kralıce gıbı hıssedıren adam sımdı olagan bısey gıbı karsılıyınca ınsan esekten dusmuse donuyor fec haber verıyo ya dogum gunu var dıye onun sayesınde hatırlasa ne olur hatırlamasa:43:

Allah razı olsun bıtanem hepımız ıcın oyle olsun ınsallah
bacım oyle eskıden kralıce gıbı hıssedıren adam sımdı olagan bısey gıbı karsılıyınca ınsan esekten dusmuse donuyor fec haber verıyo ya dogum gunu var dıye onun sayesınde hatırlasa ne olur hatırlamasa:43:
Canim benim bizde de tam tersi benimkide evlenene kadar hep bi hafta onceden karistirirdi 29 mu 30 ocak mi diye evlendikde kuttuldu 29 ve 30 oldu simdi. Bence facedekini degistir canim ben oyle yapıyorum beynini zorlasin biraz :9:
Ve uzulme erkekler boyle
gulsahım sagol bıtanem INSALLAH 31 yasımıda bur da hepberaber oluruz tabı koruma topıgınde:34:
İnşallah canım
yemeğim yok çok yorgunum eşimde kahvaltı yapalım dedi
kıymalı menenen yapıcam 2 dlm ekmekle atuştırırım bişeyler ben çayı koyayım akşam olursanız muhabbet ederiz öpüldünüz şekerler:54:
Dikkat et canim yarin tarti var ben kahvalti da duramiyorum aksam olursa tabi

Eki Görüntüle 987248

Benim tam bir yil oldu canım ama 5 ay korunduk dr izin vermedi . Ayy kismette varsa olur elden ne gelir. Bir pastaci karisi olarak begendim kaptan pastayi :9: yaa aksam gelin tabi :19: ben gelemem spor yapcam hihh:37:
İnsallh cnm rabbimnasip etsin sana da
Amin canim benim

62

Slm Kızlarrr güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah:16::16:

Yaseminim hani sen kv lere söyleyecektinn ne oldu söyleyemedin sanırım:26: takımın en büyüğü benimmm kimseye kaptırmamm:12::12:

Tebriklerrr Ayferimmm harika bir sonuççç :54:

Belkide bilerek unutmuş gibi davranıyordur Dilekcimm kesin bir sürprizi vardır akşam olsun bakalım bi:54:

çok hain gördüm seni Ayferimmm Dilek zaten saldırma modunda kıyamam ona :23:

Slm canımmm çok şükür beslenme düzenine geri dönmüşsün çok sevindim cnmm yürüyüşe de başladınmı harika olur

Günaydınnnn Çekirgemmm sevdiklerinle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu nice güzel yollar dilerimm iyiki doğdun tatlım doğum günün kutlu olsun :48::38::54:

geçmiş olsun canımm hiç dinlenme şansın yokki bünye beni dinlendir diye sinyal veriyor böyle suya yüklen tatlım

İnşallah Ayferimmm sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip etsin rabbim sana sonra karatayla sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebişini:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın Ahsenimm baban iyidir umarımm bu hasta ziyaretleri bizim güzel adetlerimizden tatlı bir yogunluk oluyor gerçi ama olsun sayıp gelmeleri çok güzel bir davranışş bu değerlerimizi kaybetmemek lazım

Tebrikler bitanemmm çok sevindimm bu kaftaki emeğinin karşılığını aldın çok şükürr sevinilmezmi hiç 100 gr veremediğim zamanları biliyorum

Şulecimmm kardeşin boş bulunmuş sanırım yada farketmeden imzaladı üzüldüm inan sonra çok pişman olacak ama hakim belli bir yaşa gelene dek cocuğu anneye verir büyük ihtimalle büyüyene kadarda babası çoktan evlenir ve inan bana almak bile istemez
kv desine de pes doğrusu yuvayı kurtarmaya çalışacağına plan hazırlamış ne diyim:47:

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Bluecum maşallah diyelim:nazar:

Evet Mervişim hakikaten saldın kendini hadi bugün toparlanmaya başla şu enfes kahvalttılarına menülerine geri dön tatlım:54:

Korkma bitanem burdayız hep birlikte yardımcı oluruz :54:

Aradada olsa hala kusmanın devam etmesi iyi değil Helincimm midesi düzelemedi sanırımm
valla çok zekisin bamya ve saç uzama harika bir yöntemmm canım:1::1:
bende yazdan depoluyorum anneme dokunmayan tek yiyecek:31:

:46::46: süper süper tebrikler cnmmmm mükafatınıda gördünnn aynen devam tatlım:54::54:

tahini görmedim ben bak helincimde uyarmış bi kaçamak daha yaparsan ödülü unut tatlım:54:

harika bir başlangıç bluecum gün içinde 1,5 saat leptin çalışmış daha ne olsunnn:46:

birkaç dr a daha görün cnm arkadaşlarda söylemiş hemen umutsuzluğa kapılma ne olur

eniştenin sonuçları inş güzel çıkar Dilekcimm Alahtan umut kesilmez ne kadar çoğaldı bu hastalık :50:
oooo bir saat dışarıda süper olur yürüyüş dilekcimm
o zaman ortada buluşalım helincim 500 ben 800 demiştimm 650 gr ver en az ödül senindir:32::32::32::32:

Canim ablam tesekkur ederim pasta icinde ayrica tesekkur ederim bende sizi cok seviyorum.unutmus oglen ise gider esim bi hazirlik icinde olaydi kesin anlardim cigerini bilirim hesabi:)fec gizle ama dogumgunumu bilen arkafslarim kutladigi icin acar acmaz ogrenecekti zaten bende gitmeden sordum bugun gunlerde ne onemi ne diye ozaman dak etti gonlumu almaya calisti ama kirildim aciklamasi su sikintili gunlerden geciyor yeni bi is kurmayi dusunuyor yazin evi ayiricaz kafam bi milyon diyor ama ben destegim ona Rabbim bi yol gosterir tevekkul et diyorum biraber ustesinden gelicez diyorum bu zor gunlerde birbirimize dahada sıkı sarıldık ama dogumgunumu unutmasi kirdi biraz beni simdi eminim elinde bir cicek ve pastayla gelecek fakat benim icin hic bir onemi yok acikcasi:((

Meraba arkadaşlar.Pegasus arkadaşımızın onayı ve davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum.Çok heycanlıyım ve çok kararlıyım :) Hadi bakalım napıyoruz şimdi.Lütfen bana anlatın.Yarışma pazartesimi başladı ?

Canim hosgelin aramiza cuma gunleri tarti gunu 2 hafta deneme suresi var yeni gelen kisiye aktifligine ve kararliligins gore takima alicak kaptan canim

Meraba arkadaşlar.Pegasus arkadaşımızın onayı ve davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum.Çok heycanlıyım ve çok kararlıyım :) Hadi bakalım napıyoruz şimdi.Lütfen bana anlatın.Yarışma pazartesimi başladı ?

aramıza hoşgeldin canım öncelikle kendinden bahsedermisin ben ayfer senin de adını öğrenelim. şuan kaç kgsun hedefin kaç ? Kaptacım kuralları paylaşır sende ona göre kabul edip etmediğini bildirirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ablam tesekkur ederim pasta icinde ayrica tesekkur ederim bende sizi cok seviyorum.unutmus oglen ise gider esim bi hazirlik icinde olaydi kesin anlardim cigerini bilirim hesabi:)fec gizle ama dogumgunumu bilen arkafslarim kutladigi icin acar acmaz ogrenecekti zaten bende gitmeden sordum bugun gunlerde ne onemi ne diye ozaman dak etti gonlumu almaya calisti ama kirildim aciklamasi su sikintili gunlerden geciyor yeni bi is kurmayi dusunuyor yazin evi ayiricaz kafam bi milyon diyor ama ben destegim ona Rabbim bi yol gosterir tevekkul et diyorum biraber ustesinden gelicez diyorum bu zor gunlerde birbirimize dahada sıkı sarıldık ama dogumgunumu unutmasi kirdi biraz beni simdi eminim elinde bir cicek ve pastayla gelecek fakat benim icin hic bir onemi yok acikcasi:((
canım öyle deme hem bak her konuda desteğim diyorsun zor olan günlerinizi daha da zorlaştırma . Onun yerine unutmayacagını biliyordum aşkım sen beni nasıl unutursun ki zaten de :34: o alacağı dersi alır ve böylecede trip yapmaya zor günlerinizi zorlaştırmamış olursun kadınlar kocaman yüreklidirler :16: bu yüzden bazen yüreğinin köşesine koyup yüreğinin asıl sahibine kalbin acırken bile gülümsemen gerekir benden sana tavsiye canım
Kizlar yarin teyzemler kahvaltiya gelebilir kilo bildirimi yapip cikmak zorunda kalabilirim listeyi tasiyamiyabilirim yani
mızıkcı mızıkcı :22: neyse hadi biz hallederiz dogum gunun hatrına :33:

sabah 2 cevız 2 kayısı kahvaltı klasık
ara yogurt
aksam 1 kepce corba brokolı haslaması yogurt salata bir dılım ekmek 8,10 tane sulu koftenın koftelerı
ara sutlu neskafe
su 2,5 lt 3 bardak bitkı cayı
1 saat 15 dak acık hava yuruyus

canım öyle deme hem bak her konuda desteğim diyorsun zor olan günlerinizi daha da zorlaştırma . Onun yerine unutmayacagını biliyordum aşkım sen beni nasıl unutursun ki zaten de :34: o alacağı dersi alır ve böylecede trip yapmaya zor günlerinizi zorlaştırmamış olursun kadınlar kocaman yüreklidirler :16: bu yüzden bazen yüreğinin köşesine koyup yüreğinin asıl sahibine kalbin acırken bile gülümsemen gerekir benden sana tavsiye canım

mızıkcı mızıkcı :22: neyse hadi biz hallederiz dogum gunun hatrına :33:

valla adama nazar degdı sımdı geldı elı bombos sırınlık yaptı sırttı mırttı suclu cocuklar gıbı yumusadım hanı pastam dedım e sen alma dıyetteyım demedımdı dıyor salak dedım(tabı bunu ıcımden:1:)ben sınırden dedım dıyorum ay valla guluyummu aglıyımmı:26:ben kus kalamam zaten yapımda yok kıncılık ılk evlndıgımızde kuser sozler verırdım kendıme kesınlıkle 3 gun konusmuyacam o dokunmadan dokunmayacam dıye ama hıc yapamımısımdır kıyamam koca kafalı kocama:16:

Back