Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amin canım . Kocanada bulaşma yarın ki alman pastasını düşün ve gevşeee :21:

gruplardamı yoksa kendi takımımızda mı ?

Gruplarda bilemiyorum gülşah şu aralar pek bi hırslı zaten ,

uff şu bitki çayını içince sizinde mideniz ağrıyor mu

ay evet simdi bile gevsedım:56:canım ben sohbete demıstım:26:
Bende kacar gelecek arkadaslar ıyıgeceler

Kizlar yarin teyzemler kahvaltiya gelebilir kilo bildirimi yapip cikmak zorunda kalabilirim listeyi tasiyamiyabilirim yani
her haftada bir bahane uyduruyosun ama olmazki:19:
valla ögren diye bu kursl,sonra birgün takimda kimse olmaz,listeyi tasiman gerekir o zaman ne ederiz:18:
Meraba arkadaşlar.Pegasus arkadaşımızın onayı ve davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum.Çok heycanlıyım ve çok kararlıyım :) Hadi bakalım napıyoruz şimdi.Lütfen bana anlatın.Yarışma pazartesimi başladı ?
hos geldin lorenacigim:16:

canim takim kurallarini birazdan paylasirim..lütfen bol bol paylasim yapmaya özen göster:31:

valla adama nazar degdı sımdı geldı elı bombos sırınlık yaptı sırttı mırttı suclu cocuklar gıbı yumusadım hanı pastam dedım e sen alma dıyetteyım demedımdı dıyor salak dedım(tabı bunu ıcımden:1:)ben sınırden dedım dıyorum ay valla guluyummu aglıyımmı:26:ben kus kalamam zaten yapımda yok kıncılık ılk evlndıgımızde kuser sozler verırdım kendıme kesınlıkle 3 gun konusmuyacam o dokunmadan dokunmayacam dıye ama hıc yapamımısımdır kıyamam koca kafalı kocama:16:
adam pastayla gelseydi bu defada diyetteyim,alma demedimmi demenden korkmustur:52:
malum bizimde bir animiz bir animizi tutmuyor,helede diyet yaparken:30:
ayy bide geleceklerdi hıhh kimse yok valla grubu kendime kapatmış gibi hissetmeye başladım :9:

neyse menumm

sabah(06:30)
4 yk yogurt
3 yk yulaf 1 ceviz 1 dilim elma ve 5 kuru üzüm karışımı

ara(09:00)
1/2 kupa sütlü kahve
1/2 elma

öğle(12:00)
4-5 yk kurufasulye
1 ince dilim ekmeğin dışı

Ara(15:00)
200ml süt

ara(17:30)
1/2 elma

akşam(19:30)
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon et sote(5-6 yk yoktur bile)
3-4 acı biber
1 kase yogurt

sıvı: 2 lt su
2 fincan siyah çay
1 fincan elmalı tarcınlı form çayı
1 fincan kirazlı form çayı

spor:
1 mile leslie
2 mile leslie
40 dk yürüyüş
:24::24::24::24::24::24::24::24: yarın tartı bana güzel şarkılar söylesin

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
afiyet olsun ayfercigim..herüfü yolladim,cocuklari uyuttum ve geldim..sen gitmissin bu defada:4:

insallah söyler canim,2 haftadir küstünüz malum:34:
:42::42::42:

canım şu yemin işi süper oldu fark ettim ki hep aralardan kaçırıyorum ben nereye gitsem bi ikram evde heryer abur cubur kocam seviyor
iş yeri zaten mayınlı bölge
öğlen kekler akşma üstü çay yanına kurabiyeler ayy bide genelde oturarak çalışıyoruz neyimize bizim o kaloriler(ki arada spor olsun diye günde 15-20 kere merdiven inip çıkıyorum can sıkıntısından onu da saymıyorum )
bendemi yemine yatirim yapsam acaba..yemin eden kazaniyor:52:
kesınlıkle yemın bızım gıbılere bırebır:) daha once yemın edıp dıyet konusunda 3 gun oruc tutmuslugum var oyuzden kuzuda kesseler artık bı yemınıme bakar:1:e bacım bosunamı demısler nerde hareket orda bereket:8:
bunu tuttum canim:9:
amin canım . kocanada bulaşma yarın ki alman pastasını düşün ve gevşeee :21:
yahu nedir bu alman pastasi kizlar..ben almanlarin pastasini görmedim daha:52:
bir cheskekleri vardir..normal pastalarida kremsantilidir hep:25:
pasta demisken pastama onay vermissin mersi sekerim..seker hamurunu kendim yaptim aslinda,ilk denemeemdi,elim alsitikca daha iyilerini yaparim eminimki:ssz:
iyi geceler canim..tatli rüyalar:16::38:
ha bide evet dilekcigim pastayi ben yaptim,aslinda kizlarim cok istiyolardi bu pastayi,bide yarisma vardi pastalar kategorisi gelince bende kacirmadim firsati..

tarif istersen link vereyim bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352

bu yarisma bana neler yaptirmadiki:60::60:

Son düzenleme:
Haklisin hilalcim benimde var oyle arkadadlarim ne tedaviler cvp vermeyip kendi haline birakinxa olan ama benim durum biraz farkli son aylara kadar taktigim filan yoktu ama ilk bebeğim dustu ve kurtajim da zor gecti dusmemesi icin kullandigim ilaclar bu sureci zorlastormis :50: simdi insanin icinfe tersiz bir korku oluyor ya yine oluyirds tutunamiyor sa yada farkinda olmadan dusmesine sebep benim kontrolsuz hareketlerim mi cunku ben tam bir firlamayim evde bile seke seke yururum parendeler atarim taki bu dusunce bi kac ay once yerlesene kadar hatta aylarca spor yapmama sebebim bile bu korkum . Simdi bu hafta basladim spora dedim ki rabbim isterse alir isterse verir haa gece karin ve kasik agrilarim oluyor ama bunu spora uzun sure ara verdigime bagliyorum yoksa obur turlu hayat zehir oluyor. Esimde bende deli gibi cocuk seven cicukla coxuk olan tipleriz buda etkiliyor tabi ki

Anladım, gerçekten zor olmalı, büyük bir sınav vermişsin belli ki ve vermeye devam ediyorsun ama kesinlikle bu kadar takmamalısın, dedm ya bize söylemesi kolay ama takmamalısın yine de söyliycem.. çünkü defalarca düşük yapıp ardından çocuğu olan da çok, hele ki eski devirleri düşündüğümüzde aslında her şeyin üzerine ne kadar titizleniyoruz gereksizce, her şeyin doğal akışını mı bozuyoruz ne...
He rneyse her şey bir tarafa büyük geçmiş olsun, ama geçmiş gitmiş artık o korkuyu unut gitsin ve inşallah güzel nurtopu bebeciklerin olsun Ayfercim, dualarımız seninle :16::16::16:

Canim bu tiramusu disarda satilansa ciks olmadi karataya ve su kuruyemisi eklesen artik

Kapa kulaklarini sen onlara ve baska dr gorun oyle birsey varsa zaten seni nasil birbucuk ay sobra gel diye gobderir hotmon kan vs bunlari yapti mi

Aynen canim benim rabbim ol dedikten so ra olur

Yaptii bi beyaz kan hucreelerim fazla cikmis wbs miydi neydi problem yok yine yumurtaliklarin iltihaplanmis dedi

Ayy Şulem neden vermis ki kuzusunun velayetini :( sonra cok pisman olacak ama kismet tabi hayat onun hayati .
Sorma servis isyeri heryer tuzak seytan üçgeni gibiler

Ooo herseyde güzel cijmis seni kim tutar artik :16:

Merve kiz iyiydin yine ne oldu :20:

:47::47:

Biz yardim ediyoruz canim zaten sen korkma
Kv mitten emekli bildiğim ajan yani. Nasıl işini biliyor açık gözlü bşr kadın resmen kızın kafasını yıkamış. Sen bakamazsın psikolojin bozuk annen hasta babanın evinde çocuğunla sığıntı olursun bakamazsın. Ben babaannesiyim özel okullara götürürüm falan filan diyerek birde avukata götürüp bir güzel yağlayıp ballayıp yollamışlar. Pislik insanlar hatta insan değiller.

Günaydın kizlar tebrikleri alayim :37:

:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:

Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr :8:
Tebrikler kuzum harikasın :46:
günaydın kızlar.şöyle hızlıca geçmiş yaptım bogulmadan.
kaptanım cocuklar nasıl oldu.
sen nasılsın gülşah.
edacım üzüldüm.arada yazarsın umarım
çağlacım çikolata kisti demek.sıkma canını.bencede başka bir uzmana daha görün.
şulecim demek kardesin boşanıyor.hemde cocuklu bende üzüldüm şimdi.:14:
merveee şurda ne vermen gereken cok bişey yok.eski azmini bi yakala göz açıp kapayana verirsin.
banucum bende istiyorum yasemin dolysi.burda birini bırakıp vınnn şuan ortalıktan kaybolmaya cok ihtiyacım var.
ohh sen gez dilak gündü sohbetti.sefan olsun.benim yerimede gez.
küçük kelebek gelinlik giyeceksin gayret biraz.

mektup gibi oldu:9:
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim dememişsin:1: boşanması yerinde bşr karar aslında o adamla hiç evlenmemeliydi ama işte kader :14:
midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.
Sabaha kalmaz bir şeyin inş. Bu hafta 1. Olmalıyız. :72:
canım çok üzüldüm çok etkileniyorum böyle şeylerden:( neden anlaşamamışlar.. kv ye de pes doğrusu, kendisi de anne, nasıl bir anne ise artık.. kardeşine baskı yapmışlardır mutlaka, yoksa kabul eder mi hiç..
İşte bencil, nankör vicdansız bir anne. Aklı başında insanlar olsa bunlar derlerdi bu çocuğun anneye ihtiyacı var sende kalmalı biz masraflarını karşılarız ... ama nerde kim bilir ne planları var :43:
Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn
Mutlu yıllarrrr sana mutlu yıllar mutlu yıllar iyiki doğdun nn dilekkkkk:16:
hanımlar selam
çokşükür bugün de karatay kahvaltımı yaptım işe geldim,
inşallah bozmadan devam edebilirim
bugün kısmetse akşam üzeri yürüyüş planlıyorum..1 saat..eşim gelirse onunla gideceğim..

Ooo süpersin afiyet olsun canım...

Eki Görüntüle 986170

Dilek bak bugun dogum gunu pastani yeme cuma iglen alman pastasi senin olsun olmaz mi hem sen 800 gr verdin mi bakim :1:
Ayyyyy delisiinnn sen böyle resim konur mu gece gece nasıl canım çekti varyaaa :56:
kızlar ben malesef çok az tatlı ve yarım börek yedim:( tatlı sadece 2 çatal ve şerbetli değil, meyveli bir sosu vardı ve tabanı biskuviydi, kesinlikle şekerli sayılmazdı.. börek de baktım güzel değil devam etmedim..
inanın o kadar çok çeşit vardı ki bunlarla kurtardım, millet hemen tabağa bakıyor zaten çok rahatsız oluyorum ya, yok çok az aldın yok karatay mı hala.. gidin kendi tabaklarınızı halledin dimi ama ya..
neyse yine çok ucuz kurtardım..
Eğer etrafındakiler diyet yaptığını biliyorlarsa nasılda takip edip birde ye diye ısrar ederler hiç anlamam :19:
62

Slm Kızlarrr güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah:16::16:

Yaseminim hani sen kv lere söyleyecektinn ne oldu söyleyemedin sanırım:26: takımın en büyüğü benimmm kimseye kaptırmamm:12::12:

Tebriklerrr Ayferimmm harika bir sonuççç :54:

Belkide bilerek unutmuş gibi davranıyordur Dilekcimm kesin bir sürprizi vardır akşam olsun bakalım bi:54:

çok hain gördüm seni Ayferimmm Dilek zaten saldırma modunda kıyamam ona :23:

Slm canımmm çok şükür beslenme düzenine geri dönmüşsün çok sevindim cnmm yürüyüşe de başladınmı harika olur

Günaydınnnn Çekirgemmm sevdiklerinle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu nice güzel yollar dilerimm iyiki doğdun tatlım doğum günün kutlu olsun :48::38::54:

geçmiş olsun canımm hiç dinlenme şansın yokki bünye beni dinlendir diye sinyal veriyor böyle suya yüklen tatlım

İnşallah Ayferimmm sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip etsin rabbim sana sonra karatayla sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebişini:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın Ahsenimm baban iyidir umarımm bu hasta ziyaretleri bizim güzel adetlerimizden tatlı bir yogunluk oluyor gerçi ama olsun sayıp gelmeleri çok güzel bir davranışş bu değerlerimizi kaybetmemek lazım

Tebrikler bitanemmm çok sevindimm bu kaftaki emeğinin karşılığını aldın çok şükürr sevinilmezmi hiç 100 gr veremediğim zamanları biliyorum

Şulecimmm kardeşin boş bulunmuş sanırım yada farketmeden imzaladı üzüldüm inan sonra çok pişman olacak ama hakim belli bir yaşa gelene dek cocuğu anneye verir büyük ihtimalle büyüyene kadarda babası çoktan evlenir ve inan bana almak bile istemez
kv desine de pes doğrusu yuvayı kurtarmaya çalışacağına plan hazırlamış ne diyim:47:

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Bluecum maşallah diyelim:nazar:

Evet Mervişim hakikaten saldın kendini hadi bugün toparlanmaya başla şu enfes kahvalttılarına menülerine geri dön tatlım:54:

Korkma bitanem burdayız hep birlikte yardımcı oluruz :54:

Aradada olsa hala kusmanın devam etmesi iyi değil Helincimm midesi düzelemedi sanırımm
valla çok zekisin bamya ve saç uzama harika bir yöntemmm canım:1::1:
bende yazdan depoluyorum anneme dokunmayan tek yiyecek:31:

:46::46: süper süper tebrikler cnmmmm mükafatınıda gördünnn aynen devam tatlım:54::54:

tahini görmedim ben bak helincimde uyarmış bi kaçamak daha yaparsan ödülü unut tatlım:54:

harika bir başlangıç bluecum gün içinde 1,5 saat leptin çalışmış daha ne olsunnn:46:

birkaç dr a daha görün cnm arkadaşlarda söylemiş hemen umutsuzluğa kapılma ne olur

eniştenin sonuçları inş güzel çıkar Dilekcimm Alahtan umut kesilmez ne kadar çoğaldı bu hastalık :50:
oooo bir saat dışarıda süper olur yürüyüş dilekcimm
o zaman ortada buluşalım helincim 500 ben 800 demiştimm 650 gr ver en az ödül senindir:32::32::32::32:

Kocasının pekde umrunda değil ki her iş kv nin başının altından çıkıyor. Protokol imzalanmış bilmiyorum ki dönüşü olur mu?
Canımcım sen bir ara niye yumurtanın beyazını yiyorsun demişsin yaaa ben haşlanmış yumurtanın sarısını yiyemiyorum hiç sevmemedim ama omlet falan yapacaksan problem olmuyor yiyorum.
Birde bakındım ama bugünkü menünü göremedim dimiii yoksa ben mi atlatım. Geçen günlere bakmıştım ama yorum yapma fırsatı bulamamıştım. Sanırım 1 gün çok az yemiştin, arkadaşına çok üzüldüğün gündü . Güçsüz kalma Yemen'e dikkat et lütfen.
ayy bide geleceklerdi hıhh kimse yok valla grubu kendime kapatmış gibi hissetmeye başladım :9:

neyse menumm

4 yk yogurt

1/2 kupa sütlü kahve
1/2 elma

4-5 yk kurufasulye

200ml süt

1/2 elma

1 kase tarhana çorbası
3-4 acı biber
1 kase yogurt

2 fincan siyah çay

spor:
1 mile leslie
2 mile leslie
40 dk yürüyüş

:46::46::46:
neyse canım ben kaçar hadi iyi geceler :54:sinirlenme tmm mı olur böyle :34:
Iyi geceler tatlım :16:
20 subat menum

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
Beyaz peynir
3 yesil zeytin
Yarim domates

3 hurma

Oglen
3 yk bulgur pilavi
Yarim karniyarik
1 kase mantar corbasi

1 su bardagi elma kromlu yesil cay
Tek sekerli Turk kahvesi

Aksam
1 kase sehriye corbasi
3-4 kasik tavuk mantar sote
Salata

Su:2 lt

Bak nasılda düzene giriyorsun tebrikler canım. (İnş. O karnıyarık kızartma değildir)

Banummmm hoşgeldin kuzum. Ama benim çıkmam lazım kocam kızıyor :32:
Hızlıca dün yediklerimi yazayım bugünüde sabah yazarım artık inş.

Sabah uyandığımda 2 incir yedim
50 gr sandviç ekmeğine 30 gr peynir

1 bardak kefir

Ispanak
1 dilim ekmek

50 gr dut

60 gr biftek
Brokoli
Semizotu
Yoğurt

Spor 1 saat aeropilates
3 lt su
Yeşilçay
Maydanozlu çay
Zencefilli çay

İyi geceler kızlarrr akşam misafir trafiğim yoğundu dayımları yolladım etrafı topla derken bu saat oldu

20 subat menum

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
Beyaz peynir
3 yesil zeytin
Yarim domates

3 hurma

Oglen
3 yk bulgur pilavi
Yarim karniyarik
1 kase mantar corbasi

1 su bardagi elma kromlu yesil cay
Tek sekerli Turk kahvesi

Aksam
1 kase sehriye corbasi
3-4 kasik tavuk mantar sote
Salata

Su:2 lt

hurmayı biraz azalt tatlım çok kalorili :34: ama menü süperr :46:

Kv mitten emekli bildiğim ajan yani. Nasıl işini biliyor açık gözlü bşr kadın resmen kızın kafasını yıkamış. Sen bakamazsın psikolojin bozuk annen hasta babanın evinde çocuğunla sığıntı olursun bakamazsın. Ben babaannesiyim özel okullara götürürüm falan filan diyerek birde avukata götürüp bir güzel yağlayıp ballayıp yollamışlar. Pislik insanlar hatta insan değiller.

Tebrikler kuzum harikasın :46:

Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim dememişsin:1: boşanması yerinde bşr karar aslında o adamla hiç evlenmemeliydi ama işte kader :14:

Sabaha kalmaz bir şeyin inş. Bu hafta 1. Olmalıyız. :72:

İşte bencil, nankör vicdansız bir anne. Aklı başında insanlar olsa bunlar derlerdi bu çocuğun anneye ihtiyacı var sende kalmalı biz masraflarını karşılarız ... ama nerde kim bilir ne planları var :43:

Mutlu yıllarrrr sana mutlu yıllar mutlu yıllar iyiki doğdun nn dilekkkkk:16:

Ooo süpersin afiyet olsun canım...

Kardeşinin ve yeğeninin hakkında hayırlısı olsun cnmm o babaannesi torununu düşünse aneden ayırmazdı nencil kadın çok sinir oldum:47:
iyi geceler canımm:16:

tamam bacı ozaman her turlu motıve yoluna acıgım ben bız gıderız onlar gelır canım:(valla super zayıflamanın yuzde ellısı spordan gecıyor bence yat bacım ıyıgeceler yarın tartı hepımızın yuzune gulsun INSALLAH

siz gittikkten bayaaa bi sonra geldik bitanemm amin canım inş:16:

kapışmayalım yani ben kapışmaya kalkınca ters etki yapıyor :1:
kapışmak yerine böyle tetikleyelim birbirmizi olar mı ?

ayrıca gülşahh kaptan kız hani akşam geliyordunuz sizin orda akşamlar olmadımı daha :26:

valla ben tavuk gibi yatacağım sabah erken kalkıp leslie yapacağım spor günlüğüm belli oldu hafta 2 gün mola (öğlen yürüyüşlerine mola yok :9:)diğer günler leslie ve koşu bandı değiştirmeli olarak :9:

sabah sabah leslie sen 1 kiloyu garantileyeceksin bence Ayferimm:21::21:

neyse menumm

4 yk yogurt

1/2 kupa sütlü kahve
1/2 elma

4-5 yk kurufasulye

200ml süt

1/2 elma

1 kase tarhana çorbası
3-4 acı biber
1 kase yogurt

2 fincan siyah çay

spor:
1 mile leslie
2 mile leslie
40 dk yürüyüş

bence yaparım bilirsini söyleyecek :46::46::46:

valla adama nazar degdı sımdı geldı elı bombos sırınlık yaptı sırttı mırttı suclu cocuklar gıbı yumusadım hanı pastam dedım e sen alma dıyetteyım demedımdı dıyor salak dedım(tabı bunu ıcımden:1:)ben sınırden dedım dıyorum ay valla guluyummu aglıyımmı:26:ben kus kalamam zaten yapımda yok kıncılık ılk evlndıgımızde kuser sozler verırdım kendıme kesınlıkle 3 gun konusmuyacam o dokunmadan dokunmayacam dıye ama hıc yapamımısımdır kıyamam koca kafalı kocama:16:

sabah 2 cevız 2 kayısı kahvaltı klasık
ara yogurt
aksam 1 kepce corba brokolı haslaması yogurt salata bir dılım ekmek 8,10 tane sulu koftenın koftelerı
ara sutlu neskafe
su 2,5 lt 3 bardak bitkı cayı
1 saat 15 dak acık hava yuruyus

güzel menü canımm spor müthiş olmuşşş bayıldımm

almaması daha güzel olmuş bence canım sıkma canını bir lokma da olsa yemek zorunda kalabilirdin tartı öncesi
eşin başında olsun mutlu huzurlu olun yeterk bitanemm allah ağız tadınızı bozmasın

Meraba arkadaşlar.Pegasus arkadaşımızın onayı ve davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum.Çok heycanlıyım ve çok kararlıyım :) Hadi bakalım napıyoruz şimdi.Lütfen bana anlatın.Yarışma pazartesimi başladı ?

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza kararlıysan mutlaka başaracaksın :16: tüm hafta boyunca yediğimiz içtiğimiz yaptığımız sporları paylaşıyoruz cuma günleri en geç 12 ye kadar tartılıp bildiriyoruz paylaşımın iyi olursa 2 hafta içinde takıma giriyorsun bitanemm
:29:

Canim ablam tesekkur ederim pasta icinde ayrica tesekkur ederim bende sizi cok seviyorum.unutmus oglen ise gider esim bi hazirlik icinde olaydi kesin anlardim cigerini bilirim hesabi:)fec gizle ama dogumgunumu bilen arkafslarim kutladigi icin acar acmaz ogrenecekti zaten bende gitmeden sordum bugun gunlerde ne onemi ne diye ozaman dak etti gonlumu almaya calisti ama kirildim aciklamasi su sikintili gunlerden geciyor yeni bi is kurmayi dusunuyor yazin evi ayiricaz kafam bi milyon diyor ama ben destegim ona Rabbim bi yol gosterir tevekkul et diyorum biraber ustesinden gelicez diyorum bu zor gunlerde birbirimize dahada sıkı sarıldık ama dogumgunumu unutmasi kirdi biraz beni simdi eminim elinde bir cicek ve pastayla gelecek fakat benim icin hic bir onemi yok acikcasi:((

Rica ederim bitanemm sağlık olsun eşininde düşünceleri yoğunmuşşş kırılma ne olur:16:
Selamlarrr:16:

firsat varken bir bakayim dedim..
aman da aman dilekcigimin dogum günümüymüs..iyiki dogdun canim,nice mutlu yaslara..sevdiklerinle nice dogum günlerine:16:

kendi yaptigim pastayi gönderiyorum sana:9:
Eki Görüntüle 987248

ayfercigim benimde ilk düsük oldu canim..4 ay sonra tekrar hamile kaldim..sen dedigin gibi isini yinede saglama al ama cok kasma kendini:16:

aksama gelirim kizlar,öpüyorum
sakin kacamak yok ona göre..yarin tarti günü unutmayalim:54:

Slm helincim bi karşılaşamaz oldukkk özledim hakikaten:16:

Haklisin hilalcim benimde var oyle arkadadlarim ne tedaviler cvp vermeyip kendi haline birakinxa olan ama benim durum biraz farkli son aylara kadar taktigim filan yoktu ama ilk bebeğim dustu ve kurtajim da zor gecti dusmemesi icin kullandigim ilaclar bu sureci zorlastormis :50: simdi insanin icinfe tersiz bir korku oluyor ya yine oluyirds tutunamiyor sa yada farkinda olmadan dusmesine sebep benim kontrolsuz hareketlerim mi cunku ben tam bir firlamayim evde bile seke seke yururum parendeler atarim taki bu dusunce bi kac ay once yerlesene kadar hatta aylarca spor yapmama sebebim bile bu korkum . Simdi bu hafta basladim spora dedim ki rabbim isterse alir isterse verir haa gece karin ve kasik agrilarim oluyor ama bunu spora uzun sure ara verdigime bagliyorum yoksa obur turlu hayat zehir oluyor. Esimde bende deli gibi cocuk seven cicukla coxuk olan tipleriz buda etkiliyor tabi ki

En kısa zamanda rabbim nasip eder inş Ayferim dediğin gibi zamanı var demekki sabredeceğiz bitanemm :16:

Astim kendimi :12:

Ben carya ben odulu hak ettim bakmayin listede gidene ödül istiyorum ama odulumude bi anlatayim benim diyetisyen haftada bir sutlu tatli vermisti misal puding onuda bir gun once suru kaynat ustundeki yagini ayirtip ertesi gun puding yap demisti :9: simdi benim odulum puding olsa cokta abarti degil kalorisi ve diyetisyen tarifine gore yapsam

Neyse siz dusunun ben bu arada bir badire daha atlattim
Ogle yemegi tam bir fiyasko
Sehriye corbasi yaglarin icinde yuzuyordu
Pirinc pilavi
Kuru fasulye

Ne yigurt ne salata var :( bu asciyi bogacagim

Napiyim 4-5 yk kadar kurufasulye aldim bol baharat attim birde ince dilim ekmegin disini yedim

Ee herkes pilav kuru yedi yinede doymadilar ustune su denenen kekler geldi 5-6 kalip herkes saldirdi bende bahceye çıkıyorum dedim bizim hatunlara yuruyuse basladim ki arkadas elinde kek kosa kosa geliyor hemen ettim yeminimi ayfer paylasalim dedi yok dedim yemem ayy ye nolur seninle yeriz diye buyuk aldim dilimi yok canim istese irdim dedim allahtan oyle israr etmsdi yedi keki hemen

Ve oglen molamda 40 dk yurudum kizlar havada cok guzeldi :16: :16:

yarınki tartıya göre pudingi düşünebiliriz tatlım:32::32: pes yani sen yememek için kaçıyorsuun ama kek yine yetişiyor arkandan :1:

Ayy marka yazmıyım ama kaliteli bir mayo markasında çok indirim gördüm ve dayanamadım :1: Ben mayokini sevdalısıyım :1: Mesela geçen yaz tam 170 tl aldığım mayokini 60 tl ye inmişşş :52: buna üzüldüm ama başka 2 adet aldım ben de :1: Ne de olsa bu yaz ya balayı olur ya da en azından hazırlık falan derken bol bol Antalya yolu bana görünür malum insanın nişanlısı Antalya'da olunca :1:

Not: Ben tam bir alışveriş manyağıyımm!!!

hazır indirime girmişken al bencede yazın ateş pahası oluyor iyi günlerde giy Hilalcim:54:

Aynen katılıyorum sana canim . Hayir bide kv evde ama yemegide sen iglen kostur kostur mu yapiyorsun allahim destek mi kostek mi belli degil yasemincim.

Hayirdir canim ne cezasi :26:

ceza derken Mart ayı geliyor ya Ayferimmm vergileri hesaplatayım dedim :31::31:

iyi geceler cicilerim:16:

yasemincigim görmemisim canim cocuklar bu gün daha iyiler..en azindan bir kac kasik biseyler yediler..ishalleride kesilseydi bir..karin agrisi ve halsizlik var ama ates ve kusma kesildi cok sükür:16:

sulecigim kocisi kizdirma canim,kos kos hemen:9:

yarin kilo veririz insallah:14:

Ayyyyy delisiinnn sen böyle resim konur mu gece gece nasıl canım çekti varyaaa :56:

Eğer etrafındakiler diyet yaptığını biliyorlarsa nasılda takip edip birde ye diye ısrar ederler hiç anlamam :19:

Kocasının pekde umrunda değil ki her iş kv nin başının altından çıkıyor. Protokol imzalanmış bilmiyorum ki dönüşü olur mu?
Canımcım sen bir ara niye yumurtanın beyazını yiyorsun demişsin yaaa ben haşlanmış yumurtanın sarısını yiyemiyorum hiç sevmemedim ama omlet falan yapacaksan problem olmuyor yiyorum.
Birde bakındım ama bugünkü menünü göremedim dimiii yoksa ben mi atlatım. Geçen günlere bakmıştım ama yorum yapma fırsatı bulamamıştım. Sanırım 1 gün çok az yemiştin, arkadaşına çok üzüldüğün gündü . Güçsüz kalma Yemen'e dikkat et lütfen.

Bak nasılda düzene giriyorsun tebrikler canım. (İnş. O karnıyarık kızartma değildir)

Kapa gözünü tatlım çok cezbedici hakikaten:56: bugünkü menümü şimdi paylaşacağım cnm yumurtanın beyazı sarısı dokunuyor diye düşünmüştüm bir an neyseki öyle değilmmiş evet cnm o gün canım hiçbişey istemedi ama malesef insanız hayat devam ediyor

Banummmm hoşgeldin kuzum. Ama benim çıkmam lazım kocam kızıyor :32:
Hızlıca dün yediklerimi yazayım bugünüde sabah yazarım artık inş.

Sabah uyandığımda 2 incir yedim
50 gr sandviç ekmeğine 30 gr peynir

1 bardak kefir

Ispanak
1 dilim ekmek

50 gr dut

60 gr biftek
Brokoli
Semizotu
Yoğurt

Spor 1 saat aeropilates
3 lt su
Yeşilçay
Maydanozlu çay
Zencefilli çay

Hoşbulduk tatlım çık sen bende menümü paylaşıp dükkanı toplayıp çıkarım Ayferciğime iş kalmasın sabaha:1:

spor harika Şulecimm sabahki inciri kayısı ile değişsen tatlım:26: yarın tartı yüzümüzü güldürür inş bitanemm

sulecigim cok üzüldüm kiz kardesin adina..kayinvalidede ne kurnazmis yanliz,yahu anne o anne,kimi kimden aliyormus:19:baski altinda imzaladim diye ifade verse faydasi olmazmi canim..bence geri dönüsü vardir..insallah vardir..cocuk kac yasinda sulecigim..:14:

iyi geceler cicilerim:16:

yasemincigim görmemisim canim cocuklar bu gün daha iyiler..en azindan bir kac kasik biseyler yediler..ishalleride kesilseydi bir..karin agrisi ve halsizlik var ama ates ve kusma kesildi cok sükür:16:

sulecigim kocisi kizdirma canim,kos kos hemen:9:

yarin kilo veririz insallah:14:

Ve kalbim temizmişşş hoşgeldin Helincimmm:16::16: karşılaştık şükürr ohhh bebişlerin bugün iyi olmalarına çok sevindimm

bol bol patates çorbası yap tatlım midelerine iyi gelir ishalleri kesilir inş
amin canımmm inş yarın birinci oluruz notamızıda sildirirz:31:

İyi geceler kızlarrr akşam misafir trafiğim yoğundu dayımları yolladım etrafı topla derken bu saat oldu

hurmayı biraz azalt tatlım çok kalorili :34: ama menü süperr :46:

Kardeşinin ve yeğeninin hakkında hayırlısı olsun cnmm o babaannesi torununu düşünse aneden ayırmazdı nencil kadın çok sinir oldum:47:

iyi geceler canımm:16:

siz gittikkten bayaaa bi sonra geldik bitanemm amin canım inş:16:

sabah sabah leslie sen 1 kiloyu garantileyeceksin bence Ayferimm:21::21:

bence yaparım bilirsini söyleyecek :46::46::46:

güzel menü canımm spor müthiş olmuşşş bayıldımm

almaması daha güzel olmuş bence canım sıkma canını bir lokma da olsa yemek zorunda kalabilirdin tartı öncesi
eşin başında olsun mutlu huzurlu olun yeterk bitanemm allah ağız tadınızı bozmasın

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza kararlıysan mutlaka başaracaksın :16: tüm hafta boyunca yediğimiz içtiğimiz yaptığımız sporları paylaşıyoruz cuma günleri en geç 12 ye kadar tartılıp bildiriyoruz paylaşımın iyi olursa 2 hafta içinde takıma giriyorsun bitanemm
:29:

Rica ederim bitanemm sağlık olsun eşininde düşünceleri yoğunmuşşş kırılma ne olur:16:

Slm helincim bi karşılaşamaz oldukkk özledim hakikaten:16:

En kısa zamanda rabbim nasip eder inş Ayferim dediğin gibi zamanı var demekki sabredeceğiz bitanemm :16:

yarınki tartıya göre pudingi düşünebiliriz tatlım:32::32: pes yani sen yememek için kaçıyorsuun ama kek yine yetişiyor arkandan :1:

hazır indirime girmişken al bencede yazın ateş pahası oluyor iyi günlerde giy Hilalcim:54:

ceza derken Mart ayı geliyor ya Ayferimmm vergileri hesaplatayım dedim :31::31:

hos geldin bnucugum..bende özledim canim..karsilastik sonunda:16::16:
nasilsin canim görüsmeyeli:38:

Ve kalbim temizmişşş hoşgeldin Helincimmm:16::16: karşılaştık şükürr ohhh bebişlerin bugün iyi olmalarına çok sevindimm

bol bol patates çorbası yap tatlım midelerine iyi gelir ishalleri kesilir inş
amin canımmm inş yarın birinci oluruz notamızıda sildirirz:31:

hos buldum canim..kalbinden süphem yok zaten melek arkadasim:38:

evet canim bu gün daha iyiler ama hic bisey yemiyolar teyzesi,dün yaptim patates,yediremedim:14:
doktor tuzlu cubuk kraker ver dedi,onlardan zorla yedirmeye calisiyorum artik:31:

hos geldin bnucugum..bende özledim canim..karsilastik sonunda:16::16:
nasilsin canim görüsmeyeli:38:

Hoşbuldum tatlımmm evet az önce karşılaşamıyoruz dedim sen geldin:21::21: iyiyim demek adet olmuş tatlım şükür Allh bugünümüzü aratmasın canımm sen çocuklarla perişan oldun bu ara inş sağlıklarına kavuşurlar bir an önce canım asıl sen nasılsın :26:
bu arada bişey soracağım Edacığımı iznemi ayırsak kendi isteğiyle ayrıldı yazınca 6 ay gelemiyor nisan gibi geleceğim demişş izinlimi yazacağız bilemedim:44:

hos buldum canim..kalbinden süphem yok zaten melek arkadasim:38:

evet canim bu gün daha iyiler ama hic bisey yemiyolar teyzesi,dün yaptim patates,yediremedim:14:
doktor tuzlu cubuk kraker ver dedi,onlardan zorla yedirmeye calisiyorum artik:31:

oyyy canımsın tşkler :16::16:

muzu seviyorlarsa oda iyi gelir ama bebişlerde haklı hasta oldukları için canları bişey istemezki :50:

Hoşbuldum tatlımmm evet az önce karşılaşamıyoruz dedim sen geldin:21::21: iyiyim demek adet olmuş tatlım şükür Allh bugünümüzü aratmasın canımm sen çocuklarla perişan oldun bu ara inş sağlıklarına kavuşurlar bir an önce canım asıl sen nasılsın :26:
bu arada bişey soracağım Edacığımı iznemi ayırsak kendi isteğiyle ayrıldı yazınca 6 ay gelemiyor nisan gibi geleceğim demişş izinlimi yazacağız bilemedim:44:
valla dedigin gibi banucugum,iyiyim demek adet olmus..iyi diyelim iyi olalim,tesekkür ederim:16:

canim ben yanlis anlamadiysam eda nisanda bulusacagiz yazmisti..nisanda takim üyeleriyle olan bulusmadan bahsetti bence:44:
canim kendisi ayrilmak istedigini yazmis,öyle yazalim bence cünkü izinli yazariz bu defa 6 ay icinde dönmezse diskalifiye edilir.:26:

Lorenaa

Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Kurallarımız bunlar Lorenaacım :16:

Back