Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy bide geleceklerdi hıhh kimse yok valla grubu kendime kapatmış gibi hissetmeye başladım

neyse menumm

sabah(06:30)
4 yk yogurt
3 yk yulaf 1 ceviz 1 dilim elma ve 5 kuru üzüm karışımı

ara(09:00)
1/2 kupa sütlü kahve
1/2 elma

öğle(12:00)
4-5 yk kurufasulye
1 ince dilim ekmeğin dışı

Ara(15:00)
200ml süt

ara(17:30)
1/2 elma

akşam(19:30)
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon et sote(5-6 yk yoktur bile)
3-4 acı biber
1 kase yogurt

sıvı: 2 lt su
2 fincan siyah çay
1 fincan elmalı tarcınlı form çayı
1 fincan kirazlı form çayı

spor:
1 mile leslie
2 mile leslie
40 dk yürüyüş
yarın tartı bana güzel şarkılar söylesin

vay be dıyetısyen elındenmı cıktı mubarak hele sporlar

kız hiçbirşey yememmişsin 650gr verip ödül için dimi çakalll
galiba kahvaltıyı geç yaptın canım ama çok az olmuş bu seferde

seviyoruz biz bu adamları ben de küserim ama 10dk sonra gevşerim vede pişman olurum küstüğüme
dur kız aranız iyi olsunda çüçeğin böceğin lafı olmaz bazen ama alışkanlık haline getirmesin

kahvaltıya degılde aksam yemegıne cagırıyım olmazsa hem sabah odulum oncesı sporumu yapmıs olurum hemde tadını cıkara cıkara odulumu yerım ayfer can tartı fotografını tel nasıl yukleyebılırım

vay be dıyetısyen elındenmı cıktı mubarak hele sporlar

canım şu yemin işi süper oldu fark ettim ki hep aralardan kaçırıyorum ben nereye gitsem bi ikram evde heryer abur cubur kocam seviyor
iş yeri zaten mayınlı bölge
öğlen kekler akşma üstü çay yanına kurabiyeler ayy bide genelde oturarak çalışıyoruz neyimize bizim o kaloriler(ki arada spor olsun diye günde 15-20 kere merdiven inip çıkıyorum can sıkıntısından onu da saymıyorum )

canım kahvaltıyı yaptım okula gıttım kostur kostur gelıp yogurt yedım arkadasa gıttık dogum yaptıgı ıcın cıs doluydu bıskuvı kek yıyebılecegım bısey yoktu cay ıctım tabagıda kıza yedırdımaksama evdeydım Allahtan hazırda yemegım vardı mıdem bı saatten sonra gurulda gurul ettı

kesınlıkle yemın bızım gıbılere bırebır:) daha once yemın edıp dıyet konusunda 3 gun oruc tutmuslugum var oyuzden kuzuda kesseler artık bı yemınıme bakare bacım bosunamı demısler nerde hareket orda bereket

sevmeyıp ne yapacan ya bu deveyı gudecen hesabı guduyom deveyıben hala sınırlıyım galıba

tmm canım hatırladım çok acıktım demiştin . doğru

bu gunu birlik yeminler daha güzel ben 41 gunluk yemin ettim vucut stres yaptı ama şuan ödülün hayaliyle koşuyor resmen hormonlarım metabolizmam

tmm canım hatırladım çok acıktım demiştin . doğru

bu gunu birlik yeminler daha güzel ben 41 gunluk yemin ettim vucut stres yaptı ama şuan ödülün hayaliyle koşuyor resmen hormonlarım metabolizmam

panpa ıyı bı ıkılı olduk senle onumuzdekı hafta kapısalım ıkımızden sılahları aynı nasıl olsa yemın ve spor

panpa ıyı bı ıkılı olduk senle onumuzdekı hafta kapısalım ıkımızden sılahları aynı nasıl olsa yemın ve spor

kapışmayalım yani ben kapışmaya kalkınca ters etki yapıyor
kapışmak yerine böyle tetikleyelim birbirmizi olar mı ?

ayrıca gülşahh kaptan kız hani akşam geliyordunuz sizin orda akşamlar olmadımı daha :26:

valla ben tavuk gibi yatacağım sabah erken kalkıp leslie yapacağım spor günlüğüm belli oldu hafta 2 gün mola (öğlen yürüyüşlerine mola yok )diğer günler leslie ve koşu bandı değiştirmeli olarak

hadı ıdaaya gırek sence uncu gelen uye kım olacak bence gulsah bakalım hangımız altıncı hıssı daha kuvetlı

gruplardamı yoksa kendi takımımızda mı ?

gruplarda bilemiyorum gülşah şu aralar pek bi hırslı zaten ,

uff şu bitki çayını içince sizinde mideniz ağrıyor mu

tamam bacı ozaman her turlu motıve yoluna acıgım ben bız gıderız onlar gelır canımvalla super zayıflamanın yuzde ellısı spordan gecıyor bence yat bacım ıyıgeceler yarın tartı hepımızın yuzune gulsun INSALLAH

amin canım . kocanada bulaşma yarın ki alman pastasını düşün ve gevşeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…