Ben izin istiyorum ya haftada bir olsun mutluluk cikolatasi lutfennnnnGünaydın kizlarcaylar hazir hadi gelin
Cok super oldu bu yemin isi servise bindim arkadas coknat almis aldim kahvalti yaptim bunu sonra yerim dedim attim cantaya yemiycem cantada canli bomba var yani
Ay o yedi nasil guzel koktu findik cikolata karisimi immm yemin etmesem kesin yemistim
Sizden izin istiyorum mesela haftada bir cuma aksami olabilir bir cikolata yada cuma oglen karsiliginda sporu artiracagim
Cunku en sevdigim iki sey simit ve cikolata haftada birgun tartidan sonraki ilk iki gun icinde ikisinden birinin iznini verin telafisini yapayim olmaz mi :26:
Gorusuruz canim sevindik iyi olmanagünaydın güzellikler
bugun biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var grip değil belliki olsa yataklara düşerdim boğazlarım dolmuş
şimdi kursa gıdıyorum kahvaltımı yaptım, sıkıldım kaç gundur stres atayım biraz
kaptancım çok gecmıs olsun atesten sayıklıyo canım kıyamam bence serum ıyı gelır götür istersen
akşam görüşrüz artık öpüyorum sizi
geçmiş yapayyım dedim ama sürekli hasta geldi gitti konsantrem bozuldu.
hatırladıklarım.
helincim benim cocuklarda yeni toparladı sayılır 2 haftadır üst sol yolu enf,kabızlık.seninkilerede gecmiş olsun
merve kızını oğluma almam söyle ona
blue canım hemen konsantre olmak zor.sıkma canını.
dilekcim senin koça ihtiyacınmı var.bu hafta senden cok ümitliyim ben
gülşah canım geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın.
diğer kızlarada cokacam öpücük umarım bişey atlamadım.
gelelim ayfecim sanaaa.listeni gördüm.güzel sayılır.ama bence salata yogurt gibi şeylere ağırlık ver.simidide unut.vermen gereken cok kilo yok 1 simit 4 dilim ekmek.biraz sabret canımcım.hem 4 dilim ekmek hemde seni cok acıktırabilecek bişey.
zararsız şeyler hem tok tutuyor hem zayıflatıyor.ama cıslar hem onlardan az yememiz gerekiyor doymuyoruz birde insülin direnci vs ile bize açlık olarak geri dönüyor.
Uff Banu nerde acaba hersey yolundadir umarim
Yok dilek benim koc izin vermedi ama hersey surrkli yasak oluncada olmuyor bilemedim gitti
Uff Banu nerde acaba hersey yolundadir umarim
Yok dilek benim koc izin vermedi ama hersey surrkli yasak oluncada olmuyor bilemedim gitti
Benim kocum izin vermedi napalim devam diyete bari regl gunu bi çimcik cikolataya tmm dese
Ya nerde herkes
Aktiflik sifir
Benim kocum izin vermedi napalim devam diyete bari regl gunu bi çimcik cikolataya tmm dese
Ya nerde herkes
Aktiflik sifir
Canim onceden sayilip yazilirdi sansina bu hafta kaynadi ama takip etcem soz ben
Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz
Dikkat canim yemin ette gitCanim benim bugun sohbetim var oraya gidicem yogunum oyuzden
tmm ayfercim anlaşalım.cok dikkat ederek gecirdiğin ve en az 1 kilo verdiğin bir haftada cumartesi sabahı olmak üzere yarım simit ye.sakın cumaya yakın zamanlarda kaçamak yapma.ve simidi dengele.
Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz
ayfercim senin illaki kilon cok değil ama illaki kilo vermen gerektiği için kaçamak konusu tehlikeli.simit ne yerine yenirse yensin bence kaçamak ve azda olsa yapılan kaçamaklar insanın emeğini boşa çıkarıyor.bütün hafta zorlan zorlan sonra bi parca çikolataya ve ya simide hüsrana uğra.bende tecrübeyle sabit.o bi parçalar cok etkiliyor insanı tabi karar senin.
Canim onceden sayilip yazilirdi sansina bu hafta kaynadi ama takip etcem soz ben
Dikkat canim yemin ette git
Tmm kocum benim
ayfercim senin illaki kilon cok değil ama illaki kilo vermen gerektiği için kaçamak konusu tehlikeli.simit ne yerine yenirse yensin bence kaçamak ve azda olsa yapılan kaçamaklar insanın emeğini boşa çıkarıyor.bütün hafta zorlan zorlan sonra bi parca çikolataya ve ya simide hüsrana uğra.bende tecrübeyle sabit.o bi parçalar cok etkiliyor insanı tabi karar senin.
Dikkat canim yemin ette git
Tmm kocum benim
Mesaj sayusi 35 herkes dolduruyodur cok degil benceee sayiyi 50 cikaralum ben saymadim bu hafta biliyorum cunku ortalama 70 80 olsugu icin
O konudada haklisin canim ben 64, 8 dim cuma bildiriminde ama hafta sonu davet piknik derken pazartesi 65, 5 dim hep bu yuzden kaybediyorum zaten ama kendimide biliyorum cokta kasarsam bi gun patliyorum haftada bir degil kilo verdigim hafta canim cok istiyorsa yiyecegim yoksa yemeyecegim
Daha once 40 gun cikolata yemedigimi bilirim ama tik olmafi vucudum direndi sonra fark ettim ki onu strese sokunca bi ise yaramiyor ama tabi daha once su iki gundur yaptigim gibi haftada en az dortgun spor yapiyordum yag oranim cok olmadigindan dr abartma dedi kasa cevirip tartiyi kusturme bakalim ortaya karisik birseyler olcak kocum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?