Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sütlaç yemediğin için seni tebrik ediyorum canım. Böyle böyle alışacaksın. Biz iş yerinde kızlarla spor yapıyoruz öğle tatilinde 1 saat suyumuz çıkıyor ardından yemekhanede ne tatlı varsa herkes silip süpürüyor inanamıyorum onlara. Emek veriyoruz yaaa. Zayıf olsak neyse
acı metobolizmayı hızlandırırmış o yüzden çok pul biber yada biber yerim benn heleki bulgur pilavı olduğunda bulgur tanesnden çok pul biber tanesi oluyo tabakta
Bulgur pilavı ile bende acı biber turşusuna bayılıyorum her kaşıkta 1 tane biber
Evet canım yaa uzun süre uzak kaldın yaa hem de üzerine sıkıntılar ve iş yoğunluğu haklısın ama spora başla daha hızlı toparlarsın ..
Suleeee nerdrydin bakim bugun yogunsun galiba takilma gecmise gel
Geldim kısss geldim bakılıyordum tam , hatta alıntılarımıda yaptım o sıra müfettişler geldi ben hemen ekranı indirdim öyle kaldı işte....
Ayy çok hoşsun . Bayıldım bu durum tespit raporuna
Ay deniz seki nasilda zayiflamis helede vahsi cazibedeki kiz nasil verdikleride aciklanmadi
Deniz sekiyi bende gördüm gözlerime inanamadım. Ama bayılıyorum o kadına şişkoda olsa zayıfda çok güzel yaaa...
Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set

Ohhh afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü.

Hilaljim çok iyi gidiyorsun. Zamanla sen o kahvedekş şekeri azaltır hazır yoğurdu da kendi yaptığın meyveli yoğurtla değiştirdiğinde tam süper olacak

Afiyet olsun canım. Kaşar yerine beyaz peynir olsa daha iyiydi ama gayet güzel . Nescafe yerine sana tavsiye sütlü Türk kahvesi yap çok acayip tok tutuyor. Ve lezzetlide
kocummm nerdesın yaaa ama bak 45 dakıka yuruyus yaptı cekırgen kaptanda yok hem anadan hem babadan oksuz yetım kaldık buralarda
Evet bende geçmişi bitirdim Banu hiç gelmemiş hadi kaptan izinli de. İnşallah banunun bir sıkıntısı yoktur.
canım afiyet olsun.
Kız ne yaptın sen bu kadar acının çıkışını düşündün inşallah
Bacim insulun dirinci ilaci ne bizde kullansak ay bende bi basladimmi birakam midem bulana kadar yedigimi bilirim
Dilekjim aslında ben şeker hastası olma adayıyım. Ailemde herkes şeker hastası Insülin direncim yüksek ve bunun için Dr bana düzenli kullanmam için ilaç verdi ama ben onu kullandığımda eklem ağrılarım artıyor o yüzden ilaç kullanmadan kilo vermek istiyorum. Dün gecede çok düşünerek içmedim aslında ..

Bugün ki menümüzde yazayım ve müsaade işiteyim yarın için ıspanak pişirmeliyim

Sabah
1 yumurta beyazı haşlanmış
1 bardak kefir

1 incir
2 kuru kayısı

Haşlanmış brokoli
Yoğurt

1 armut

Bamya
Ayran
50 gr ekmek

Mistik çay az sütlü
2 kuru kayısı

Spor 1 saat aeropilates
Yarım saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
Zencefil çayı
Yeşil çay
Maydanozlu çay

Çok şükür kazasız belasın atlattım bugünü ..
Kızlar hepinizi öpüyorum yarın da yoğun bir gün olacak gün içinde gelemezsem akşama görüşürüz. Arada bakmaya çalışırım yine

Iyi geceler canlarim
kizlar benim cocuklar hala hasta,dün doktora götürdüm cok fenalardi..3 gündür lokma koymadilar agzina,su icseler cikariyorlar..bu arada ne hali kaldi,ne koltuk her taraf batti

doktor dedi bol su icsin ve üzüm sekeri ver..icmezlerse serum gerkir,hastaneye aliriz dedi
dün gece sabaha kadar kaldirip iciriyordum suyu..kizimi dün gece uyandirdim su icsin diye, hic anlamadigim bir dilde konusmaya basladi..annem ne diyosun dedim öyle tuhaf bir dille cevap veriyordu..cok korktum atestendi sanirim..biraz yüzünü yikadim,kendine getirmeye calsitim..ben kimim dedim öyle cevap vermeden tuhaf tuhaf suratima bakti,bi kac defa zorlayinca sonunda anne dedi,kardesini gösterdim bu kim dedim,ablasinin ismini söyledi..en azindan anladigim dile döndü..biraz daha uyutmadim tabi,sonra dedim dogum gününe kim gelmisti gel sayalim,ben basladim baktim halsizce saydi..icime su serpildi sanki...:26:

gecmis yapamadim son sayfada dilekcigim isyan etmis artik..haklisin canim kusura bakma..banucugumda gelmemis galiba:26:

ben en azindan senin menülere bakmadan uyumayayim canim...

öpüyorum kizlar hepinizi,firsat bulursam gelirim yine

dilekcigim kendine yaptigin yoruma bayildim canim.-benim yoruma gelince kahvaltini cok iyi yapmissin canim ama hem ceviz hem ekmek cok olmus,birini tercih et bence
öglen yememissin canim,sabah gecmi yedin
aksam yemegin harika olmus..
yemekten sonraki ara cok gereksiz olmus bence,misir cok kalorili canim,yemeseydin cokta bisey kaybetmezdin aslinda:26:
sporun süper,tebrik ediyorum...su harika zaten diyecek laf yok..

Afiyet olsun ama yaramasin,kas olsun diyip satirlarima son veriyorum

Cok gecmis olsun kaptancim kiyamam ya artik bunyesi yoruldu demek ki
Canim bunlarin hepsini sabah yemedin de ogunleri yazmamissin
:18::18: kizlar gelin nolur
Şule neye kizdin bacim butun bunlari yiyerek kendine iskence mi ettin :26:

Ilahi merve kiza sutu icir sonrada aylik gaz mi de

Günaydın kizlar caylar hazir hadi gelin

Cok super oldu bu yemin isi servise bindim arkadas coknat almis aldim kahvalti yaptim bunu sonra yerim dedim attim cantaya yemiycem cantada canli bomba var yani
Ay o yedi nasil guzel koktu findik cikolata karisimi immm yemin etmesem kesin yemistim

Sizden izin istiyorum mesela haftada bir cuma aksami olabilir bir cikolata yada cuma oglen karsiliginda sporu artiracagim
Cunku en sevdigim iki sey simit ve cikolata haftada birgun tartidan sonraki ilk iki gun icinde ikisinden birinin iznini verin telafisini yapayim olmaz mi :26:

Kizlar son iki ayin durum raporu

günaydın güzellikler

bugun biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var grip değil belliki olsa yataklara düşerdim boğazlarım dolmuş
şimdi kursa gıdıyorum kahvaltımı yaptım, sıkıldım kaç gundur stres atayım biraz
kaptancım çok gecmıs olsun atesten sayıklıyo canım kıyamam bence serum ıyı gelır götür istersen
akşam görüşrüz artık öpüyorum sizi

Git gulsahcim kendine gel bu arada kpss kursumuydu ben mi yanlis hatırlıyorum :26:

eriğim ya çay simit olayına bende dayanamıyorum haftada 1 günden zarar gelmez bence diğer öğünleri ekmeksiz atlatırsan

Evet diger kizlarda onay verirse ve kocumda ok derse tabi

geçmiş yapayyım dedim ama sürekli hasta geldi gitti konsantrem bozuldu.
hatırladıklarım.
helincim benim cocuklarda yeni toparladı sayılır 2 haftadır üst sol yolu enf,kabızlık.seninkilerede gecmiş olsun
merve kızını oğluma almam söyle ona
blue canım hemen konsantre olmak zor.sıkma canını.
dilekcim senin koça ihtiyacınmı var.bu hafta senden cok ümitliyim ben
gülşah canım geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın.
diğer kızlarada cokacam öpücük umarım bişey atlamadım.

gelelim ayfecim sanaaa.listeni gördüm.güzel sayılır.ama bence salata yogurt gibi şeylere ağırlık ver.simidide unut.vermen gereken cok kilo yok 1 simit 4 dilim ekmek.biraz sabret canımcım.hem 4 dilim ekmek hemde seni cok acıktırabilecek bişey.
zararsız şeyler hem tok tutuyor hem zayıflatıyor.ama cıslar hem onlardan az yememiz gerekiyor doymuyoruz birde insülin direnci vs ile bize açlık olarak geri dönüyor.

bu arada sevgili ayfercim sporunu cok begendim.keşke bende fırsat bulabilsem

sabah:yok

öğle:salata yogurt
5 patlıcan biber dolması

ara:1 avuc badem

akşam:1 porsiyon pırasa
3-5 kaşık yogurt
salata

dolmaların içi kıyma ve yeşillik ağırlıklı ve az yağlıydı ve küçüklerdi.pirinçli olsa yemezdim ve tek secenekti kahvaltıda yapamayınca.bizim işyerinde yemek yapan bayan diyete uygun yapıyor yemekleri.çoğumuz diyetteyiz.ayy karmakarısık yazdım toparlayamadım anlarsınız siz.

Kaptanim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda sifa versin tuh ya canim yaninda olsakda bi faydamiz olsa keske

Kiz ne guzel sporun masallahh ama ben de nesfite karsiyim zamaninda cok yerdm de cok da saglikli degil bence ve fazla kalorili aslindaa

ay bacım bende 72 900 gorsem şukur dıyecem sıkıldım 74 73 arasıunda gıt gele

Insallah diyecez bacimmm bazi aralarda oyle takilmalae oluyor yaa

Yok malesef hala spor yok henuz 3 hafta oldu bi 3 hafta daha yasak :/ ama sonrasinda kucuk kucuk baslicam insallahh

O zaman lahmacunu yogunluga veriyoruz erimis gitmistir incecikk :))

Bn de artk takdir aliyom ne guzell :))

Spor superrr olmusd

Kiz niye boyle yaptnn ne guzel gidiyordu kilocuklarrr o findiklar kekler olmus mu hiccc

Cok sagol sulecimmm ins zamanla daha da super olurum :))

Bugn super olms ciddenn

Gunaydinn valla bana kalsa ben izin veririm cunku telafi edecem demissin ve cani cok istiyo insan surekli yoksun kalinca seni anliyirmm

Gunaydin gunaydin gunaydin kk guzzel citir bayanlari gunaydiiiin 45 dakika yuruyusumu yaptim 1lt suyumuda ictim ohhhhh

Gunaydinnn super yuruyuslerin valla tebriklerrr

E=pegasus07;34083158]dilekcigim kendine yaptigin yoruma bayildim canim.-benim yoruma gelince kahvaltini cok iyi yapmissin canim ama hem ceviz hem ekmek cok olmus,birini tercih et bence
öglen yememissin canim,sabah gecmi yedin
aksam yemegin harika olmus..
yemekten sonraki ara cok gereksiz olmus bence,misir cok kalorili canim,yemeseydin cokta bisey kaybetmezdin aslinda:26:
sporun süper,tebrik ediyorum...su harika zaten diyecek laf yok..

Afiyet olsun ama yaramasin,kas olsun diyip satirlarima son veriyorum[/QUOTE]
Canim tesekkur ederim yorumun icin aciklayayayim hemen sabah kaltiktan sonra ceviz yiyirom cunku 7 kalkisim kahvalti 10,30 oluyor genelde oyuzden mideme bisey girsin diye yiyorum en masumda ceviz diye dusundum

Tam diyecektim 5 mi diye iyiki aciklama yspmissin canim evet iki gundur spora basladim o olmadsn olmuyor malesef
Tmm koc simit yok en azindan iki haftada bir olsaydi iyiydi
Menumde neyi begenmedin ogleni mi o mecbur canim cunku salilari kahvalti gunu ve en zararsiz sekilde helvaya cikolataya domunmadan ancak atlatabildim
Gunaydin gunaydin gunaydin kk guzzel citir bayanlari gunaydiiiin 45 dakika yuruyusumu yaptim 1lt suyumuda ictim ohhhhh
Günaydın canım ohh supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…