Sütlaç yemediğin için seni tebrik ediyorum canım. Böyle böyle alışacaksın. Biz iş yerinde kızlarla spor yapıyoruz öğle tatilinde 1 saat suyumuz çıkıyor ardından yemekhanede ne tatlı varsa herkes silip süpürüyor inanamıyorum onlara. Emek veriyoruz yaaa. Zayıf olsak neyseyemekte fırında sütlaç vardıııııııama ben yemediimm
sabah: 1 kase yayla çorbası mümkün olduğu kadar prinçlerini ayırdım + 1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 yeşil elma + 1 tane çikolatalı form bisküvi
öğlen : 3 -4 yk bulgur pilavı bol pul biberlii ağzım hala yanıyo+ 3 y k kadar etli bezelye ekmek yokk
ara : yine bisküvi yicem sanırım sütlaç yemedim yaa
akşam: mümkün oldğunda hafif beslenmeyi düşünüyorum ama ablam ne yemek yapacak bilmyorm o burda oluncada akşamları istediğimi yapıp yiyemiyrum
Bulgur pilavı ile bende acı biber turşusuna bayılıyorum her kaşıkta 1 tane biberacı metobolizmayı hızlandırırmış o yüzden çok pul biber yada biber yerim bennheleki bulgur pilavı olduğunda bulgur tanesnden çok pul biber tanesi oluyo tabakta
Evet canım yaa uzun süre uzak kaldın yaa hem de üzerine sıkıntılar ve iş yoğunluğu haklısın ama spora başla daha hızlı toparlarsın ..hanımlar selamlar
ben bir türlü konsantre olup diyete geri dönemiyorum
bugün sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlen de salata ve çorba yedim ama sonra işyerinde nikah kıyıldı aileler çikolata getirmişlerdi dayanamadım eskiden olsa reddederdim kolaylıkla, yedim malesef.. sonra da canım sıkıldı..spora başlarsam iradem de güçlenir inşallah.. en azından buralardan kopmasam iyi olur ama iş çok yoğun gelemiyorum
Geldim kısss geldim bakılıyordum tam , hatta alıntılarımıda yaptım o sıra müfettişler geldi ben hemen ekranı indirdim öyle kaldı işte....Suleeee nerdrydin bakim bugun yogunsun galiba takilma gecmise gel
Ayy çok hoşsun . Bayıldım bu durum tespit raporunaKizlar edim balik bulamamis tavk almis bende bol acili tantuni yaliyim kendime aksama yemin ederim ki o kizartmaya elimi surmeyecegim
Bu arada eda yok gelmedigi ikinci gun bugun
Banucumda gelmedi neden bilmiyorum
Suleyi gordum bi ara ama yazamadi galiba yogunluktan
Yasemin burdaydi
Hilal burda
Gozde burda
Tugba burda
Ahsen bi gelip gitti
Gulsah hasta
Mervisin kizi hasta
Blue geldi yogun
Cagla haftaya gelcem dedi
Kaltan hala izinli
Gamze izinli
Dilek burdaa
Ayferr burda
Eksik kalmadi giba bugun ki yoklama tmm
Deniz sekiyi bende gördüm gözlerime inanamadım. Ama bayılıyorum o kadına şişkoda olsa zayıfda çok güzel yaaa...Ay deniz seki nasilda zayiflamis helede vahsi cazibedeki kiz nasil verdikleride aciklanmadi
Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set
Hilaljim çok iyi gidiyorsun. Zamanla sen o kahvedekş şekeri azaltır hazır yoğurdu da kendi yaptığın meyveli yoğurtla değiştirdiğinde tam süper olacak18 Şubat Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
125 gr çilekli yoğurt
Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but
1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi
Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu
1 elma
Su: 2lt
Afiyet olsun canım. Kaşar yerine beyaz peynir olsa daha iyiydi ama gayet güzel . Nescafe yerine sana tavsiye sütlü Türk kahvesi yap çok acayip tok tutuyor. Ve lezzetlidemenum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)
Evet bende geçmişi bitirdim Banu hiç gelmemiş hadi kaptan izinli de. İnşallah banunun bir sıkıntısı yoktur.kocummm nerdesın yaaa ama bak 45 dakıka yuruyus yaptı cekırgenkaptanda yok hem anadan hem babadan oksuz yetım kaldık buralarda
bugunkü menüm
aç karnına 3 gunkurusu 1 tatlı kşi çörek otu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .6 yeşil zeytin. biraz prynir .1 domates.1 su brd kefir
öğle 1 ince lahmacun
akşam 1 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık 1 kase yoğurt
1 brdk form çay
2 lt su
kızlar 2 gündür yoğun geçiyo hayatım ne suyumu istediğim gibi içebildim ne de bitki çaylarını
Kız ne yaptın sen bu kadar acının çıkışını düşündün inşallahbugun ki menüm
sabah
2dilim ekmek (uno denge light)
1 dilim tuzsuz yağsız peynir
7 adet acı sivri küçük biber (bunun adı neydi ya frenk biberimiydi:26:)
1 domates
1 salatalık
ara
1 kupa nescafe
öğle
1 avuç içi kadar beyaz ekmeğin dışı(kızlar diyette olduğumu bilmiyorlar mecbur işyerinde yiyorum)
1 dilim peynir( üstüne accık pul biber ekleyim dedim ki kapat düştü döküldü baya)
1/2 domates 1/2 salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
1 kase yogurt
150gr tavuk gögsünü küçük küçük doğrayıp haşladıktan sonra süzüp bol kırmızı toz biberle ve sirkeyle kızarttım accık yağ ile( 1 tatlı kaşıgı kadar sızma zeytinyağı)
1 adet lahana sarması(bunu eve ilk geldiğimde yedim çünkü çok acıkmıştım)
su: 2 lt
spor: 40 dk koşu bandı
100'ün üstünde twister (ay sayamadım bi taraftanda film izliyordum)
Dilekjim aslında ben şeker hastası olma adayıyım. Ailemde herkes şeker hastasıBacim insulun dirinci ilaci ne bizde kullansak ay bende bi basladimmi birakam midem bulana kadar yedigimi bilirim
İyigeceler hanimlar bici bici yapicigim:) yarina kadar koclarim gelmezze bogaz koprusune cikup butun cislarla dolu bi mass hazirliyacam gelmezlerse onlari yiyerek verdigim 6 kiloyu bir oturusta alicam duyurulur yarin tv gorursenin beni sasirmayinnn polislere diyecem ya kaptan koclarim k k donee yada bunlari yiyerek mide fesati geciririm diye tehdit edicem nasil ama:)))
dilekcigim kendine yaptigin yoruma bayildim canim.-benim yoruma gelince kahvaltini cok iyi yapmissin canim ama hem ceviz hem ekmek cok olmus,birini tercih et bencemenum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
Cok gecmis olsun kaptancim kiyamam ya artik bunyesi yoruldu demek kiIyi geceler canlarim
kizlar benim cocuklar hala hasta,dün doktora götürdüm cok fenalardi..3 gündür lokma koymadilar agzina,su icseler cikariyorlar..bu arada ne hali kaldi,ne koltuk her taraf batti
doktor dedi bol su icsin ve üzüm sekeri ver..icmezlerse serum gerkir,hastaneye aliriz dedi
dün gece sabaha kadar kaldirip iciriyordum suyu..kizimi dün gece uyandirdim su icsin diye, hic anlamadigim bir dilde konusmaya basladi..annem ne diyosun dedim öyle tuhaf bir dille cevap veriyordu..cok korktum atestendi sanirim..biraz yüzünü yikadim,kendine getirmeye calsitim..ben kimim dedim öyle cevap vermeden tuhaf tuhaf suratima bakti,bi kac defa zorlayinca sonunda anne dedi,kardesini gösterdim bu kim dedim,ablasinin ismini söyledi..en azindan anladigim dile döndü..biraz daha uyutmadim tabi,sonra dedim dogum gününe kim gelmisti gel sayalim,ben basladim baktim halsizce saydi..icime su serpildi sanki...:26:
gecmis yapamadim son sayfada dilekcigim isyan etmis artik..haklisin canim kusura bakma..banucugumda gelmemis galiba:26:
ben en azindan senin menülere bakmadan uyumayayim canim...
öpüyorum kizlar hepinizi,firsat bulursam gelirim yine
Canim bunlarin hepsini sabah yemedin de ogunleri yazmamissinBugün ki menümüzde yazayım ve müsaade işiteyim yarın için ıspanak pişirmeliyim
Sabah
1 yumurta beyazı haşlanmış
1 bardak kefir
1 incir
2 kuru kayısı
Haşlanmış brokoli
Yoğurt
1 armut
Bamya
Ayran
50 gr ekmek
Mistik çay az sütlü
2 kuru kayısı
Spor 1 saat aeropilates
Yarım saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
Zencefil çayı
Yeşil çay
Maydanozlu çay
Çok şükür kazasız belasın atlattım bugünü ..
Kızlar hepinizi öpüyorum yarın da yoğun bir gün olacak gün içinde gelemezsem akşama görüşürüz. Arada bakmaya çalışırım yine
:18::18: kizlar gelin nolurİyigeceler hanimlar bici bici yapicigim:) yarina kadar koclarim gelmezze bogaz koprusune cikup butun cislarla dolu bi mass hazirliyacam gelmezlerse onlari yiyerek verdigim 6 kiloyu bir oturusta alicam duyurulur yarin tv gorursenin beni sasirmayinnn polislere diyecem ya kaptan koclarim k k donee yada bunlari yiyerek mide fesati geciririm diye tehdit edicem nasil ama:)))
Şule neye kizdin bacim butun bunlari yiyerek kendine iskence mi ettin :26:Şimdi size dünkü yediklerimi yazıcam ne deseniz haklısınız. Çok sinirlerim bozuktu ve kontrol edemedim. Yapacak birşeyimde yoktu. Kimseylede konuşmakda istemedim hırsımı yiyeceklerden aldım. Sonrada yattım uyudum. Bugün sabahdan diyetisyeni aradım 2 günlük sebze diyeti verdi. Kendime ceza da yazdım öğlen spor yaptıgım halde akşamda eve yürüyerek geldim.
Banujum çok özür dilerim
1 yumurta ile Yağsız omlet
30 gr peynir
50 gr ekmek
1 ceviz
Fırında Yağsız patlıcan, biber kızartması
50 gr ekmek
2 yk yoğurt
3 grisini
1 elma
Olay burada başlıyor
Miktarını bilmediğim kadar fındık(sinirlerime çok iyi geliyor)
2 dilim kek
1 bardak kefir
Baktım olmuyor hala yemek istiyorum insülin direnci ilacımı içtim.
Su 2lt işyerinde içmiştim.akşam içtim mi hiç hatırlamıyorum:44:
Kızlar bugun ne oldu
Bnm kıza sütünü içirdim i güsel dedim havada güsel kızımla az gezelim
Sitedeki avm de cafe war arkadasla aldık cocukları gittik
Neyse vardık oturuyoz böle sessiz sakin aile yeri birde öle güsel ki insan huzur buluyo neyse zaman sonra bnm kız bi gaz cıkardı agızdan aman Allahım ses o biçim
Arkadasımın kızı korktu basladı aglamaya ama biz gülmekkten daha cocuklara bakamıyoz
Millette bize bakıyo hayya Allahım dedim kızım aylık gaz cıkardın heralde
Açıklama:
- Liste sıralaması, takım üyelerinin verdikleri haftalık ortalama grama göre yapılmıştır.
- İlk sütun; 341.etap başlangıç kilosudur.
- İkinci sütun; 348. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
Notlar:
- kelebek.hill: 348. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 1'e bölündü.
- NoRaaa: 341. etap başlangıç ve 347. etap bitiş kilosu alındı, fark 7'ye bölündü.
- cglaa16: 341. etap başlangıç ve 344. etap bitiş kilosu alındı, fark 4'e bölündü.
- bluebootle: 341. etap başlangıç ve 345. etap bitiş kilosu alındı, fark 5'e bölündü.
Git gulsahcim kendine gel bu arada kpss kursumuydu ben mi yanlis hatırlıyorum :26:günaydın güzellikler
bugun biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var grip değil belliki olsa yataklara düşerdim boğazlarım dolmuş
şimdi kursa gıdıyorum kahvaltımı yaptım, sıkıldım kaç gundur stres atayım biraz
kaptancım çok gecmıs olsun atesten sayıklıyo canım kıyamam bence serum ıyı gelır götür istersen
akşam görüşrüz artık öpüyorum sizi
eriğim ya çay simit olayına bende dayanamıyorum haftada 1 günden zarar gelmez bence diğer öğünleri ekmeksiz atlatırsan
Iyi geceler canlarim
kizlar benim cocuklar hala hasta,dün doktora götürdüm cok fenalardi..3 gündür lokma koymadilar agzina,su icseler cikariyorlar..bu arada ne hali kaldi,ne koltuk her taraf batti
doktor dedi bol su icsin ve üzüm sekeri ver..icmezlerse serum gerkir,hastaneye aliriz dedi
dün gece sabaha kadar kaldirip iciriyordum suyu..kizimi dün gece uyandirdim su icsin diye, hic anlamadigim bir dilde konusmaya basladi..annem ne diyosun dedim öyle tuhaf bir dille cevap veriyordu..cok korktum atestendi sanirim..biraz yüzünü yikadim,kendine getirmeye calsitim..ben kimim dedim öyle cevap vermeden tuhaf tuhaf suratima bakti,bi kac defa zorlayinca sonunda anne dedi,kardesini gösterdim bu kim dedim,ablasinin ismini söyledi..en azindan anladigim dile döndü..biraz daha uyutmadim tabi,sonra dedim dogum gününe kim gelmisti gel sayalim,ben basladim baktim halsizce saydi..icime su serpildi sanki...:26:
gecmis yapamadim son sayfada dilekcigim isyan etmis artik..haklisin canim kusura bakma..banucugumda gelmemis galiba:26:
ben en azindan senin menülere bakmadan uyumayayim canim...
öpüyorum kizlar hepinizi,firsat bulursam gelirim yine
menum
sabah 3 cevız su
ay bacım bende 72 900 gorsem şukur dıyecem sıkıldım 74 73 arasıunda gıt gele
Menün güsel canm
Spor yapamıyosun hala dwgil mi???
Bebegim hersey süper ama yawrucum sütlü nescayfe olmamıs bitanem
Yha bunun yerine türk kahvesi kullansan iyi olmas mı
Vede nescafe selülittt yapıyo hadi içte göreyimm
Canm öle sesli güldüm ki valla bekarken bnde cok zyıftım allahım düyodum bi kılo alsam azcık etim budum olsa
Ne içten dua etmişimmasaalhım war yani
Kız allah iyi eysin bu aksam güldümde güldüm he
Allahım catlıcammm catlıcamm
bugunkü menüm
aç karnına 3 gunkurusu 1 tatlı kşi çörek otu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .6 yeşil zeytin. biraz prynir .1 domates.1 su brd kefir
öğle 1 ince lahmacun
akşam 1 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık 1 kase yoğurt
1 brdk form çay
2 lt su
kızlar 2 gündür yoğun geçiyo hayatım ne suyumu istediğim gibi içebildim ne de bitki çaylarını
geçmiş olsun canım tekrar inşallah geçer biran önce ve evet reklamlarında fark etmiştim
bebiişm menun guzel ama specıal k yerine musli yada yulaf ezmesi tercih etmelisin çünkü k ve nesfit kahvaltı gevrekleri çok karbonhidratlı küçük bi kase bi sürü kalorili
misal ben yulaf ezmesine 3 yk yogurtla karıştırıp içinede bi dilim ananas yada bi meyve dograyıp 3-5 fındık atıyorum süperr oluyorr
çatlakkk dilekkkhiç güleceğim yoktu Allah seni
gayet güzel canım mısırda çok göze batmıyor canım
gayet güzel tatlım
bugun ki menüm
sabah
2dilim ekmek (uno denge light)
1 dilim tuzsuz yağsız peynir
7 adet acı sivri küçük biber (bunun adı neydi ya frenk biberimiydi:26:)
1 domates
1 salatalık
ara
1 kupa nescafe
öğle
1 avuç içi kadar beyaz ekmeğin dışı(kızlar diyette olduğumu bilmiyorlar mecbur işyerinde yiyorum)
1 dilim peynir( üstüne accık pul biber ekleyim dedim ki kapat düştü döküldü baya)
1/2 domates 1/2 salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
1 kase yogurt
150gr tavuk gögsünü küçük küçük doğrayıp haşladıktan sonra süzüp bol kırmızı toz biberle ve sirkeyle kızarttım accık yağ ile( 1 tatlı kaşıgı kadar sızma zeytinyağı)
1 adet lahana sarması(bunu eve ilk geldiğimde yedim çünkü çok acıkmıştım)
su: 2 lt
spor: 40 dk koşu bandı
100'ün üstünde twister (ay sayamadım bi taraftanda film izliyordum)
Şimdi size dünkü yediklerimi yazıcam ne deseniz haklısınız. Çok sinirlerim bozuktu ve kontrol edemedim. Yapacak birşeyimde yoktu. Kimseylede konuşmakda istemedim hırsımı yiyeceklerden aldım. Sonrada yattım uyudum. Bugün sabahdan diyetisyeni aradım 2 günlük sebze diyeti verdi. Kendime ceza da yazdım öğlen spor yaptıgım halde akşamda eve yürüyerek geldim.
Banujum çok özür dilerim
1 yumurta ile Yağsız omlet
30 gr peynir
50 gr ekmek
1 ceviz
Fırında Yağsız patlıcan, biber kızartması
50 gr ekmek
2 yk yoğurt
3 grisini
1 elma
Olay burada başlıyor
Miktarını bilmediğim kadar fındık(sinirlerime çok iyi geliyor)
2 dilim kek
1 bardak kefir
Baktım olmuyor hala yemek istiyorum insülin direnci ilacımı içtim.
Su 2lt işyerinde içmiştim.akşam içtim mi hiç hatırlamıyorum:44:
Hilaljim çok iyi gidiyorsun. Zamanla sen o kahvedekş şekeri azaltır hazır yoğurdu da kendi yaptığın meyveli yoğurtla değiştirdiğinde tam süper olacak
Afiyet olsun canım. Kaşar yerine beyaz peynir olsa daha iyiydi ama gayet güzel . Nescafe yerine sana tavsiye sütlü Türk kahvesi yap çok acayip tok tutuyor. Ve lezzetlide
Evet bende geçmişi bitirdim Banu hiç gelmemiş hadi kaptan izinli de. İnşallah banunun bir sıkıntısı yoktur.
canım afiyet olsun.
Kız ne yaptın sen bu kadar acının çıkışını düşündün inşallah
Dilekjim aslında ben şeker hastası olma adayıyım. Ailemde herkes şeker hastasıInsülin direncim yüksek ve bunun için Dr bana düzenli kullanmam için ilaç verdi ama ben onu kullandığımda eklem ağrılarım artıyor o yüzden ilaç kullanmadan kilo vermek istiyorum. Dün gecede çok düşünerek içmedim aslında ..
Bugün ki menümüzde yazayım ve müsaade işiteyim yarın için ıspanak pişirmeliyim
Sabah
1 yumurta beyazı haşlanmış
1 bardak kefir
1 incir
2 kuru kayısı
Haşlanmış brokoli
Yoğurt
1 armut
Bamya
Ayran
50 gr ekmek
Mistik çay az sütlü
2 kuru kayısı
Spor 1 saat aeropilates
Yarım saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
Zencefil çayı
Yeşil çay
Maydanozlu çay
Çok şükür kazasız belasın atlattım bugünü ..
Kızlar hepinizi öpüyorum yarın da yoğun bir gün olacak gün içinde gelemezsem akşama görüşürüz. Arada bakmaya çalışırım yine
Günaydın kizlarcaylar hazir hadi gelin
Cok super oldu bu yemin isi servise bindim arkadas coknat almis aldim kahvalti yaptim bunu sonra yerim dedim attim cantaya yemiycem cantada canli bomba var yani
Ay o yedi nasil guzel koktu findik cikolata karisimi immm yemin etmesem kesin yemistim
Sizden izin istiyorum mesela haftada bir cuma aksami olabilir bir cikolata yada cuma oglen karsiliginda sporu artiracagim
Cunku en sevdigim iki sey simit ve cikolata haftada birgun tartidan sonraki ilk iki gun icinde ikisinden birinin iznini verin telafisini yapayim olmaz mi :26:
Gunaydin gunaydin gunaydin kk guzzel citir bayanlari gunaydiiiin 45 dakika yuruyusumu yaptim 1lt suyumuda ictim ohhhhh
Tam diyecektim 5 mi diye iyiki aciklama yspmissin canim evet iki gundur spora basladim o olmadsn olmuyor malesefbu arada sevgili ayfercim sporunu cok begendim.keşke bende fırsat bulabilsem
sabah:yok
öğle:salata yogurt
5 patlıcan biber dolması
ara:1 avuc badem
akşam:1 porsiyon pırasa
3-5 kaşık yogurt
salata
dolmaların içi kıyma ve yeşillik ağırlıklı ve az yağlıydı ve küçüklerdi.pirinçli olsa yemezdim ve tek secenekti kahvaltıda yapamayınca.bizim işyerinde yemek yapan bayan diyete uygun yapıyor yemekleri.çoğumuz diyetteyiz.ayy karmakarısık yazdım toparlayamadım anlarsınız siz.
Tmm koc simit yokgelelim ayfecim sanaaa.listeni gördüm.güzel sayılır.ama bence salata yogurt gibi şeylere ağırlık ver.simidide unut.vermen gereken cok kilo yok 1 simit 4 dilim ekmek.biraz sabret canımcım.hem 4 dilim ekmek hemde seni cok acıktırabilecek bişey.
zararsız şeyler hem tok tutuyor hem zayıflatıyor.ama cıslar hem onlardan az yememiz gerekiyor doymuyoruz birde insülin direnci vs ile bize açlık olarak geri dönüyor.
Günaydın canım ohh supersinGunaydin gunaydin gunaydin kk guzzel citir bayanlari gunaydiiiin 45 dakika yuruyusumu yaptim 1lt suyumuda ictim ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?