- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
aynen bundada bi hayr var deyip susuyorum ne yapayım. eti formun kepekli krakeri var galeta gibi ondan canım. evet tuzlu oldu bya :18:saol kuzum. uzun zamandır dikkat ediyordum belki o yüzden diyetisyende izin vermiştir.
kraker dediğn çubuk kraker tarzı birşey mi diyet bisküvilerden mi? hemkrakerler hem turşu çok tuz almışsın canım. akşama sebze ye gerçi protein de alsan olur.
ehliyet işine üzülme .herşeyde bir hayır vardır. zamanı varmış demmek ki daha
Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar
Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin
Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa
ayyy inanmyorum yaaay ınanmıyorum kınıyorum senı burdan tabı kursunudabız ehlıyet alacaz dıye sanırsın unuversıte sınavına calısıyom gecelerce ders calıs dıreksıyon sınavında yusuf yusuf et aldımda nasıl aldım :18: kına gunumdu sınav gunum anam dugun heyecanı bırtarafta sınav heyecanı bır tarafta kostur kostur sınavı gır kostur kostur koafor ayyy neydı ya ayferım anan kadır gecesı dogurmus senı bacım
dikkatli olucam evet :18: biraz daha pratikle sanırım üstesinden gelicem herşey kader kısmet bundada çıkar bi hayr deyip kadere sığındım
Gecmis olsun cnm ilk iki gun bende yerleri tirmaliyorum resmen
Masallah cnm iki heyecani birden iyi ustesinden gelmissin
Yinede dikkat etmek lazim cnm balik ve yogurt konusuna allah korusun
ne demek cnm seve seve yaparim odaya gecince
Sen yine iyisin dur bakalim ben kimbilur neler yazicam surekli silip duzeltiyorum gerci
Dilegin dedigi gibi alkahin sevgili kuluymussun cnm bu ne sans boyle
ben unv de iken almistim direksiyon sinavinda surekli gaza basiyorum ama yok hizlanamiyorum
meger egitmenim yandaki yedek pedallardan frene basiyormus bir sure sonra dondurecekletini bildigi icin zorlanmami istememis
onceden soyler insan dimi neyseki 95 le gecmistim
Afiyetolsun cnm balsiz bir gun ne guzel dimi yuruyus suresini biraz daha uzatabilirmisin acaba dilekcim imkanin olursa tabii
cunku yirmi dk sonra vucut yag yakmaya basliyor ne dersin tatlim:26:
Gorusuruz cnm iyi aksamlar
Hmmm enistenin badinin etini yemek kac kalori acaba uzmanlara sormak laxim
:44:
acikcasi bende senden cok umutluyum tatlim
ne olur bozma moralini ikincide gecersin sinavi cnm saglik olsun
halledemeyecegin birsey degilki biraz daha dikkat edersin bu kez
tursular tuz nedeniyle vucudumuzda fazla su tutabiyor tatlim miktarina dikkat etmemiz
Lazim cnm
Günaydın caylar senden yani ohh miss ellerine saglik. Geldim canimda site hata veriyorduGunaydinlarrrr bol neseli enerjili az kalori bir gun olsun insallah bugun tukkani ben actim kimsecikler gelmemis ayfer nerelerdesin bacim bende sporumu yapicam simdi hedef 45 dakika banda yuriyus hadi cayi koyuyoyorum ocaga gelin artik muckkk
Anladim canim haftaya cuma listeye giteceksin yeniden bu arada sen yazmaya basla ki haftaya cumaya kadar aldigin varsa verirsinBen bu cumadan sonra donmek istiyorum cumadan sonra yine basliimmi yazmaya nasi yapcaz atlattum herseyi sukur yeniden bosum
Güzel menu canim lesliede yapilnis ohh ohhiyi aksamlar hatunlar
nasilsiniz bakalim
menum
sabah kepek ekmegine domates kivircik sandiviciki dilim ekmek arasina
2 cay
ara
kraker special nn
ogle
corba ve yogurt
ara
yesilcay
aksam
sehriye corbasi
patatesli tavuk yemegi yarim porsiyo
su:;2 lt
spor;yarim saat leslie sansone
Kos kos terin ustunde sogumasinnn dus degilde sac kurutmak beni olduruyor kol calismama gerek kalmiyor acikcasi
Menu superrr tatlimm spora hizli bir baslangic yaptin
Daha ne olsunn dimiii
menüne bayıldııımmmmmmmmmmgünaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım
menum
kalkınca 1 bardak süt
kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay
ara
1/2 paket diyet bisküvi
öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek
ara
1 kutu süt
1 armut
aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
1 elma
yogurt
su:2,5lt
spor:1 saat acık havada tempolu yuruyus
Canim menulerine zaten tikir tikir uyuyorsun birde spor ekledin artik kim tutar senigünaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım
menum
kalkınca 1 bardak süt
kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay
ara
1/2 paket diyet bisküvi
öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek
ara
1 kutu süt
1 armut
aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
1 elma
yogurt
Enistenin basinin etini yemek 0 kalori
Gecmis olsun cnm ilk iki gun bende yerleri tirmaliyorum resmen
Masallah cnm iki heyecani birden iyi ustesinden gelmissin
Yinede dikkat etmek lazim cnm balik ve yogurt konusuna allah korusun
ne demek cnm seve seve yaparim odaya gecince
Sen yine iyisin dur bakalim ben kimbilur neler yazicam surekli silip duzeltiyorum gerci
Dilegin dedigi gibi alkahin sevgili kuluymussun cnm bu ne sans boyle
ben unv de iken almistim direksiyon sinavinda surekli gaza basiyorum ama yok hizlanamiyorum
meger egitmenim yandaki yedek pedallardan frene basiyormus bir sure sonra dondurecekletini bildigi icin zorlanmami istememis
onceden soyler insan dimi neyseki 95 le gecmistim
Afiyetolsun cnm balsiz bir gun ne guzel dimi yuruyus suresini biraz daha uzatabilirmisin acaba dilekcim imkanin olursa tabii
cunku yirmi dk sonra vucut yag yakmaya basliyor ne dersin tatlim:26:
Gorusuruz cnm iyi aksamlar
Hmmm enistenin badinin etini yemek kac kalori acaba uzmanlara sormak laxim
:44:
acikcasi bende senden cok umutluyum tatlim
ne olur bozma moralini ikincide gecersin sinavi cnm saglik olsun
halledemeyecegin birsey degilki biraz daha dikkat edersin bu kez
tursular tuz nedeniyle vucudumuzda fazla su tutabiyor tatlim miktarina dikkat etmemiz
Lazim cnm
Canim menun guzel zamanla o bir sekerde kalkar kahveden yada cok tatli ihtiyaci duyuyorsan at misal ben cikolata bal recel ve tatli hicbirsey yemiyorsam arada atıyorum cunku vucut istiyor yada kahvenin yaninda kayisi ye .17 Şubat manüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yarım domates
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
yarım kase sebze çorbası
3-4 yk et sote
2-3 yk pirinç pilavı
1 şekerli Türk kahvesi
125 gr çilekli yoğurt
Akşam:
yarım kase mercimek çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase kabak-mantar-kırmızı biber türlüsü
Su:2 lt
Ve nokta.
Gunaydin canim kesinlikle burinciyizgecmisi bitirdim sonunda gunaydin 3. Mintikanin hanimlari bu haftaki aclik oyunlarinin galibi biz olacagiz
ay birde cok mutluyum bugun 65 ciktim hemde daha wc ye gitmemistim boylece cumaya kadar tartilmayacagim süpriz olsun haa belki persembe bi bakarim duruma
bugun ki yeminim cikolata ya bugun oglen kahvaltida verilecek helvaya be abur cubura bulasmayacagim
Bastan ipleri aldin eline desene iste buu:13:
İlahi Ayfercim guldum aksam aksam sana firlama deseler kuzmaya hakkin yok o zaman
Afiyetolsun hilalcimm pirinc pilavinin miktarida az supersin
allah zihin acikligi versin cnm zamanini calisarak degerlendir az kalmis
sonra kutlamalari yapariz hep beraber
Guzel menu butanem
Salata yogurtla gecistir corbada yaparsin
Banu ablam bayadir yapmadigim icin yarim saatle basladin yarin 45 dakika ya donuyorum kocum ne derse o:)
tatlım işte bu süper olmuş afiyet olsun
Canim menulerine zaten tikir tikir uyuyorsun birde spor ekledin artik kim tutar seni
Valla hangi birini siliyim banucum ben yazıyorum siz anlayin artik
Canim menun guzel zamanla o bir sekerde kalkar kahveden yada cok tatli ihtiyaci duyuyorsan at misal ben cikolata bal recel ve tatli hicbirsey yemiyorsam arada atıyorum cunku vucut istiyor yada kahvenin yaninda kayisi ye .
Gelelim bir digeribe yerinde olsam o yogurdu cilekli yemem hazir olan hicbirseyi cilekli ormanmeyveli seklinde yemem icerigini oku anlarsin cok unlu markalarfa bile cikani bul iste sana bilmece bildirmece
günaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım
menum
kalkınca 1 bardak süt
kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay
ara
1/2 paket diyet bisküvi
öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek
ara
1 kutu süt
1 armut
aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
1 elma
yogurt
başlangıç ve hedefimiz neredeyse aynıboyumuz aynı
saolasın birazdan bakarım
özel mesajla linki attım tatlım tickerinin linkini
ensendeyim erik bi yeGulsah hic gorunmedi bugun
Edaninda kesin yero degosti giremiyor
Kaptan zaten gonulden izinli
Blue yeni geldi yogun
Ayfer burdaa hep burdaa gitmiyo ki
Banu gidip gidip geliyo bizsiz yapamiyo
Sule gecmisi bitirdi yeni gecmise baslar simdi
Merve bi gelip bi gidiyor
Hilal israrli buralarda
Gozde aktif olcan aktiff hadi sabah bi merhabayla olmaz
Yasemin ee bugun pazartesi malum yogundur hastalar ama yinede burada gozu ustumde
Dilwj gunlere gitmiyor artik gruba geliyor
Tugbayi gordum bi ara sanki
Ahsen de geldi simdi gecmis yapiyor
Ee unuttugum oldu mu :26:
bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar
Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin
Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa
Herkese günaydınlarrr
45 dakika yuruyusumu yaptim ohhh biraz dinlenip kahvaltimi hazirliyim
ensendeyim erik bi ye
bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.üni sınavında bile ne attım ya hayatımın sonucunu tutturmustum matematikten.kızlar ben öyle inek bi tip değildim gayet rahat bir öğrenciydim yanlış dogruyu götürür sıkıntımda yoktu.attım tuttu.
Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla
ensendeyim erik bi ye
bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.üni sınavında bile ne attım ya hayatımın sonucunu tutturmustum matematikten.kızlar ben öyle inek bi tip değildim gayet rahat bir öğrenciydim yanlış dogruyu götürür sıkıntımda yoktu.attım tuttu.
Günaydın canımHerkese günaydınlarrr
Baştan aldm çözdükçe adamı napimyoksa hiç istediklerimi giyemeyecektm
Teşekkür ederimm bu sefer doğru yolu buluyorum sanırımm
Ay inşallahh güzel geçsin dee kutlarız tabii
Teşekkürler Dilekk..bu sfeer takdir aldm ne güzell..
babam olmasa hiç yemek yapmam da zaten onun için yapıyorum ama o da dışardan yer en kötü bir gün nolcakk
Çok teşekkür edermmm
Şeker miii :26:
Türk kahvesini sade hiç sevmiyorum, kayısıyla hiç güzel canlanmadı beynmde yaa1 tanecikcik şker hallederm ben onu yakarm bence
Haklısın b2 li almıştım zaten, bitince bir daha almayayım olmazsa
menüne bayıldııımmmmmmmmmmgerçekten güzell. darısı artık başımaa
Canim menulerine zaten tikir tikir uyuyorsun birde spor ekledin artik kim tutar seni
Valla hangi birini siliyim banucum ben yazıyorum siz anlayin artik
Canim menun guzel zamanla o bir sekerde kalkar kahveden yada cok tatli ihtiyaci duyuyorsan at misal ben cikolata bal recel ve tatli hicbirsey yemiyorsam arada atıyorum cunku vucut istiyor yada kahvenin yaninda kayisi ye .
Gelelim bir digeribe yerinde olsam o yogurdu cilekli yemem hazir olan hicbirseyi cilekli ormanmeyveli seklinde yemem icerigini oku anlarsin cok unlu markalarfa bile cikani bul iste sana bilmece bildirmece
Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla
Yok yok yemedim yemedim hatta cok mutluyum superim
Günaydın canım
Iste alismisiz sekere birakamiyotuz kanser hucreleri bile sekerden besleniyor cok aci ki .
Kahvenin yaninda bitter yada lokum
Cayin yaninda kek cikolata hep boyle yetistik benim annem cok kilolu bi kadin asla olmadi ama
Eskiden hareket vardi simdi bile kwyfi gezer tozar herseyide yer oysa biz ozellikle sibav zamanlari kahve yanina cikolata cay yanina buskiviyle buyuduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?