Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım

menum

kalkınca 1 bardak süt

kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay

ara
1/2 paket diyet bisküvi

öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek

ara
1 kutu süt
1 armut

aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
1 elma
yogurt

su:2,5lt
spor:1 saat acık havada tempolu yuruyus

aynen bundada bi hayr var deyip susuyorum ne yapayım. eti formun kepekli krakeri var galeta gibi ondan canım. evet tuzlu oldu bya :18:

ahaha hocaya dediğine güldüm gerçekten bilemiyorum ya kursun hocası geçtin geçtin geçtin dedi kursu aradım başarısız.. olmazki böyle şey neyse daha hakkım var bikaç ders daha alırsam olay tamamdır ne yapalım kısmett:44:

ayyy inanmyorum yaa öyle bi denk gelmişki harbiden işin zormşş ben giremezdim heyecandan o sınava
dikkatli olucam evet :18: biraz daha pratikle sanırım üstesinden gelicem herşey kader kısmet bundada çıkar bi hayr deyip kadere sığındım

Gunaydinlarrrr bol neseli enerjili az kalori bir gun olsun insallah bugun tukkani ben actim kimsecikler gelmemis ayfer nerelerdesin bacim bende sporumu yapicam simdi hedef 45 dakika banda yuriyus hadi cayi koyuyoyorum ocaga gelin artik muckkk
Günaydın caylar senden yani ohh miss ellerine saglik. Geldim canimda site hata veriyordu
Ben bu cumadan sonra donmek istiyorum cumadan sonra yine basliimmi yazmaya nasi yapcaz atlattum herseyi sukur yeniden bosum
Anladim canim haftaya cuma listeye giteceksin yeniden bu arada sen yazmaya basla ki haftaya cumaya kadar aldigin varsa verirsin
Güzel menu canim lesliede yapilnis ohh ohh
Kos kos terin ustunde sogumasinnn dus degilde sac kurutmak beni olduruyor kol calismama gerek kalmiyor acikcasi
Menu superrr tatlimm spora hizli bir baslangic yaptin
Daha ne olsunn dimiii

Sorma banucum benim saclar uxun birde cok ki kirutmak eziyet resmen bende havluya sarip yatıyorum sabah kalkinca kurutuyum yoksa direk kurutmak imkansiz makina beynimi yakiyo ama saclar kurumuyor
Evet biraz hizli oldu galiba bugun bacagim agriyodu ee alisti yatmaya az calissin dimi bu hafta bu sekilde devam edecegim haftaya 50 dk cikaririm az az artiririm regl oluyum platedte yapacagim karin ve bacak egzersizlerini
Dun esim yuzmeye git istersen haftada uc gun dedi ama benim yuzme fobim var :44:
Yani suya girdigim anda piskolojik mi bilmem ayagima kramp giriyor gecede girer aradada syda hemencik giriyor bu adam beni bigup kurtulacak diye dusunurken ama hayatım once ders alman gerek bide ya hsmileysen dedi sman dedim rabbim verirse verir ihtimallerle yaşayamam ben ince bi yuruyum bakariz dedim yuzme isinede (bu kilo ile mayo giymek istemiyorum diyemedim)

menüne bayıldııımmmmmmmmmm gerçekten güzell. darısı artık başımaa

Canim menulerine zaten tikir tikir uyuyorsun birde spor ekledin artik kim tutar seni
Enistenin basinin etini yemek 0 kalori
Valla hangi birini siliyim banucum ben yazıyorum siz anlayin artik
Canim menun guzel zamanla o bir sekerde kalkar kahveden yada cok tatli ihtiyaci duyuyorsan at misal ben cikolata bal recel ve tatli hicbirsey yemiyorsam arada atıyorum cunku vucut istiyor yada kahvenin yaninda kayisi ye .
Gelelim bir digeribe yerinde olsam o yogurdu cilekli yemem hazir olan hicbirseyi cilekli ormanmeyveli seklinde yemem icerigini oku anlarsin cok unlu markalarfa bile cikani bul iste sana bilmece bildirmece

ay birde cok mutluyum bugun 65 ciktim hemde daha wc ye gitmemistim boylece cumaya kadar tartilmayacagim süpriz olsun haa belki persembe bi bakarim duruma

bugun ki yeminim cikolata ya bugun oglen kahvaltida verilecek helvaya be abur cubura bulasmayacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmisi bitirdim sonunda gunaydin 3. Mintikanin hanimlari bu haftaki aclik oyunlarinin galibi biz olacagiz
Gunaydin canim kesinlikle burinciyiz

Tebrik ederim canim ayferin fendi inatci vucudu yendi:)

Baştan aldm çözdükçe adamı napim yoksa hiç istediklerimi giyemeyecektm

Teşekkür ederimm bu sefer doğru yolu buluyorum sanırımm
Ay inşallahh güzel geçsin dee kutlarız tabii

Guzel menu butanem

Salata yogurtla gecistir corbada yaparsin

Banu ablam bayadir yapmadigim icin yarim saatle basladin yarin 45 dakika ya donuyorum kocum ne derse o:)

Teşekkürler Dilekk..bu sfeer takdir aldm ne güzell..
babam olmasa hiç yemek yapmam da zaten onun için yapıyorum ama o da dışardan yer en kötü bir gün nolcakk

tatlım işte bu süper olmuş afiyet olsun

Çok teşekkür edermmm

Şeker miii :26:
Türk kahvesini sade hiç sevmiyorum, kayısıyla hiç güzel canlanmadı beynmde yaa 1 tanecikcik şker hallederm ben onu yakarm bence
Haklısın b2 li almıştım zaten, bitince bir daha almayayım olmazsa

Son düzenleme:

Supersin canimmmmm

başlangıç ve hedefimiz neredeyse aynı boyumuz aynı

özel mesajla linki attım tatlım tickerinin linkini
saolasın birazdan bakarım

ensendeyim erik bi ye

bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.üni sınavında bile ne attım ya hayatımın sonucunu tutturmustum matematikten.kızlar ben öyle inek bi tip değildim gayet rahat bir öğrenciydim yanlış dogruyu götürür sıkıntımda yoktu.attım tuttu.

Yasemincigim gunaydin Allah iyiligini versin tipta oku ilkyardimda kal :) ehliyet sinavlarinda ilk yardimdan kalan ender insanlardansin desene:))))

Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla
Yok yok yemedim yemedim hatta cok mutluyum superim

Herkese günaydınlarrr
Günaydın canım

Iste alismisiz sekere birakamiyotuz kanser hucreleri bile sekerden besleniyor cok aci ki .
Kahvenin yaninda bitter yada lokum
Cayin yaninda kek cikolata hep boyle yetistik benim annem cok kilolu bi kadin asla olmadi ama
Eskiden hareket vardi simdi bile kwyfi gezer tozar herseyide yer oysa biz ozellikle sibav zamanlari kahve yanina cikolata cay yanina buskiviyle buyuduk

evet tatlım kım tutar benı:))

Valla aynen oyle hem hareketsiz kaliyoruz mecbur hem de alistiklarinizi birakmak zor.. Evet tamamen birakamiyo vucut ama minimuma dusurmek lazm en azndan.. Denicem sekersiz kahveyi de soz :) basarabilorsem birakirim en yakin zamanda olmazsa da diger butun sekerlere elveda sadece tek kup seker napim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…