Kizlar beni tebrik edin nolurrr
Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diyeee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim
Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri
çekici olmayı kim istemezki en doğal hakkın ama yazın nişanlın kıskançlık krizlerine girmesin senin gibi fit bir bayanı yanında görünce
Gulsah hic gorunmedi bugun
Edaninda kesin yero degosti giremiyor
Kaptan zaten gonulden izinli
Blue yeni geldi yogun
Ayfer burdaa hep burdaa gitmiyo ki
Banu gidip gidip geliyo bizsiz yapamiyo
Sule gecmisi bitirdi yeni gecmise baslar simdi
Merve bi gelip bi gidiyor
Hilal israrli buralarda
Gozde aktif olcan aktiff hadi sabah bi merhabayla olmaz
Yasemin ee bugun pazartesi malum yogundur hastalar ama yinede burada gozu ustumde
Dilwj gunlere gitmiyor artik gruba geliyor
Tugbayi gordum bi ara sanki
Ahsen de geldi simdi gecmis yapiyor
Ee unuttugum oldu mu :26:
ohhh gecmıs bıttı sukurbanu ablam hamsıyle yogurttu nasıl yedın dıye sormussun valla hıc farkında degıl aksam tam yemegım bıtmek uzereydı komsum geldı sagolsun hamsı yapmıs bızede dusmus:)atverdım agzıma cok ta kucuklerdı tabbı bu bunyeye ne yapar 5,6 hamsı sey acaba benımde cetvelımı duzenlıyebılrmısın dunyanın en yardım sever ablası
boy:1.70
kılo 74
hedef 59 ama aslında yaza 65 ınıp sonra bır kac aydan sonra tekrar bı nefes alıp 59 ınmek ıstıyorum 11 yıldır 59 gordugum yok vucudla kıran kırana ugrasacagım bı gelıyor 65 ten sonra yerlesen kılolar ya o yuzden
kınama beni napıyım illa da sınava giriyim mi deseydim girmek sorun deil kurs araçları full araçtı tıkır tıkır lpg li gibi değil kiay ınanmıyorum kınıyorum senı burdan tabı kursunudabız ehlıyet alacaz dıye sanırsın unuversıte sınavına calısıyom gecelerce ders calıs dıreksıyon sınavında yusuf yusuf et aldımda nasıl aldım :18: kına gunumdu sınav gunum anam dugun heyecanı bırtarafta sınav heyecanı bır tarafta kostur kostur sınavı gır kostur kostur koafor ayyy neydı ya ayferım anan kadır gecesı dogurmus senı bacım
ohh yasemin çayı iç canım ayaklarınıda sıcak tutcanımmm malum regli ilk gunum geceden beri kıvranıyorum yarına atlatrım inşş
,yok canım içimizde yok en azından hepimiz zamanında pek bi sevmişir yemek yemeyitebrikler canımmm
ay ne güzel bi iş ya ama kötü yanıda kilo almak
ya ben yemek yemeği çok sevıyorummm
kızlarrr nerdesiniz yahuu
Ben geldimmm gulsahimm
hemde cepten girdim ogrenmem lazim cepten girmeyi sonra yandiniz 24 saat burda olurum artik
neyse geçmişte gezineyim
Gecmis olsun cnm ilk iki gun bende yerleri tirmaliyorum resmencanımmm malum regli ilk gunum geceden beri kıvranıyorum yarına atlatrım inşş
ay ınanmıyorum kınıyorum senı burdan tabı kursunudabız ehlıyet alacaz dıye sanırsın unuversıte sınavına calısıyom gecelerce ders calıs dıreksıyon sınavında yusuf yusuf et aldımda nasıl aldım :18: kına gunumdu sınav gunum anam dugun heyecanı bırtarafta sınav heyecanı bır tarafta kostur kostur sınavı gır kostur kostur koafor ayyy neydı ya ayferım anan kadır gecesı dogurmus senı bacım
ohhh gecmıs bıttı sukurbanu ablam hamsıyle yogurttu nasıl yedın dıye sormussun valla hıc farkında degıl aksam tam yemegım bıtmek uzereydı komsum geldı sagolsun hamsı yapmıs bızede dusmus:)atverdım agzıma cok ta kucuklerdı tabbı bu bunyeye ne yapar 5,6 hamsı sey acaba benımde cetvelımı duzenlıyebılrmısın dunyanın en yardım sever ablası
boy:1.70
kılo 74
hedef 59 ama aslında yaza 65 ınıp sonra bır kac aydan sonra tekrar bı nefes alıp 59 ınmek ıstıyorum 11 yıldır 59 gordugum yok vucudla kıran kırana ugrasacagım bı gelıyor 65 ten sonra yerlesen kılolar ya o yuzden
Allahim acaleyle telden yazinca boy
le arapca turkce arasi bisi cikiyor ortaya idare edin
Kixlar ben simdi nasil eiyet aldığımı yazacagim da bu defa pesime dusup ehliyetimi geri almasinlar
Kursa basladim ve yazili drrslerine girmedim sadece sinava girdim 95 aldim
Gecmis yillarin dotularina bsktim bi gece once nettede siru coz vardi ondan gectim neyse
Bizim kursta yazili dinavi gecmeyene direksiyon dersi verilmiyor zaten derslerde superim arac dizel tik fiye kalkiyi banaminda arsc lpgliydi ne tiki debriyaj gazi ayarlssam frenide cozecem ama o denli yani babam vermedi artik arabayi netse geldi dinav vakti bir güneş ki sorma acik slan milyonlarca insan ee snkarsda nolcak bi yarim saat icinde yengece donunce biz kursun hocasi yaninda biriyle gelfi beni ve bi iki erkegi cagirdi dedi ki siz zaten iyisiniz sinava girmeyin ee nasil olacak :26: hallederiz saat ucte arayin sonucu ogrenin
Aradim hic girmedigim sinavdan 90 la gectim acaba on puani aracin icinde yokum diue mi kirdilar dedim hocaya
Neymis once panige bakiyolarmis vs vs velhasil uzulme gozdecim ikinciye ladar piratik yap imkanin varsa
Afiyetolsun cnm balsiz bir gun ne guzel dimi yuruyus suresini biraz daha uzatabilirmisin acaba dilekcim imkanin olursa tabiimenum
sabah 3cevız bol su
kahvaltı,1 d.ekmek,1 haslanmıs yumurta,4 zeytın,yesillık,bir dilim peynır,1 ısırık sımıt kızımınkınden
ara 1 muz kucucuk
ara sutlu neskafe
aksam salata yogurt karnabahar brokolı karısımı kıymalı soganlı yemegını yaptım ne kadan guzel oldu tavsıye ederım
ara sutlu nesfıt kucuk kase
su 3lt ,yarım saat tempolu yuruyus,3bardak buyukk bıtkı cayı
menumu acıklamam gerekırse sabah erken kalkıyorum ama esım evde oldugu ıcın kahvaltı 11 sarkıyor oyuzden oglen acıkmadıgım ııcın ıkı arayla gecıstırıyorum aksam yemegınıde 5,30 gıbı yıyorum ama 8 gıbı sutlu nesfıt veya salata yogurt yıyorumkı sabah cok acıkmamak ıcın
ben çıkıyorum artık kızlar bugün işyerinde sakin bir gündü rahatça geçmişe baktımyarın görüşürüz.
Ayy burdayim burda kocamin basinin etini yiyordum da bence buda fiyette yasak olmali
O yuzden adetli koyacsksin yoksa cekmeceye surekli elim gidiyir yada onun icinde yemin edecegiz
Bende seni canimevet gitme zaten
Sulecigim nazar degmesin bomba gibi gidiyor bu hafta umutluyum
deniycem artık akşam eve gidince okuyayım tekrardan en kolay olanı deniycemmoralim feci bozuldu bide bunun sıkıntısı oof dreksiyon sınavına girmiştim cumartesi günü ve hoca yolda sürüşün çok iyi sadece dur kalklarda sıkıntın var ama iyi demişti. ve inerken kurs hocası geçtin geçtin geçtin hayırlı olsun demişti :44: bende onun sevinciyle aramadım bile kursu. bugün şeytan dürttü aradım ve kaldın dedi çocuk iş yerimde olmasam ağlıycam o derece üzüldüm.
menümü paylaşıyım bari
sabah: 1 kase mercimek çorbası bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek çay
ara: yarım paket form kepekli kraker. . paketi 160 kaloriydi sanırım
öğlen: 1 tabak nohut yemeği etli + 1 dilim kepek ekmek + 2 yaprak lahana turşusu 1yarım kornişon turşu
ara: yarım paket kraker yine saat 3te yedim + 1 yeşil elma bunuda şimdi yani 5te yedim..
akşam ne olur bilmem ama dikkatli olucam bugn en iyi günümdü kendimce
ama moralim çok bozuuuuukkk daha hakkım var ama çok sevinmiştim bennn
o zaman bende bu haftaki diyet listemi yazayım
Sabah uyanınca;
3-4 adet kuru kayısı
3-4 adet badem yada 1 ceviz
1Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1kk beyaz peynir
1adet yumurta
Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık
2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 1
1 adet meyve
Öğle
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
4yk yoğurt yada 1 bardak ayran
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 Porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 2
1 adet taze meyve yada 3-4 adet kurumeyve
3 tane kepekli grisini
Akşam
90gr kadar et/tavuk/balık (fırında-ızgara veya haşlanmış) yada 5yk kurubaklagil(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
8 yk sebze yemeği(buharda)
1porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 3
1 adet meyve
sana kolay gelsin tatlım. harikasın.
o çiğ kuruyemişler varya önüme ne kadar koyarsan o kadar yiyorum ben. çok seviyorum
bugün bende spor yapmayı çok istiyorum. akşam bisiklet sürsem mi ki?
işte o hurma ve ceviz reçeli o güne kadar meyve ve tarçınlı yoğurt ile bastırılmaya çalışılmış tatlı krizi sonucudur. Hurmayı diyetisyenlede konuştuk o da senin dediği söylüyor ama çok sık ve fazla tüketmediğim ve yanında yoğurt yediğim için arada yiyebilrsin dedi. dünde kocam yaprak sarması yiyordu yanında da baklava (Tam bir pislik değilmi , ben ne badireler atlatıyorum bir bilseniz, Bir gece waffle yemeye gidiyoruz ben çay içiyorum, bir gece künefe yemek istiyorlar babaları ve çocukları ben bitki çayı içiyorum,bir akşam kocamelinde fıstıklı baklava geliyor ben yüzüne bile bakmıyorum, tabii çok zor oluyor amaaaa. offf offf bizim evde diyet yapmak işkencedir. dün mesela kek ve pizza yaptım çocukların beslenmesi için tadına bile bakmadım. sırf size hesap verme korkusuna. yazmak çok ağır geliyor yemek değil de)
işte bende onlardan yememek için nefsimi köreltmek adına önce kefir içitim kesmeyince hurma yedim.
ne acınacak durumda gibi oldu
Ben onun her zmaan kıskançlık krizlerine alışığım problem yokkbaşta deli deli konuşur da ortama uygun giyindiğim zaman pek sesini çıkarmaz, ben de öğrendm giyebilir myim demiyorum direk giyiyorum yoksa direk normal elbiseye bile alerjisi var geçtim minileri
Israrlıyım ben yehuuu benim o benn
kınama beni napıyım illa da sınava giriyim mi deseydim girmek sorun deil kurs araçları full araçtı tıkır tıkır lpg li gibi değil kisorun o güneşte beklemekti ee malum ankarada ağaç namına birşey olmayınca sıcaktan yırttım . Valla 4 yıl oldu ehliyet alalı artık çömezlik kalmadı valla öyle söylentiler var misal ben erken dogumum 1.200 gr dogmuşum hastaneden çıktıgımda kıyafetlerle 1 kg gelmişim ve annem demiş ki dr ya ben doğuruyorum dr yok kızım senin daha bir ayın var sen yanılıyorsun annem wc gitmek için ayağa kalkıyor ki ben geliyorum apar topar doguma fırlamalıgım ordan geliyor var bi hikmetim ama nedir bilemedim
ohh yasemin çayı iç canım ayaklarınıda sıcak tut
,yok canım içimizde yok en azından hepimiz zamanında pek bi sevmişir yemek yemeyi
yok canım ya kötü valla ilk işimde 48 kg ile girip 54 kg ile çıktım 53-54 le evlenip 65,5 im şuan düşün işte kara tablo bu
17 Şubat manüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yarım domates
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
yarım kase sebze çorbası
3-4 yk et sote
2-3 yk pirinç pilavı
1 şekerli Türk kahvesi
125 gr çilekli yoğurt
Akşam:
yarım kase mercimek çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase kabak-mantar-kırmızı biber türlüsü
Su:2 lt
Ve nokta.
Sınavım pazar günü az kaldıııııı
Ve ders çalışıyorum bayaa..ara verdm gelip yazdım gidiyorum
Yarın için de tavuk-mantar sote yaptım
Ama başka da yemek yapmıycam, derse yoğunlaşacam, annem de perşembeye geliyormuş eldekilerle idare ederz artıkk
Guzel menu butanem17 Şubat manüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yarım domates
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
yarım kase sebze çorbası
3-4 yk et sote
2-3 yk pirinç pilavı
1 şekerli Türk kahvesi
125 gr çilekli yoğurt
Akşam:
Ve nokta.
Salata yogurtla gecistir corbada yaparsinSınavım pazar günü az kaldıııııı
Ve ders çalışıyorum bayaa..ara verdm gelip yazdım gidiyorum
Yarın için de tavuk-mantar sote yaptım
Ama başka da yemek yapmıycam, derse yoğunlaşacam, annem de perşembeye geliyormuş eldekilerle idare ederz artıkk
Gecmis olsun cnm ilk iki gun bende yerleri tirmaliyorum resmen
Masallah cnm iki heyecani birden iyi ustesinden gelmissin
Yinede dikkat etmek lazim cnm balik ve yogurt konusuna allah korusun
ne demek cnm seve seve yaparim odaya gecince
Sen yine iyisin dur bakalim ben kimbilur neler yazicam surekli silip duzeltiyorum gerci
Dilegin dedigi gibi alkahin sevgili kuluymussun cnm bu ne sans boyle
ben unv de iken almistim direksiyon sinavinda surekli gaza basiyorum ama yok hizlanamiyorum
meger egitmenim yandaki yedek pedallardan frene basiyormus bir sure sonra dondurecekletini bildigi icin zorlanmami istememis
onceden soyler insan dimi neyseki 95 le gecmistim
Afiyetolsun cnm balsiz bir gun ne guzel dimi yuruyus suresini biraz daha uzatabilirmisin acaba dilekcim imkanin olursa tabii
cunku yirmi dk sonra vucut yag yakmaya basliyor ne dersin tatlim:26:
Gorusuruz cnm iyi aksamlar
Hmmm enistenin badinin etini yemek kac kalori acaba uzmanlara sormak laxim
:44:
acikcasi bende senden cok umutluyum tatlim
ne olur bozma moralini ikincide gecersin sinavi cnm saglik olsun
halledemeyecegin birsey degilki biraz daha dikkat edersin bu kez
tursular tuz nedeniyle vucudumuzda fazla su tutabiyor tatlim miktarina dikkat etmemiz
Lazim cnm
menum
sabah(06:45)
1 ince dilim tuzsuz yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan kahve
ara(09:30)
2 adet kepekli çubuk kraker (form)
öğle(12:00)
1 kase ezogelin
3 yk kadar yağı süzülmüş türlü
1 dilim ekmeğin dışı ekmek beyaz ekmekti mecbur dışını yedim
Ara(15:00)
1 yeşil elma
2 adet kepekli çubuk
Ara(17:00)
1/2 çiğ şalgam
akşam(19:00)
1 kase mercimek
1/4 dilim tam tahıllı ekmek
3 adet lahana sarması(kendim yaptım bulgurlu)
haşlanmış yogurtlu karnıbahar
su: 2 lt
3 fincan form çayı
spor:40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş (toplamda 2,60 km ) + 20dk öğle arasında orta tempoda
100 twister 50 dumble kol çalışmasıyeter da uzun zamandan sonra bir ilk bu
hayde ben duşa kaçar görüşürüz
hayde gidelum hayde hayde gidelum haydee
menum
sabah(06:45)
1 ince dilim tuzsuz yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan kahve
ara(09:30)
2 adet kepekli çubuk kraker (form)
öğle(12:00)
1 kase ezogelin
3 yk kadar yağı süzülmüş türlü
1 dilim ekmeğin dışı ekmek beyaz ekmekti mecbur dışını yedim
Ara(15:00)
1 yeşil elma
2 adet kepekli çubuk
Ara(17:00)
1/2 çiğ şalgam
akşam(19:00)
1 kase mercimek
1/4 dilim tam tahıllı ekmek
3 adet lahana sarması(kendim yaptım bulgurlu)
haşlanmış yogurtlu karnıbahar
su: 2 lt
3 fincan form çayı
spor:40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş (toplamda 2,60 km ) + 20dk öğle arasında orta tempoda
100 twister 50 dumble kol çalışmasıyeter da uzun zamandan sonra bir ilk bu
hayde ben duşa kaçar görüşürüz
hayde gidelum hayde hayde gidelum haydee
Guzel menu butanem
Salata yogurtla gecistir corbada yaparsin
Banu ablam bayadir yapmadigim icin yarim saatle basladin yarin 45 dakika ya donuyorum kocum ne derse o:)
iyi aksamlar hatunlar
nasilsiniz bakalim
menum
sabah kepek ekmegine domates kivircik sandiviciki dilim ekmek arasina
2 cay
ara
kraker special nn
ogle
corba ve yogurt
ara
yesilcay
aksam
sehriye corbasi
patatesli tavuk yemegi yarim porsiyo
su:;2 lt
spor;yarim saat leslie sansone
Hmmm peki sirin cekirgem bu arada cepten alinti yaparken kayn iyo arada galiba helincim bu ara
yogun oldugu icin ikimuz kocluk yapacagiz tatlim sana birde sunu tavsiye edeyim kizlar hepinize
spor yaparken yesilcay icerseniz yag yakimini hizlandirmiz oluyorsunuz aklinizda olsun
iyi aksamlar hatunlar
nasilsiniz bakalim
menum
sabah kepek ekmegine domates kivircik sandiviciki dilim ekmek arasina
2 cay
ara
kraker special nn
ogle
corba ve yogurt
ara
yesilcay
aksam
sehriye corbasi
patatesli tavuk yemegi yarim porsiyo
su:;2 lt
spor;yarim saat leslie sansone
Ben bu cumadan sonra donmek istiyorum cumadan sonra yine basliimmi yazmaya nasi yapcaz atlattum herseyi sukur yeniden bosum
17 Şubat manüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yarım domates
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
yarım kase sebze çorbası
3-4 yk et sote
2-3 yk pirinç pilavı
1 şekerli Türk kahvesi
125 gr çilekli yoğurt
Akşam:
Ve nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?