Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet çok faydası oluyor sabahtan beri yazıcam tickerin çok güzel olmuş diye hep atlıyorummm
Evet canim kosubandiyla bu aksam randevum varda ahh bide tickerimdaki kilo guzel olaydi iyiydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mesela iyi ki yeminliyim suan canim acayip tatli istiyor ama cix olmaz

bencede olmaz

Cok sevinirim arkadasim becerememistm
Boy 162
Baslangc kilo 82.5
Suan kilo 69.5
Hedf kilo 60

tickerin hazır canım mesaj attım linkini profiline kopyalarsın

Cuma ve cumartesi günlerini yazmıyorum artık. Pazar gününden başlayım mı ?

kahvaltıya kaleye gittik kızlar ayıp olacak ama yazıcam .Diyetisyene msj attım bana

"Merhaba Şulecim;

Günlük tüketimini inceledim…

Tüketimin bol atıştırmalı ancak diyetle uyumsuz bir seçenek de bulunmamakta arada bu tarz değişiklikler yapılabilir;

Sağlıklı ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle…" dedi

sabah (uzun bir kahvaltı oldu)
30 gr beyaz peynir
10 gr otlu peynir
7-8 zeytin (çok küçüklerdi)
50 gr bazlama (yemeseydin falan demeyin burnumun dibinde açıp pişiriyorlardı yemesem o kokuyu çekerek yine aynı kaloriyi alırdım )
1 yumurtalı omlet
1 tane ceviz reçeli
1çay kaşığı kadar tereyağ
domates,salatalık, yeşillik

muz

1 bardak kefir
2 hurma

meyveli bar (Wasa nın elmalı olanı)
Mistik çay Sütlü

sabah öyle doymuşum ki akşam üzeri yediklerimi sırf gece açıkmayım diye yedim.

Gulsah hic gorunmedi bugun
Edaninda kesin yero degosti giremiyor
Kaptan zaten gonulden izinli
Blue yeni geldi yogun
Ayfer burdaa hep burdaa gitmiyo ki
Banu gidip gidip geliyo bizsiz yapamiyo
Sule gecmisi bitirdi yeni gecmise baslar simdi
Merve bi gelip bi gidiyor
Hilal israrli buralarda
Gozde aktif olcan aktiff hadi sabah bi merhabayla olmaz
Yasemin ee bugun pazartesi malum yogundur hastalar ama yinede burada gozu ustumde
Dilwj gunlere gitmiyor artik gruba geliyor
Tugbayi gordum bi ara sanki
Ahsen de geldi simdi gecmis yapiyor
Ee unuttugum oldu mu :26:

tam bir pazar sefası olmuş Şulecimm ceviz reçeli gözüme battı nedense gerçi diyetisyenin sakınca görmemiş hurmada çok kalorili tatlım miktarını mümkün olduğunca azaltmaya çalış hatta kayısı tercih et onun yerine g.i si çok yüksek bazlamanın miktarı çok değil göz hakkı diye birşey var zaten akşam yememişsin genel olarak güzel tatlımm

şiir tadında bir değerlendirme olmuş canım Çağla ve Nora izinli olduğuna göre kimseyi unutmamışsın

Sewtcim tesekkur edetrim cnm

rica ederim bitanemmm ne demek

Kosu bandina gulumse canim evet aslinfa yanima bugun elma ve dunden kalan yarim pkt etiform cubuk aldim icinde dort tane vardi yarim bile degil . Ama cig kuruyemis sart

Yszmasaydin iyiydi

çiğ kuruyemiş yoğurt ve kayısı siz çalışanlar için en büyük kurtarıcı kesinlikle

ben gidim koşu bandımın gönlünü alayımmm görüşürüz kızlarrr

işte o hurma ve ceviz reçeli o güne kadar meyve ve tarçınlı yoğurt ile bastırılmaya çalışılmış tatlı krizi sonucudur. Hurmayı diyetisyenlede konuştuk o da senin dediği söylüyor ama çok sık ve fazla tüketmediğim ve yanında yoğurt yediğim için arada yiyebilrsin dedi. dünde kocam yaprak sarması yiyordu yanında da baklava (Tam bir pislik değilmi , ben ne badireler atlatıyorum bir bilseniz, Bir gece waffle yemeye gidiyoruz ben çay içiyorum, bir gece künefe yemek istiyorlar babaları ve çocukları ben bitki çayı içiyorum,bir akşam kocamelinde fıstıklı baklava geliyor ben yüzüne bile bakmıyorum, tabii çok zor oluyor amaaaa. offf offf bizim evde diyet yapmak işkencedir. dün mesela kek ve pizza yaptım çocukların beslenmesi için tadına bile bakmadım. sırf size hesap verme korkusuna. yazmak çok ağır geliyor yemek değil de)
işte bende onlardan yememek için nefsimi köreltmek adına önce kefir içitim kesmeyince hurma yedim.
ne acınacak durumda gibi oldu

sana kolay gelsin tatlım. harikasın.
o çiğ kuruyemişler varya önüme ne kadar koyarsan o kadar yiyorum ben. çok seviyorum
bugün bende spor yapmayı çok istiyorum. akşam bisiklet sürsem mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…