Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyetolsun diyeceğim ama senin yemek kuş kadar kalmış kıyamam sana bence sende yanında minik yoğurtlardan bulundur bitanemm yoksa aç kalacaksın

yeşilkahve kahvenin kavrulmamış hali olduğu gibi internet üzerindende satılanları varmış tamamen ticarete dökülmüş

afiyetolsun tatlımm

yaa ben saymıştım aslında 79+ var ama daha fazlasını göremedim. ama yazmayı unuttum.şimdi sen kızınca korktum

Hmmm pirinçlere şeker gözüyle bakarsam daha iyi uzak durabilirimm :13: evet evet bugn markete uğrayacağım hem tavuk hem yoğurt alırımm
Hmm anladımmm bu hafta sildirecez garantii

Ucunda ben abime takım elbise alıyorum, o da bana ona karşılık kıyafet işte bu da demek ki en az 300-400 tl lik alışveriş süper olur

Canım bnm zeytinyaglı pırasa yap kendine pirincsiz havucsuz sadece pırasa bunu ye istersen yogurtla tüket kabızlıga cok iyi gelir
Yada ewde yogurt mayalanıyosa o yogurtu temiz bir beze koy ve suyunu akıt bir kaba o suyu iç buda cok iyi gelir
Veyahut keçinoynuzu pekmezi soguk press olandan bulamassan ham olanı alıp kendin kaynat iç cok faydasını göreceksin
Buda olmassa 2 kasık yogurda 1 cay kasıgı zencefil koy şişkinligine iyi gelir mîdenin agrısını geçirir
Haaa budamı fayda etmedi :))
Kendine bi yeşilçay demle içine yarım cay ksıgı silme karabiber koy bu kesin işe yarıcak

dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
Ölene kadar okucak heralde bn sıkar acıkcası
Eki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890

Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler

Uyyy yavrummm bnm ellerine salık görüntüsü bile kendime getirdi bni
Canm bu arada kızım hasta dwgil rüyasında hep bagırrark uyandı sankı böle biriyle tartısır gibi hareketler yapıyo birde dayak yemiş yada düşmüş gibi agladı
Baktım ateşi yok karnını falan elle muayene ettim karnını bildigim sekılde hanı dedim agrısı olursa kendini ceker aglar bi tepki verir bu şekılde anlayabılıyorum cunku bunda bişi war diye
Yok kulaklarına makatına karnına vucuduna birde o malum yere baktım. Dedim olur yha çişiini falan yaparken acır iye si falan vardır ama bu sefer düşünüyorum oda ateş yapar ;(((
Wallahı ılac vermedim bilmedifim için
Gece 4:45 abdest aldım güselce okudum şifa ayetlerini
Yasin serif falan okudum nazar ayetleri okudum işte 1 saat sonra ole uyudu sükür
Şimdi iç bişi yok rabbime sonsuz sükürler olsn ne Aman kapısına gitsem boş çewirmeyen Allahıma canm feda..;(
Neyse saat.:6 oldu dedim yarım saat sonra kalkıp kahvaltı hazırlıcam yatarsam kalkamm :) kahvaltı falan hazırladım zaten eşimde uyumadı oda kalktı kızımızı salladı beşiginde bn okurken
Ole sabahladık yani

Yha belki aranızda nazara inanmıyanız wardır saygıda duyarım
Ama kızıma cok nazar degiıyo mevlüdümüz vardı ee şimdi kız cocugu giydırcım cicili bicili saclları falan topladım
Birde şimdi bıcır bıcır konusuyo oynuyo kimse kötü gözle bakmadı ma cok sewdiler dedim belki nazar vardır
Ölee işte.......

ya ebnde cetvel özürlü oldum.yapıyorum yapıyorum yarım cıkıyor.

boyunu yazarsan ben yapayım istersen Yasemincim
linki veririm sen kopyalarsın

aman ayfercim sen yeme o yağlı nişasta ağırlıklı yemeklerden.faydası yok zararı cok.baktın olmuyo bas suyu.

iyi fikir :13::13:

oooo kilolar gidince yeni kıyafetler süper olur bence aman diyim kaybetme

Kızlar hava güsel gerçi bı ayda havanın güzel olması iyimi kötümü Allaha ayan!!??!!
Hakkımızda hayırlısı inş ....
Kızımıda alıp markete cıkayım
Cayım bitmiş
Ondan sonra evimizin faturlarını aidatını falan ödicem birazcık dolasıp geleym öpüyorummmm siZleriii

Hoşgeldin Mervişim prensesin şimdi iyi olmasına çok sevindimm dünya dua ile ayakta duruyor bitanem çok iyi yapmışsın okumakla
kimsenin kötü gözle bakmış olacağını sanmıyorum dediğin gibi aşırı sevgidende nazar değebiliyor dilimizden maşallahı eksik etmemeliyiz
inan bana senin nazarın bile değebilir

ben şimdi çıkıyorum kızlar gelebilirsem gelirim yine görüşrüüz

dilekcigim ben ciktim cnim..benim 2 ve 3 numara dünden ebri hasta,kusuyorlardi az öncede ateslendiler..dün egce hic uyumadim,simdi onlar uyumusken bende uyuyayim en iyisi..
iyi geceler canim
Bu çocuklar bu sene hiç atlatamadılar hastalıkları ne mikropmuş yahu ...benimkiler ayaküstü hastalar boğazlar şiş sesler boğuk gece öksürmeleri falan. Çok geçmiş olsun canım
tebrikler ama işin bu senin sürekli karşılaşacağın bir durum sana ikram edilmiş ve geri çevirmiş değilsin kuzum senin buna en iyi çözümün kontrolü elden bırakmadan kilo verme işini tam anlamıyla oturtman. ama tabikide o kekin tamamını tatmak maksadıyla yememek büyük başarı. bende gıda mühendisi olmayı isterdim aslında ne güzel mesleğin var
harikasınnnnnn. bu hafta kesin 1. biz oluruz.
bakıcı konusunda kesinlikle istikrarlı ol ve birini bul.

Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff "
hafifiz dimiiii...
ben gelebildim çok şükür
inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim ama çok eğlendim .geçmişi yakalamaya çalışayım hızlıca..
3 saatte anca yakaladım. öğlen yemeğimi bile ekran başında yedim
Koc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii
tebrikler ...darısı her güne
Hosgeldin canim tebrik ederim ne guzel kilo vermissin
saol tatlım..
dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
wuuu huuu. coşmuş bayan kariyer. ben 1 ünv. zor bitirdim yüksek lisansım yarıda kaldı.kesin bekardır arkadaşın değilmi. Dünyayıda geziyordur ohh . şimdi ben oturayımda kendi halime ağlayım

yeşil kahve miiiçok enteresan .. daha neler görücez
çok güzel eşleşme olmuş senin menüler ve sporla ben iyice gaza gelirim.

Eki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890

Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler

ohhhh mis
canım pirinç pilavı yememeni öneririm. bende yemekhaneden çıkamam öğlen aç kalırım falan dedim ama baktım olmuyor denemeye karar verdim ve geçen haftaki kilo farkım bence bundan kaynaklanıyor.
2,5 kilo rahat yazarmıyım hiiiç geçen cuma sabit çıktım ama akşam diyetisyende vermiş olduğumu gördüm çok sevindim ona güvenip 2,5 diyorum yoksa nerdeeeee...
bazen şaşırtıyor beni :)
Türlüyü kızartıp yapıyorlardır tabiii. iyi yapmışsın ama yoğurtla falan destekle aç kalma canım.

Son düzenleme:

boyunu yazarsan ben yapayım istersen Yasemincim
linki veririm sen kopyalarsın

iyi fikir :13::13:

oooo kilolar gidince yeni kıyafetler süper olur bence aman diyim kaybetme

Evet en fitinden ehhehe, valla geçen yaz çok güzeldim gene olcam haha geçen sene nişanlım askerdeydi o gelince tatile gitcez diye nasıl gaza gelmiştim, ama busene de yazın en kötü Antalya'ya giderim yani yine fit olayım ki nişanlım gözlerini benden hiç alamasın o hiçç takılmaz kiloya ama her kadın gibi daha çekici olmak istiyorum tabii

Anladımm tamam bugn sondu o zman 2-3 yk bile pirinç yokk kuru kayısı alayım bir de mesela ondan yerim arada falan oo süper yaa çok gaza geldmm..

ama çok güzel her türlü 2,5 kilo tebrik ederm tekrarr tekrarr

Sey sen daha iyisini bilirsin ama aksn yemeginde hic ekmk yemesen olmaz mi

Patlativer corek otunu kuru kayisiyi bak biseycigin kalmiyo

Ben geldim yineee

çekici olmayı kim istemezki en doğal hakkın ama yazın nişanlın kıskançlık krizlerine girmesin senin gibi fit bir bayanı yanında görünce

boy 165
kilo 79.9
başlangıc 92
hedef 65

hemen yapıyorum tatlımm

hakikatennn bravooo Şulemmm tüm geçmişi bitridin tatlımm inş canımmm hepimiz gaza geliriz

Supersin ya neguzel atlatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…