Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

heh şöyleee sevdim bu kararlarını yalnız yemeden içmeden bu iş olmuyor bitanemmm sağlıklı cıs olmayan besinlerden sececeğiz gıdalarımız aç kalmak yok anlaştıkmı

Ahsen iddiaya girdimi dediğini yapar uyaraım dedimm

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 ad karnıyarık ( patlıcanlar suda biraz haşlandı fırında pişti )
3 y k bulgur pilavı
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 100 mekik 35 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Ahsenim de gelmişşşş hoşgelmişşş

Ayfercimmm çıkmamışsın daha hadi süslen püslen doğruuuu düğünee

canım telde site açık kalmıştı çıkmıştım çoktan
Anlıyorum kaptancım en iyisini sen bilirsin biz sana uyarız .Nasıl kendine geleceksen ayrıca bu pasifliği sana maal etmek çok haksızlık olur çünkü sadece sen değilsin uğrayamayan
canım senin de Tuğbanın da sonucuna çok sevindim
Ahsencim tam karataycı oldun da tek eksik çiğ kuruyemişler yararlı yağları dışardan alman gerek tatlım
aman tanrımm bu menüü canım valla dönüşün gayet başarılı oldu

eşleşmeler iyice karışmış eda da katılmak istemiyor bence sadece benim ayrıca koça ihtiyacım var diyenler yapsın. ki zaten hepimiz birbirimize yyorum yapıyoruz sadece kalabalıkta kimseyi atlamayalım ve şu takımdaki toprağı üstümüzden atalım diyeydi
tatlım cok sevındım yumurtacıklarına bu ay guzel catlar tutar ınsallah amiiinnn dolar göbusun
amin canım kısmet en azından herşeyin yolunda olduğunu biliyorum bundan sonra daha öncede olduğu gibi Allah a havale etmek kalıyor bize
ahhh canım yogun bir koşuşturmaca geçirmişsin oğluna geçmiş olsun umarım iyidir
ve biran önce dadısına da alışır seni de çok özledik aramıza dönmenede çok sevindik
ahh bu ayferr ahhh çok haklısınız ben böyle iradesiz değildim de neden böyle oldum bir kendime gelemedim şu koçluk olayı pek bir karıştı onun yerine isteyenler yada o hafta birbirine meydan okuyanlar yapsın

vayy geçmişe yolculuk haa iyiymiş :)
ben 5 martta 68 le başladım 1 haziranda 55-56 kg oldum
şuan 16 şubat ve ben bu sabah 65,5 çıktım

itiraf ediyim çünkü dün tam bir dayaklık akşam geçirdim

Menum
Kahvalti birdilim ekmek
3 zeytin,lor,b.peynir,yesillik bi,iki catal yimirta,bir cay k.bal,bir c.k tereyag
Ara 4ceviz
Aksam bir kepce corba yumurtali ispanak,yogurt,turp,4 hamsi
Ara sutlu spicel k
3lt su,3bardakb.cayi

Fikri ben ortaya attim ablacigim uzun bi yoldayiz ve motivasyonumuz dusuyor zaman zaman elimizdeki her firsati degerlendirelim menulere her zaman yorum yapalamiyor bir kisiden sorumlu olmak daha kolay olur diye dusundum benim icin sereftir sizin cekirgeniz olmak:)

bence zorunlu tutulmasın kocluk ama verımlıolacagını dusunenler katılsada olur hepımız bırbırımızden sorumluyuz zaten ama sahsen bır kısıye daha fazla sorumluolmak ozel takıpedılmek ayrıca heycanlandırıyor benı acıkcası canım sana katılıyorum

canımbu sefer daha guzel olacak hatalarımızdan ders alıp daha ıstıkrarlı davranıcaz

30 dk zumbamı yaptım şimdi bi duş alim üstüne de yeşil çay değmayin keyfime.... ayyyyy akşama gideceğim ev sahibi inş pasta çasta yapmamıştır .ay ne var sanki salata yapmış olsa...

ahsenımcok hırslı gordum senı bu hafta verelım artık1 kılo ya

iyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim

edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak

banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi

hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim
sayip yazacagim..

ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim

kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim

basaracana ınanıyorumcanım

kesınlıkle yarın yenı bır gun tam gaz basla ahsende cok hırslı hadı bakalımkım ıddasını tutturacak

ne zaman senın menulere parmak salıyacaz ama yaa gene mıkemmel bır menu bıkere sallıyımmıparmak ıcımde kalmasın

canım eskı dılegı unuttun yenı menulerımle olucam artık
bencede bacımkım ısterse katılsın bırebır eslesmeye
zaten bacım bı sen bı ben dayaklık menulerı olan aha bıde hılal katıldı aramızaama artık yetr kendımızı gosterme zamanı geldı

ne zaman senın menulere parmak salıyacaz ama yaa gene mıkemmel bır menu bıkere sallıyımmıparmak ıcımde kalmasın

kaptan önce beni döv valla tam dayaklığım bence beni kov hatta
ben yapmak istiyorum denemekten zarar gelmez

yarın sabah başlıyorum herşeye

ahada hergün 40dk bant yürüyüşüyle başlıyorum
bugunde gittim tuzsuz peynir aldım
bugday ekmeğimi aldım

kaptan önce beni döv valla tam dayaklığım bence beni kov hatta

ben yapmak istiyorum denemekten zarar gelmez
askolsun canim,kovarmiyim hic..iskence cektircem ben,kovulmak icin cok ugrasacaksin..bak bunun gibi

[video=youtube;3o6zhB4AQnU]http://www.youtube.com/watch?v=3o6zhB4AQnU[/video]

Son düzenleme:
cokguzel bı sıstem buldum cozutmasam tabbı gecen annemdeydım cayın yanına kurabıye halley getırdı ben onları gorur gormez yemın ettım annem kızımye dedı yemem dedım bı taneden bi şeyolmaz dedı yemın ettımyıyemem dedım ne zaman ettın sımdı bu tabaktakılere dokunmayacam dokunursam 3 gun oruc tutucam dıye yemın ettım dıyınce dıyet dıye dıye kafayı yedı benımkız dedıama ısrar edemedı

cok iyi etmissin canim..kocaman alkis sanayanliz anne teshisi koymus,ben karismam

Tabi ki anlatabildin ablacımmm benm açımdan da mesele yok şu koçluk olayını deneyelim bir düzen deneyelimm olmazsa düşünürüz sonraa

Aç kalmak yokk sağlıklı beslenme var bundan sonraaa ben de iddialıyımm ben de kafaya koyunca yaparımm ispatlayacağımmm

Örnek alıyorumm yarın için yemek yaptım çok güzel oldu; kabaklı mantarlı kırmızı biberli türlü yaptımm zeytinyağlı, akşam yemeğim hazır yani, bir d emercimek çorbasıı

vayy geçmişe yolculuk haa iyiymiş :)
ben 5 martta 68 le başladım 1 haziranda 55-56 kg oldum
şuan 16 şubat ve ben bu sabah 65,5 çıktım

itiraf ediyim çünkü dün tam bir dayaklık akşam geçirdim

Eveett geçmişe yolculuk ne zaman ne yapmışım diye ama geçen sene şu anki gibi gittim hep yani hep kaçamaklı o yüzden uzun sürdü ve takıldığım yerler çok oldu, ama bu sene daha kısa sürede istiyorum ve geri almamak istiyorum umarm başarırım başarırızz yapabilirriiizzz :129: sen de benm gibi geri almışsın ama vercez almıcaz rahat olll

Evet ben de sevdm bu fikri ben varımm bu hafta Ahsenleymm

canımbu sefer daha guzel olacak hatalarımızdan ders alıp daha ıstıkrarlı davranıcaz

İnşallahh Dilekcimm bence dee, geçen sene bol kaçamaklıydım hep ama şu an sporum eksik kaçamak yapmamalıyım artıkk

Anlaştık kaptancımmm bi koçluk deneyelim güzlse buna devam edelimm

basaracana ınanıyorumcanım

kesınlıkle yarın yenı bır gun tam gaz basla ahsende cok hırslı hadı bakalımkım ıddasını tutturacak

Aynen Dilekcimm çok hazır hissediyorum kendimi yehuu

VAYYY tebrik edermmm ya bir de o ısrarlar yok mu yaa adamı deli ediyor bence dee

askolsun canim,kovarmiyim hic..iskence cektircem ben,kovulmak icin cok ugrasacaksin..bak bunun gibi

Hahhahaha ay süpersinizzz

zaten diyet yapmasak şişko yapsak kafadan kırık oluyoruz

kovmirem diyorsun o halde şimdiye kadar yapcam yapcam deyip verdiğim sözleri tutmamamı bi kenara bırakıp kalmak için uğraşayım utanmaz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…