- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Önceki yarışmadaki sonuçlarıma baktım biraz da, yine Ocak sonu gibi başlamışım, cidden ne istikrarsızım görseniz, 62,63 lerde kaç hafta gidip gelmişim ama en son Nisan gibi ite kaka 59.7 ye inmişim sonra 60 a geri gelmişim yok 59.9 yok 60.5 ayyy amma sıkıntılı bir insanım bee
Ama bunları yapmak için yanlış ilerliyorum farkındayım da daha fazla ertelemiycem, artık yarından itibaren daha güzel menüler ve haftada en az 500 graammm ama bu hafta 1 kilo hadi bakalımmm Ahşenle kapışıyozzz yemicem içmicem eriycemm haahhahah
Ama bu sefer öyle yapmayacam yaa, daha istikrarlı olmak ve bir daha da geri almamak istiyorum, 60 ta gayet iyi oluyorum ama 3 kiloyu da ya oynarsa kilom diye vermek istiyorummm bu sene 57 yapacam inşallah Nisan sonu hedefim 59, Mayıs sonu 57 hadi inşallahhh
Ahsenim de gelmişşşş hoşgelmişşş
Ayfercimmm çıkmamışsın daha hadi süslen püslen doğruuuu düğünee
Anlıyorum kaptancım en iyisini sen bilirsin biz sana uyarız .Nasıl kendine geleceksen ayrıca bu pasifliği sana maal etmek çok haksızlık olur çünkü sadece sen değilsin uğrayamayan
iyi aksamlar kizlar...
nasilsiniz canlarim..
dilekcigim cok sagol canim benim..canim tabiki girerim sorun o degil canim..bu siralar kizin dersleri,okulu hep bana kaldi..yetismeye calisiyorum..gecen hafat öyle yogundum,bu gün 3 numara rahatsizlandi kusuyor,ister istemez giremiyorum..kendime belirli bir program kurana kadar demistim sadece
yoksa inaninki hepiniz kardesim gibisiniz canim
canim gercekten cok yoruldum..kendime bir düzen kuramadim,yetisemiyorum ve sanki takimin pasifligi benden kaynaklaniyormus gibi hissediyorum artik..ben sizssiz kalamamki canimsin,insallah kisa sürer
oy oy sen insani yorarmisin canim..öyle pozitifsinki,buraya kadar yansiyor..insan senden nasil yorulur
canim aslinda bende ilk önce dedigin gibi yapmak istedim ama kimseyede haksizlik olmasin diye söyleyemedim..sonucta kural kuraldir ve herkes icin gecerlidir
canım senin de Tuğbanın da sonucuna çok sevindimSelam bayanlar dun gelemedim maalsef tekrar. Kusuruma bakmayin lutfen. Bugun diyetisyene gittim. 1.2 kg yag vermisim ama su aldigimdan sabit cikmisim. Bu hafta detoks var. SSahgulcum daha erken donemedigim icin kusuruma bakma lutfen.
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu
Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta
Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz
Ara yarim greyfurt
Ara 2 dilim ananas
Aksam
8 yk sebze yemegi
Salata
Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )
Ahsencim tam karataycı oldun da tek eksik çiğ kuruyemişler yararlı yağları dışardan alman gerek tatlımdünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu 1 tatlı kş çörek otu ılık su
kahvltı 2 ymrtlı bol yeşil soğanlı maydanozlu omlet.şekersz çy.6 yeşil zeytin 1 domates biraz peynir
ara türk kahvesi 1 form çy
ÖĞLE 1 kase yoğurt
ARA 1 yeşil çy 1 form çy
Akşm 1 ince lahmacun 1 kase yoğurt 1 kase mercimk çorbası
2.5 lt su
aman tanrımm bu menüü canım valla dönüşün gayet başarılı olduMenum 2kayisi bir ceviz
Kahvalti bir dilim ekmek
Beyazpeynir,lor
Yesillik
3 zeytin bir c.k bal,1c.kasigi tereyag
Ara sutlu neskafe bir avuc fistik
Aksam corba,karnabahar yumurta kirdim uzerine,yogurt,salata
Ara elma
3 lt su,3 bardak bitki.ç,30 dakika yuruyus
şulecim edacım cok sevindim.bende 2haftayı gecti diyetisyene gidemedim.bu ptesi randevum var yeniden başlarmıs gibi başlayıp bi 10 kilo daha bi solukta verme planım var.
ayfercim hadi yapalım eşlemeleri.hafta başladı geciyor.
amin canım kısmet en azından herşeyin yolunda olduğunu biliyorum bundan sonra daha öncede olduğu gibi Allah a havale etmek kalıyor bizetatlım cok sevındım yumurtacıklarına bu ay guzel catlar tutar ınsallah amiiinnn dolar göbusun
ahhh canım yogun bir koşuşturmaca geçirmişsin oğluna geçmiş olsun umarım iyidirhanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
ahh bu ayferr ahhhBacilarim diyorumki ben eslestirmede suna dikkat edelim diyetisyene giden istikrarli olan diyetindan taviz vermeyen mesala eda ,yasemin,banu,helin gb bir taraftada duzene otutturamamis sıkıya gelemeyen bol kacamakli arkadaslar meseladilek ,ayfer gb:) bu sekilde eslestirme yapilirsa daha verimli oluruz mesala tugbacigimla ben gb:)
Ama bu sefer öyle yapmayacam yaa, daha istikrarlı olmak ve bir daha da geri almamak istiyorum, 60 ta gayet iyi oluyorum ama 3 kiloyu da ya oynarsa kilom diye vermek istiyorummm bu sene 57 yapacam inşallah Nisan sonu hedefim 59, Mayıs sonu 57 hadi inşallahhh
Slm güzellerr
Hilalcim bugün tatilsin ve kahvaltını poğaça ile geçiştirmişsin bitanemmakşam menünde yine salata veya yoğurt yok erişteyede hadi yedin diyelimm puding de neyin nesi bebişimm bu kaçamaklar en az bir günümüze mal oluyor tatlım
Bende her türlü uyarım tatlım ama demek istediğim kuralların içinde boğulmayalım anlatabildimmi
ohhh sporda yapılınca insan rahatlıyor hakikatennn cıslar varsada ne olur hayır de Ahsenim hedefin 1 kilo bu hafta tatlım
Slm Edacım bende takım kuralı olmayacak bitanem Yasemincim böyle bir fikir atmış bir hafta deneriz zaten elbette herkes eski şekilde birbirine yine yorum yapacak olumsuz etkileyeceğini pek sanmıyorum nasıl istersen bitanemmm
peki Hiall ve Ahsen olsun
ne güzel olurdu Dilekcim düşünmen bile yeter tatlım ama bugün hakikaten iyi spor yaptım sonunda emekleyecektim neredeyse
Takımımızn en yaramazı sen olduğun için senin hakkından ancak Edacım gelir diye düşünmüştümaçıkçası fakat Eda katılmak istemiyor senin koçun Helin ve ben olayım en iyisi Helicim sık giremeyeceğini belirttiği için ikimiz idare edelim senin koçluğunu olmazmı bitanemm
Anladım Banu ablacımmm..valla ben her türlü uyarım ama mesela bu hafta kimse mesaj sayısını bile yazmadı, yani zorunluluk olarak değil de denetim olarak düşünebiiriz, tabi bu kimini olumlu kimini olumsuz etkiler doğrudur ama ben sadece fikrimi söykledimm her türlü olurr
Olabiirr Dİlekcim benim fikirleri de isterseniz haftaya deneriz ya da Banu abla pek yerinde bulmamış çoğunluk istemezse zaten bir anlamı olmaz fark etmez yanii
Kaptanın dediği gibi ben Ahşenle olayım çünkü kaptan giremem diyor, Nora da izinliymiş yaniii..
Şimdi Eda grup kalabalık olduğu için her hafta değişen eşleştirmelerin yararlı olacağını düşünüyorum ben açıkcası yani bu bir kural değil zaten kural olarak düşünme ayrıca istersen dışarda tutulursun bu durumun bence, tabi ki herkes istediği şekilde kilo verebilirrr
Tamamdır kapışalımmm Ahşenimmm ablamm
Önceki yarışmadaki sonuçlarıma baktım biraz da, yine Ocak sonu gibi başlamışım, cidden ne istikrarsızım görseniz, 62,63 lerde kaç hafta gidip gelmişim ama en son Nisan gibi ite kaka 59.7 ye inmişim sonra 60 a geri gelmişim yok 59.9 yok 60.5 ayyy amma sıkıntılı bir insanım bee
30 dk zumbamı yaptım şimdi bi duş alim üstüne de yeşil çay değmayin keyfime.... ayyyyy akşama gideceğim ev sahibi inş pasta çasta yapmamıştır .ay ne var sanki salata yapmış olsa...
basaracana ınanıyorumcanımAma bu sefer öyle yapmayacam yaa, daha istikrarlı olmak ve bir daha da geri almamak istiyorum, 60 ta gayet iyi oluyorum ama 3 kiloyu da ya oynarsa kilom diye vermek istiyorummm bu sene 57 yapacam inşallah Nisan sonu hedefim 59, Mayıs sonu 57 hadi inşallahhh
Ama bunları yapmak için yanlış ilerliyorum farkındayım da daha fazla ertelemiycem, artık yarından itibaren daha güzel menüler ve haftada en az 500 graammm ama bu hafta 1 kilo hadi bakalımmm Ahşenle kapışıyozzz yemicem içmicem eriycemm haahhahah
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 ad karnıyarık ( patlıcanlar suda biraz haşlandı fırında pişti )
3 y k bulgur pilavı
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 100 mekik 35 squat 10 dk twist
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
canım telde site açık kalmıştı çıkmıştım çoktan
Anlıyorum kaptancım en iyisini sen bilirsin biz sana uyarız .Nasıl kendine geleceksen ayrıca bu pasifliği sana maal etmek çok haksızlık olur çünkü sadece sen değilsin uğrayamayan
canım senin de Tuğbanın da sonucuna çok sevindim
Ahsencim tam karataycı oldun da tek eksik çiğ kuruyemişler yararlı yağları dışardan alman gerek tatlım
aman tanrımm bu menüü canım valla dönüşün gayet başarılı oldu
eşleşmeler iyice karışmış eda da katılmak istemiyor bence sadece benim ayrıca koça ihtiyacım var diyenler yapsın. ki zaten hepimiz birbirimize yyorum yapıyoruz sadece kalabalıkta kimseyi atlamayalım ve şu takımdaki toprağı üstümüzden atalım diyeydi
amin canım kısmet en azından herşeyin yolunda olduğunu biliyorum bundan sonra daha öncede olduğu gibi Allah a havale etmek kalıyor bize
ahhh canım yogun bir koşuşturmaca geçirmişsin oğluna geçmiş olsun umarım iyidir
ve biran önce dadısına da alışır seni de çok özledik aramıza dönmenede çok sevindik
ahh bu ayferr ahhhçok haklısınız ben böyle iradesiz değildim de neden böyle oldum bir kendime gelemedim şu koçluk olayı pek bir karıştı onun yerine isteyenler yada o hafta birbirine meydan okuyanlar yapsın
vayy geçmişe yolculuk haa iyiymiş :)
ben 5 martta 68 le başladım 1 haziranda 55-56 kg oldum
şuan 16 şubat ve ben bu sabah 65,5 çıktım
itiraf ediyim çünkü dün tam bir dayaklık akşam geçirdim
ne zaman senın menulere parmak salıyacaz ama yaa gene mıkemmel bır menu bıkere sallıyımmıparmak ıcımde kalmasın
kaptan önce beni döviyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim
edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak
banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi
hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim
sayip yazacagim..
ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim
kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim
ben yapmak istiyorum denemekten zarar gelmezbence zorunlu tutulmasın kocluk ama verımlıolacagını dusunenler katılsada olur hepımız bırbırımızden sorumluyuz zaten ama sahsen bır kısıye daha fazla sorumluolmak ozel takıpedılmek ayrıca heycanlandırıyor benı acıkcası canım sana katılıyorum
canım eskı dılegı unuttun yenı menulerımleolucam artık
bencede bacımkım ısterse katılsın bırebır eslesmeye
zaten bacım bı sen bı ben dayaklık menulerı olan aha bıde hılal katıldı aramızaama artık yetr kendımızı gosterme zamanı geldı
askolsun canim,kovarmiyim hic..iskence cektircem ben,kovulmak icin cok ugrasacaksin..bak bunun gibi
kaptan önce beni dövvalla tam dayaklığım bence beni kov hatta
ben yapmak istiyorum denemekten zarar gelmez
cok iyi etmissin canim..kocaman alkis sanacokguzel bı sıstem buldum cozutmasam tabbı gecen annemdeydım cayın yanına kurabıye halley getırdı ben onları gorur gormez yemın ettımannem kızımye dedı yemem dedım bı taneden bi şeyolmaz dedı yemın ettımyıyemem dedım ne zaman ettın sımdı bu tabaktakılere dokunmayacam dokunursam 3 gun oruc tutucam dıye yemın ettım dıyınce dıyet dıye dıye kafayı yedı benımkız dedı ama ısrar edemedı
Slm güzellerr
Hilalcim bugün tatilsin ve kahvaltını poğaça ile geçiştirmişsin bitanemmakşam menünde yine salata veya yoğurt yok erişteyede hadi yedin diyelimm puding de neyin nesi bebişimm bu kaçamaklar en az bir günümüze mal oluyor tatlım
Bende her türlü uyarım tatlım ama demek istediğim kuralların içinde boğulmayalım anlatabildimmi
ohhh sporda yapılınca insan rahatlıyor hakikatennn cıslar varsada ne olur hayır de Ahsenim hedefin 1 kilo bu hafta tatlım
Slm Edacım bende takım kuralı olmayacak bitanem Yasemincim böyle bir fikir atmış bir hafta deneriz zaten elbette herkes eski şekilde birbirine yine yorum yapacak olumsuz etkileyeceğini pek sanmıyorum nasıl istersen bitanemmm
peki Hiall ve Ahsen olsun
ne güzel olurdu Dilekcim düşünmen bile yeter tatlım ama bugün hakikaten iyi spor yaptım sonunda emekleyecektim neredeyse
Takımımızn en yaramazı sen olduğun için senin hakkından ancak Edacım gelir diye düşünmüştümaçıkçası fakat Eda katılmak istemiyor senin koçun Helin ve ben olayım en iyisi Helicim sık giremeyeceğini belirttiği için ikimiz idare edelim senin koçluğunu olmazmı bitanemm
heh şöyleee sevdim bu kararlarını yalnız yemeden içmeden bu iş olmuyor bitanemmm sağlıklı cıs olmayan besinlerden sececeğiz gıdalarımız aç kalmak yok anlaştıkmı
Ahsen iddiaya girdimi dediğini yapar uyaraım dedimm
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 ad karnıyarık ( patlıcanlar suda biraz haşlandı fırında pişti )
3 y k bulgur pilavı
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 100 mekik 35 squat 10 dk twist
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
vayy geçmişe yolculuk haa iyiymiş :)
ben 5 martta 68 le başladım 1 haziranda 55-56 kg oldum
şuan 16 şubat ve ben bu sabah 65,5 çıktım
itiraf ediyim çünkü dün tam bir dayaklık akşam geçirdim
bence zorunlu tutulmasın kocluk ama verımlıolacagını dusunenler katılsada olur hepımız bırbırımızden sorumluyuz zaten ama sahsen bır kısıye daha fazla sorumluolmak ozel takıpedılmek ayrıca heycanlandırıyor benı acıkcası canım sana katılıyorum
canımbu sefer daha guzel olacak hatalarımızdan ders alıp daha ıstıkrarlı davranıcaz
iyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim
edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak
banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi
hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim
sayip yazacagim..
ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim
kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim
basaracana ınanıyorumcanım
kesınlıkle yarın yenı bır gun tam gaz basla ahsende cok hırslı hadı bakalımkım ıddasını tutturacak
cokguzel bı sıstem buldum cozutmasam tabbı gecen annemdeydım cayın yanına kurabıye halley getırdı ben onları gorur gormez yemın ettımannem kızımye dedı yemem dedım bı taneden bi şeyolmaz dedı yemın ettımyıyemem dedım ne zaman ettın sımdı bu tabaktakılere dokunmayacam dokunursam 3 gun oruc tutucam dıye yemın ettım dıyınce dıyet dıye dıye kafayı yedı benımkız dedı ama ısrar edemedı
askolsun canim,kovarmiyim hic..iskence cektircem ben,kovulmak icin cok ugrasacaksin..bak bunun gibi
[video=youtube;3o6zhB4AQnU]http://www.youtube.com/watch?v=3o6zhB4AQnU[/video]
zaten diyet yapmasak şişko yapsak kafadan kırık oluyoruzcokguzel bı sıstem buldum cozutmasam tabbı gecen annemdeydım cayın yanına kurabıye halley getırdı ben onları gorur gormez yemın ettımannem kızımye dedı yemem dedım bı taneden bi şeyolmaz dedı yemın ettımyıyemem dedım ne zaman ettın sımdı bu tabaktakılere dokunmayacam dokunursam 3 gun oruc tutucam dıye yemın ettım dıyınce dıyet dıye dıye kafayı yedı benımkız dedı ama ısrar edemedı
[video=youtube;3o6zhB4AQnU]http://www.youtube.com/watch?v=3o6zhB4AQnU[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?