Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

14 Şubat Menüm:

Sabah:
yarım armut
1 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
1 bardak çay

2 bardak çay

Öğlen:
4-5 yk pilav
yarım pors nohut yemeği
salata

Tek şekerli Türk kahvesi

Akşam:(pek iyi olmadı)
1 kase çorba
yarım dürüm çiğ köfte (annem evde yok ve ders çalışıyorum sürekli yemek düzenimi nasıl ayarlıcam yaa poff..)

Su:2 lt
Spor:yok

Slm kızlarr bi çıktım bi daha gelemedim sağlık ocağıydı marketti spordu derken vakit geçti gitti

Gözümüz aydın bitanemmm çok sevindimmm

İyi fikir kızlarr daha iyi olur gerçi hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ama birde bunu deneyelim bana uyar

Hayır olsun inş nazarımızmı değdi sana dilekcim atom karınca gibiydin maşallah:26:

İyi fikir cnmmm

umutsuzluk yok doktorcumm :47::47::20: çıtır olana kadar burdayız hiç veremiyor olsan haklısın diyeceğim ama çok güzel kilolar verdin tatlımm 6 lara düşene kadar devammm:16:

ben saymaya tırsıyorum:18::18:

hakikaten bende merak etmeye başladımmm inş herşey yolundadır:26:

Geç kaldım canım ama çok şükür iyi geçmiş ameliyat

Hepimiz iyiki burda buluştukk seviyorum siziii:16::16::38::38::38:

rica ederim tatlım bende çok memnun oldum tanıştığımıza hayırlısını rabbim bilecek artık herşeyde bir hayır vardır elbette annem iyi olsun başımda olsun benim için en büyük mutluluk bu:16::16:

siz böyle gaz verdikçe koşu bandıyla pek samimi olduk :9::9:

Amin canım nasip diyelim artıkk
Ablam ev durumlarimiz biraz karis iki arada bi derede kaldim bende Rabbime havele ettim neyse hayirlisi onu nasip etsin diye
14 Şubat Menüm:

Sabah:
yarım armut
1 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
1 bardak çay

2 bardak çay

Öğlen:
4-5 yk pilav
yarım pors nohut yemeği
salata

Tek şekerli Türk kahvesi

1 kase çorba
yarım dürüm çiğ köfte (annem evde yok ve ders çalışıyorum sürekli yemek düzenimi nasıl ayarlıcam yaa poff..)

Sen hatani soylemissin zaten bacim yufkadan cikaraydin kofteleri sikinti yoktu

Kahvalti bir dilim ekmek,bir dilim peynir,lor peunir,3zeytin bir cay k.t.yag,1 c.k bal,salata,2ceviz
Ara kucucuk yerli muz,
Ara,5 yer fstigi 2 ceviz
Aksambir kepce corba,3kasik kabak,karnabahar azbiraz haslanmis,yogurt,2kasik pilav,bud,turp kurmizi lahana
Ara mandalina
Ara neskafe sutlu
3lt su,form cay
Spor yok

güzel fikirler üretiyoruz ama hayata geciremiyoruz.olumsuz konusmak istemem ama genelimiz cok yogun ev iş.biri derseki ben haftalık eşleri belirlerim takip ederim yani organizatörümüz olursa bence güzel olur.

Bide boyle denesek yasemincigim birebir sorumluluk daha iyi olur belkide

Son düzenleme:
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.

Bence super fikir ben uyarim yaz yaklasiyor biraz hizlanalim insaallah

Selm canlrim nasilsiniz bn bugun cok yogunum
Msj sayim 43
İns bu hafta daha cok olur dicem ama ancakbaksamla
Ri girebilicem yogun bibsekilde en azindan 10 gun bole olucak ama gundzde ara ara
Ugricam in s
Bugunnsabah lorlu omletle 2 dilm kep ekmegi yedim
Ara elma yarim
Ogle salsta ve bir kase yogurt
Ara yesilcay zar zorbfirsat buldum
Aksam tawuk corbasibve salata bu kadar
Su:1.5 lt ictm
Spor: aksama kadar kosustrdum
Ewe yeni geldim
Simdi yapmam greken 5 is var
Allahim

Sewilsycim cook gecmis olsun bitanem Allh acilbsifalarvversin

Ablam ev durumlarimiz biraz karis iki arada bi derede kaldim bende Rabbime havele ettim neyse hayirlisi onu nasip etsin diye

Sen hatani soylemissin zaten bacim yufkadan cikaraydin kofteleri sikinti yoktu

Evet oyle ggercektenn ama bir duzen sart artik listedeym bi dee dikkatli olmak lazmmm :))

iyi aksamlar
az önce oturdum,sabahtan beri ayaktayim...cok yoruldum inaninki..yinede selam vermeden uyumayayim dedim..ne listeye baktim,nede sonuclara:14:

ben uyumaya gidiyorum kizlar..iyi geceler hepinize:16:

Iyi gecelerrrr :***

ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.
Canim helincimde gelsin oda tmm derse bi hal yoluna sokalim cunku katilimimizda azaldi herkes yogun vs bi zopaa sart bize:9:
Kizlr babam iyi sukur 3.5 saat surdu ameliyt.iyi dilkletiniz icin tesekkur ederim
Gozunuz aydin canim rabbim boyle sikinti yasatmasin bir daha

Menunu paylastim ama olmadi i kadar kek den bisi olmaz onemli olan kendini bilmen

Slm kızlarr bi çıktım bi daha gelemedim sağlık ocağıydı marketti spordu derken vakit geçti gitti

Gözümüz aydın bitanemmm çok sevindimmm

İyi fikir kızlarr daha iyi olur gerçi hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ama birde bunu deneyelim bana uyar

Hayır olsun inş nazarımızmı değdi sana dilekcim atom karınca gibiydin maşallah:26:

İyi fikir cnmmm

umutsuzluk yok doktorcumm :47::47::20: çıtır olana kadar burdayız hiç veremiyor olsan haklısın diyeceğim ama çok güzel kilolar verdin tatlımm 6 lara düşene kadar devammm:16:

ben saymaya tırsıyorum:18::18:

hakikaten bende merak etmeye başladımmm inş herşey yolundadır:26:

Geç kaldım canım ama çok şükür iyi geçmiş ameliyat

Hepimiz iyiki burda buluştukk seviyorum siziii:16::16::38::38::38:

rica ederim tatlım bende çok memnun oldum tanıştığımıza hayırlısını rabbim bilecek artık herşeyde bir hayır vardır elbette annem iyi olsun başımda olsun benim için en büyük mutluluk bu:16::16:

siz böyle gaz verdikçe koşu bandıyla pek samimi olduk :9::9:

Amin canım nasip diyelim artıkk
Banucum bluenun kimsede telide yok dimi gizemli kadin napalim :(
Ol ol kosu bandina asik ol hatta birakma pesini. Bizim ask bocugude ortalarda yok izni alan bi daha gorunmuyor derken caglayi gordum sanki :53:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak süt
1 turp

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tarhana çor.
1 por. çıtırrfasulye
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 85 mekik 10 dk twist 25 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
:28:
Valla abla karataya kustum gida myhendisligi diye meslek mi olur demis olur tabi yoksa ben neciyim:47: biz sadece gidalarin genetigini degistiren miyiz hayir ben kustum karataya :19:
iyi aksamlar
az önce oturdum,sabahtan beri ayaktayim...cok yoruldum inaninki..yinede selam vermeden uyumayayim dedim..ne listeye baktim,nede sonuclara:14:

ben uyumaya gidiyorum kizlar..iyi geceler hepinize:16:
Gecmis olsun kaptancim darisi digerine artik yuzunun akiyla ciktin boyle ilgili bir annecikleri oldugu icin cok sansli miniklerin :16:
Ve kaptan su bizim takim ici kocluk ve yaris isine ne diyorsun :26:
Selm canlrim nasilsiniz bn bugun cok yogunum
Msj sayim 43
İns bu hafta daha cok olur dicem ama ancakbaksamla
Ri girebilicem yogun bibsekilde en azindan 10 gun bole olucak ama gundzde ara ara
Ugricam in s
Bugunnsabah lorlu omletle 2 dilm kep ekmegi yedim
Ara elma yarim
Ogle salsta ve bir kase yogurt
Ara yesilcay zar zorbfirsat buldum
Aksam tawuk corbasibve salata bu kadar
Su:1.5 lt ictm
Spor: aksama kadar kosustrdum
Ewe yeni geldim
Simdi yapmam greken 5 is var
Allahim

Sewilsycim cook gecmis olsun bitanem Allh acilbsifalarvversin
Mervisim bir gelip pir gidiyorsun . Hayirdir tatlim neyin yogunlugu bu aciklama istiyorum nrden gun icinde giremiyeceksin ::50: ka cayi kim demleyecekkk :36:
Bence super fikir ben uyarim yaz yaklasiyor biraz hizlanalim insaallah
Bende diyorum bizim dilege nolmus izin donusu meger yaz korkusu sarmis ohh ohhh:49:
Kahvalti bir dilim ekmek,bir dilim peynir,lor peunir,3zeytin bir cay k.t.yag,1 c.k bal,salata,2ceviz
Ara kucucuk yerli muz,
Ara,5 yer fstigi 2 ceviz
Aksambir kepce corba,3kasik kabak,karnabahar azbiraz haslanmis,yogurt,2kasik pilav,bud,turp kurmizi lahana
Ara mandalina
Ara neskafe sutlu
3lt su,form cay
Spor yok
Bebis valla sasirdim guzel menu şaka bi yana aralarin arasinda en az 2, 5 saat var dimi
14 Şubat Menüm:

Sabah:
yarım armut
1 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
1 bardak çay

2 bardak çay

Öğlen:
4-5 yk pilav
yarım pors nohut yemeği
salata

Tek şekerli Türk kahvesi

1 kase çorba

Canim sabah az olmus sanki ve yine pilav yenilmis 4-5 ksk pilav 2-3 dilim ekmek eder ee menude iki uc dilim beyaz ekmege izin yoksa pilava neden olsilun ama bulgur pilaviysa bilemem tabi.
Cig kofteyi keske marula filan sarsaydin :34:

Ve benim menüm taataaa

Sabah
3 dilim ekmek ( :18:)
1 dilim peynir
1 yumurta

Ogle
1, 5 kase layla corbasi

Ara
1 eksi yesil elma

Aksam
1 dilim biftek
Yaninda brokoli ve karnibahar haslamasi
Bi catal patates puresi
1 bardak ayran

Spor: :17:

(Dans etmek sayilir mi :26: )

Ve benim menüm taataaa

Sabah
3 dilim ekmek ( :18:)
1 dilim peynir
1 yumurta

Ogle
1, 5 kase layla corbasi

Ara
1 eksi yesil elma

Aksam
1 dilim biftek
Yaninda brokoli ve karnibahar haslamasi
Bi catal patates puresi
1 bardak ayran

Spor: :17:

(Dans etmek sayilir mi :26: )

Neeee 3 dilim ekmek mi aaaaaaaaaaa

Kızlarrrrr
Size söylemezsem çatlıycam dün diyetisyen ölçümü vardı yaa 1.800 gr yağdan gitmiş regli ilk günü olduğu için malesef listeye yansıyamadı üzgünüm ama o kadar dikkat ettim karşılığını aldım çok mutluyum sizle paylaşmak istedim. Bugün ve yarın yoğun olucam ilk uzun fırsatta gelirim geçmişe bakarım . Öptüm hepinizi

Back