Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yemin pek bana göre değil.cocuk yediriken felan ağzıma atıveririm ama eda güzel götürüyor yeminle.beni en güzel biriyle çekişmek götürüyor.son zamanlardaki duraksamamda burayı yeterince takip edememem.açıyorum okuduguma yorum yazıyorum ama bütünlük sağlayacak vaktim olmuyor.eskiden akşamları des çalışırdım.şimdi benimkilerin uyku düzeni değişti.evdekilerin rahatına geliyor öğle uykusuna yatırıyorlar akşam hepsini yatırmak sonra ders olmuyor.
bu arada 3 haftadır diyetisyenede gidemedim ptesi randevum var.sil baştan başlıycam zamanı geldi.içimde bir umutsuzluk belirdi bugünkü500grdan sonra ama attım sanırım.90dan 80e düştüysem 6lılara neden olmasın değil mi.
ya blue noldu acaba çok merak edıyorum kaç hafta oldu acaba inşallah oğlunun sağlık durumuyla alakalı değildir
bende merak ediyorum.

Bende yarisarak kiloyu cok guzel veririm .bacim bencede diyetisyene git bir an once motiveni yuksek tutuyor.kesinlikle bitanem basaracaksin bizde bu basarini alkisliyacaz canim

Kalkip kizi yikiyim hic keyfim yok kizlar bugun rabbim ic huzuru versin tum kullarina gorusuruz su mubarek cuma gununde yaradan hastalara sifa
Dertlilerede deva nasip etsin icindede bu aciz kullarina

Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu

Allah yardımcınız olsn, ben hem regl hem işteym ama dua ederm

Acaba diyorum 14 kisimiyiz suan herkes birebir yarissami yada birbirinden sorumlu kocumu olsa mesala ben ayferle gulsah merveyle gb hepimiz birkisi secilip daha motive olmak adina

Hmmm olabilir aslında neden olmasın beni şöyle eli maşalı birine vern bana kızıp durur artkk

Kalkip kizi yikiyim hic keyfim yok kizlar bugun rabbim ic huzuru versin tum kullarina gorusuruz su mubarek cuma gununde yaradan hastalara sifa
Amin canimmm aminn
Acaba diyorum 14 kisimiyiz suan herkes birebir yarissami yada birbirinden sorumlu kocumu olsa mesala ben ayferle gulsah merveyle gb hepimiz birkisi secilip daha motive olmak adina

Benim kocum edaydi ama gerci eda hepimize yeter
Tabi bende seve seve senin kocun olurum dilekcim

güzel fikirler üretiyoruz ama hayata geciremiyoruz.olumsuz konusmak istemem ama genelimiz cok yogun ev iş.biri derseki ben haftalık eşleri belirlerim takip ederim yani organizatörümüz olursa bence güzel olur.

güzel fikirler üretiyoruz ama hayata geciremiyoruz.olumsuz konusmak istemem ama genelimiz cok yogun ev iş.biri derseki ben haftalık eşleri belirlerim takip ederim yani organizatörümüz olursa bence güzel olur.

Esleri takip ederim derken haftalik esleri mi degistirecegiz okey ben esleri takip ederimde nasil yapcaz bu isi kaltanda ojey verirse iyi fikir

Esleri takip ederim derken haftalik esleri mi degistirecegiz okey ben esleri takip ederimde nasil yapcaz bu isi kaltanda ojey verirse iyi fikir
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.

Slm kızlarr bi çıktım bi daha gelemedim sağlık ocağıydı marketti spordu derken vakit geçti gitti

Kizlr babam iyi sukur 3.5 saat surdu ameliyt.iyi dilkletiniz icin tesekkur ederim

Gözümüz aydın bitanemmm çok sevindimmm

İyi fikir kızlarr daha iyi olur gerçi hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ama birde bunu deneyelim bana uyar

Hayır olsun inş nazarımızmı değdi sana dilekcim atom karınca gibiydin maşallah:26:

İyi fikir cnmmm

umutsuzluk yok doktorcumm çıtır olana kadar burdayız hiç veremiyor olsan haklısın diyeceğim ama çok güzel kilolar verdin tatlımm 6 lara düşene kadar devammm

Mesaj sayim 70 +

3 kere saydim uc kere bolundu

ben saymaya tırsıyorum:18::18:
ya blue noldu acaba çok merak edıyorum kaç hafta oldu acaba inşallah oğlunun sağlık durumuyla alakalı değildir

hakikaten bende merak etmeye başladımmm inş herşey yolundadır:26:

Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu

Geç kaldım canım ama çok şükür iyi geçmiş ameliyat

Gule gule canim kolay gelsin

Ne demekkk

Evet pisti olduk ayy ben onlar izinde diye settimdi duzelttim caktirma

Heyy tum liste iyi varsiniz

Hepimiz iyiki burda buluştukk seviyorum siziii

rica ederim tatlım bende çok memnun oldum tanıştığımıza hayırlısını rabbim bilecek artık herşeyde bir hayır vardır elbette annem iyi olsun başımda olsun benim için en büyük mutluluk bu

Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:

Musait olunca sayip yazacagim canim

Menun super yine hele spor mukemmel

siz böyle gaz verdikçe koşu bandıyla pek samimi olduk

Amin canım nasip diyelim artıkk

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak süt
1 turp

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tarhana çor.
1 por. çıtırrfasulye
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 85 mekik 10 dk twist 25 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ka cork otu 1 brdk illk su
1 kupa yesil cy esliginde birz maneviyt yaptm

Khvlti sekrsz cy biraz peynir 6 zeytin domates yarim salatalk.1 hslnms ymrtli yesil sogn ve maydnzlu omlt
Ara turk kshvesi

Ogle 1 tbk salat
Ara 2 tatcnli yesl cy.1 form cy
Aksm 1 kase metcimk crb
1 tbk salata
1 kase yogrt

3 lt su yatana kadr 3.5 yaparim
Sabah 30 dk zumba
Tek kacmk var hastanede kizim paketteki keklrdn yiyodu.1 lokma kalmus at bunu dedi.bi anlk dalginlugima gafletime geldi agzima attim.canimin istediginden degil o an cope atmktansa diye mi dusundum bilmiyom valla istemsiz oldu

Harika bi fikir biri tarfindn ozellkle takip edildigini bilmk garetimizi eminim daha da arttirir

Afiyetolsun güzel menü Ahsenimm bir lokma kekten bişey olmaz canımm sabahki dualarını allah kabul etsin bitanemm karataya alıştın sanırımmm

Kizlr babam iyi sukur 3.5 saat surdu ameliyt.iyi dilkletiniz icin tesekkur ederim

Çok sevidimm..geçmiş olsunn

Kesinlikle Allah hep hayırlısını versn en önemlisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…