ya blue noldu acaba çok merak edıyorum kaç hafta oldu acaba inşallah oğlunun sağlık durumuyla alakalı değildir
yemin pek bana göre değil.cocuk yediriken felan ağzıma atıveririmHosbulduk yaseminim anlik yemin ediyor bacim benim irade zayif biraz ya dun yaptigim pastaya yemin etmesydim kesin azbucuk yerdim 15 gundur cok duzensiz beslendim cunku.ama uzun sureli edemem daha once o hatayi yaptim diyetimi 65 inene kadar bozmam dedim ama dayanamamistim uc gun oruc tutmustum onun icin.gecmis olsun canim
bende merak ediyorum.ya blue noldu acaba çok merak edıyorum kaç hafta oldu acaba inşallah oğlunun sağlık durumuyla alakalı değildir
yemin pek bana göre değil.cocuk yediriken felan ağzıma atıveririmama eda güzel götürüyor yeminle.beni en güzel biriyle çekişmek götürüyor.son zamanlardaki duraksamamda burayı yeterince takip edememem.açıyorum okuduguma yorum yazıyorum ama bütünlük sağlayacak vaktim olmuyor.eskiden akşamları des çalışırdım.şimdi benimkilerin uyku düzeni değişti.evdekilerin rahatına geliyor öğle uykusuna yatırıyorlar akşam hepsini yatırmak sonra ders olmuyor.
bu arada 3 haftadır diyetisyenede gidemedim ptesi randevum var.sil baştan başlıycam zamanı geldi.içimde bir umutsuzluk belirdi bugünkü500grdan sonra ama attım sanırım.90dan 80e düştüysem 6lılara neden olmasın değil mi.
bende merak ediyorum.
Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
Acaba diyorum 14 kisimiyiz suan herkes birebir yarissami yada birbirinden sorumlu kocumu olsa mesala ben ayferle gulsah merveyle gb hepimiz birkisi secilip daha motive olmak adina
Amin canimmm aminnKalkip kizi yikiyim hic keyfim yok kizlar bugun rabbim ic huzuru versin tum kullarina gorusuruz su mubarek cuma gununde yaradan hastalara sifa
Dertlilerede deva nasip etsin icindede bu aciz kullarina
Acaba diyorum 14 kisimiyiz suan herkes birebir yarissami yada birbirinden sorumlu kocumu olsa mesala ben ayferle gulsah merveyle gb hepimiz birkisi secilip daha motive olmak adina
güzel fikirler üretiyoruz ama hayata geciremiyoruz.olumsuz konusmak istemem ama genelimiz cok yogun ev iş.biri derseki ben haftalık eşleri belirlerim takip ederim yani organizatörümüz olursa bence güzel olur.
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.Esleri takip ederim derken haftalik esleri mi degistirecegiz okey ben esleri takip ederimde nasil yapcaz bu isi kaltanda ojey verirse iyi fikir
Kizlr babam iyi sukur 3.5 saat surdu ameliyt.iyi dilkletiniz icin tesekkur ederim
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.
Esleri takip ederim derken haftalik esleri mi degistirecegiz okey ben esleri takip ederimde nasil yapcaz bu isi kaltanda ojey verirse iyi fikir
Kalkip kizi yikiyim hic keyfim yok kizlar bugun rabbim ic huzuru versin tum kullarina gorusuruz su mubarek cuma gununde yaradan hastalara sifa
Dertlilerede deva nasip etsin icindede bu aciz kullarina
yemin pek bana göre değil.cocuk yediriken felan ağzıma atıveririmama eda güzel götürüyor yeminle.beni en güzel biriyle çekişmek götürüyor.son zamanlardaki duraksamamda burayı yeterince takip edememem.açıyorum okuduguma yorum yazıyorum ama bütünlük sağlayacak vaktim olmuyor.eskiden akşamları des çalışırdım.şimdi benimkilerin uyku düzeni değişti.evdekilerin rahatına geliyor öğle uykusuna yatırıyorlar akşam hepsini yatırmak sonra ders olmuyor.
bu arada 3 haftadır diyetisyenede gidemedim ptesi randevum var.sil baştan başlıycam zamanı geldi.içimde bir umutsuzluk belirdi bugünkü500grdan sonra ama attım sanırım.90dan 80e düştüysem 6lılara neden olmasın değil mi.
bende merak ediyorum.
Mesaj sayim 70 +
3 kere saydim uc kere bolundu
ya blue noldu acaba çok merak edıyorum kaç hafta oldu acaba inşallah oğlunun sağlık durumuyla alakalı değildir
Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
Gule gule canim kolay gelsin
Ne demekkk
Evet pisti olduk ayy ben onlar izinde diye settimdi duzelttim caktirma
Heyy tum liste iyi varsiniz
Çok teşekkür ederim Banu ablacımmne güzel dilekler böyle..amin inşallahh
Tekrar tanıştığıma çok memnun oldumm, anladım şimdi net olarak dhaa iyi tanıdım iyi olduu..
Belki de senin için en iyisi olmuştur, umarm hakkında hayırlısı olur, annecine ne güzel fedakarlıklar yapıyosundur şu an eminim, anneler bambaşka gerçekten ya..Allah şifa versn eminim çok iyi bakıyosundur ona
Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:
Musait olunca sayip yazacagim canim
Menun super yine hele spor mukemmel
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ka cork otu 1 brdk illk su
1 kupa yesil cy esliginde birz maneviyt yaptm
Khvlti sekrsz cy biraz peynir 6 zeytin domates yarim salatalk.1 hslnms ymrtli yesil sogn ve maydnzlu omlt
Ara turk kshvesi
Ogle 1 tbk salat
Ara 2 tatcnli yesl cy.1 form cy
Aksm 1 kase metcimk crb
1 tbk salata
1 kase yogrt
3 lt su yatana kadr 3.5 yaparim
Sabah 30 dk zumba
Tek kacmk var hastanede kizim paketteki keklrdn yiyodu.1 lokma kalmus at bunu dedi.bi anlk dalginlugima gafletime geldi agzima attim.canimin istediginden degil o an cope atmktansa diye mi dusundum bilmiyom valla istemsiz oldu
Kizlr babam iyi sukur 3.5 saat surdu ameliyt.iyi dilkletiniz icin tesekkur ederim
Slm kızlarr bi çıktım bi daha gelemedim sağlık ocağıydı marketti spordu derken vakit geçti gitti
Gözümüz aydın bitanemmm çok sevindimmm
İyi fikir kızlarr daha iyi olur gerçi hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ama birde bunu deneyelim bana uyar
Hayır olsun inş nazarımızmı değdi sana dilekcim atom karınca gibiydin maşallah:26:
İyi fikir cnmmm
umutsuzluk yok doktorcummçıtır olana kadar burdayız hiç veremiyor olsan haklısın diyeceğim ama çok güzel kilolar verdin tatlımm 6 lara düşene kadar devammm
ben saymaya tırsıyorum:18::18:
hakikaten bende merak etmeye başladımmm inş herşey yolundadır:26:
Geç kaldım canım ama çok şükür iyi geçmiş ameliyat
Hepimiz iyiki burda buluştukk seviyorum siziii
rica ederim tatlım bende çok memnun oldum tanıştığımıza hayırlısını rabbim bilecek artık herşeyde bir hayır vardır elbette annem iyi olsun başımda olsun benim için en büyük mutluluk bu
siz böyle gaz verdikçe koşu bandıyla pek samimi olduk
Amin canım nasip diyelim artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?