- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tekrar slm kızlarrr aceleden direk listeye daldımmm bu hafta sabit kalmışız genelde moral bozmak yok artıda olmaktan iyidir ayasemincim eminim diyetisyenin tartısında sende eksi çıkacaksın tatlım moralini bozma sabah annemin nefroloji kontrolü vardı o yüzden geç kaldım bugün ne olur affedin
çok güzel bir karar almışsın Ayferimmm eşinle birlikte hep mutlu olun inşş
en doğru kararı sen vereceksin canımcım geçmiş olsun ama halsiz kalırsın sürekli kanama mahvediyor insanı
gr gr da olsa elbette vereceksin Mervişimmm
listemize hg tatlımmmm
bugün çok yoğunsun bitanemmm sana kolay gelsin yakın olsaydıkta yardıma gelseydik sana :13: sevenlerimizin gözüne batarsa batsın napalım biz bir takımız
özürdileme tatlım önümüzdeki haftalara bakalım sağlık olsun sıkma canını ne olur
hayırlı cumalar tatlımmm arkadaşlar cevaplamış kilo veren arkadaşları tbrk ederim
listede olsanda olmasanda bu takımdasın bitanemmm sen ne olur beslenmene dikkat et olurmu haftaya gireceksin listeye inş
babacığının ameliyatı sorunsuz geçer inş ahsencim
Çok şanslısın bitanemmm ne güzel emek harcamış eniştemiz senin içinnn allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleriii
miniklere geçmiş olsun Yasemincimm ne olur üzülme dediğim gibi diyetisyenin tartısında eksik çıkacağına eminim
inş nete girebileceğin bir pozisyon olur Edacımmm
Moral bozmak yokkk canımcımmm arada duruyo böyle ne olur inanmaya devam ettt çoğu gitti azı kaldııı zorlanman normal ama sen azimle devam ettikçe kilocukların gitmeme şansı yokk
güzel haberlerle gelirsin inş diyetisyenden şekercimm
elbette kıracaksın Ayferimmm azimle devam edelim lütfennn
ayrıca biz bir takımız iyi günde de kötü gündede hedeflerimize ulaşana kadar bohçamızı toplamak yokkk
duymamış olayımmmmönümüzdeki haftalarda belki de biz kilo alacağız sen bizi kurtaracaksın tatlımmm seviyoruz seni
regl dönemlerinde oluyor malesef sahgülümmm
Tünaydın Mervişimm iyiyiz tatlım şükürrr
sen telden buraya girip yazıyorsun ya bu ile büyük başarı benim içinn
Mervişim evde yoktuk ya her yeri elden geçirmeden içim rahat etmiyor benimde iş dediğim o tatlımm
kefir keşke mayalayıp içebilsen gerçekten her derde deva imiş çok da basit kefir mayasını süte atıyorsun üzerini bezle ürtüp karanlık bir yede 1 veya tercihine göre 2 gün bekletiyorsun mutfak dolabına koyuyorum ben ve içimi çok güzel tatlımm
aklımda olsun bi daha tüp bitese seni arayayım becerikli hatunsun maşallah
güzel menü Şulecimmm
güzel mönü canımmm ayıca bizim takımda layla çorbası o yayla değill
hadi bakalım yeni bir Hilal le bu haftaya başlayalımm
Tebrikler Şulemmm çok şanslısın daim olsun inş tadını çıkar bitanemmm omlet tarifide sade ve çok güzelll Ayferimin sarma anlatımıda hoşuma gitti eşinde istemeyerek tepki vermiş ve özürdilemişş inş çok güzel bir akşam geçirirsin tatlımmm
aferim dileğimmm iraden için tbrkler tatlımmm
MENÜM dün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı soğanlı omlet
1 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak süt
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 por. kabak çentmesi
Büyük bir kase koruk ekşili sulu salata
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 80 mekik 10 dk twist 20 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
Hoşbuldummm yeni bir benle devam edelimm
Layla çorbası tamam öğrenmiş oldm
Bu gün bir de bizim nişanlımla aşk yıldönümümüz, geçen hafta kutladık mecbur tabi..ama sabah o da mesajında tesadüf yeni bir gün yeni bir yıl yeni bir şans yazmıştıbizim bazı dönemlerimiz çok kavgalı geçer de bu şans da ona, güzel kullancaz inşallahh çenem açıldı gene
Sen napıyosun bu arada ablacık evli-bekar? çalışıyo musun? nesin sen kimmm
Ben bu kadar yesem yani daha doğrusu yemesem açlıktan zaafiyettt geçiririmm
sekerkiz67: tugba
sahgull: gulsah
Sweetdimple: banu
pegasus07:helen
Valkyrie89 :eda
kelebekolacam : yasemin
sevilay80: ahsen
erigim:ayfer
sulofe:Şule
mrv5534: merve
ayulduzz : dilej
kelebek.hill : Hilal[/B]
Gzd: gozde
Ayfer ve Banu'ya kocaman teşekkürlerimi sunarım o zmanbeni aydınlattınızz
Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:Tekrar slm kızlarrr aceleden direk listeye daldımmm bu hafta sabit kalmışız genelde moral bozmak yok artıda olmaktan iyidir ayasemincim eminim diyetisyenin tartısında sende eksi çıkacaksın tatlım moralini bozma sabah annemin nefroloji kontrolü vardı o yüzden geç kaldım bugün ne olur affedin
çok güzel bir karar almışsın Ayferimmm eşinle birlikte hep mutlu olun inşş
en doğru kararı sen vereceksin canımcım geçmiş olsun ama halsiz kalırsın sürekli kanama mahvediyor insanı
gr gr da olsa elbette vereceksin Mervişimmm
listemize hg tatlımmmm
bugün çok yoğunsun bitanemmm sana kolay gelsin yakın olsaydıkta yardıma gelseydik sana :13: sevenlerimizin gözüne batarsa batsın napalım biz bir takımız
özürdileme tatlım önümüzdeki haftalara bakalım sağlık olsun sıkma canını ne olur
hayırlı cumalar tatlımmm arkadaşlar cevaplamış kilo veren arkadaşları tbrk ederim
listede olsanda olmasanda bu takımdasın bitanemmm sen ne olur beslenmene dikkat et olurmu haftaya gireceksin listeye inş
babacığının ameliyatı sorunsuz geçer inş ahsencim
Çok şanslısın bitanemmm ne güzel emek harcamış eniştemiz senin içinnn allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleriii
miniklere geçmiş olsun Yasemincimm ne olur üzülme dediğim gibi diyetisyenin tartısında eksik çıkacağına eminim
inş nete girebileceğin bir pozisyon olur Edacımmm
Moral bozmak yokkk canımcımmm arada duruyo böyle ne olur inanmaya devam ettt çoğu gitti azı kaldııı zorlanman normal ama sen azimle devam ettikçe kilocukların gitmeme şansı yokk
güzel haberlerle gelirsin inş diyetisyenden şekercimm
elbette kıracaksın Ayferimmm azimle devam edelim lütfennn
ayrıca biz bir takımız iyi günde de kötü gündede hedeflerimize ulaşana kadar bohçamızı toplamak yokkk
duymamış olayımmmmönümüzdeki haftalarda belki de biz kilo alacağız sen bizi kurtaracaksın tatlımmm seviyoruz seni
regl dönemlerinde oluyor malesef sahgülümmm
Tünaydın Mervişimm iyiyiz tatlım şükürrr
sen telden buraya girip yazıyorsun ya bu ile büyük başarı benim içinn
Mervişim evde yoktuk ya her yeri elden geçirmeden içim rahat etmiyor benimde iş dediğim o tatlımm
kefir keşke mayalayıp içebilsen gerçekten her derde deva imiş çok da basit kefir mayasını süte atıyorsun üzerini bezle ürtüp karanlık bir yede 1 veya tercihine göre 2 gün bekletiyorsun mutfak dolabına koyuyorum ben ve içimi çok güzel tatlımm
aklımda olsun bi daha tüp bitese seni arayayım becerikli hatunsun maşallah
güzel menü Şulecimmm
güzel mönü canımmm ayıca bizim takımda layla çorbası o yayla değill
hadi bakalım yeni bir Hilal le bu haftaya başlayalımm
Tebrikler Şulemmm çok şanslısın daim olsun inş tadını çıkar bitanemmm omlet tarifide sade ve çok güzelll Ayferimin sarma anlatımıda hoşuma gitti eşinde istemeyerek tepki vermiş ve özürdilemişş inş çok güzel bir akşam geçirirsin tatlımmm
aferim dileğimmm iraden için tbrkler tatlımmm
Musait olunca sayip yazacagim canimBu arada ben de mesaj sayım listesi paylaşmıştım e kimse yazmadıı :26:
MENÜM dün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı soğanlı omlet
1 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak süt
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 por. kabak çentmesi
Büyük bir kase koruk ekşili sulu salata
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 80 mekik 10 dk twist 20 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
oooooo çifte kutlama desene tatlımmmtatlı atışmalar tadı tuzu olur canımcımm tebrik ederimmm ikinizide allah ayırmasın inşş
Ben evdeyim tatlımmm aslında sınıf öğretmeniyim fakat ailem yollamadı benim mezun olduğum dönemlerde ortalık çok karışıktı Mardin aöamerliye çıkmıştı tayınim annemde hemşire şu an emekli çalıştığı için gönderemedilerr annemle birlikte oturuyoruz tatım abimi evlendirdim kzkardeşimide anne baba ayrı kızkardeşim babamın 5, eşinden annem ilk eşiydi genelde iç işleri dışişleri herşey bana ait annem rahatsız böbrek tasiyon şeker hepsi var birde psikiyatri hastası onun sağlığı için heşeyi yapmaya çalışıyorum işte
Rica ederim tatlımmm
bu arad ben ilaçları almaya gidiyorum görüşürüz kızlarr Ayferim ellerine sağlık bitanemmmm
Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:
Musait olunca sayip yazacagim canim
Menun super yine hele spor mukemmel
Gule gule canim kolay gelsinRica ederim tatlımmm
bu arad ben ilaçları almaya gidiyorum görüşürüz kızlarr Ayferim ellerine sağlık bitanemmmm
Ne demekkkAyfer ve Banu'ya kocaman teşekkürlerimi sunarım o zmanbeni aydınlattınızz
pişti olmuşuzzz Ayferimmm nora ve blue duymasınnn
İnşallah verirsin kelebek ablacımmm geçmiş olsn bu arada ya ben evlilik çocuk muhabbetlerine pek karışmıyorum yüzeysel kalırım diye ama bundan sonra daha çok karışayım ortalığa..bağrınıza basın beni doktorcumm
ay keşke müsait olsam reglim ne yazıkki.ama dua ederim canım.Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
bende bendeiçinde gül gecen isimleri hep sevmişimdir.
Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
dilekcim hoşgeldin.yemin olayından bahsetmişsin.ben biraz yeminden tırstım..etseymişim cok zor durumda kalacakmısım.bu hafta gastritim okadar costuki sürekli bal şerbeti içtim haplar banamısın demedi.ama bu haftanın acısı cıkacak haftaya cuma hedefim 1,5 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?