Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Acaba rica etsem herkes ismini yazabilir mii hep dağınık konuştuk , ben de herkesin adını bilmeyi çok severmmm... baya kalabalığız unuttuğum olmuştur, şimdi kimseye yazmadım bilerek ki karıştırmayım diye rica etsem yazar mısınızzz isimlerinizii??

sekerkiz67:
sahgull:
Sweetdimple:
pegasus07:
Valkyrie89 :
kelebekolacam :
sevilay80:
erigim:
sulofe:
mrv5534:
ayulduzz :
kelebek.hill : Hilal

MENÜM dün

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı soğanlı omlet
1 dilim peynir
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak süt

ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 por. kabak çentmesi
Büyük bir kase koruk ekşili sulu salata

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 80 mekik 10 dk twist 20 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

sekerkiz67: tugba
sahgull: gulsah
Sweetdimple: banu
pegasus07:helin
Valkyrie89 :eda
kelebekolacam : yasemin
sevilay80: ahsen
erigim:ayfer
sulofe:Şule
mrv5534: merve
ayulduzz : dilej
kelebek.hill : Hilal[/B]
Gzd: gozde
Noraa: gamze
Blue: bayan diplomat

Son düzenleyen: Moderatör:
B]Acaba rica etsem herkes ismini yazabilir mii hep dağınık konuştuk , ben de herkesin adını bilmeyi çok severmmm... baya kalabalığız unuttuğum olmuştur, şimdi kimseye yazmadım bilerek ki karıştırmayım diye rica etsem yazar mısınızzz isimlerinizii??

sekerkiz67:Tuğba
sahgull: Gülşah
Sweetdimple: Banu
pegasus07: Helin
Valkyrie89 :Eda
kelebekolacam : Yasemin
sevilay80:Ahsen
erigim:Ayfer
sulofe:Şule
mrv5534: Merve
ayulduzz ilek
NoRaa: Gamze
Bluebottle : bayan gizemli

birde yeni arkadaşımız var Gözde sanırımm
kelebek.hill : Hilal[/B]

Hoşbuldummm yeni bir benle devam edelimm
Layla çorbası tamam öğrenmiş oldm

Bu gün bir de bizim nişanlımla aşk yıldönümümüz, geçen hafta kutladık mecbur tabi..ama sabah o da mesajında tesadüf yeni bir gün yeni bir yıl yeni bir şans yazmıştı bizim bazı dönemlerimiz çok kavgalı geçer de bu şans da ona, güzel kullancaz inşallahh çenem açıldı gene

Sen napıyosun bu arada ablacık evli-bekar? çalışıyo musun? nesin sen kimmm

Ben bu kadar yesem yani daha doğrusu yemesem açlıktan zaafiyettt geçiririmm

oooooo çifte kutlama desene tatlımmm tatlı atışmalar tadı tuzu olur canımcımm tebrik ederimmm ikinizide allah ayırmasın inşş

Ben evdeyim tatlımmm aslında sınıf öğretmeniyim fakat ailem yollamadı benim mezun olduğum dönemlerde ortalık çok karışıktı Mardin aöamerliye çıkmıştı tayınim annemde hemşire şu an emekli çalıştığı için gönderemedilerr annemle birlikte oturuyoruz tatım abimi evlendirdim kzkardeşimide anne baba ayrı kızkardeşim babamın 5, eşinden annem ilk eşiydi genelde iç işleri dışişleri herşey bana ait annem rahatsız böbrek tasiyon şeker hepsi var birde psikiyatri hastası onun sağlığı için heşeyi yapmaya çalışıyorum işte

Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:
Bu arada ben de mesaj sayım listesi paylaşmıştım e kimse yazmadıı :26:
Musait olunca sayip yazacagim canim

Menun super yine hele spor mukemmel

Çok teşekkür ederim Banu ablacımm ne güzel dilekler böyle..amin inşallahh

Tekrar tanıştığıma çok memnun oldumm, anladım şimdi net olarak dhaa iyi tanıdım iyi olduu..
Belki de senin için en iyisi olmuştur, umarm hakkında hayırlısı olur, annecine ne güzel fedakarlıklar yapıyosundur şu an eminim, anneler bambaşka gerçekten ya..Allah şifa versn eminim çok iyi bakıyosundur ona

Rica ederim tatlımmm
bu arad ben ilaçları almaya gidiyorum görüşürüz kızlarr Ayferim ellerine sağlık bitanemmmm

Görüşürüzzz ben de yemeğe geçiyorumm ardından iş güç falan aynı vık vık vık

Canim bende sizler seviyorum .vindallah rabbim sana da boyle dusunceli es nasip etsin . Annecigine de cok gecmisler olsun canim :18:

Musait olunca sayip yazacagim canim

Menun super yine hele spor mukemmel

Ben görmedinz galiba diye hatırllatım öyleee

Rica ederim tatlımmm
bu arad ben ilaçları almaya gidiyorum görüşürüz kızlarr Ayferim ellerine sağlık bitanemmmm
Gule gule canim kolay gelsin
Ayfer ve Banu'ya kocaman teşekkürlerimi sunarım o zman beni aydınlattınızz
Ne demekkk
pişti olmuşuzzz Ayferimmm nora ve blue duymasınnn

Evet pisti olduk ayy ben onlar izinde diye settimdi duzelttim caktirma

Heyy tum liste iyi varsiniz

Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
ay keşke müsait olsam reglim ne yazıkki.ama dua ederim canım.

Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu

Canim isyerinde yasin okuyamam ama dua okurum canim
Icini ferah tut inşallah saglikli olarak cikacak ameliyattan kormma bitanem bol bol oku icin huzur bulsun

Hosbulduk yaseminim anlik yemin ediyor bacim benim irade zayif biraz ya dun yaptigim pastaya yemin etmesydim kesin azbucuk yerdim 15 gundur cok duzensiz beslendim cunku.ama uzun sureli edemem daha once o hatayi yaptim diyetimi 65 inene kadar bozmam dedim ama dayanamamistim uc gun oruc tutmustum onun icin.gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…