yok canım olmasın diye uğraşıyorum.dün hapa başladım.hemşiremin tavsiyesiyle akşamları yutacam bulantı sıkıntı olmasın diye eğer hap bana aşırı yan etki yapmassa spirali çıkarttırcam canıma yetti sürekli kanama lekelenme ruh gibi geziyom.ne hamilelik mi hayııııııııııııııır. şey tabi rabbim hayırlısını versin de kendi aciz mantığıma göre hayır
canım benim dualarını yollarsın sende.kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş
erikcim ayferim sende benim gibi zor dönem gecirdin bir sürü stres yaptın.streste kortizon salgılanıyor kortizonda ödem ve yağ depolanmasını kolaylaştırıyor.insan en rahat mutluyken kilo veriyor mutluluk hormonları acayip metabolizma hızlanıdrıyor.bugün planların vardı sanırım kendine mutluluk depola.
Hizir acilimissin sen canimm,haftaya ben yapiyim insaallah ama teknoleji ozuru olarak nasil yapicagimi bilmiyorum
acelesi yok tatlım akşam verirsinCanim wvdeki pcde var hatirladigim kadarini yaziyim aksam atarim tamamini
Sabah normal kahvalti
Onemli olan tuzsuz olmali
Ara:1 dilim ananas
Ogle; corba et ve salata yada yogurt yada sebze
Ara 2 : 1 dilim ananas 1 tum ceviz
Aksamda yinr hafifto
Ayy hic yardimci olamadim dimi
sahgülcüm senin ismin ne kuzum.bi sen kaldın bilmediğimiz sanırım.listeye eklemişsin saolasın.
***5.TAKIM 348.ETAP***
durumda (63,9/63,2/0,7/%1,10)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80,0/ 79,0/ 1,0/ %1,25)
Lily86 (78,6/77,9/0,7/%0,89)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,8/ 88,4/ 1,4/ %1,56)
Elis23 (73,0) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,6/ 0,6/ %0,95 )
Hnd (69,0/68,7/0,3/%0,43)
Sevda_M(74,7/ 74,1/ 0,6/ %0,80)
5.TAKIM ORTALAMASI : % 0,65
Selam kardeş takım5. takımın listesi budur - ayrıca sizin takımda da kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
Teşekkürlerdoğrudur canım hata yok, hepnizi tebrık ederım gayet güzel sonuçlar
içinde gül gecen isimleri hep sevmişimdir.acelesi yok tatlım akşam verirsin
tersine çevir doktorcummgülşah rica ederım ne demek
Banuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aynen yasemincim insan mutlu olmali ben esim de bunu haketmiyor adamcagiz surekli ben yeter ki mutlu oluyum diye ugrasiyor pesimde surekli bendede bi umutsuzluk ama dedim ya aynaya baktim ve karar verdim onun icin kendim icin artik hersey
yok canım olmasın diye uğraşıyorum.dün hapa başladım.hemşiremin tavsiyesiyle akşamları yutacam bulantı sıkıntı olmasın diye eğer hap bana aşırı yan etki yapmassa spirali çıkarttırcam canıma yetti sürekli kanama lekelenme ruh gibi geziyom.
canım benim dualarını yollarsın sende.
Kızlar 64 kıloyum gram gram werecem herhal
E beni neden eklemedin kaptan, ben kendi kendimi ekliyorum
***3.TAKIM 348.ETAP***
sekerkiz6775/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple74,4 / / /% )
pegasus0766,9 /66,7 /0,2 /0,30% )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/79,9 /-0,5 /% -0,63 )
sevilay8070.1/ 69.6/ 0.5/ %0.71 )
erigim64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü
3. Takim Ortalaması :%
günaydinlardün yogunluktan gelemedim,aksam isleri hallettim,listeyi getireyim dedim 3 numara kalkti,onu uyuurken bende uyumusum
kizlar bu kadar sabit sevenlerimizin gözüne batacak yanliz..
Tartildim 74.100ozur dilerim hepinizden ama bugunden sonra cok duzenli olacim soz her gun nelere hayir dedigimi yazicam kizlar gorusuruz kahvaltiyi hazirliyim esim evde bugun
Günaydın kardeş takım
Hayırlı Cumalar herkese...
Ben 5. takımdan kaptan yardımcısı... Kaptanımız bu hafta şehir dışında olduğundan kendimiz listeyi yapmaya çalışıyorum ama aklımıza bir şey takıldı hanımlar:44:
Şimdi yüzde hesaplamada kolaylık olsun diye ben excele de bir dosya açtım ama mesela yüzde 0,8889 ise direkt 0,89'a yuvarlama yapıyor arkadaşlarla aramızda bir istişaresini yaptık ama sonuca varamadık 0,88 mi yazacağız 0,89 mu?
inşallah dediğim gibi olucakk..
günaydın kızlaarr.. Allahtan ki listede değilim sizi etkilemeyeceğim + çıktı kilom pazartesine göre ama sanırım vücudum su tuttu çünkü geçen seferde günlük 3lt su içmeye başladığımda böyle olmuştu sonra hepsi çabucak gidivermişti. o yüzden moralimi bozmuyorum veremeyen arkadaşlara da bişey diyemiyorum haftaya daha fazla dikkat edersiniz almaktan iyidir verememek bide böyle bakın
benimde ablam geliyor ve kendimle direnmem başlıyo çünkü o burdayken hep kilo alıyorum ama bu sefer kendime dur diyicem çnkü kilom arttıve kilomu söylemek istemiyorum listede de yokum sanırım sorun olmaz değilmi:18:
kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş
Gecmise pek bakamadim ama sule omlet ha cok guzel bi cevap
Guzel bir soru bana gore askin yemegi yaprak sarmasi olmaliydi kadin ici erkek disindaki yaprak
Her kadin korunup kollanmayi sevgiyle sarilmayi sever her yaprakta o icle lezzetlenir kadinda turlu baharatlarla lezzet kazanmis ic gibidir malum cesit cesit hiyumus var
Sabah kalktigimda ki gec kslmistim yataktan bi indim ki buz gibi bide baktim kocam kaldurmis halilari yatak odasina ve koridara guller dokmus cok duygulandim evet tamamen ticari bi gun olsada birinin ticaret kismini takmayip sizin icin ugrasmasi cok guzel
Gullerin bitiminde bi tane gul vardi uzerine adimi yazmis koridirdaki aynatada hala neyle cizdigini anlamadigim iki bebek cizmis (bixi cizmis) kalpli balonlarida etrafina yapistirmis ve benim esim sabah 6 da ise gidiyor butun bunlsri yapmak icin erken kalkmis nasil oderim hakkini bilmiyorum
Sonra synada kendime baktim guzel hatunum vesselamee o halde neden kocam icin daha guzel olmayayim
hayret bugün cuma ve hasta yok.ptesiden beri evde hastalarla uğraşıyorum büyük kızımdan başladık yine dün gece oğlum ateşlendi.regli yenemedim suyumu içemedim ki ödem atayım.üzgünüm kızlar diyet grubuna başladıgımdan beri ilk defa artıyla geldim.500gr.
dün akşam hapı yuttum tabiri caizse sabahtan beri bir mide bulantısı sanki hamileyim.umarım artmazda bırakmak zorunda kalmam.
edacım sıkma canını okadar kilo verdin belki vucudun direniyordur.stres yapıp kortizonu çağırma.seninle şimdi gramı gramına aynıyız.
Sulecim masamin yeri pazartesi gunu belli olacak gorecegiz
Benim yarin ama moralim gittikce bozuluyor niye boylenoluyor zaten hep ayni seyi yemekten oooo geldi yani suan cok mutsuzum
cnm dıyetısyen randevum carsamba
Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen
İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olur
Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bilesiz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir
Kizlar asil ben ozur dilemeliyim surekli ortalamayi etkiliyorum
canım bende aynıyım verdım hissediyorum ama sabıttt reglı olucam bugun yarın belkıde ondan anlayamadım gıtt:26:
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben tartılmaya gidiyorum da yga bişi soracagım bizim liste yok
Vnde telden giriyorum yapamıyorum biliyosunuz
Ne olcK
Yetişin kızlR yetişin
29
Ohh ohh ne güsel banucum masallah
Su kefir nasıl bişi oluyo neyden oluyo nası yapılıyo bi bilsem cok gaydalı oldugunu biliyırumda bana bi tarif atın arkades
Yok be ayfercim ne gezmesi gezsen yine iyi dün 2 gün kp hastanelerdydij hastaneye götürdüm tek basına gidemedi midesinin agrısından adı bile atamıyo hafta içi oldugundan kımsede yok
Allahtan bn varım
Adamcaz ne araba kullananbılıyo be bililer
Bide işin özeti ben ilk ewlendigimde ehliyet aldım
3 senedir araba kullanıyorum ehlıyetli 1 senede önceden vardı talimli:)) neyse kp bana demişti ki ozaman kızım ehliyeti napcan eşin abilerin zaten araba kullanıyo bn varım sana gerek bile kalmaz bişi dememiştim
Dewran döndü bana dün diyo ki telefonla kızm iyiki almışın ehliyeti bn napardım yoksa :))) dedim baba bosuna dememişler sen herseyi ögren kalsın kenarda birgün lazım olur koyarsın ortaya:)))
Canm ellerine sagkıkk gecee gece iyi gitti
Kız banu sen ne işi yapıyosun allahsen
Canm menün gayet güsel
Aksamıda hafif geçirmişsin bence böle dewam et.....
Bni cagırsaydın bacım elimden her iş gelir acil durmlar için 0 500 .....
Ahh bitanem cok seye faydası war
Bnde ibraim saracoglunu dinledim
Ne dedi biliyomusunuz her buldugunuz duydugunuz zayıflama caylarını içmeyin
Mesela mate bitkisi aklımda kaldıgınca söyli sonra biara acıklamalı yazarım
Kalb ritmi hızlanırmıs yediklerimiz bu yüDen yaga ceviriyomus Sinamekide bagırsak işlevinihızlandırımıs hemen yediklerimizi bi an önce bagırsaktan cıkarırmıs oarada yediklerimizden ne vitamn ne protein hiç bi deger alamadan paat dısarı
Herseyi iyi bilmemiz lazım
Yeşilcayda günde 2 fincan en fazla
Canm bnm burayı boswer sen babanla ilgilen biz senin menülerini tahmin ediyoruz
Ahhh biri öldüm resmen diyince bnm yorgunlugum katbe kat artıyo bana nooluyosa
Kıızz hamilemisin nesin
Kız ne o öyle asermeler kısrmıs mıs
Börekmiş miş. Kovalsın seni emi
kız helal sana
Tebrikler canm tadını cıkar
Yalniz bir omlet bu kadar mı gusel anlatılır
Ahh kızlar cok yorgunum
3 gündür ewde yoktum biliyosunuz sabah 7:30 da adamı gönderdim erkn gitti bugun basladım işe
Camasırmı dersin newresim mi dersin cam mı dersin neyse 11 gibi kaba temizliği bitirdim ondan sonra ütü yaptım
Allahım yha bide biliyosunuz ewde iş yapıyorum yha 3 gündür yapamdıgımı bugun yaptım öecbur kadın yarın sabah istemiş eee inanın gözlerim mahvoldu
Sırtım agrıyo
Eşimle tartıştık ufak tefek işim yüzünden neden bu kadr yoruyomusum kendimi bnim ihtiyaclarımı karsılayamıuomuymus yazamadım bile
Falalnnn filann
Anlamıuosun beni dedim senin verdigin 100 lıra bnm kazandım 10 liranın önüne geçemez
Alınıyo ya dedim bn böle mutluyum normalde bu kadar sıkısmıyoru m falan
Birde aksama dogru bi halsızlık vurdu bana nefes darlıgı galan cektım hepten dellendi
Dedi git yat biraz dinlen ben bakarım cocuga
Yeni kalktım oda kızımızı doyurmus yatırmıs bi baktım cocuga altı şiş
Dedim altını almadın mı bn uyuturkwn altı temizdi diyotipik samsunlu
Kaka yapmadıysa temiz yani koklamıs ta kokmayınca temiz diye bırakmış
İyi dedim bnde altını aldım uyurken bez bi 3 4 kılo var
Dedim bunu saklim arada bi cok gürültü yapan arsız cocuklar war kafasına fırlatırım
Menümü yazayım.
1 dilim ekmek
10 gr peynir
10 fındık
6 kuru erik
2 dilim ekmek arası ezme salata
1 mandalina
4 Mısır patlağı
Tavuk ızgara
Kefir
Zencefil çayı
Yeşil çay
Maydanozlu form çayı
3 lt ye yakın su
Bugün spor yok
Bugünkü menüm ve bundan ssonra düzenli paylaşıyorumm..
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim çavdarlı ekmek
biraz peynir
3 zeytin
Öğlen:
3-4 yk bulgur pilavı
2 çatal kıymalı patates püresi gibi bir şey
1 kase yayla çorbası
salata
Akşam:
1 tabak taze fasulye
Su:1,5 lt çoğaltmam lazımmm
Spor malesef ki yokk
Ohh çok iyi yapmışsın benm yerime de koşma görevi sendee
İnşallahhh yarın yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir benn ohh yandann
Aaaaaa
Size anlatmayı unuttum sevgililer günü akşam yemeği kazandım.
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diyeanlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur
Aksam cocuklara yaptigim pastwya hayir dedim tadins bile bakmadim
dilekcim hoşgeldin.yemin olayından bahsetmişsin.ben biraz yeminden tırstım..etseymişim cok zor durumda kalacakmısım.bu hafta gastritim okadar costuki sürekli bal şerbeti içtim haplar banamısın demedi.ama bu haftanın acısı cıkacak haftaya cuma hedefim 1,5 kilo.
paylaş tatlım yemeğe geç kalma ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?