Ee kizlar herkes nerde ki :26:
Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze
Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz
Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu
Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis
Eda nerelerdesin bi geldij gittin
Ahsenin basi kalabalik
Sekerkiz nerde :26:
Sule yine yogun galiba
Ahsenim sen her tenefus en azindan derste tutabiliyorsun ben utanıyorum artik hamileler gibi ictigim her bardakta wcdeyim biri oturup sirket kameralarini izlese der bu kiz wcden cikmiyi diyeKizlr benim suyum 2.5 lt oldu bile hemen hemn het teneffus wc ye gittim heralde
inşallah cannımm herşey çok güzel olacak bizim içinn koştum koştum geldimm yoruldum ama mutluyummm
fırsat bulunca yaparsın inş aYFERİM SIKMA CANINI
Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugünne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık
kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm
aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır
hobaaa evrekaaa der gibi oldunnnafiyetolsun canımm kayısı suyu cıs ama
maşallah ahsenimm 1,5 daha benimben duşumu alayım bi markete koşturup geleyim kızlar görüşürüz cici bakın kendinize
İnşallah canim benimbende mutlu olduumm yavaş yavaş eski düzenime dönüp diyette olduğumu bilinç altımada sokuyorum önümüzdeki hafta dahada iyi olucamm
Oo senin yerinde degistimi pazartesimi pufffAyfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum
Ben bizimlesi artik ins.diyorum
Bende sizi özledim Sweet ya siz olmayınca saldım kendimi her gün çikolata yiyorum :18:
İnşallah hedef kilonuza ulaşırsınız hepiniz :)
Pegasus kusura bakma damdan düşer gibi geldim böyle ama gidiyorum zaten
bende mutlu olduumm yavaş yavaş eski düzenime dönüp diyette olduğumu bilinç altımada sokuyorum önümüzdeki hafta dahada iyi olucamm
Ayfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum
bence güzel fikir servisle konuş kışın olmasa bile havalar düzeldiği zaman yürüyüş mesafeni uzat tatlım iyi fikir:13:Ahsenim sen her tenefus en azindan derste tutabiliyorsun ben utanıyorum artik hamileler gibi ictigim her bardakta wcdeyim biri oturup sirket kameralarini izlese der bu kiz wcden cikmiyi diye
Evet evet ben su servisle konussamda almasa evden beni ben onceden sabah aksam 40 ar dk servise yuruyordum ne zaman ki servis guzergahi degisti o zaman kilolar geldi
Evet canim kayisi suyu yasakta biran dolapta gordum dedim bu ise yarar mi acaba bagirsaklara 27 sine kadar bitki cayi gunde bi fincani gecmemeliymis de
İnşallah canim benim
Oo senin yerinde degistimi pazartesimi pufff
bence güzel fikir servisle konuş kışın olmasa bile havalar düzeldiği zaman yürüyüş mesafeni uzat tatlım iyi fikir:13:
kiraz sapı veya mısır piskülü denesen belki iyi gelir tatlım bağırsaklarıa
Bende kesin bir tuhaflık var nerdeyse 3 lt su içtim toplasan 3 kez anca gitti tuvaleteAhsenim sen her tenefus en azindan derste tutabiliyorsun ben utanıyorum artik hamileler gibi ictigim her bardakta wcdeyim biri oturup sirket kameralarini izlese der bu kiz wcden cikmiyi diye
Evet evet ben su servisle konussamda almasa evden beni ben onceden sabah aksam 40 ar dk servise yuruyordum ne zaman ki servis guzergahi degisti o zaman kilolar geldi
Evet canim kayisi suyu yasakta biran dolapta gordum dedim bu ise yarar mi acaba bagirsaklara 27 sine kadar bitki cayi gunde bi fincani gecmemeliymis de
İnşallah canim benim
Oo senin yerinde degistimi pazartesimi pufff
Bende kesin bir tuhaflık var nerdeyse 3 lt su içtim toplasan 3 kez anca gitti tuvalete
Sulecigim terle atiyo olabilirsin ama hava soguk acaba vucudun suyu tutmus olabilirmi
Ayfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum
inşallah cannımm herşey çok güzel olacak bizim içinn koştum koştum geldimm yoruldum ama mutluyummm
fırsat bulunca yaparsın inş aYFERİM SIKMA CANINI
Hoşgeldin canımcımmmm çok özledim seni tesadüfen buldum bugünne iyi yaptın arada gel diyorum gerçi güzel yemeklerimiz yok ama olsun yeşilçay ısmarlardık
kiloların yarısı gtti çok şükür az kaldı 1 nisana kadar hedefime ulaşamayacağım sanırım sağlık olsun napalımmm
aman canım ne olur dikkat et almak kolayda vermek tam bir işkence yok sen fazla almamışsındır
hobaaa evrekaaa der gibi oldunnnafiyetolsun canımm kayısı suyu cıs ama
maşallah ahsenimm 1,5 daha benimben duşumu alayım bi markete koşturup geleyim kızlar görüşürüz cici bakın kendinize
Ben bizimlesi artik ins.diyorum
Yasemin'im benim cevrem hep yasmin kullaniyor kiloda yapmadi idemde zaten bol su tuketince sorun olmuyir
.Bende evlenmeden bir ay once basla dediler gittim konustum aile planlama uzmaniyla anlatti netse bir ictim iki ictim ucuncu gun bende bir kusma ki anlatamam bildigin midesini usuten cocuklar gibi wcden cikamiyorum ama aklima hap gelnedi dorduncu gun ellerimden cay bardagi kaydi gitti gerisinibilemiyorum en son annem saclarimi kurutuyordu (bayilmisim)
Nisanlimi aramis acil gittik hastaneye testler filan meger benim bunyem kaldirmamis dr bu en hafifi digerlerini hic kaldirmaz iyiki erken tepki vermis vucudum
29MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurta 1 muz yerli
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 bardak süt
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 kase layla çorbası
4 ad ızgara köfte
salata
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 100 mekik 10 dk twist 30 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
Yok be ayfercim ne gezmesi gezsen yine iyi dün 2 gün kp hastanelerdydij hastaneye götürdüm tek basına gidemedi midesinin agrısından adı bile atamıyo hafta içi oldugundan kımsede yokEe kizlar herkes nerde ki :26:
Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze
Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz
Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu
Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis
Eda nerelerdesin bi geldij gittin
Ahsenin basi kalabalik
Sekerkiz nerde :26:
Sule yine yogun galiba
Canm ellerine sagkıkk gecee gece iyi gitti
Kız banu sen ne işi yapıyosun allahsenOyy ablam benim is yaparken bile bizi dusunuyor
Canm menün gayet güselsize şuana kadar olan menümü paylaşıyım barii akşama artık Allah keriim
sabah: 1 kase tavuklu çorba + 1 dilim kepek ekmek bol pul biberli.
ara: eti form un kepekli krakerini çok seviyorum ben hemde 1 paketi 186 kalori.. ondan 6 7 tane yedim + 1 çay
öğlen: 1 porsiyon bol acılı kapuska + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 yeşil elmaa.
şuana kadar 2 litre su içtim 3e tamamlarım işten çıkana kadar..
akşamda evde mantar yemeği var onu yerim sanırım pek ağır olcağını düşünmüyorum sizce nasıll ? akşam başka bişey mi yesem :44:
Bni cagırsaydın bacım elimden her iş gelir acil durmlar için 0 500 .....Hey allahım tam sütün pişmesine az kaldı tüp bittiyedek tüp var ama ben takmayı beceremiyorum şansa bak tüpçüyü çağırdım sağolsunlar geliyolar hemen
Ahh bitanem cok seye faydası warBugun gazetemde okudum.yesilcayin faydalRini yaziyodu.enerji mutluluk vrir.kalbe tansiyona iyi gelir vs alzaimer i onler
Canm bnm burayı boswer sen babanla ilgilen biz senin menülerini tahmin ediyoruzKizlr dun menumu yazamadim tek skintim bu aralar babamla ilgilenince su ve spor
Ahhh biri öldüm resmen diyince bnm yorgunlugum katbe kat artıyo bana nooluyosaAyfercimmm bugün işyerinde taşınma var. daha yeni bir tarafımı yere sandalyeye koyabildim. öldüm resmen. ayaklarımı hissetmiyorum
Kıızz hamilemisin nesinKızlar bütün gün kk ekranım açıktı çok zaman yazılanları göz ucuyla okuyup alıntı yapmak istedim ama hiç fırsat olmadı. Hatta Ayfer Şule yoğun dediğinde görüyor ama CVp yazamıyordum.
Hala Regli olmadım tüm belirtilerim tamam, geldi gelecek ama olmuyor neden böyle oluyor yaaa.
Bu hafta hiç kaçamak yok üstelik neredeyse hergün yürüyüş yaptım. Yarın sabah ki sonucu merak ediyorum
Inşallah şiş falan değilimdirde gerçi yarın akşama diyetisyen randevumda var çok merak ediyorum asıl sonuç orda belli oluyor
Kaptanım ne yaptı acaba hazırlıklar tamam mı ki? Neler neler yapmıştırbu aralar bir misafirliğe gidip kısırlar börekler tatlılar yiyesim var herhalde geçici bir hevestir diyip çok düşünmüyorum.
Aksam cocuklara yaptigim pastwya hayir dedim tadins bile bakmadim
Aaaaaa
Size anlatmayı unuttum sevgililer günü akşam yemeği kazandım.
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diyeanlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur
Aaaaaa
Size anlatmayı unuttum sevgililer günü akşam yemeği kazandım.
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diyeanlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?