• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

size şuana kadar olan menümü paylaşıyım barii akşama artık Allah keriim :1:

sabah: 1 kase tavuklu çorba + 1 dilim kepek ekmek bol pul biberli.

ara: eti form un kepekli krakerini çok seviyorum ben hemde 1 paketi 186 kalori.. ondan 6 7 tane yedim + 1 çay

öğlen: 1 porsiyon bol acılı kapuska + 1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 yeşil elmaa.

şuana kadar 2 litre su içtim 3e tamamlarım işten çıkana kadar..

akşamda evde mantar yemeği var onu yerim sanırım pek ağır olcağını düşünmüyorum sizce nasıll ? akşam başka bişey mi yesem :44:

yeterince zayıfladığımı düşünen muhasebedeki abla :25::25: yok yok dedim dinlemedi canın çeker dedi:50: ama bugn çikolata flan ağzıma sürmedim form bisküvilerim elmalarım var beniiimm :8::8::6:

teşekkürleeeerr :16:

o muhasebedeki ablaya deki benim takımdaki ablam kızıyo :9::9: cıs yememem lazım de :16: elmalar tamam güzel ama form diyet light vs ürünlerin hepsine karşıyım ben cnmm
bunun yerine biraz çiğ kuruyemiş veya kayısı daha sağlıklı değilmi sence canımın içi:29:

Oyy ablam benim is yaparken bile bizi dusunuyor:70:

oyyy düşünmezmiyimmmm Ayferimm cansınız sizzz:29::38:

size şuana kadar olan menümü paylaşıyım barii akşama artık Allah keriim :1:

sabah: 1 kase tavuklu çorba + 1 dilim kepek ekmek bol pul biberli.

ara: eti form un kepekli krakerini çok seviyorum ben hemde 1 paketi 186 kalori.. ondan 6 7 tane yedim + 1 çay

öğlen: 1 porsiyon bol acılı kapuska + 1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 yeşil elmaa.

şuana kadar 2 litre su içtim 3e tamamlarım işten çıkana kadar..

akşamda evde mantar yemeği var onu yerim sanırım pek ağır olcağını düşünmüyorum sizce nasıll ? akşam başka bişey mi yesem :44:

mantar güzel bir seçim yanında mutlaka salata veya yourt ye bitanemm

form ürünler için görüşlerimi belirtmişsim kapuskaya da bayılırım afiyetolsun tatlım:56:

o muhasebedeki ablaya deki benim takımdaki ablam kızıyo :9::9: cıs yememem lazım de :16: elmalar tamam güzel ama form diyet light vs ürünlerin hepsine karşıyım ben cnmm
bunun yerine biraz çiğ kuruyemiş veya kayısı daha sağlıklı değilmi sence canımın içi:29:

mantar güzel bir seçim yanında mutlaka salata veya yourt ye bitanemm

form ürünler için görüşlerimi belirtmişsim kapuskaya da bayılırım afiyetolsun tatlım:56:

mesela biraz önce çikolata dağıttılar ve ben onu yemeden başkasına verdim kendmi mutlu hissediyorum :1: bende kuruyemiş yemeye başlayınca duramıyorum :18: ama badem ve kayısı vs. şeylerde alırım artık o şekilde bu şekilde gidicek bu kilocuklarım:36:

mantarın yanında yoğurt yerim büyük ihtimall ve dahada bişey yemeden günü kapatırım inşallahh :36::8:

inşallah canım kelebek gibi bir gelin olursun inş babanda bir sorun çıkarmaz ama sen mutlu olacaksan neden çıkarsınki bitanemmm:16:

Tebrikler canımmm Allah zihin açıklığı versn hakkında hayırlısı olsun:29:

Aminnn ablacım benimm inşallahh öyle olurumm..ya babam mutluluğumu elbet ister ama başka şehre gideceğim için her şeyi elinden geldiğince geciktiriyor :1: mesela kız isteme için 2 kere geldiler, 2. de gene nişan yapmadı, 3. de anca oldu, şehirdışından geliyorlar şöyle böyle dedik ama razı olmadı.. babamın beni hala da veresi yok :1: bunun nişanlımla da hiç alakası yok aksine çok benziyorlar birbirlerine zaten :1: ama işte hasret yaklaştıkça babam az duralım, az bekleyelim daha erken modunda hep.. bakalım hayırlısıı.. ben de ailemden ayrı kalmak istemezdim ama kısmet işte..İstanbul'da yaşamak istemiyoruz biz çünkü Antalya'da büyüdük ve orayı çok seviyoruz :16:

Ohh ne güzelmişşşş

mesela biraz önce çikolata dağıttılar ve ben onu yemeden başkasına verdim kendmi mutlu hissediyorum :1: bende kuruyemiş yemeye başlayınca duramıyorum :18: ama badem ve kayısı vs. şeylerde alırım artık o şekilde bu şekilde gidicek bu kilocuklarım:36:

mantarın yanında yoğurt yerim büyük ihtimall ve dahada bişey yemeden günü kapatırım inşallahh :36::8:

hayır diyebildiğin için tebrik ediyorum tatlımmm:46::46:

Kizlr dun menumu yazamadim tek skintim bu aralar babamla ilgilenince su ve spor

babacığın iyileşsin de tek tekrar başlarsın bitanemm sporaa ama su içmene engel değil tatlım suyunu unutma
Ben gidip biraz dolasayim siteyi puff sıkıldım hava guzel okunca insanin calisasi gelmiyor

du bakalım Ayferim şimdiden böyle olursa yaza doğru napacaksınnn sıkılma tatlım biz varızzz:29:

Aminnn ablacım benimm inşallahh öyle olurumm..ya babam mutluluğumu elbet ister ama başka şehre gideceğim için her şeyi elinden geldiğince geciktiriyor :1: mesela kız isteme için 2 kere geldiler, 2. de gene nişan yapmadı, 3. de anca oldu, şehirdışından geliyorlar şöyle böyle dedik ama razı olmadı.. babamın beni hala da veresi yok :1: bunun nişanlımla da hiç alakası yok aksine çok benziyorlar birbirlerine zaten :1: ama işte hasret yaklaştıkça babam az duralım, az bekleyelim daha erken modunda hep.. bakalım hayırlısıı.. ben de ailemden ayrı kalmak istemezdim ama kısmet işte..İstanbul'da yaşamak istemiyoruz biz çünkü Antalya'da büyüdük ve orayı çok seviyoruz :16:

Ohh ne güzelmişşşş

babalar kızlarına düşkün oluyor elbette ama sana abla tavsiyesi şehir dışındada olsa sevip seviliyorsan sakın vazgeçme bende ailemi bırakıp gidemedim ve şimdi çok pişmanın canım inş bi sorun çıkmaz çok mutlu olursunnn

afiyetolsunnn tatlımm:16:

hayır diyebildiğin için tebrik ediyorum tatlımmm:46::46:

babacığın iyileşsin de tek tekrar başlarsın bitanemm sporaa ama su içmene engel değil tatlım suyunu unutma

du bakalım Ayferim şimdiden böyle olursa yaza doğru napacaksınnn sıkılma tatlım biz varızzz:29:

babalar kızlarına düşkün oluyor elbette ama sana abla tavsiyesi şehir dışındada olsa sevip seviliyorsan sakın vazgeçme bende ailemi bırakıp gidemedim ve şimdi çok pişmanın canım inş bi sorun çıkmaz çok mutlu olursunnn

afiyetolsunnn tatlımm:16:

Aynen babam bana ben ona çok düşkünüz ama nişanlımla olan bağımız tabi ki bizi birbirimize çekiyor, hep ayrı şehirlerde yaşadık ve çok yorulduk, aile bağı ayrı yani her an görmesen de onları hissetmek, varlıklarını hep arkanda hissetmek ve seslerini duymak belki yetiyor bazen; ama işte sevgili eş bunun özlemi başka.. Allah hiç birini yanımdan eksik etmesn ben uçmaya alıştım napim :10: biraz da ters istikametteki uçakları takip ederm her fırsatta gelirim :9:

Bu arada hiç menü paylaşmadığımı farkettim ama şunu söyleyeyim eğer listeye girdiysem artık her şeye daha dikkat edeceğim girmesem de arada uğrayıp hal hatır sorarım napim, en son itiraz eden yoktu noldu acaba bir daha bakayım ben biii..

Büyük ihtimalle girersin canım kaptanlarımızın itiraz edeceğini sanmıyorum maksat zayıflamak olunca hepsi yardımcı olur sanırım

Back