• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydinnn:16:

Nasilsiniz canlarim..kizlar dün bostum ama takima ugrayamadim..yeni bir topik acildi bireysel birinciler haftalik basari öykülerini oraya yazsinlar,karismasin diye..bu güne kadar yazilan basari öykülerinide oraya tasimak gerekti..2 kisi yapiyordu,bende onlara yardim ettim..yani anlicaniz burdaydim ama hic bakamadim:17:
bu güne kadarki haftalik basari öyküleri burda,dahada var eklenecekler..okumak isteyen olursa eger link vereyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

ben yakin gelecektekileri ekledim,kendi mezun oldugum zamani okudum..sahgülcügüm takima ilk girdigi hafta bireysel 1.olmus,onu gördüm..mervisim ayni sekilde 14.takimdayken birinci olmus...:12:

hadi kizlar gayret edelim,o topige daha cok öykülerimizi yazalim:16:

ben bu gün hic gelememe heralde,mutfaktan cikamam bu gün..aman kacamak yapmayalim,bu haftada birinci olalim:34:

hepinizi seviyorum:16::54:

Selam kızlar nnasılsınızbakalım
Şükür bugun ewimdeyim
Ohhhhhh

Ewi anca temizledim 3 gündür girmeyince ewe.....:))

Neyse
Kaptancım nasılsın hazırlıklar nasıl dewam edıyo o tarıfleri görünce mahvoldım ama yok yok yok

Erigim bncede bitanem zamana ihtiyacın var
Rabbim sana bu zamanı wericek ve güsel haberler alıcaz unutma
Kafana taktıgın anda kötür olur

Amanin bir lt ye bi bardak var benim :9:
Vallada bi guc beni dibe cekiyo bende inu geri itiyorum
Bugun disarda yiyecegim bol tavuklu salata ve yanina su yada soda :9:
Ben bu direnci kiracagim arkadas :16:
Kıracaksın arkadas
sabahdan beri bir günaydın yazamadım :9: bari tünaydın diyeyim kızlar :34:

Sanada tünaydın canm bnm hosgelmişsen

Yasemincim aman dikkat dortleme sonra çocuklari :9: valla zopayla kovalarim biz sekilden sekle girerken kazara olursan eger :9:
Canim kan hapi tok icince kilo yapmaz diyolar ama tabi sen daha iyi bilirsin
Birde ben niye sabitim benide ilaclar mi etkiliyor
Folik kullaniyorum dr gunde ikiye cikardi bide takviye 12 ve vitamin verdi bunlar etkilemis olabilir mi
ttaım onun etkısımı yogunlugun bırınden daha duymuştum bunu haplarıda ıyıcene arastır cnm kılo yapmayanlarıda varmış ben bulursam soylerım ısmını
Allah olmayana isteyene versin canım benim.zaten korkuyorum o korkuyla bi hata yapıp spiral taktırdım.çünkü ne zaman diyet yapsam biraz kilo versem bi kaza geliyor başıma.kan hapı değil korkum dogum kontrol hapı.teorikte dkh kilo aldırmaz ilk aylarda ödem yapar diyor ama pratikte şikayetci oln cok var.belki ödem onlara kilo artısı olarak yansıdıgı için bizim bir hemşire var inceceik zaten o yasmin kullanıyor bende deniycem.

Ayy bizde tam tersi benim es alisveris manyagi pufff:19:

bizdede oyle ben cıkarım o dha bakar:)
bizimkide alışveriş deyince psikopata bağlar.ben onla gitmek isterim her seferinde olay cıkar.bende bu cumartesi bıraktım cocukları dedim sen gelme.bu sferede nerde kısa sürede eve dönmem gerekti.ama aradıklarımı cabuk buldum.

tünaydın.

hadı hayırlısı cnm rabbım yardımcın olsun:16:

Cok tesekkur edermm aminn inşallahh

Aaaa :)) bazen benmki de yapıyo ama genelde benle gelır neresı acık neresı dar bakarr :)))

Kizlar size soz veriyorum hamilelikten bahsetmwyecegim artik
RABBIM OL DERSE OLUR O OL DIYRNE KADAR BEN OLSUN DEMIYCEM

Insallah Rabbim tum ısteyenlere hayırlı bebekler versnn

Hayır diyebilmene sevindim. Ama ama çok önemli bir detay var. kısa küçük yemin diyorsun da nasıl olacak. Şimdi yemeğe oturmadan önce yemin ettin tamam yemedin sıkıntı yok. ama gezmeye giderken yemin etmezsen bir şey fark etmez. uzun süreli olmalı oruç gibi düşün.:17:

Haklisin edacigim gezmelerdede sadece bir tanesini yerum diye yemin edicem bakalim yaza 65 kg olacam diye hefefledim

Yasemin'im benim cevrem hep yasmin kullaniyor kiloda yapmadi idemde zaten bol su tuketince sorun olmuyir
.Bende evlenmeden bir ay once basla dediler gittim konustum aile planlama uzmaniyla anlatti netse bir ictim iki ictim ucuncu gun bende bir kusma ki anlatamam bildigin midesini usuten cocuklar gibi wcden cikamiyorum ama aklima hap gelnedi dorduncu gun ellerimden cay bardagi kaydi gitti gerisinibilemiyorum en son annem saclarimi kurutuyordu (bayilmisim)
Nisanlimi aramis acil gittik hastaneye testler filan meger benim bunyem kaldirmamis dr bu en hafifi digerlerini hic kaldirmaz iyiki erken tepki vermis vucudum

Tünaydınnnn canlarımmm :16::16::16: geldim dükkan da kimsecikler yok :44:

Hmmm mantıklıı markete uğrayabilirsem alırım inşallahh..:34:

Anladm ablacımm uyacağım önerileree...çok sağoll..

Evet listeye girsem de tutsam şu boğazımı :1:
İnşlallahh öyle olurumm :nazar::17: kelebek gelin olurum hehe.. bakalım ilk ben mi olacamm Gamze kimm :44: benm henüz net bir tarihim yok yani biz ayrı şehirlerdeyiz düzen oturtmaya çalışıyoz kısmetsee..Eylül gibi istiyoruz ama bakalımm babamn henüz haberi yok :1:

inşallah canım kelebek gibi bir gelin olursun inş babanda bir sorun çıkarmaz ama sen mutlu olacaksan neden çıkarsınki bitanemmm:16:

Haftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh :nazar::16:

Tebrikler canımmm Allah zihin açıklığı versn hakkında hayırlısı olsun:29:

Banu ablam gelmis hosgelmis ablam yerin cok belli birdaha bizi birakma:( bende 15 yuruyus yapamadim nasil hamlastim iki guundur yuruyorum ikigunde hafifledim yasasin spor yapmak
oyyy canım Dileğimm hoşbuldum bitanemmm asla bırakmam tabikiii dün benimde bacaklar resmen kşındı yürüdükçe hemen hamlaşmışım spor gibisi yok tabiki:8::8::8:

Olma olma pişman olma :9: sen gel orda da ziyaret et beni. Ettim birkaç aperatif tarif ve salata var bakalım beğenecek misin!

İnşallah yaaa aslında ideal kilom 60 ında altında ama onu en son üniversite yıllarında görmüştüm ve hiç öyle bir hayalim bile yok ama 70 in altına bir düşsem boy boy resimlerimi ekliycem. :31:

Canım benim tekrar teşekkür ederim. Pilavlar kategorisinde çok heyecanla katıldım ama oylamada sıkıntı oldu kaptanım da yarışmadan çekildi ondan sonra benimde hiç hevesim kalmadı çünkü gerçekten çok iyi yapılmış tarifler az oy alıyorlar. Bu seferde patates yemekleri kategorisinde katıldım ama ben paylaşmayı sevdiğim için şimdilik sıkıntı yok :34:

Inşallah gönlüne göre olsun herşey canım senin meslek zor :34:

Walla biri ikisi degil tamamıyla konuşmuyorum beni haketmiyorlar hakkımıda helal etmiyorum :43:

Canııııım :38: teşekkür ederim . Ama koca bşr göbek ve gıdıkla fazla bişeye benzemiyorum :9:

hmmm anladım cnm genelde arkadaş çevresi çok olan kazanıyor malesef sonuç olarak o kadar uğraşılıyor ve ortada bir emek var neyseki sen zaten bloğundada paylaşıyorsun başarılar cnmmm:16:

Lahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben

Aferimmmmm Dilekcimmmm:54:
Günaydın kızlaaarrr.. ilk önce dünki menümü paylaşıyım sonra geçmişe uçucam:10:

sabah: biraz peynir 7 tane zeytin 1 yumurta + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : 1tanecik napoliten çikolata :50: tutamadım kendimi tıktılar ağzıma zorlaa

öğlen : türlü konserve yapmışlar pek beğenmedim o yüzden bikaç çatal kip patlican 3 tane kuş başı et bikaçtane küp kabak + 1 dilim kepek ekmeği + 1 kepçe yoğurt yedim

ara yokk

akşam: hafif hazırladım kabak + light yoğurt + 3 ısırımlık normal ekmek

ama nedense pazartesiki kiloma göre baaya fazlayım o gün yanlışmı tarttı ne oldu anlamadım :43::43:

ve 2buçuk litre su

her gün tartılma bitanemmm motivasyonun düşer cuma sabahları tartıl çikolatayı zorla ağzına tıkan kimkii acaba:23::47::47:

Günaydın bayanlar :3::3:

dünkü menüm

1 dilim light peynir
1 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 domates

ara: 1 elma

öğle: çorba kremalıydı içmedim.
150 gr kadar tavuk
bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:1 bardak ayran
2 kepekli galete

akşam

1 kepekli galete
salata

su: 2,5 litre

Tünaydınnnn Edacımmm akşam çok az olmamışmı bitanemmm:26: gerçi benim salatalarda ana yemek gibi oluyor salatan doyurucuydu sanırım güzel menü cnm:46:

Günaydın kizlar :16:

Gulmeyin ama bende unutkanlik hat safhada sabahtan bwri ben dun sabah ne yemistim diye düşünüyorum :(

Aksamdan baslayim aklima gelir herhalde

Aksam

3 kabak dolma (1orta boy kabagi uce bolup oydum ve kiymali soganli harcla doldurup firinda pisirdim)
1 kase mercimek corbasi
Bol salata

Ara
1 /2 portakal
2 minik glisini

Ogle
2 kadinbudu kofte
1 kase yoğurt
Mercimek corbasi 1 kepce

Ara
1 bardak sut

Sabah
Aklima gelince yazacagim
Yumurta peynir ekmek mi yemisti o onceki gunmiydu :14:
B12 takviyesi almaliyim yada yediklerimi yazmaliyim ajandama

İnanki gülmedimmm:9::9::9: güzel menü cnmm b12 ve d vitamini değerlerine baktır tatlım omega 3 kullanmanı da tavsiye ederim sağlığın için bitanemmm:16:

günaydın kızlar.

Günaydinnn:16:

Nasilsiniz canlarim..kizlar dün bostum ama takima ugrayamadim..yeni bir topik acildi bireysel birinciler haftalik basari öykülerini oraya yazsinlar,karismasin diye..bu güne kadar yazilan basari öykülerinide oraya tasimak gerekti..2 kisi yapiyordu,bende onlara yardim ettim..yani anlicaniz burdaydim ama hic bakamadim:17:
bu güne kadarki haftalik basari öyküleri burda,dahada var eklenecekler..okumak isteyen olursa eger link vereyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

ben yakin gelecektekileri ekledim,kendi mezun oldugum zamani okudum..sahgülcügüm takima ilk girdigi hafta bireysel 1.olmus,onu gördüm..mervisim ayni sekilde 14.takimdayken birinci olmus...:12:

hadi kizlar gayret edelim,o topige daha cok öykülerimizi yazalim:16:

ben bu gün hic gelememe heralde,mutfaktan cikamam bu gün..aman kacamak yapmayalim,bu haftada birinci olalim:34:

hepinizi seviyorum:16::54:

Tünaydın şeker kaptancımmm kolay gelsin sana kıyamam bu kadar yoğunluğun arasında birde topiğe yardım etmisin senin bitek kanatların eksik bence:38: bizde seni çok seviyoruz melek kaptan:38:

Kizlar size soz veriyorum hamilelikten bahsetmwyecegim artik
RABBIM OL DERSE OLUR O OL DIYRNE KADAR BEN OLSUN DEMIYCEM

Hayırlısı bitanemmm rabbim en doğru zamanda verecek demekki sıkma canını tatlım:29:
Selam kızlar nnasılsınızbakalım
Şükür bugun ewimdeyim
Ohhhhhh

Ewi anca temizledim 3 gündür girmeyince ewe.....:))

Neyse
Kaptancım nasılsın hazırlıklar nasıl dewam edıyo o tarıfleri görünce mahvoldım ama yok yok yok

Erigim bncede bitanem zamana ihtiyacın var
Rabbim sana bu zamanı wericek ve güsel haberler alıcaz unutma
Kafana taktıgın anda kötür olur
hg Mervişim iyiyiz çok şükür bende dün camları silmiştim bugün yağmur yağdı olsun tekrar silerim yağmur yağsın yeterki :21::21:

Amanin bir lt ye bi bardak var benim :9:
Vallada bi guc beni dibe cekiyo bende inu geri itiyorum
Bugun disarda yiyecegim bol tavuklu salata ve yanina su yada soda :9:
Ben bu direnci kiracagim arkadas :16:

kesinlikle kıracaksın bebişimmm:13:

Tünaydın canımmmm
gunaydin diyeddaslarim hava nasil guzel biraz disarda yurumeyi planliyorum bakalim

tünaydın tatlım güzel havayı yakalamışken değerlendir tatlım:16:

MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta 1 muz yerli
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 bardak süt

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase layla çorbası
4 ad ızgara köfte
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 100 mekik 10 dk twist 30 squat

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Yasemin'im benim cevrem hep yasmin kullaniyor kiloda yapmadi idemde zaten bol su tuketince sorun olmuyir
.Bende evlenmeden bir ay once basla dediler gittim konustum aile planlama uzmaniyla anlatti netse bir ictim iki ictim ucuncu gun bende bir kusma ki anlatamam bildigin midesini usuten cocuklar gibi wcden cikamiyorum ama aklima hap gelnedi dorduncu gun ellerimden cay bardagi kaydi gitti gerisinibilemiyorum en son annem saclarimi kurutuyordu (bayilmisim)
Nisanlimi aramis acil gittik hastaneye testler filan meger benim bunyem kaldirmamis dr bu en hafifi digerlerini hic kaldirmaz iyiki erken tepki vermis vucudum
evet canım bu sana olanlar hapı bırakma endikasyonu.ben hap kullanmaya pek taraftar değildim ama deneyelim bakalım.

Ee kizlar herkes nerde ki :26:

Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze

Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz :9:

Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu

Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis

Eda nerelerdesin bi geldij gittin

Ahsenin basi kalabalik

Sekerkiz nerde :26:

Sule yine yogun galiba

Ee kizlar herkes nerde ki :26:

Kaptancim bsktim birincilere cok guzel valla darisu buze

Mervis yine nerde gexmelerdesin kiz :9:

Evet yasemincim bazi bunyeler kaldirmiyor demek ki ilaci ama etrafim gayet memnun hatta ilk baslarda hafif mide bulantisina sebep verdiginden zayıflaysn bile olmustu

Banucum gorunmuyor diyecektim ki gelmis hosgelmis herkesede cvp vermis

Eda nerelerdesin bi geldij gittin

Ahsenin basi kalabalik

Sekerkiz nerde :26:

Sule yine yogun galiba

Hoşgeldiniz kızlar bi iş yapıyom arada bakıyorumm buralardayım pc yi kapayınca unutuyorum bir daha gelmiyorum o yüzden dedimki bundan sonra açık kalsın:21::21:

$ç.jpg

buyrunnn bebişlerrrrrr:7::7::7::7:

Back