• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın bayanlar :3::3:

dünkü menüm

1 dilim light peynir
1 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 domates

ara: 1 elma

öğle: çorba kremalıydı içmedim.
150 gr kadar tavuk
bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:1 bardak ayran
2 kepekli galete

akşam

1 kepekli galete
salata

su: 2,5 litre

Günaydın kızlaaarrr.. ilk önce dünki menümü paylaşıyım sonra geçmişe uçucam:10:

sabah: biraz peynir 7 tane zeytin 1 yumurta + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : 1tanecik napoliten çikolata :50: tutamadım kendimi tıktılar ağzıma zorlaa

öğlen : türlü konserve yapmışlar pek beğenmedim o yüzden bikaç çatal kip patlican 3 tane kuş başı et bikaçtane küp kabak + 1 dilim kepek ekmeği + 1 kepçe yoğurt yedim

ara yokk

akşam: hafif hazırladım kabak + light yoğurt + 3 ısırımlık normal ekmek

ama nedense pazartesiki kiloma göre baaya fazlayım o gün yanlışmı tarttı ne oldu anlamadım :43::43:

ve 2buçuk litre su

Çikolata olmamış :20:
Bu hafta düzgün beslenmedin tam olarak toparlamadın kendini
Ve en en önemli kural. Sadece cuma sabah aç karnına tartılacaksın başka yok.

Maalesef tartı öncesi çikolata ceza gerektiriyor :47:

Lahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben

Hayır diyebilmene sevindim. Ama ama çok önemli bir detay var. kısa küçük yemin diyorsun da nasıl olacak. Şimdi yemeğe oturmadan önce yemin ettin tamam yemedin sıkıntı yok. ama gezmeye giderken yemin etmezsen bir şey fark etmez. uzun süreli olmalı oruç gibi düşün.:17:

Hoşgeldin şahgülüm kursun güzel geçmiştir umarımm Şulemm tariflerin hepsi birbirinden güzel ttalım ellerine sağlık

tekrar o resimdeki kilona ulaşacaksın ben inanıyorum sana bitanemmm

Ayfercim seç bakalım birini kolay gelsin sanada :56:

ben işlere davm edeyim bi oturdum kalkamadım sonrada sporumu yaparım görüşürüz :16::16::16:
Canim sule cok guzel linkler atmis bu aksam sonema keyfimiz var ondan sonra hazirlarim yarinda sma yemegi atarim hemen
Haftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh :nazar::16:
Hadi canim inşallah gonlune gore olur
Lahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben
Al eline tut burakma o ipleri ve fon biran once
Alinti yapmadim iki gunluk gecmisi okudum aklimda kalanlar
Merve bebe dusunuyormusum canim tavuk sersem diye bi tabir varya o hesap yap kurtul bacim:( kiZ buyunce rahatliga iyce alisican daha zorlanirsan hem 3,5 tane istiyormusun hatta sen ikinciyi yaparken ucuncuyu dusun bile:)
Edacigim sakin gitme bacim senin parmak sallamandan korkmasam iyce salarim ben:)
Ayfer cadisi manti gordum sanki bi arada menude :)senin muhabbeti ayri bi ozlemisisim bacisi
Yasemin doktorum ankara gelsen nasil guzel olur bizim asm bi guzel yapildi hemde keciorene gelirsin insallah
Kaptanim askim,sevgilim cocuklara kereviz yapma bence sulecigim keki ve pogacasi bence tam cocuklarin damak lezzetine gore bence hele okekler yetiremezsin bile
Ayrica ben bu cuma kilo bildirmezsemde olmazmi kilo almadimda sislik var biliyonmu odem o odem:)))ama hafta izine ayrildigimdan eksi cikmazsam soz sana butun takimlari gezip ben ucuncu takimin pisbogaziyim diyecem:))
Ayrica bende baligim ondan kanim kaynamis demekki sana muck

Aa kik mantimi mantiyi kim kaybetmis ki ben bulayim uc bes kasik bisi bulubca yedim iste:37: ayy saka bi yana bizde ozledik seni bi hafta daha demissin bir haftayi gecirme burde bluedan haberi okan var mi inşallah hersey yolundadir donmedi

Günaydın kizlar :16:

Gulmeyin ama bende unutkanlik hat safhada sabahtan bwri ben dun sabah ne yemistim diye düşünüyorum :(

Aksamdan baslayim aklima gelir herhalde

Aksam

3 kabak dolma (1orta boy kabagi uce bolup oydum ve kiymali soganli harcla doldurup firinda pisirdim)
1 kase mercimek corbasi
Bol salata

Ara
1 /2 portakal
2 minik glisini

Ogle
2 kadinbudu kofte
1 kase yoğurt
Mercimek corbasi 1 kepce

Ara
1 bardak sut

Sabah
Aklima gelince yazacagim
Yumurta peynir ekmek mi yemisti o onceki gunmiydu :14:
B12 takviyesi almaliyim yada yediklerimi yazmaliyim ajandama

Kizlar su elmali metabolizma cayini deneyen var mi ben hala sabitim takviye gerekiyor galiba

Birde dun yemekten sonra spor olsun diye bacak calisiyordum tmm kilolu olsamda cok elastigimdir full bacak acabilirim sekilden sekle girebilirim
Hem dizi izleyip hemde esneme hareketleri yaparken esimin bwni izledigini fark ettim bakma oyle dedim
Yok sunu anlamıyorum hem bu kadar hareketlisin yogun tempolu hemde bu kadar esneksin ama nasil kilo aliyirsun dedi
Cvp basit dedim zamaninda yiyorum dunyayi sonra vermek icin ugrasiyorum sonra yine yiyorum bi duzenini bulsam dedim

Çikolata olmamış :20:
Bu hafta düzgün beslenmedin tam olarak toparlamadın kendini
Ve en en önemli kural. Sadece cuma sabah aç karnına tartılacaksın başka yok.

Maalesef tartı öncesi çikolata ceza gerektiriyor :47:

evet haklısın bunlar ara öğünlerimin olmamasından kaynaklanıyodu artık takviyelerimi aldım bundan sonraki günlerim güzel geçicek inşallah:16:

Hayirlisi olsun canimRabbim gonlune gore versin

Aminn ins cok tesekkur edermmm

mrb kelebekcim geldiğini duydum bi selam veriyim dedim

ben doğum yaptım bebiş 3 aylık 9. takımdayım
sende nişanlanmışsın hayırlı olsun hoşgeldin takımımız dağılmış ama ne yazıkki

Aa inanmiyormm eski kaptanim da buralardaymss ya evet cok uzuldm takim dagilmss
Bebisini Allah anali babali saglikli buyutsun ins yaa ne tatlidir o simdii
Cok tesekkur ederm evet nisanlandm asker yolu beklerken az kafanizi sisirmemistmm :)

Olma olma pişman olma :9: sen gel orda da ziyaret et beni. Ettim birkaç aperatif tarif ve salata var bakalım beğenecek misin!

İnşallah yaaa aslında ideal kilom 60 ında altında ama onu en son üniversite yıllarında görmüştüm ve hiç öyle bir hayalim bile yok ama 70 in altına bir düşsem boy boy resimlerimi ekliycem. :31:

Canım benim tekrar teşekkür ederim. Pilavlar kategorisinde çok heyecanla katıldım ama oylamada sıkıntı oldu kaptanım da yarışmadan çekildi ondan sonra benimde hiç hevesim kalmadı çünkü gerçekten çok iyi yapılmış tarifler az oy alıyorlar. Bu seferde patates yemekleri kategorisinde katıldım ama ben paylaşmayı sevdiğim için şimdilik sıkıntı yok :34:

Inşallah gönlüne göre olsun herşey canım senin meslek zor :34:

Walla biri ikisi degil tamamıyla konuşmuyorum beni haketmiyorlar hakkımıda helal etmiyorum :43:

Canııııım :38: teşekkür ederim . Ama koca bşr göbek ve gıdıkla fazla bişeye benzemiyorum :9:

Cok tesekkur edermm evet biraz oyle ama ben cok seviyorumm

Canim sule cok guzel linkler atmis bu aksam sonema keyfimiz var ondan sonra hazirlarim yarinda sma yemegi atarim hemen

Hadi canim inşallah gonlune gore olur

Al eline tut burakma o ipleri ve fon biran once

Aa kik mantimi mantiyi kim kaybetmis ki ben bulayim uc bes kasik bisi bulubca yedim iste:37: ayy saka bi yana bizde ozledik seni bi hafta daha demissin bir haftayi gecirme burde bluedan haberi okan var mi inşallah hersey yolundadir donmedi

Insallahh coktesekkur edermm

bugün tartı öncesi gün hatırlatayım ddim kaçamağa niyeti olan varsa :20::20::20:
ben acayip regl oldum pes ettim çıkarttıracam bu spirali.mahvetti beni.ayakta uyuyorum kan değerlerim düştü.hapa başlamayı düşünüyorum ama onada bakalım vucudum ne tepki verecek.

$1621900_558381297591797_154821708_n.jpg :52::52::52::52::52::52::52::52:

bugün tartı öncesi gün hatırlatayım ddim kaçamağa niyeti olan varsa :20::20::20:
ben acayip regl oldum pes ettim çıkarttıracam bu spirali.mahvetti beni.ayakta uyuyorum kan değerlerim düştü.hapa başlamayı düşünüyorum ama onada bakalım vucudum ne tepki verecek.

ttaım onun etkısımı yogunlugun bırınden daha duymuştum bunu haplarıda ıyıcene arastır cnm kılo yapmayanlarıda varmış ben bulursam soylerım ısmını

Yasemincim aman dikkat dortleme sonra çocuklari :9: valla zopayla kovalarim biz sekilden sekle girerken kazara olursan eger :9:
Canim kan hapi tok icince kilo yapmaz diyolar ama tabi sen daha iyi bilirsin
Birde ben niye sabitim benide ilaclar mi etkiliyor
Folik kullaniyorum dr gunde ikiye cikardi bide takviye 12 ve vitamin verdi bunlar etkilemis olabilir mi

Back