Günaydın kızlaaarrr.. ilk önce dünki menümü paylaşıyım sonra geçmişe uçucam
sabah: biraz peynir 7 tane zeytin 1 yumurta + 1 dilim kepek ekmek + çay
ara : 1tanecik napoliten çikolatatutamadım kendimi tıktılar ağzıma zorlaa
öğlen : türlü konserve yapmışlar pek beğenmedim o yüzden bikaç çatal kip patlican 3 tane kuş başı et bikaçtane küp kabak + 1 dilim kepek ekmeği + 1 kepçe yoğurt yedim
ara yokk
akşam: hafif hazırladım kabak + light yoğurt + 3 ısırımlık normal ekmek
ama nedense pazartesiki kiloma göre baaya fazlayım o gün yanlışmı tarttı ne oldu anlamadım
ve 2buçuk litre su
Lahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben
Canim sule cok guzel linkler atmis bu aksam sonema keyfimiz var ondan sonra hazirlarim yarinda sma yemegi atarim hemenHoşgeldin şahgülüm kursun güzel geçmiştir umarımm Şulemm tariflerin hepsi birbirinden güzel ttalım ellerine sağlık
tekrar o resimdeki kilona ulaşacaksın ben inanıyorum sana bitanemmm
Ayfercim seç bakalım birini kolay gelsin sanada
ben işlere davm edeyim bi oturdum kalkamadım sonrada sporumu yaparım görüşürüz
Hadi canim inşallah gonlune gore olurHaftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh
Al eline tut burakma o ipleri ve fon biran onceLahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben
Alinti yapmadim iki gunluk gecmisi okudum aklimda kalanlar
Merve bebe dusunuyormusum canim tavuk sersem diye bi tabir varya o hesap yap kurtul bacimkiZ buyunce rahatliga iyce alisican daha zorlanirsan hem 3,5 tane istiyormusun hatta sen ikinciyi yaparken ucuncuyu dusun bile:)
Edacigim sakin gitme bacim senin parmak sallamandan korkmasam iyce salarim ben:)
Ayfer cadisi manti gordum sanki bi arada menude :)senin muhabbeti ayri bi ozlemisisim bacisi
Yasemin doktorum ankara gelsen nasil guzel olur bizim asm bi guzel yapildi hemde keciorene gelirsin insallah
Kaptanim askim,sevgilim cocuklara kereviz yapma bence sulecigim keki ve pogacasi bence tam cocuklarin damak lezzetine gore bence hele okekler yetiremezsin bile
Ayrica ben bu cuma kilo bildirmezsemde olmazmi kilo almadimda sislik var biliyonmu odem o odem:)))ama hafta izine ayrildigimdan eksi cikmazsam soz sana butun takimlari gezip ben ucuncu takimin pisbogaziyim diyecem:))
Ayrica bende baligim ondan kanim kaynamis demekki sana muck
Çikolata olmamış
Bu hafta düzgün beslenmedin tam olarak toparlamadın kendini
Ve en en önemli kural. Sadece cuma sabah aç karnına tartılacaksın başka yok.
Maalesef tartı öncesi çikolata ceza gerektiriyor
Hayirlisi olsun canimRabbim gonlune gore versin
mrb kelebekcim geldiğini duydum bi selam veriyim dedim
ben doğum yaptım bebiş 3 aylık 9. takımdayım
sende nişanlanmışsın hayırlı olsun hoşgeldin takımımız dağılmış ama ne yazıkki
Olma olma pişman olmasen gel orda da ziyaret et beni. Ettim birkaç aperatif tarif ve salata var bakalım beğenecek misin!
İnşallah yaaa aslında ideal kilom 60 ında altında ama onu en son üniversite yıllarında görmüştüm ve hiç öyle bir hayalim bile yok ama 70 in altına bir düşsem boy boy resimlerimi ekliycem.
Canım benim tekrar teşekkür ederim. Pilavlar kategorisinde çok heyecanla katıldım ama oylamada sıkıntı oldu kaptanım da yarışmadan çekildi ondan sonra benimde hiç hevesim kalmadı çünkü gerçekten çok iyi yapılmış tarifler az oy alıyorlar. Bu seferde patates yemekleri kategorisinde katıldım ama ben paylaşmayı sevdiğim için şimdilik sıkıntı yok
Inşallah gönlüne göre olsun herşey canım senin meslek zor
Walla biri ikisi degil tamamıyla konuşmuyorum beni haketmiyorlar hakkımıda helal etmiyorum
Canııııımteşekkür ederim . Ama koca bşr göbek ve gıdıkla fazla bişeye benzemiyorum
Canim sule cok guzel linkler atmis bu aksam sonema keyfimiz var ondan sonra hazirlarim yarinda sma yemegi atarim hemen
Hadi canim inşallah gonlune gore olur
Al eline tut burakma o ipleri ve fon biran once
Aa kik mantimi mantiyi kim kaybetmis ki ben bulayim uc bes kasik bisi bulubca yedim isteayy saka bi yana bizde ozledik seni bi hafta daha demissin bir haftayi gecirme burde bluedan haberi okan var mi inşallah hersey yolundadir donmedi
Haftaya haftasonu da hazine avukatlığı sınvaı için Ankara'ya gidiyorummm sınava kabul edilmişim çok mutlu oldum sizinle de paylaşayım dedimm, çok hevesliyim hakkımda hayırlısı olsun inşallahh
bugün tartı öncesi gün hatırlatayım ddim kaçamağa niyeti olan varsa
ben acayip regl oldum pes ettim çıkarttıracam bu spirali.mahvetti beni.ayakta uyuyorum kan değerlerim düştü.hapa başlamayı düşünüyorum ama onada bakalım vucudum ne tepki verecek.
Ayy bizde tam tersi benim es alisveris manyagi pufff
ayy bizde tam tersi benim es alisveris manyagi pufff
lahmacuna nayir dedim hoppaaa oley be olacak bu sefer yemin isi yaradi kizim yarisini biraktiydi yemin etmeseydim kesin yerdim ama yemedimmm nefsimin iplerini elime alana kadar bu yemin isine devam ediyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?