• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sulee bloguna uğradım iyi ki daha once ugramamisim
Oldum kiz gezmekten valla gezerken aciktim :9:

Kaldim tarifler beni benden aldi hadi simdi ne yapacagim
Sevgililer gunu icin tarif ver bakim bana neyi yapmiyim agir olmayacak bi kac meze ve et yemegi istiyorum diyete uygun olanlardan
Bu yil evde romantik gecirelim diyorum

Mervecim 2. Yi dusunuyomussin okudum.harika bi fikir.beni kizim da 27 ayli su 60 i goreyim hemn dusunuyom ben de 2. Yi
Ayni endiseleri ben de tasiyom acaba suanki hizli hayatima engel olur mu benim kosturmalarimi engeller mu.ama su tarafi da var allh yardim ediyo arkadadim ya.icimizdeku bu civil civil yasam sevgisi pozitif enerji bitmesin yeterki bu endiseleri de alt ederiz diye dusunuyom

Slmmm güzellerrr gününüz güzel geçsin inş az mola vereyim dedim ev kapalı olduğu halde nasıl bu kadar tozlanmış anlamış değilim:44:

Kızlarrr ayy regl oluyorumm davul gibi karnım yaa bu hafta malum diyet de hak getire ben bu 2 gün napayım da şişliğim hemen insin yardımmm korkuyorumm neysen mi + dan tabiii size mahcup olmaktannn :52:

yeşilçay iyi geliyor tatlım birde bol bol maydanoz ve kiraz sapı öneririm tatlım ayrıca tuzuda azaltrsan şişliğin bir nebzede olsa geçeçer inş

ben ciktim kizlar,cocuklari alayim okuldan,aksama gelmeye calisirim..:54:

kolay gelsin canımcım akşama görüşürüzz:38:
slm kizlar nasilsiniz bugundr annemdeym ins yarin ewimdeyim
anneler babalat yakin olunca bole oluyo

iyiyiz tatlım sen nasılsınnn iyi gezmeler anne babanın gönlünü almak iydir:34:

:60::60::64:

işte öyle iyilik sağlık :9: sırtım ağrıyor. nefes alırken batıyor ne illet bir hastalıktı hala tam atlatamadım:31:

Geçmiş olsun Şulem ben giderkende rahatsızdın hala iyileşememişsin:43:
Dun o kadar cok su ictim ki neredeyse wc de yatcaktim :9:
su tüketmenin tek dezavantajı bu inann:49:

bende regli olamadım hala şişlik var hissediyorum yatakdan şiş kalkıyorum.neredeyse 6-7 gün geçti çok sinir bozucu hemen ödem attırıcı şeyler yapmam lazım su içmeye dikkat ediyorum ama :26:
soğan kürü dene bitanemmm hemen söktürüyor

geldım artıkın tatlım geldım:)

hoşgeldin şekercimmm bende geldimm blue da gelirse süper olacak bu arada dilekcim nerelerde izinlimi yoksa

annen söylüyorsa doğrudur.birde spor yapmaya başlasan vucudun daha çok şekillenir:8: . ben çok kilo veremedim ama incelmem bayağı iyi. en çokda kollarım ve bacaklarımda .. birde karnım düşse süper olcak :34:

olacak olacak dümdüz bir karın sahibi olacağız hedeflerimizie ulaştığımızsa inanmak şart:54:

Kizlar dun ki menunun devaminda aksam 7-8 tane firibda hamsi yedim bol salata bide
Dun nereye yazdim bulamadim iyimi :9:

Bu arada bi dengesizlik hakim hala sbtim hatta dun aksam tarttildim yemekten once sbttim sabah tartildim kilo almisim tarti benimle dalga geciyor pislik yaaa :35:

her gün tartılma Ayfercim gün içinde bile değişiklik gösterebiliyor tartı

İyi sayılırım. Hastalığım hafiften geçmeye başladı.
Çorba diyeti yapıyorum. Artık çorba diyetinde zorlanmıyorum.
Annem salata yapınca güzel oluyor yiyorum doyuyorum Eskisi gibi açlık hissetmiyorum.:52::52: Ara öğünlerimi de yiyorum ama azaltmaya başladım.Yani 1 elma değilde yarım elma yiyorum. Bazen ekmeği yarım yapıyorum.( buarada ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamak lazımmış. Ekmek tamamen öcü değil ama 1 dilim :60:)

Annem basenimin eridğini vücudumun inceldiğini söyledi bu hafta sonucu göreceğiz :52::52:

27 kilo azmı canım benim harika kilo verdin azminle hedefine ulaşınca eminim herkes çok şaşıracak:32::32:

hoşbulduk canımm :16::16: sende hoşgeldin bu arada :1:

pekii artık patates ve bezelye yook:7: normalde ara öğünümde öncedende dediğim gibi illaki yeşil ekşi elmam olurdu ama alışveriş yapamadım akşam alışveriş yapsam bundan sonrası benim için kolay. ara öğün olmadığı için ara öğün saatimde yani 10:30 ve 3:30 da krize giriyorm o saat geçince krizimde geçiyo:4: neyse yavaş yavaş moda giricem ve sonrası hızla gidicek inanıyorum:10:

bu arada günaydın kızlarrr. dünki cezamıda uyguladım 30 dk yürüdümm oooh miss :12:

hoşbuldum tatlımmm tünaydınnn ceza da yapılmışşş ohhh canım yanında mutlaka ayran ceviz veya kayısı gibi bişeyler bulundur açlık kizlerinde sana yardımı olur

maşallah eşine ve sana canım.bizim zaten en büyük problemimiz eşimin bu konularda keskin kuralcı olması.ilk cocuktan sonra zaten hemen oldu biz bir yere cıkamaz olduk.cocukla oraya mı gidilir cocukla burayamı gidilir.tipik koç işte kuralcı.şimdi düşün 3 küçük cocuk.gecen mecburi bir yere gittik diyorum ki aaa istanbuldamıyım ben.nerde sanıyordun dedi fanusta dedim.

oo banucum gelmiş hoş gelmiş.

hoşbuldum Yasemincimmm fanus cevabı güzelmiş ikizler burcunun hazırcevaplılığını seviyorum:1::1:

Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli ki

Ahh kaptancim gel degiselim hayatlari ben bi sure uc cocuk bakayim sende gez benim yerime desem ayferim yavrularimdan nasil ayrilayim dersin aslindasen hayatindan mmemnunsun allah herkesin yuvasini saglikli huzurlu etsin

Alintilarin bi kismi uctu yibe babucum be demek yaslandim kimsenin yapmafigi sporu sen yapiyorsun ee sen yaslandinsa biz fosil olduk :9:

Edacim menun cok guzel her zaman ki gibi kislar unuttugum varsa kusura bakmayin bi saattir uçuyor alintilarim :47:

sizin zamanınız olsa sporun kralını yapacağınızı biliyorum ben tatlım ama çalışınca zor tabiii ruhum genç olsada kırk oldum sayılır:12:

Günaydın iyi dersler mi desem iyi eğlenceler mi :9:

akşam öğünü atlamayarak iyi yapmışsın. Güzel menü. :46:

Hoşgeldin sefalar getirdin.Çok özledik seni. Her zamanki gibi süper bir menü :46::46:

Menün çok güzel ve yağ oranı bayağı düşük :46::46:

Hoşbuldum Edacımmm bende çok özledim sizleriii:38::48:

Günaydın bayanlar nasılsınız ?

Dünkü menüm

1 dilim light beyaz peynir
domates
1 haş. yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma
ara: 1 bardak ayran+2 kepekli galeta

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 3 dilim portakal.

su.: 3 litre
1 bardak yeşilçay

Tünaydın tatlım iyiyiz şükür menüne harika yine :46:

günaydınnnn güzelliklerrrr

kursum başlıyor bugunnn

gun içinde giremiycem kızmayın bana olurmu:16::16:

akşam görüşürüzzz:3:

neden kızalım bitanemmm kolay gelsinn yeni güzellikler yapki bizde görelim:16:

Bence dee ama guzel bir sorumlulukk ins hep beraber sevinecez heppp :)))

Bu arada herkeslere gunaydinnnn

Tünaydınn tatlımmm:16:
:46: formundan hiçbirşeyi kaybetmemişsin canım walla yine harika bir menü. Başlarsın sen iyice düzene girer

Çok mmemnun oldumm Banu ablacımm adını duyuyordummm 1 haftadırr, abla derim bağrıma basarım hemenn :16::16::16:
Çok teşekkür ederim, evet nişanlıyım, inşallahh fit bir gelin olacağımm , tam moda giremedim henüz ama sanırm artık listeye de girince daha iyi olur inşallahh :17:

Bende memnun oldum bitanemmm :29: bas tabiii bir kızkardeşim daha oldu:21::21: kuğu gibi bir gelin olacaksın inş listedeyken sorumluluk daha fazla oluyor arkadaşlaımızı mahcup etmemek adına daha azimli oluyoruz bitanemmm
topiğimizin ilk gelini sen olacaksın o zaman sonra da Gamzemiz gelin olur inş:21::21:

Bende menümü yazayım,
Sabah
1 yumurtalı peyniri omlet
2 dilim köy ekmeği (kendim yaptım :34:) 50 gr

1 portakal

Közlenmiş Patlıcan
2 yk yoğurt
50 gr ekmek
1 ceviz

1 elma
Türk kahvesi

Köfteli Ali nazik (tarifimi yazayım bir ara ben bayıldım :56:)
Yeşil salata

1 bardak kefir

2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

güzel menü Şulemm kefire sende devam edyorsun çok sevindim

Kizlr bu sbh tartildim.sukur 6 li rakmlri gordum.69.7
Cok mutlu oldum

:21::21::21: ohhhh süper haber bitanemmm baban nasıl oldu:26:

Sevgililer gunu icin tarif ver bakim bana neyi yapmiyim agir olmayacak bi kac meze ve et yemegi istiyorum diyete uygun olanlardan
ben Şule ilk takıma geldiğinde girmiştim hakikaten pek maifetli Şulemiz :46::46:

Kizlr babm daha iyi sukur.anju yapildi.2-3 gun sonra bel ameliyati olck.pilatinleri alinack.dualarinz icin teskkur edrim

Hadi gözümüz aydın ahsenim çok sevindimm pilatinlerde sorunsuz bir şekilde alınır inş
Kizlr ya valla sizi seviyorum.benim ne kizkardesim ne de gorumcem var.sizinle herseyimi paylasmk mutlu ediyo beni

canımsınnn hepimiz kocaman bir aile olduk :29::38:

Cok mutlu oldum
harikasınız bayan 69 :16:
Kizlr babm daha iyi sukur.anju yapildi.2-3 gun sonra bel ameliyati olck.pilatinleri alinack.dualarinz icin teskkur edrim
çok şükür canım sevindim :34:
Kizlr ya valla sizi seviyorum.benim ne kizkardesim ne de gorumcem var.sizinle herseyimi paylasmk mutlu ediyo beni
aman boşver görümceyi :47: en iyisi bile bir garip .. en güzeli arkadaşın dostun olacak . benim 2 kızkardeşim var ayda1 zor görüyorum kocaları huysuz :43: ama çok şükür 4 kız arkadaşım var çocuklukdan beri birlikteyiz onlar artık kardeşim oldu benim. ve dediğin gibi burada hiç kimsenin birbirinden bir çıkar ilişkisi olmadan bulunmasıda iyi hissettiriyor insana.:54:

Ahsencim tekrar gecmis olsun inşallah bundan sonraki evrelerde guzel ve basarili gecer dualarimiz

Banucum sulenin bloguna bilerek bakmıyorum ama baktigimada pisman oldum :(
En hafif sekilde sevgililer gunune birseyler tarif etsin :9:

Burde calisirken spor yapmak sorun degil baslayinca birslmamak gerek dporsuzda olmuyir

harikasınız bayan 69 :16:

çok şükür canım sevindim :34:

aman boşver görümceyi :47: en iyisi bile bir garip .. en güzeli arkadaşın dostun olacak . benim 2 kızkardeşim var ayda1 zor görüyorum kocaları huysuz :43: ama çok şükür 4 kız arkadaşım var çocuklukdan beri birlikteyiz onlar artık kardeşim oldu benim. ve dediğin gibi burada hiç kimsenin birbirinden bir çıkar ilişkisi olmadan bulunmasıda iyi hissettiriyor insana.:54:

buradaki dostluklar bana hakikaten daha samimi geliyor karşılıksız beklentisiz ve herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle hedeflerimize ulaşıncada kopmak yok ona göre:21::21:

Ahsencim tekrar gecmis olsun inşallah bundan sonraki evrelerde guzel ve basarili gecer dualarimiz

Banucum sulenin bloguna bilerek bakmıyorum ama baktigimada pisman oldum :(
En hafif sekilde sevgililer gunune birseyler tarif etsin :9:

Burde calisirken spor yapmak sorun degil baslayinca birslmamak gerek dporsuzda olmuyir

hakikaten enfes tarifleri var salata tariflerine bakabilirsin:56::56: fazla sorun olmaz

evet 15 gündür spor yapamıyprum bi eksilkil var sanki bende az sonra kucaklaşacağım koşu bandımla hasret gidereyişm biraz:8::8: az az yapsan aslında çok faydası olur cnmcım

buradaki dostluklar bana hakikaten daha samimi geliyor karşılıksız beklentisiz ve herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle hedeflerimize ulaşıncada kopmak yok ona göre:21::21:

hakikaten enfes tarifleri var salata tariflerine bakabilirsin:56::56: fazla sorun olmaz

evet 15 gündür spor yapamıyprum bi eksilkil var sanki bende az sonra kucaklaşacağım koşu bandımla hasret gidereyişm biraz:8::8: az az yapsan aslında çok faydası olur cnmcım

Haklisin canim misafir yogunlugum yeni bitti sukurler olsun . Hava guzel ogle arasinda 40 dk yürüyorum kizlarla evdede biraz yapsam yoksa sbt devam etcem spor sart

Kizlar dun ki menunun devaminda aksam 7-8 tane firibda hamsi yedim bol salata bide
Dun nereye yazdim bulamadim iyimi :9:

Bu arada bi dengesizlik hakim hala sbtim hatta dun aksam tarttildim yemekten once sbttim sabah tartildim kilo almisim tarti benimle dalga geciyor pislik yaaa :35:
o keteleri mantıları yediğinden olmasın sakın:27::9::9:
Mervecim menülerini ben mi kaçıyorum yoksa paylaşmıyor musun :26::26::26:
ispiyonlıyım hemen paylaşmıyo edaaa:52:
Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli ki

Ahh kaptancim gel degiselim hayatlari ben bi sure uc cocuk bakayim sende gez benim yerime desem ayferim yavrularimdan nasil ayrilayim dersin aslindasen hayatindan mmemnunsun allah herkesin yuvasini saglikli huzurlu etsin

Alintilarin bi kismi uctu yibe babucum be demek yaslandim kimsenin yapmafigi sporu sen yapiyorsun ee sen yaslandinsa biz fosil olduk :9:

Edacim menun cok guzel her zaman ki gibi kislar unuttugum varsa kusura bakmayin bi saattir uçuyor alintilarim :47:
ah canım ya verdım bılıyorum ama tartı sabıt hala ama hıc guvenmıyorum bu tartıya
kolay gelsin tatlım sana :16:ne demek kızmak estagfirullah :21: kaçamak yaparsan kızarız kiiiii sen yapmazsın biliyorum:nazar:
sağol cnm benım
Benimki de koç erkeği :30::30: napçaz şimdi
yandınnnnnnn:18: benımkıde koç gercekten çok zorlar
Cok mutlu oldum
çok sevındım senın adına yetiştin banaaaa:52:
super canım Allah yardımcısı olsun

off bende yaa bakarken, bloga yazı yazarken nasıl iştahım açılıyor anlatamam. Aslında anlatılır :23: blog da resmim var orda tam 72 kiloyum. yani düşünsene 20 kilo almışım. yaptıkça yapıyor sonrada yedikçe yiyorum çok fena bir durum.
şimdi sana birkaç aperatif yemek ve salata tarifi linki ekleyim canım;

http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2013/08/mini-kumpir.html
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2012/10/patlicanli-kirmizi-biber-sarma.html
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2012/05/patlican-dilimleri.html (Bunu kesinlikle öneririm dilediğin kadar yiyebilrisin gayet hafif bir tarif)
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2011/07/mantar-dolmasi.html
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2011/04/sebze-rulolari.html (bu da favorim ama diğer patlıcanlıyı yaparsan bunu sadece kabak ve biberle yap)
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2013/02/kereviz-salatasi.html
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2013/01/havuc-salatasi.html (hembasit hemlezzetli bunuda yap)
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2012/07/semizotu-salatasi.html
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2011/02/yogurtlu-yarma-ve-piyaz.html
bunlar masum olanlar yada daha masum hala kolaylıkla getirilebilecekler. Ana yemek olarakda köfte tarzı birleymi olsun et mi tavukmu ne sitersin söyle ona göre sana birşeyler önereyim kuzum..
sade et yemeği olsun dersen şunu yap derim..
http://yedimyedimuyudum.blogspot.com.tr/2012/05/mantarli-bonfile-sarma.html

sevgililer gününe özel kurabiyelerim tatlılarım var ama ben bu ara diyet bir tatlı arıyorum jamie oliver var tanıyor musun bilmem yabancı bir şef onun tariflerinden ayarlayabilirsem (önce deneyim) sana onu vereyim.

Slmmm güzellerrr gününüz güzel geçsin inş az mola vereyim dedim ev kapalı olduğu halde nasıl bu kadar tozlanmış anlamış değilim:44:

yeşilçay iyi geliyor tatlım birde bol bol maydanoz ve kiraz sapı öneririm tatlım ayrıca tuzuda azaltrsan şişliğin bir nebzede olsa geçeçer inş

kolay gelsin canımcım akşama görüşürüzz:38:

iyiyiz tatlım sen nasılsınnn iyi gezmeler anne babanın gönlünü almak iydir:34:

Geçmiş olsun Şulem ben giderkende rahatsızdın hala iyileşememişsin:43:

su tüketmenin tek dezavantajı bu inann:49:

soğan kürü dene bitanemmm hemen söktürüyor

hoşgeldin şekercimmm bende geldimm blue da gelirse süper olacak bu arada dilekcim nerelerde izinlimi yoksa

olacak olacak dümdüz bir karın sahibi olacağız hedeflerimizie ulaştığımızsa inanmak şart:54:

her gün tartılma Ayfercim gün içinde bile değişiklik gösterebiliyor tartı

27 kilo azmı canım benim harika kilo verdin azminle hedefine ulaşınca eminim herkes çok şaşıracak:32::32:

hoşbuldum tatlımmm tünaydınnn ceza da yapılmışşş ohhh canım yanında mutlaka ayran ceviz veya kayısı gibi bişeyler bulundur açlık kizlerinde sana yardımı olur

hoşbuldum Yasemincimmm fanus cevabı güzelmiş ikizler burcunun hazırcevaplılığını seviyorum:1::1:

sizin zamanınız olsa sporun kralını yapacağınızı biliyorum ben tatlım ama çalışınca zor tabiii ruhum genç olsada kırk oldum sayılır:12:

Hoşbuldum Edacımmm bende çok özledim sizleriii:38::48:

Tünaydın tatlım iyiyiz şükür menüne harika yine :46:

neden kızalım bitanemmm kolay gelsinn yeni güzellikler yapki bizde görelim:16:

Tünaydınn tatlımmm:16:

Bende memnun oldum bitanemmm :29: bas tabiii bir kızkardeşim daha oldu:21::21: kuğu gibi bir gelin olacaksın inş listedeyken sorumluluk daha fazla oluyor arkadaşlaımızı mahcup etmemek adına daha azimli oluyoruz bitanemmm
topiğimizin ilk gelini sen olacaksın o zaman sonra da Gamzemiz gelin olur inş:21::21:

güzel menü Şulemm kefire sende devam edyorsun çok sevindim

:21::21::21: ohhhh süper haber bitanemmm baban nasıl oldu:26:

ben Şule ilk takıma geldiğinde girmiştim hakikaten pek maifetli Şulemiz :46::46:

evet canım yaa sen giderken migren atağı üst üste 2 kez geçirmiştim galiba üstüne de grip oldum tam oldum. 1 hafta iptal yattım evde çok fenaydı :25:
kefir içmediğim gün birşeyi eksik yapmış hissediyorum acaba kefirde de mi bağımlılık yapan bir madde var :9:
ayyy utandırıyorsunuz beni bu grupda herkes ayrı marifetli :89::93:

Haklisin canim misafir yogunlugum yeni bitti sukurler olsun . Hava guzel ogle arasinda 40 dk yürüyorum kizlarla evdede biraz yapsam yoksa sbt devam etcem spor sart

Hoşgeldin şahgülüm kursun güzel geçmiştir umarımm Şulemm tariflerin hepsi birbirinden güzel ttalım ellerine sağlık

tekrar o resimdeki kilona ulaşacaksın ben inanıyorum sana bitanemmm

Ayfercim seç bakalım birini kolay gelsin sanada :56:

ben işlere davm edeyim bi oturdum kalkamadım sonrada sporumu yaparım görüşürüz :16::16::16:

evet canım yaa sen giderken migren atağı üst üste 2 kez geçirmiştim galiba üstüne de grip oldum tam oldum. 1 hafta iptal yattım evde çok fenaydı :25:
kefir içmediğim gün birşeyi eksik yapmış hissediyorum acaba kefirde de mi bağımlılık yapan bir madde var :9:
ayyy utandırıyorsunuz beni bu grupda herkes ayrı marifetli :89::93:

oyyy kıyamam sana evde dinlenebilmişsindir umarımm hakkaten Şulem bende her gün kocaman bir bardak içiyorum bağımlımı olduk acaba:56::44:

gerçekleri söylüyoruz tatlım sezarın hakkını sezara vereceksin bu arada yarışma ne oldu pilavlar ben oy kullanamadım:50: akşam bide oraya bakayım gittimmm

Back