Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama olmazkı bırakma bızı

annen söylüyorsa doğrudur.birde spor yapmaya başlasan vucudun daha çok şekillenir . ben çok kilo veremedim ama incelmem bayağı iyi. en çokda kollarım ve bacaklarımda .. birde karnım düşse süper olcak

çıkolataya dırenmene sevındım tatlım

afıyet olsun tatlım

bende regli olamadım hala şişlik var hissediyorum yatakdan şiş kalkıyorum.neredeyse 6-7 gün geçti çok sinir bozucu hemen ödem attırıcı şeyler yapmam lazım su içmeye dikkat ediyorum ama :26:

hadı hayırlısı onuda basarırsın sen merak etmee

tatlım makarna pılav kek hıc olmamış

bende regli olamadım hala şişlik var hissediyorum yatakdan şiş kalkıyorum.neredeyse 6-7 gün geçti çok sinir bozucu hemen ödem attırıcı şeyler yapmam lazım su içmeye dikkat ediyorum ama :26:

Dun o kadar cok su ictim ki neredeyse wc de yatcaktim

vay canına supermıs tatlım cok saol

Günaydin canim
cezani cektigin icin tesekkür ederim
ayfercigim tabikiside simdi onlari hic biseye degisemem..hayatim onlar benim ama erkenden evlenip,erken anne olmak cok zor..bana zordu daha dogrusu,tabi cevrede anlayissiz olunca dahada zorlasti
kaptancım supersın
tesekkür ediyorum canim..tatlim sen bu hafta mazaret izni almamismiydin..ben sana mesaj konusunda izin verdim diye hatirliyorum:44:
1.olmuşuz süpeer darısıı bu haftaya
insallah sekercigim,zaten artik kilo alnalri sira dayagindan gecircem
iyi olmana cok sevindim edacigim..canim dile kolay 27 kg vermissin,tabiki inceleceksin
balikmi..bende baligim,baliklar cok anlayisli oluyor bence
bende tam tersi canim,esim ikizler ve balikla ikizler en anlasamayanlar gurubunda..neyseki yükselenim kovada orta yolu buluyoruz
söyle o tartiya beni getirtmesin yanina,cok fena yaparim ona göre

Günaydin kizlar

ben bisey sorcaktim size..cuma günü krese 1 pasta götürecegim,yaninada peynirli börek veya pogaca ve kurabiye yapmayi düsünüyorum..
denediginiz ve begendiginiz tarifler varmi..kereviz tarzi biseyler yapayim diyorum ama degisik ve güzel oluyor dediginiz tarifler olursa onlardanda deneyebilirim
ayrica denediginiz ve begendiginiz pogaca tariflerinide yazabilirsiniz...

yok tatlım almamıstım soylemıstın ama suan 28 cumaya kadar gecerım tatlım sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…