• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın bayanlar nasılsınız ?

Dünkü menüm

1 dilim light beyaz peynir
domates
1 haş. yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma
ara: 1 bardak ayran+2 kepekli galeta

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 3 dilim portakal.

su.: 3 litre
1 bardak yeşilçay
ben iyiyim canım sen nasılsın?
Menün süper yine :46::46: çorba diyetimi yapıyorsun bu hafta

Günaydın kizlar :16:
Hepinize iyi hafta sonlari ben buralarda olacagim yoksa cozutuyorum

Dun ki menu

Sabah(06:00)
2yumurtadan yaoilnis dereotlu omlet
1 avuc ici kadar peynir
1 cb ceviz
5 zeytin
(Ohh karatayi ozlemisim evde ekmek olmayinca karatay yaptim:9:)

Öğle (12:00)
1 kase corba
100gr kadar tavuk haslama

Ara (15:00)
2 portakal

Aksam (19:00)
1 kase kremasiz domates corbasi
2 adet kete (:17: karadeniz ketesi muska seklinde icinde bol findij fistik ceviz vardi birazda kavrulmus misir unu)
Cezami alabilirim

Su:1, 5 lt
Spor: 20 dk bolgesel
Bitki cayi: 1 kayisi 1 karisik 1 liminlu form cayi ictim
afiyet olsun tatlım 2 portakal cok olmuş ama hastaydın sıkıntı yok sıfa olsun:)

Grubun kurallari sayfasinda hala yardimci olarak mattika adli uyenin ismi vardi bende sanirim 2013 haziran gibi ayrildim....neyse arkadaslar kisaca anlatayim ikinci dogumumu yapip buraya geldigimde 84 tum. 3.takimla beraber 2 ayda 8 kilo verdim ama sonralari durdu kilo vermem daha dogrusu kacamaklar fazlalasti....ve ben yarismadan ayrildim artik psikolojim bozulmustu her cuma 300 gr ileri 500 geri demekten 2 ay ara verdim sonra diyetisyenime gittim. 76 kiloydum spor ve diyetle 62 kg ye dustum klasik yontem yani ilk 2 haftadan sonra hersey cok daha kolaydi su an 38 bedenim darisi basiniza. Ben suan fit olmak icin marttan itibaren spora tekrar agirlik vericem onun haricinde karbon ve sekerden ozellikle abur cuburdan uzak durmak coooook ise yaradi bende...

senın adına cok sevındım ne gusel 38 bedene gırmek bızde ogunlerı gorurus ınsallah

Akşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibi:30: şimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı :28:az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .

gecmış olsun cnm ılk defa duydum ıyı geldıgını:52:

Bugün sebze diyetinin 2. Günüydü
Sabah çocukların uyanmasını bekleyene kadar meyve yedim kefir içtim Öğlenki yoğurt yerine içtim. Meyvede ara öğünümdü aslında ama çocuklarla yemek istediğim için yer değiştirdim.

1 bardak kefir
1 kivi

30 gr peynir
1 yumurta beyazı ile salata
2 dilim Çavdar

4 yk yoğurt
1 dilim ananas

Muz
2 yk Erişte :17:

Türlü Güveç (ben sadece mantar fasulye ve kabak yedim)
Çoban salata yağsız

Muz yanında aslında 3-4 kepekli grisini vardı ama dayanmadım çocukların tabağından tırtıkladım :18: çok üzgünüm
sankı az olmus tatlım yemeklerın erıste :20::20:

maşallah eşine ve sana canım.bizim zaten en büyük problemimiz eşimin bu konularda keskin kuralcı olması.ilk cocuktan sonra zaten hemen oldu biz bir yere cıkamaz olduk.cocukla oraya mı gidilir cocukla burayamı gidilir.tipik koç işte kuralcı.şimdi düşün 3 küçük cocuk.gecen mecburi bir yere gittik diyorum ki aaa istanbuldamıyım ben.nerde sanıyordun dedi fanusta dedim.

oo banucum gelmiş hoş gelmiş.

ahh evet yaa bilirim koç erkeklerini gerçekten zor eşler. hem kp hem de çok yakın arkadaşımın eşide koç we bence hayatı zorluyor bu kurallar. dediğim gibi benim eşim yardımcı değildir ama hiçde karışmaz bu işlere bana hiç müdahele etmedi. bazen görüyorum erkekler eşlerine sürekli komut veriyor
-o çocuk üşür kalın giydir
-yemeğini yedir
-altını değiştir
-yok akar yok kokar ben daralırdım zaten benim eşim öyle olsaydı.
bak yakında ankaraya geleceksin :9: azıcık istanbul keyfi yapın hazır havalarda güzel gidiyorken :54:

Dun ki menum
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
1 dilkm peynir
Ogle
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
1 kase corba
1/2 dilim ekmek
Bol salata

Su:2 lt
Spor:30 dk
2 kupa bitki Çayı
Gripten yorgunum anca bu kadar
menun supe rolmus tatlım

ben iyiyim canım sen nasılsın?
Menün süper yine :46::46: çorba diyetimi yapıyorsun bu hafta

İyi sayılırım. Hastalığım hafiften geçmeye başladı.
Çorba diyeti yapıyorum. Artık çorba diyetinde zorlanmıyorum.
Annem salata yapınca güzel oluyor yiyorum doyuyorum Eskisi gibi açlık hissetmiyorum.:52::52: Ara öğünlerimi de yiyorum ama azaltmaya başladım.Yani 1 elma değilde yarım elma yiyorum. Bazen ekmeği yarım yapıyorum.( buarada ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamak lazımmış. Ekmek tamamen öcü değil ama 1 dilim :60:)

Annem basenimin eridğini vücudumun inceldiğini söyledi bu hafta sonucu göreceğiz :52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 3 yk yogurda 3 yk musli ekledim yanindada bi bardak kayisi suyu (seker var biliyorum ama kabizliga care gerek)
Ama cok tok hissediyorum kendimi motivem artiyor havalarda yaz gibi onunda etkisi var galiba ama asil etkiyi yazin gorecsgiz hic normal degil boyle gitmesi

Ohh ne güzel. Sevindim tokluk hissetmene. Ama havalar böyle olmasın yağmur yağsın. Yazın kötü olacak:50::50::50:

Kizlr yeni bi sebze yemegi daha ogrndm.karnibhri haslayip kucuk kucuk bolerk borcama diziyosunuz.uzerine kiymayi karniyarik ici gibi hazirlayip dokuyosunz.en ustune istege bagli peynir.bu sekilde firinlaniyo.ben olsam firndn cikarinca satimskli yogurt dokerdim tabi

ay cok cnm cektı :36:

gecmış olsun cnm ılk defa duydum ıyı geldıgını:52:

ben ilk defa farkettim evde o yağın varlığını hatta bak internetten kopyalayım buraya faydalarını.
Kantaron yağı;

■Antiseptik özelliği ile yarada mikrop oluşmasını önler
■İltihap önleyici özelliği ile yarada herhangi bir iltihap oluşmasını engeller
■Damar büzücü etkisi ie kanamayı kısa sürede durdurur
■Hücre yenileyici özelliği ile yaranın çabuk kapanmasını sağlar
■Aynı zamanda sürüldüğü sürece yaranın sebep olduğu ağrı ve sızıları giderir.
■Yanıklarda ve haşlanmalarda da kantaron yağı kullanılabilir. Yanıkları kısa sürede iyileştirdiği gibi, yanık anındaki acıyı dindirir. Yanığın mikrop kapmasını ve iltihap oluşumunu engeller.
■Güneş yanıkları için kantaron yağından yararlanabilirsiniz. Yanık bölgelerinize sürdüğünüzde acınızın azaldığını hemen hissedebilirsiniz. Yanıklarınız kısa sürede iyileşecektir.
■Trafik kazaları sonucunda meydana gelen iç yaralanma ve iç kanamalarda hem sürülerek, hem de dahilen içilerek kullanılır. Damar büzücü özelliği nedeniyle iç kanamaların durmasına yardımcıdır.
■Hematomlarda (derideki mavi-mor lekeler), beze şişkinliklerinde ilgili bölgeye sürülerek masaj yapılır.
■Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, cilt bakım yağı olarak faydalanabilirsiniz.
■Kantaron yağı bebeklerin pişiklerinde de çok etkilidir.
■Yine bebeklerin karın ağrılarında kantaron yağı kullanıldığında ağlamaları sona erer. Ağlayan bebeğin karnına kantaron yağıyla, sağ avuç içi kullanılarak hafif hareketlerle masaj yapılır.
■Sırt ağrıları, lumbago, siyatik ve romatizmada masaj yağı olarak kullanılmaktadır.
■Yalnız bu rahatsızlıklarda 1/10 oranında ardıç ya da kekik yağı (veya her ikisi de) eklenerek kullanılır. Ağrılı bölgeye bu yağ ile masaj yapılır. Kısa süre içinde ağrılarınızın hafiflediğini göreceksiniz. Değişik bitki kürlerinin yanı sıra, bu masajla hastalığınızı tamamen tedavi etme şansına sahipsiniz.
■Dahilen kullanımda kan şekerinin düşürülmesine yardımcı olur.
■Dahilen kullanımda iç ve dış varislerin tedavisinde etkilidir. Bunu damar büzücü özelliğiyle yapar.
■Mide ağrılarında ve mide ülserinin tedavisinde de dahilen kullanılır.
■Yaz-kış ayaklarını ısıtamayanlar da kantaron yağından yararlanabilir
■Uyarı: dahilen kullanımlarda günde bir tatlı kaşığından fazla içilmesi uygun değildir
■Kantaron yağı 2-3 sene boyunca tazeliğini ve etki gücünü muhafaza eder..

ahh evet yaa bilirim koç erkeklerini gerçekten zor eşler. hem kp hem de çok yakın arkadaşımın eşide koç we bence hayatı zorluyor bu kurallar. dediğim gibi benim eşim yardımcı değildir ama hiçde karışmaz bu işlere bana hiç müdahele etmedi. bazen görüyorum erkekler eşlerine sürekli komut veriyor
-o çocuk üşür kalın giydir
-yemeğini yedir
-altını değiştir
-yok akar yok kokar ben daralırdım zaten benim eşim öyle olsaydı.
bak yakında ankaraya geleceksin :9: azıcık istanbul keyfi yapın hazır havalarda güzel gidiyorken :54:

Benimki de koç erkeği :30::30: napçaz şimdi

günaydın kızlaarrrr. dediğim gibi bugünden itibaren aktif bi şekilde deneme haftama girmiş olucam. bikaç gündür moralim bozuk ve kaçamaklar yapıyodum tam rejime girerken. ama cumartesi pazar bunu düzelttim ve sizinle olan başlangıç kilom 57.300 :1: almamış olmama çok sevindim bugünden itibaren 54 olana kadar devamm :8::21:

hoşgeldın tatlım aramıza

Kizlar dun ki menunun devaminda aksam 7-8 tane firibda hamsi yedim bol salata bide
Dun nereye yazdim bulamadim iyimi :9:

Bu arada bi dengesizlik hakim hala sbtim hatta dun aksam tarttildim yemekten once sbttim sabah tartildim kilo almisim tarti benimle dalga geciyor pislik yaaa :35:

Back