• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan süt

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir kızlar kefirimi bile görtürdüm gezmeye:9: baya büyüdü keratalar:9:
AKŞAM:
1 porsiyon bamya
3 kaş bulgur pilavı
salata

SPOR
Bugün olmadı yarın başlarım inş

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

ben kaçıyorum şimdi yarın bol bol görüşürüz inş iyi geceler tatlı rüyalar hepinize :54:

:46: formundan hiçbirşeyi kaybetmemişsin canım walla yine harika bir menü. Başlarsın sen iyice düzene girer

Son düzenleme:

Çok mmemnun oldumm Banu ablacımm adını duyuyordummm 1 haftadırr, abla derim bağrıma basarım hemenn :16::16::16:
Çok teşekkür ederim, evet nişanlıyım, inşallahh fit bir gelin olacağımm , tam moda giremedim henüz ama sanırm artık listeye de girince daha iyi olur inşallahh :17:

Liste sorumluluğu başka birşey zaten vicdan yapıyor insan benim yüzümden düştü ortalama diye yada kilo verince hep birlikte seviniyoruz :54:

menümüde yazıp kaçayım kv gidicez

kahvaltı: 3 yk menemen, az peynır, 6 zeytın,2 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle: 1 kase çorba,4 yk ıspanak,yoğurt, bol salata
ara:1 kupa biberiye çayı
akşam: açıkmadımkı:31: ama gıtmeden 1 kase yoğurt yerim

2 lt su
10dk trambolin+70 mekik

Ye tabi akşam yemek yemeden olur mu hiç hele benim gibi geç yatıyorsan acıkırsın. :21:

Günaydın bayanlar nasılsınız ?

Dünkü menüm

1 dilim light beyaz peynir
domates
1 haş. yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma
ara: 1 bardak ayran+2 kepekli galeta

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 3 dilim portakal.

su.: 3 litre
1 bardak yeşilçay

günaydınnnn güzelliklerrrr

kursum başlıyor bugunnn

gun içinde giremiycem kızmayın bana olurmu:16::16:

akşam görüşürüzzz:3:

Günaydın iyi dersler mi desem iyi eğlenceler mi :9:

2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
akşam öğünü atlamayarak iyi yapmışsın. Güzel menü. :46:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan süt

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir kızlar kefirimi bile görtürdüm gezmeye:9: baya büyüdü keratalar:9:
AKŞAM:
1 porsiyon bamya
3 kaş bulgur pilavı
salata

SPOR
Bugün olmadı yarın başlarım inş

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

ben kaçıyorum şimdi yarın bol bol görüşürüz inş iyi geceler tatlı rüyalar hepinize :54:

Hoşgeldin sefalar getirdin.Çok özledik seni. Her zamanki gibi süper bir menü :46::46:

Bende menümü yazayım,
Sabah
1 yumurtalı peyniri omlet
2 dilim köy ekmeği (kendim yaptım :34:) 50 gr

1 portakal

Közlenmiş Patlıcan
2 yk yoğurt
50 gr ekmek
1 ceviz

1 elma
Türk kahvesi

Köfteli Ali nazik (tarifimi yazayım bir ara ben bayıldım :56:)
Yeşil salata

1 bardak kefir

2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Menün çok güzel ve yağ oranı bayağı düşük :46::46:

Son düzenleyen: Moderatör:
direniyorum canımm bugün mesela çikolatalara karşı çok direndim yavaş yavaş disipline sokabiliyorum kendimi :26: ama olsun buda güzel..

size şimdiye kadar olan menümü yazıyımm

sabah: 1 kase domates çorbası + 1 dilim kepek ekmeği

ara yok.

öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı bol pul biberli + 3 tane parmak kalınlığında köfte + 2 dilim patates ekmek yok. 1 kase cacık

ara yine yok..

akşam: büyük ihtimal salata olur olmazsa yağsız kabaklı yoğurt olur. onu akşam yazarım yine :1:
şuana kadar 2,5 litre su içtim ben onu 3 yaparım..

şuan nasıl peki menüm düne göree :17:

Patatesi unut:45:
Bulgur pilavı 3 yemek kasıgına kadar sıkıntı yok. Köfte iyi. ama patates yok. Patates yerine yoğurt yada salata başka olmaz :19::19::19::19:

Su güzel:46:
Ana öğünlerde doymuyorum diyorsan ara öğün koy o patateslerden falan uzak dur. Bezelyede yememelisin dipnot olarak söyleyelim.
Ara öğünlerde bir porsiyon meyve yada bir tane activia veya günde 10 taneyi geçmeyecek kadar fındık yada 2 tane ceviz.:16:

2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli ki
büssürü alinti yaptim,hepsi gitti:5:
aklimda kaldiginca cevap yazayim..
sevilaycigim cok gecmisolsun canim..insallah cabucak sagligina kavusur babacigin:16:

mervisim kardes yapacakmissin..insallah gönlüne göre olur canim:38:

ayfercigim benim simdiki aklim olsa su yasima kadar evlenmezdim..evlendikten sonrada 5 sene cocuk yapmazdim,:19:
nasil evlendim,nasil anne oldum anlamadim..daha ben büyümeden cocuk büyüttüm..:31:

banucugum gelmis:32:hos geldin canim,özledik valla..gözüm yolda kaldi nerdesin,ne zaman gelcen diye:16:

bu haftada kilo vermistin,tatilde bile almiyorsan artik almazsin canim:38:

digerlerinide unuttum,kusura bakmayin,cocuklar uyuduktan sonra gelmeye calisacagim..öptüm hepinizi:38:

Ahh kaptancim gel degiselim hayatlari ben bi sure uc cocuk bakayim sende gez benim yerime desem ayferim yavrularimdan nasil ayrilayim dersin aslindasen hayatindan mmemnunsun allah herkesin yuvasini saglikli huzurlu etsin

Alintilarin bi kismi uctu yibe babucum be demek yaslandim kimsenin yapmafigi sporu sen yapiyorsun ee sen yaslandinsa biz fosil olduk :9:

Edacim menun cok guzel her zaman ki gibi kislar unuttugum varsa kusura bakmayin bi saattir uçuyor alintilarim :47:

Sabah 3 yk yogurda 3 yk musli ekledim yanindada bi bardak kayisi suyu (seker var biliyorum ama kabizliga care gerek)
Ama cok tok hissediyorum kendimi motivem artiyor havalarda yaz gibi onunda etkisi var galiba ama asil etkiyi yazin gorecsgiz hic normal degil boyle gitmesi

mervejim , benim nacizane fikrim kesinlikle kardeş şart :emir_bebek: arası az olduğunda da onların anlaşması daha kolay. benimkiler kardeşden çok arkadaşlar. Hele şu zamanki halleriyle iyice rahatladım tüm sıkıntım ikisininde okula başlayana kadarmış. evet şimdide zor zamanlar çok oluyor ama hangimizin hayatı kolay ki çocuklarla ilgili telaşlarım olmasa eminim başka şeyler olacaktı hayatımda. Ve ben çocukların koşuşturmasını herşeye tercih ederim . Haa gelelim iki çocukla gezmeye benim ve eşimin en sevdiğimiz şeydir :24: evde durmayı hiç sevmeyiz. çocuklarım çok küçüktü mesela saat 8 gibi uyuyorlardı arkadaşlar arıyor hadi gelin diye iksinide sarıp sarmalayıp gidiyorduk gittiğimiz yerde uyuyorlar sonra tekrar alıp eve geliyorduk ... br keresnde ekim ayında tatile gitmemiz gerekti deniz buz gibiydi ve koca plajda havuzda bir tek benimkiler mosmor bir şekilde dişleri takırdayarak yüzüyorlardı. O kadar küçüklerdi ki ama sonuçda bizim çocuklarımız bizim alıştırdığımız şekilde büyüyorlar. Başta senin içinde zor olacak ama sonra inan bebekde sende alışırsın. Biz artık birlikte gece sinemaya gidiyoruz bir yerlere gidip oturup çay kahve içiyoruz onlar bize eşlik ediyor biz onlara göre şeklillenmedik yani.. Malesef benim kocam hiç yardımcıda değildir üstelik, biz onla sevgiili olalım yeter. Çocuklar önde biz arkada elele yürüyoruz sürekli..
sonuç olarak 2. çocuğu istiyorsan tam zamanı!!!:34:
maşallah eşine ve sana canım.bizim zaten en büyük problemimiz eşimin bu konularda keskin kuralcı olması.ilk cocuktan sonra zaten hemen oldu biz bir yere cıkamaz olduk.cocukla oraya mı gidilir cocukla burayamı gidilir.tipik koç işte kuralcı.şimdi düşün 3 küçük cocuk.gecen mecburi bir yere gittik diyorum ki aaa istanbuldamıyım ben.nerde sanıyordun dedi fanusta dedim.

Slm 3, mıntıkanın güzelleriii :48::48::48::48: nihayet gelebildimmm çok özledim sizleri :38::38::38::38::38:dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya

nasılsınız herşey yolundamı sevgili bacılarım tatil krktuğum gibi geçmedi şükür kilo alırım diye korkmuştum fakat uykusuzluk ve hava değişimi beni olumsuz etkiledi biraz da dikkat edince evdeymişim gibi oldu çok şükür geçmiş yapayım bakalım neler olmuş:16::16::16::16:
oo banucum gelmiş hoş gelmiş.

Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum:47:

gecmış olsun cnm bıraz gec oldu sanırım gecmıştır umaraım:)

patatesi görmezsek gayet güzel tatlım :46: tekrar hoşgeldin cnm aramıza :16:

hoşgeldin tatlım aramıza:38: daha önce demişmiydimki:44:

hoşbulduk canımm :16::16: sende hoşgeldin bu arada :1:

Patatesi unut:45:
Bulgur pilavı 3 yemek kasıgına kadar sıkıntı yok. Köfte iyi. ama patates yok. Patates yerine yoğurt yada salata başka olmaz :19::19::19::19:

Su güzel:46:
Ana öğünlerde doymuyorum diyorsan ara öğün koy o patateslerden falan uzak dur. Bezelyede yememelisin dipnot olarak söyleyelim.
Ara öğünlerde bir porsiyon meyve yada bir tane activia veya günde 10 taneyi geçmeyecek kadar fındık yada 2 tane ceviz.:16:

pekii artık patates ve bezelye yook:7: normalde ara öğünümde öncedende dediğim gibi illaki yeşil ekşi elmam olurdu ama alışveriş yapamadım akşam alışveriş yapsam bundan sonrası benim için kolay. ara öğün olmadığı için ara öğün saatimde yani 10:30 ve 3:30 da krize giriyorm o saat geçince krizimde geçiyo:4: neyse yavaş yavaş moda giricem ve sonrası hızla gidicek inanıyorum:10:

bu arada günaydın kızlarrr. dünki cezamıda uyguladım 30 dk yürüdümm oooh miss :12:

Sonuc listeleri hazirlanmis..Tebrik ediyorum kizlar..aslinda haftayada ayni basariyi gösterirsek o zaman basari olacak benim icin..cünkü bu hafta gecen hafta aldiklarimizi verdik:112:

Sahgülcügüm 2.olmussun bireyselde.Tebrikler canim:16::46:

1.olmuşuz süpeer darısıı bu haftaya:52::52:

Back