• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam bayanlar.
Benim bir derdim var.:14:
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım :14:
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü :37:
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım :14::14::14:

ama olmazkı bırakma bızı:50::50:

İyi sayılırım. Hastalığım hafiften geçmeye başladı.
Çorba diyeti yapıyorum. Artık çorba diyetinde zorlanmıyorum.
Annem salata yapınca güzel oluyor yiyorum doyuyorum Eskisi gibi açlık hissetmiyorum.:52::52: Ara öğünlerimi de yiyorum ama azaltmaya başladım.Yani 1 elma değilde yarım elma yiyorum. Bazen ekmeği yarım yapıyorum.( buarada ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamak lazımmış. Ekmek tamamen öcü değil ama 1 dilim :60:)

Annem basenimin eridğini vücudumun inceldiğini söyledi bu hafta sonucu göreceğiz :52::52:

annen söylüyorsa doğrudur.birde spor yapmaya başlasan vucudun daha çok şekillenir:8: . ben çok kilo veremedim ama incelmem bayağı iyi. en çokda kollarım ve bacaklarımda .. birde karnım düşse süper olcak :34:

saba:2 bardak su
kahvaltı yagsız bi kaç parca sucuk üzerine yumurta
domates
yarım yağlı peynir
1tanezeytin

ara:eşim meyve tabagı hazırlamıs umarım 1 meyveyi gecmemiştir

öğle:
1kase yogurtlu brokoli
el içi kadar fırınlanmıs tavuk

ara:3 kayısı

ara: yarım yeşil elma

akşam:yogurtlu ıspanak
mantar sote
salata
yogurt

ara:yarım greyfurt
regl etksiine girdim meyveyi abarttımmı nedir.ama fıstıklı çikolatayla resmen savastım ve kazandım.

sıvıya gelince içtim içtim yeşil çayı suyu sonrada kızımın okul eksikleri için alısverişe cıktım hurc almak için girdiğim çeyiz magazasında wcye girdim:9:
3ltye bulan suyum
3 fincan yeşil çay
1türk kahvesi

diyetisyenede gidemedimrandevum haftaya ptesiye kaldı.diyetisyenim regl zamanıen az3lt su demişti.
çıkolataya dırenmene sevındım tatlım

Dünkü menüm

Sabah
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
domates
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

öğle
4 tane köfte( iş yerindeki çorba kremalı olduğundan yiyemedim)
1kase salata
çeyrek dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara: 1 bardak ayran +2 kepekli galete

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kase salata

su : 3 litre
yeşilçay: 2 fincan

afıyet olsun tatlım

Kizlar dun ki menunun devaminda aksam 7-8 tane firibda hamsi yedim bol salata bide
Dun nereye yazdim bulamadim iyimi :9:

Bu arada bi dengesizlik hakim hala sbtim hatta dun aksam tarttildim yemekten once sbttim sabah tartildim kilo almisim tarti benimle dalga geciyor pislik yaaa :35:

bende regli olamadım hala şişlik var hissediyorum yatakdan şiş kalkıyorum.neredeyse 6-7 gün geçti çok sinir bozucu hemen ödem attırıcı şeyler yapmam lazım su içmeye dikkat ediyorum ama :26:

Canım ay başı alıyoruz ama kimsenin zammı hesaba yansımadı henüz. Marta kadar yolu var. 2 senedr hep martta geçmişe dönük farklarla beraber yatırıyorlar. Zam varsa işliyor şuan ama henüz elime geçmedi yani.Bakalım. Bir de geçen gün prim verdiler. Aynı departmanda çalıştığım arkadaş 1,5-2 maaş prim aldı.müdürm aldı. ama benim sigortam diğer şirkette olduğu için bana vermediler, diğer departman arkadaşıma da .:53::53::53: İyice dibe vuruyorum. Zam yoksa iş arayacağım artık.Yarım dönem kaldı derslerim bitiyor.Hazirana kadar dişimi sıkacağım mezun olacağım. Sonra ben özgürüm. :32::32:

bu arada notlarım süper geldi. :17::17:
4 üzerinden 3,88 dönem not ortalamam :27::27:
7 dersin 5 i AA 1 i AB 1 i BA geldi.
Yarım dönem sonra ay kurtulyorum :52::52:
Vee bir hedefime ulaştım. Genel not ortalamamı 3 ün üzerine çıkarttım. Şuan 3,05 :52::52: Düşürmemek için uğraşacağım artık. :52::52:

ay ben çok mutluyum ya. Tuttuğumu koparıyorum. :27::27: Bir zamı koparamadım henüz:60:
hadı hayırlısı onuda basarırsın sen merak etmee

Günaydın kızlaarr. sizle dünki menümü paylaşıyım önce bana kızın çünkü dün de düzene oturtamadım kendimi.

Sabah (çalıştığım için sabahları çorba çıkıyo burada ve çorba içiyoruz. )
1 kase mercimek çorbası bol acılı + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : normalde elma yerim ama yoktu o yüzden de o arada kek getirdiler 1 dilim kek

öğlen: 1 servis kaşığı makarna. normalde ıspanak vardı ama dibi tutmuş ve yenilcek gibi değildi :50: o yüzden makarna + yoğurt

ara: 1 ufak köfte arkadaş yiyodu dayanamadım.

Akşam : 1 kepçe yeşil mercimek + 2 y k pilav + 1 bardak ayran .
sonra çay ve 1 dilim kek yine :17:

2 lt de su içtim bukadar :50:

tatlım makarna pılav kek hıc olmamış :20::20::20:

bende regli olamadım hala şişlik var hissediyorum yatakdan şiş kalkıyorum.neredeyse 6-7 gün geçti çok sinir bozucu hemen ödem attırıcı şeyler yapmam lazım su içmeye dikkat ediyorum ama :26:

Dun o kadar cok su ictim ki neredeyse wc de yatcaktim :9:

ben ilk defa farkettim evde o yağın varlığını hatta bak internetten kopyalayım buraya faydalarını.
Kantaron yağı;

■Antiseptik özelliği ile yarada mikrop oluşmasını önler
■İltihap önleyici özelliği ile yarada herhangi bir iltihap oluşmasını engeller
■Damar büzücü etkisi ie kanamayı kısa sürede durdurur
■Hücre yenileyici özelliği ile yaranın çabuk kapanmasını sağlar
■Aynı zamanda sürüldüğü sürece yaranın sebep olduğu ağrı ve sızıları giderir.
■Yanıklarda ve haşlanmalarda da kantaron yağı kullanılabilir. Yanıkları kısa sürede iyileştirdiği gibi, yanık anındaki acıyı dindirir. Yanığın mikrop kapmasını ve iltihap oluşumunu engeller.
■Güneş yanıkları için kantaron yağından yararlanabilirsiniz. Yanık bölgelerinize sürdüğünüzde acınızın azaldığını hemen hissedebilirsiniz. Yanıklarınız kısa sürede iyileşecektir.
■Trafik kazaları sonucunda meydana gelen iç yaralanma ve iç kanamalarda hem sürülerek, hem de dahilen içilerek kullanılır. Damar büzücü özelliği nedeniyle iç kanamaların durmasına yardımcıdır.
■Hematomlarda (derideki mavi-mor lekeler), beze şişkinliklerinde ilgili bölgeye sürülerek masaj yapılır.
■Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, cilt bakım yağı olarak faydalanabilirsiniz.
■Kantaron yağı bebeklerin pişiklerinde de çok etkilidir.
■Yine bebeklerin karın ağrılarında kantaron yağı kullanıldığında ağlamaları sona erer. Ağlayan bebeğin karnına kantaron yağıyla, sağ avuç içi kullanılarak hafif hareketlerle masaj yapılır.
■Sırt ağrıları, lumbago, siyatik ve romatizmada masaj yağı olarak kullanılmaktadır.
■Yalnız bu rahatsızlıklarda 1/10 oranında ardıç ya da kekik yağı (veya her ikisi de) eklenerek kullanılır. Ağrılı bölgeye bu yağ ile masaj yapılır. Kısa süre içinde ağrılarınızın hafiflediğini göreceksiniz. Değişik bitki kürlerinin yanı sıra, bu masajla hastalığınızı tamamen tedavi etme şansına sahipsiniz.
■Dahilen kullanımda kan şekerinin düşürülmesine yardımcı olur.
■Dahilen kullanımda iç ve dış varislerin tedavisinde etkilidir. Bunu damar büzücü özelliğiyle yapar.
■Mide ağrılarında ve mide ülserinin tedavisinde de dahilen kullanılır.
■Yaz-kış ayaklarını ısıtamayanlar da kantaron yağından yararlanabilir
■Uyarı: dahilen kullanımlarda günde bir tatlı kaşığından fazla içilmesi uygun değildir
■Kantaron yağı 2-3 sene boyunca tazeliğini ve etki gücünü muhafaza eder..

vay canına supermıs tatlım cok saol

hoşbulduk canımm :16::16: sende hoşgeldin bu arada :1:

pekii artık patates ve bezelye yook:7: normalde ara öğünümde öncedende dediğim gibi illaki yeşil ekşi elmam olurdu ama alışveriş yapamadım akşam alışveriş yapsam bundan sonrası benim için kolay. ara öğün olmadığı için ara öğün saatimde yani 10:30 ve 3:30 da krize giriyorm o saat geçince krizimde geçiyo:4: neyse yavaş yavaş moda giricem ve sonrası hızla gidicek inanıyorum:10:

bu arada günaydın kızlarrr. dünki cezamıda uyguladım 30 dk yürüdümm oooh miss :12:
Günaydin canim:16:
cezani cektigin icin tesekkür ederim:38:
Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli ki

Ahh kaptancim gel degiselim hayatlari ben bi sure uc cocuk bakayim sende gez benim yerime desem ayferim yavrularimdan nasil ayrilayim dersin aslindasen hayatindan mmemnunsun allah herkesin yuvasini saglikli huzurlu etsin

Alintilarin bi kismi uctu yibe babucum be demek yaslandim kimsenin yapmafigi sporu sen yapiyorsun ee sen yaslandinsa biz fosil olduk :9:

Edacim menun cok guzel her zaman ki gibi kislar unuttugum varsa kusura bakmayin bi saattir uçuyor alintilarim :47:
ayfercigim tabikiside simdi onlari hic biseye degisemem..hayatim onlar benim ama erkenden evlenip,erken anne olmak cok zor..bana zordu daha dogrusu,tabi cevrede anlayissiz olunca dahada zorlasti:34:
kaptancım supersın :nazar:
tesekkür ediyorum canim..tatlim sen bu hafta mazaret izni almamismiydin..ben sana mesaj konusunda izin verdim diye hatirliyorum:44:
1.olmuşuz süpeer darısıı bu haftaya:52::52:
insallah sekercigim,zaten artik kilo alnalri sira dayagindan gecircem:52:
İyi sayılırım. Hastalığım hafiften geçmeye başladı.
Çorba diyeti yapıyorum. Artık çorba diyetinde zorlanmıyorum.
Annem salata yapınca güzel oluyor yiyorum doyuyorum Eskisi gibi açlık hissetmiyorum.:52::52: Ara öğünlerimi de yiyorum ama azaltmaya başladım.Yani 1 elma değilde yarım elma yiyorum. Bazen ekmeği yarım yapıyorum.( buarada ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamak lazımmış. Ekmek tamamen öcü değil ama 1 dilim :60:)

Annem basenimin eridğini vücudumun inceldiğini söyledi bu hafta sonucu göreceğiz :52::52:
iyi olmana cok sevindim edacigim..canim dile kolay 27 kg vermissin,tabiki inceleceksin:32:
şimdiden kolay gelsin diyorum :23:
gerçi koç erkeği benim için zor bir erkek belki senin en iyi anlaştığın burçdur. Ben çok şanslıyım bu konuda ben akrep im eşimde balık ve en uyumlu çift olarak tanımlıyor astroloji...
balikmi..bende baligim,baliklar cok anlayisli oluyor bence:52:
bende tam tersi canim,esim ikizler ve balikla ikizler en anlasamayanlar gurubunda..neyseki yükselenim kovada orta yolu buluyoruz:17:
Kizlar dun ki menunun devaminda aksam 7-8 tane firibda hamsi yedim bol salata bide
Dun nereye yazdim bulamadim iyimi :9:

Bu arada bi dengesizlik hakim hala sbtim hatta dun aksam tarttildim yemekten once sbttim sabah tartildim kilo almisim tarti benimle dalga geciyor pislik yaaa :35:
söyle o tartiya beni getirtmesin yanina,cok fena yaparim ona göre:19:

Günaydin kizlar:16:

ben bisey sorcaktim size..cuma günü krese 1 pasta götürecegim,yaninada peynirli börek veya pogaca ve kurabiye yapmayi düsünüyorum..
denediginiz ve begendiginiz tarifler varmi..kereviz tarzi biseyler yapayim diyorum ama degisik ve güzel oluyor dediginiz tarifler olursa onlardanda deneyebilirim:16:
ayrica denediginiz ve begendiginiz pogaca tariflerinide yazabilirsiniz...:54:

Günaydin canim:16:
cezani cektigin icin tesekkür ederim:38:

ayfercigim tabikiside simdi onlari hic biseye degisemem..hayatim onlar benim ama erkenden evlenip,erken anne olmak cok zor..bana zordu daha dogrusu,tabi cevrede anlayissiz olunca dahada zorlasti:34:

tesekkür ediyorum canim..tatlim sen bu hafta mazaret izni almamismiydin..ben sana mesaj konusunda izin verdim diye hatirliyorum:44:

insallah sekercigim,zaten artik kilo alnalri sira dayagindan gecircem:52:

iyi olmana cok sevindim edacigim..canim dile kolay 27 kg vermissin,tabiki inceleceksin:32:

balikmi..bende baligim,baliklar cok anlayisli oluyor bence:52:
bende tam tersi canim,esim ikizler ve balikla ikizler en anlasamayanlar gurubunda..neyseki yükselenim kovada orta yolu buluyoruz:17:

söyle o tartiya beni getirtmesin yanina,cok fena yaparim ona göre:19:

yok tatlım almamıstım soylemıstın ama suan 28 cumaya kadar gecerım tatlım sıkıntı yok:52::52:

Back