Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

formundan hiçbirşeyi kaybetmemişsin canım walla yine harika bir menü. Başlarsın sen iyice düzene girer

Son düzenleme:

Liste sorumluluğu başka birşey zaten vicdan yapıyor insan benim yüzümden düştü ortalama diye yada kilo verince hep birlikte seviniyoruz

Ye tabi akşam yemek yemeden olur mu hiç hele benim gibi geç yatıyorsan acıkırsın.

Günaydın bayanlar nasılsınız ?

Dünkü menüm

1 dilim light beyaz peynir
domates
1 haş. yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara: 1 elma

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 elma
ara: 1 bardak ayran+2 kepekli galeta

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 3 dilim portakal.

su.: 3 litre
1 bardak yeşilçay

günaydınnnn güzelliklerrrr

kursum başlıyor bugunnn

gun içinde giremiycem kızmayın bana olurmu

akşam görüşürüzzz

Günaydın iyi dersler mi desem iyi eğlenceler mi

akşam öğünü atlamayarak iyi yapmışsın. Güzel menü.

Hoşgeldin sefalar getirdin.Çok özledik seni. Her zamanki gibi süper bir menü

Menün çok güzel ve yağ oranı bayağı düşük

Son düzenleyen: Moderatör:

Patatesi unut
Bulgur pilavı 3 yemek kasıgına kadar sıkıntı yok. Köfte iyi. ama patates yok. Patates yerine yoğurt yada salata başka olmaz

Su güzel
Ana öğünlerde doymuyorum diyorsan ara öğün koy o patateslerden falan uzak dur. Bezelyede yememelisin dipnot olarak söyleyelim.
Ara öğünlerde bir porsiyon meyve yada bir tane activia veya günde 10 taneyi geçmeyecek kadar fındık yada 2 tane ceviz.

Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli ki

Ahh kaptancim gel degiselim hayatlari ben bi sure uc cocuk bakayim sende gez benim yerime desem ayferim yavrularimdan nasil ayrilayim dersin aslindasen hayatindan mmemnunsun allah herkesin yuvasini saglikli huzurlu etsin

Alintilarin bi kismi uctu yibe babucum be demek yaslandim kimsenin yapmafigi sporu sen yapiyorsun ee sen yaslandinsa biz fosil olduk

Edacim menun cok guzel her zaman ki gibi kislar unuttugum varsa kusura bakmayin bi saattir uçuyor alintilarim

Sabah 3 yk yogurda 3 yk musli ekledim yanindada bi bardak kayisi suyu (seker var biliyorum ama kabizliga care gerek)
Ama cok tok hissediyorum kendimi motivem artiyor havalarda yaz gibi onunda etkisi var galiba ama asil etkiyi yazin gorecsgiz hic normal degil boyle gitmesi

maşallah eşine ve sana canım.bizim zaten en büyük problemimiz eşimin bu konularda keskin kuralcı olması.ilk cocuktan sonra zaten hemen oldu biz bir yere cıkamaz olduk.cocukla oraya mı gidilir cocukla burayamı gidilir.tipik koç işte kuralcı.şimdi düşün 3 küçük cocuk.gecen mecburi bir yere gittik diyorum ki aaa istanbuldamıyım ben.nerde sanıyordun dedi fanusta dedim.

oo banucum gelmiş hoş gelmiş.

gecmış olsun cnm bıraz gec oldu sanırım gecmıştır umaraım:)

patatesi görmezsek gayet güzel tatlım tekrar hoşgeldin cnm aramıza

hoşgeldin tatlım aramıza daha önce demişmiydimki:44:

hoşbulduk canımm sende hoşgeldin bu arada

pekii artık patates ve bezelye yook normalde ara öğünümde öncedende dediğim gibi illaki yeşil ekşi elmam olurdu ama alışveriş yapamadım akşam alışveriş yapsam bundan sonrası benim için kolay. ara öğün olmadığı için ara öğün saatimde yani 10:30 ve 3:30 da krize giriyorm o saat geçince krizimde geçiyo neyse yavaş yavaş moda giricem ve sonrası hızla gidicek inanıyorum

bu arada günaydın kızlarrr. dünki cezamıda uyguladım 30 dk yürüdümm oooh miss

1.olmuşuz süpeer darısıı bu haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…