MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan süt
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir kızlar kefirimi bile görtürdüm gezmeyebaya büyüdü keratalar
AKŞAM:
1 porsiyon bamya
3 kaş bulgur pilavı
salata
SPOR
Bugün olmadı yarın başlarım inş
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
ben kaçıyorum şimdi yarın bol bol görüşürüz inş iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
Çok mmemnun oldumm Banu ablacımm adını duyuyordummm 1 haftadırr, abla derim bağrıma basarım hemenn
Çok teşekkür ederim, evet nişanlıyım, inşallahh fit bir gelin olacağımm , tam moda giremedim henüz ama sanırm artık listeye de girince daha iyi olur inşallahh
menümüde yazıp kaçayım kv gidicez
kahvaltı: 3 yk menemen, az peynır, 6 zeytın,2 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle: 1 kase çorba,4 yk ıspanak,yoğurt, bol salata
ara:1 kupa biberiye çayı
akşam: açıkmadımkıama gıtmeden 1 kase yoğurt yerim
2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
Liste sorumluluğu başka birşey zaten vicdan yapıyor insan benim yüzümden düştü ortalama diye yada kilo verince hep birlikte seviniyoruz
günaydınnnn güzelliklerrrr
kursum başlıyor bugunnn
gun içinde giremiycem kızmayın bana olurmu
akşam görüşürüzzz
akşam öğünü atlamayarak iyi yapmışsın. Güzel menü.menümüde yazıp kaçayım kv gidicez
2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan süt
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir kızlar kefirimi bile görtürdüm gezmeyebaya büyüdü keratalar
AKŞAM:
1 porsiyon bamya
3 kaş bulgur pilavı
salata
SPOR
Bugün olmadı yarın başlarım inş
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
ben kaçıyorum şimdi yarın bol bol görüşürüz inş iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
Bende menümü yazayım,
Sabah
1 yumurtalı peyniri omlet
2 dilim köy ekmeği (kendim yaptım) 50 gr
1 portakal
Közlenmiş Patlıcan
2 yk yoğurt
50 gr ekmek
1 ceviz
1 elma
Türk kahvesi
Köfteli Ali nazik (tarifimi yazayım bir ara ben bayıldım)
Yeşil salata
1 bardak kefir
2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
direniyorum canımm bugün mesela çikolatalara karşı çok direndim yavaş yavaş disipline sokabiliyorum kendimi :26: ama olsun buda güzel..
size şimdiye kadar olan menümü yazıyımm
sabah: 1 kase domates çorbası + 1 dilim kepek ekmeği
ara yok.
öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı bol pul biberli + 3 tane parmak kalınlığında köfte + 2 dilim patates ekmek yok. 1 kase cacık
ara yine yok..
akşam: büyük ihtimal salata olur olmazsa yağsız kabaklı yoğurt olur. onu akşam yazarım yine
şuana kadar 2,5 litre su içtim ben onu 3 yaparım..
şuan nasıl peki menüm düne göree
Gayet guzel canim bu haftada guzel sonuc gelecek belli kimenümüde yazıp kaçayım kv gidicez
2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
büssürü alinti yaptim,hepsi gitti
aklimda kaldiginca cevap yazayim..
sevilaycigim cok gecmisolsun canim..insallah cabucak sagligina kavusur babacigin
mervisim kardes yapacakmissin..insallah gönlüne göre olur canim
ayfercigim benim simdiki aklim olsa su yasima kadar evlenmezdim..evlendikten sonrada 5 sene cocuk yapmazdim,
nasil evlendim,nasil anne oldum anlamadim..daha ben büyümeden cocuk büyüttüm..
banucugum gelmishos geldin canim,özledik valla..gözüm yolda kaldi nerdesin,ne zaman gelcen diye
bu haftada kilo vermistin,tatilde bile almiyorsan artik almazsin canim
digerlerinide unuttum,kusura bakmayin,cocuklar uyuduktan sonra gelmeye calisacagim..öptüm hepinizi
Ayfercim günaydın sanırım geçmişte boğuldun.
maşallah eşine ve sana canım.bizim zaten en büyük problemimiz eşimin bu konularda keskin kuralcı olması.ilk cocuktan sonra zaten hemen oldu biz bir yere cıkamaz olduk.cocukla oraya mı gidilir cocukla burayamı gidilir.tipik koç işte kuralcı.şimdi düşün 3 küçük cocuk.gecen mecburi bir yere gittik diyorum ki aaa istanbuldamıyım ben.nerde sanıyordun dedi fanusta dedim.mervejim , benim nacizane fikrim kesinlikle kardeş şartarası az olduğunda da onların anlaşması daha kolay. benimkiler kardeşden çok arkadaşlar. Hele şu zamanki halleriyle iyice rahatladım tüm sıkıntım ikisininde okula başlayana kadarmış. evet şimdide zor zamanlar çok oluyor ama hangimizin hayatı kolay ki çocuklarla ilgili telaşlarım olmasa eminim başka şeyler olacaktı hayatımda. Ve ben çocukların koşuşturmasını herşeye tercih ederim . Haa gelelim iki çocukla gezmeye benim ve eşimin en sevdiğimiz şeydir evde durmayı hiç sevmeyiz. çocuklarım çok küçüktü mesela saat 8 gibi uyuyorlardı arkadaşlar arıyor hadi gelin diye iksinide sarıp sarmalayıp gidiyorduk gittiğimiz yerde uyuyorlar sonra tekrar alıp eve geliyorduk ... br keresnde ekim ayında tatile gitmemiz gerekti deniz buz gibiydi ve koca plajda havuzda bir tek benimkiler mosmor bir şekilde dişleri takırdayarak yüzüyorlardı. O kadar küçüklerdi ki ama sonuçda bizim çocuklarımız bizim alıştırdığımız şekilde büyüyorlar. Başta senin içinde zor olacak ama sonra inan bebekde sende alışırsın. Biz artık birlikte gece sinemaya gidiyoruz bir yerlere gidip oturup çay kahve içiyoruz onlar bize eşlik ediyor biz onlara göre şeklillenmedik yani.. Malesef benim kocam hiç yardımcıda değildir üstelik, biz onla sevgiili olalım yeter. Çocuklar önde biz arkada elele yürüyoruz sürekli..
sonuç olarak 2. çocuğu istiyorsan tam zamanı!!!
oo banucum gelmiş hoş gelmiş.Slm 3, mıntıkanın güzelleriiinihayet gelebildimmm çok özledim sizleri dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya
nasılsınız herşey yolundamı sevgili bacılarım tatil krktuğum gibi geçmedi şükür kilo alırım diye korkmuştum fakat uykusuzluk ve hava değişimi beni olumsuz etkiledi biraz da dikkat edince evdeymişim gibi oldu çok şükür geçmiş yapayım bakalım neler olmuş
Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum
patatesi görmezsek gayet güzel tatlımtekrar hoşgeldin cnm aramıza
hoşgeldin tatlım aramızadaha önce demişmiydimki:44:
Patatesi unut
Bulgur pilavı 3 yemek kasıgına kadar sıkıntı yok. Köfte iyi. ama patates yok. Patates yerine yoğurt yada salata başka olmaz
Su güzel
Ana öğünlerde doymuyorum diyorsan ara öğün koy o patateslerden falan uzak dur. Bezelyede yememelisin dipnot olarak söyleyelim.
Ara öğünlerde bir porsiyon meyve yada bir tane activia veya günde 10 taneyi geçmeyecek kadar fındık yada 2 tane ceviz.
Bence dee ama guzel bir sorumlulukk ins hep beraber sevinecez heppp :)))
Bu arada herkeslere gunaydinnnn
Sonuc listeleri hazirlanmis..Tebrik ediyorum kizlar..aslinda haftayada ayni basariyi gösterirsek o zaman basari olacak benim icin..cünkü bu hafta gecen hafta aldiklarimizi verdik:112:
Sahgülcügüm 2.olmussun bireyselde.Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?