• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar biliyorum ama burası bu konuyla degil yinede siz arkadaslarıma sormakta fayda var
Kd doktorum pkosumun arttıgını ve erkenken tekrar 2. Cocugu yapmamı öneriyor
Tabiki klomen ve catlatma ignesiyle baslancak malesef dogal yollarla olmuyo:(
Kızım 18 aylık oldu
Ki bu sefer doktorum ilk ayda hemen olmaz diyo
Ayrıyetende kılomu bu sefer musait gördü
Geçen gittigimde coocuk solediginde 70 küsürdüm herhalde
Neyse orada bi kaç kadın daha vardı sıra beklerken muhabbet edenlerden pkosu bar kadının 21 yasında 17 evlenmiş 18 de cocugu olmus ama 2. Malesef 2 senedir tedavi oluyomus doktoru demiş bunada 19 yasında falanmış işte
Kızda zapzayıf hani demek ki zayılarda pkos oluyo dedim :)
Konumuza döneyim
Bilmiyorum ne yapıcam
Maddi durumum iyi şükür zaten maddi durumum kötü olsada cocuk yapmama engel teşkil etmz bnm düşüncem
Sadece bnm hayatım nasıl olur bni basıl etkıler 2 cocuklu bi kadın olmanın zorlugu nedir
Eşim cocuk konusunda cok yardımcı olur bnden sabırlıdır hani söyluyorum ki siz objektif yaklasın
Bn biraz gezmeye düşkünüm :))
Korkarım ki istedigim yere gidemicem ewe baglı kalmaktan korkuyorum
Napcam napım bilmiyorum

elvankente sık geliyorum kuzum annemler orda oturuyor topçu mah. galiba, çevre yoluna yakın.Görüşelim tabii çok isterim. Zaten nisan da diye kesin karar vermedik mi ?
eşime hep takılıyorum, kızın kulaklarını deldirmedik büyüyünce kendi isterse deldirsin diye, oğlanı niye sünnet ettiriyoruz o da büyüdüğünde kendi karar versin :9:

Buyudukce korkuyorlar:18:
Evet bende banks bloklarinin ordayım canim inşallah nidanda fistik gibi oluruz yada sen fistik ol benim gobisim olsa da olur:emir_bebek:

evlendıkten sonra yandın ozaman :1:

:60::60::60::60:

ufff mantımı yapma canım ya sucuk :19::19: dün eşime diyorumki şu dıyetım bıtsın ılk işim mantı yapıcam canım öyle istiyorki, ama maşallah bizim hatunlar dıyetteyken bile yiyor:19:

Ya aslnda bu benm normal yiyislerm, bence az yani :) kilo aldirmaz ama sabit tutar, benm kilo aldigim donemlerde ben abarti yiyorm resmen :/ :)) yani ben hayatim boyunca her seyden vazgectim diyeti yapamadm hic sadece azalttim ve sporla verdmm su an bir dert de sporrrr cok sevmeme ragmen bi sure daha sabretmem gerekecekk

Kızlar biliyorum ama burası bu konuyla degil yinede siz arkadaslarıma sormakta fayda var
Kızım 18 aylık oldu
Neyse orada bi kaç kadın daha vardı sıra beklerken muhabbet edenlerden pkosu bar kadının 21 yasında 17 evlenmiş 18 de cocugu olmus ama 2. Malesef 2 senedir tedavi oluyomus doktoru demiş bunada 19 yasında falanmış işte
Konumuza döneyim
Bilmiyorum ne yapıcam
Maddi durumum iyi şükür zaten maddi durumum kötü olsada cocuk yapmama engel teşkil etmz bnm düşüncem
Sadece bnm hayatım nasıl olur bni basıl etkıler 2 cocuklu bi kadın olmanın zorlugu nedir
Eşim cocuk konusunda cok yardımcı olur bnden sabırlıdır hani söyluyorum ki siz objektif yaklasın
Napcam napım bilmiyorum
Mervisim bu konuda gezmeyi dusunme soyle ki ne kadinlar var coluk cocuk geziyor belji sen daha sonra dudunuyorsun ama o zaman olacakmi bilmiyoruz ki o sikintiyi ben bilirim beklemekten se basla canim tedavine en dogrusu bu esinde yardimciymis madem

mervecim eger bir gün kardes düşünüyorsun şimdi olması daha iyi.benim cocuklar kardesi cok kolay kabullendiler.sanırım küçük abla abi olduklarından.2 cocuk birbiriylede vakit gecirdiğinden aslında daha iyi.tek cocuk kac yasında olursa olsun anneye bağımlı gibi oluyor.ama 2 olunca kardesiylede oyalanıyor.ama zor bir sürec.sonucta hemen oynayacak cagda olmuyor.zaman cabuk geciyor bi bakarsın dogmus büyümüş bile.
bide senin apasite önemli benim kızkardesin 5,2.5 ve 1 yaşında 3 cocugu var her yeri gezer.bi duyuyorum karamanda bi duyuyorum ankarada bi duyuyorum aydında.

Mervisim bu konuda gezmeyi dusunme soyle ki ne kadinlar var coluk cocuk geziyor belji sen daha sonra dudunuyorsun ama o zaman olacakmi bilmiyoruz ki o sikintiyi ben bilirim beklemekten se basla canim tedavine en dogrusu bu esinde yardimciymis madem
Saolaun gerçekten hakkını ödeyemem
İnş ikincisindede öyle olur
Yha gezme degilde ne bilim derdimide anlatamıyorum ki yani aslında biraz psikolojik galiba
Gülmeyin ama 2. Cocugum olursa cok yaslı görünürüm diye bi sacma düşünce var içimde bilmiyorum

mervecim eger bir gün kardes düşünüyorsun şimdi olması daha iyi.benim cocuklar kardesi cok kolay kabullendiler.sanırım küçük abla abi olduklarından.2 cocuk birbiriylede vakit gecirdiğinden aslında daha iyi.tek cocuk kac yasında olursa olsun anneye bağımlı gibi oluyor.ama 2 olunca kardesiylede oyalanıyor.ama zor bir sürec.sonucta hemen oynayacak cagda olmuyor.zaman cabuk geciyor bi bakarsın dogmus büyümüş bile.
bide senin apasite önemli benim kızkardesin 5,2.5 ve 1 yaşında 3 cocugu var her yeri gezer.bi duyuyorum karamanda bi duyuyorum ankarada bi duyuyorum aydında.
Bunu daha öncede sölemiştin canm telefonda konusurken tekrar duymak cok iyi oldu gerçekten
Kapasite varda aslında kızım hiçbirseyime engel olmadı ki olsada fedakarlık yapıcam bunun farkındayım
Ama işte içimde tanımlayamadıgım bir düşünce var mesela şimdi basladam atıyorum bebek dogdugunda kızım 2.5 yaslarında oluyo
Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm:)))))

zaten kardesi 3 yasından önce kabullenmek daha kolay.3 yastan sonra sıkıntı.seni anlıyorum.cocuk öyle kolay karar verilecek bir şey değil.benim düşünme fırsatım olsaydı daha farklı olurdu belki.cokk büyük sorumluluk.mervecim burda önemli olan sensin.illa 2,3,5 cocuk olması gerekmiyor.eğer kaldırmam dersen 1de olabilir.

evlendıkten sonra yandın ozaman :1:

:60::60::60::60:

ufff mantımı yapma canım ya sucuk :19::19: dün eşime diyorumki şu dıyetım bıtsın ılk işim mantı yapıcam canım öyle istiyorki, ama maşallah bizim hatunlar dıyetteyken bile yiyor:19:

Ama ama azcik yedim ama tabi bu bi bahane degil canim biliyorum

Saolaun gerçekten hakkını ödeyemem
İnş ikincisindede öyle olur
Yha gezme degilde ne bilim derdimide anlatamıyorum ki yani aslında biraz psikolojik galiba
Gülmeyin ama 2. Cocugum olursa cok yaslı görünürüm diye bi sacma düşünce var içimde bilmiyorum

Bunu daha öncede sölemiştin canm telefonda konusurken tekrar duymak cok iyi oldu gerçekten
Kapasite varda aslında kızım hiçbirseyime engel olmadı ki olsada fedakarlık yapıcam bunun farkındayım
Ama işte içimde tanımlayamadıgım bir düşünce var mesela şimdi basladam atıyorum bebek dogdugunda kızım 2.5 yaslarında oluyo
Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorummm:)))))

Canim benim annemle aramda 20 yas var ve cokta guzel bir durum arkadas gibiyiz iyi yonunden bak yas gec oldu kaptanla ayni yasiz onun uc tene benim yok esim hala laf sokuyor ben sana korunmayalim hemen olsun demistim diye ayy sanki cok becerebildik korunmayida bir yikin sonunda kazara hamis kalmistim :9: simdide olsun diye ugrasiyoruz bence genc anne olmak gec anne olmaktan daha guzel

Dünkü menüm

Sabah
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
domates
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

öğle
4 tane köfte( iş yerindeki çorba kremalı olduğundan yiyemedim)
1kase salata
çeyrek dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara: 1 bardak ayran +2 kepekli galete

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kase salata

su : 3 litre
yeşilçay: 2 fincan
Harika bi menu olmus cnm

Evet canim iyi olurduda yanliz yedim evde tektim bi taraftanda ertesi gunun yemegini hazirladim test cozdum detkwn salataya firsat olmadi bugun aksam mercimek corbasi kiymali kabak yemegi (kabaklari oydum 5dk buharda pisirdim kiymayi ekleyip firibda 25dk pisirdim oldukca hafif oldu icine purinc koymaktansa kiyma koydum :9:) salata var

Ne guzel bi ymk o.ben yogurtcuyum.uzerine sarimskli yogurt ne de guzel gider

Kaptancıgımz nerede biteremi gitti kızlar
Uzak kaldım konulardan

Yasemincim geçmişi biraz okuma fırsatım olduda canın sıkılmış canm bnm sabrın sonu selamettir
Rabbim selmetine ulastırsın inş

Sevilaycm evine döndünmü
Eminim girince evimm evimm güsel ewinm demişsindir

Erigim senin sonuclar be cıktı ya görmedim ya kacırdım inş iyidir canm yha

Banucum bluemucumdan haber yok terkmi ettiler bii zi yoksa :((

Ahhh kızlarrrr :)))
Evet cnm pazar aksami geldim malum pazt okul vardi.gercktn cok ozlemsim evimi

Günaydın kızlaarr. sizle dünki menümü paylaşıyım önce bana kızın çünkü dün de düzene oturtamadım kendimi.

Sabah (çalıştığım için sabahları çorba çıkıyo burada ve çorba içiyoruz. )
1 kase mercimek çorbası bol acılı + 1 dilim kepek ekmek + çay

ara : normalde elma yerim ama yoktu o yüzden de o arada kek getirdiler 1 dilim kek

öğlen: 1 servis kaşığı makarna. normalde ıspanak vardı ama dibi tutmuş ve yenilcek gibi değildi :50: o yüzden makarna + yoğurt

ara: 1 ufak köfte arkadaş yiyodu dayanamadım.

Akşam : 1 kepçe yeşil mercimek + 2 y k pilav + 1 bardak ayran .
sonra çay ve 1 dilim kek yine :17:

2 lt de su içtim bukadar :50:

Cnm vazgecme yine de diren olurmu

Kızım 18 aylık oldu
Konumuza döneyim
Bilmiyorum ne yapıcam
Napcam napım bilmiyorum
Mervecim bence boşuna takılıyorsun.
Yap kurtul. Şahsen Allah nasip ederse hayırsıyla ben bir kere de kurtulmak istiyorum. İkiz olsun istiyorum :9::9: Gerçi bir kız bir erkek olma ihtimali ne kadar olur bilmem. Maddi durumum olursa ben 3 çocuk istiyorum. Kalabalık aile iyidir.

Edacigim mesaji bulamadimayrilmak istedigini yazmissin..:5:

canim ayrilirsan yapabilecekmisin yanliz,destek olmadan zor oluyor biliyorsun..hic zaman bulamazmisin gelmek icin,lütfen bana ayrintili yaz ki ona göre konusalim,bir orta yolu varsa bulalim:5:

Kaptancım. Haftaya pazartesi olsun bir durum değerlendirmesi yapacağım.:14:

Cnm vazgecme yine de diren olurmu

direniyorum canımm bugün mesela çikolatalara karşı çok direndim yavaş yavaş disipline sokabiliyorum kendimi :26: ama olsun buda güzel..

size şimdiye kadar olan menümü yazıyımm

sabah: 1 kase domates çorbası + 1 dilim kepek ekmeği

ara yok.

öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı bol pul biberli + 3 tane parmak kalınlığında köfte + 2 dilim patates ekmek yok. 1 kase cacık

ara yine yok..

akşam: büyük ihtimal salata olur olmazsa yağsız kabaklı yoğurt olur. onu akşam yazarım yine :1:
şuana kadar 2,5 litre su içtim ben onu 3 yaparım..

şuan nasıl peki menüm düne göree :17:

zaten kardesi 3 yasından önce kabullenmek daha kolay.3 yastan sonra sıkıntı.seni anlıyorum.cocuk öyle kolay karar verilecek bir şey değil.benim düşünme fırsatım olsaydı daha farklı olurdu belki.cokk büyük sorumluluk.mervecim burda önemli olan sensin.illa 2,3,5 cocuk olması gerekmiyor.eğer kaldırmam dersen 1de olabilir.
Hayır yha bn 3 belkide 4 cocuk istiyorum hakeza eşimde öle
:)))
Ama işte :)
Canim benim annemle aramda 20 yas var ve cokta guzel bir durum arkadas gibiyiz iyi yonunden bak yas gec oldu kaptanla ayni yasiz onun uc tene benim yok esim hala laf sokuyor ben sana korunmayalim hemen olsun demistim diye ayy sanki cok becerebildik korunmayida bir yikin sonunda kazara hamis kalmistim :9: simdide olsun diye ugrasiyoruz bence genc anne olmak gec anne olmaktan daha guzel
Haklısın canm bnm bilmiyorum işte kızıma kıyamıyorum ama oda cok seviyo canı sıkılıyo böle oda artık kalabalıga alıssın diyorum bilmyorum :/
Mervecim bence boşuna takılıyorsun.
Yap kurtul. Şahsen Allah nasip ederse hayırsıyla ben bir kere de kurtulmak istiyorum. İkiz olsun istiyorum :9::9: Gerçi bir kız bir erkek olma ihtimali ne kadar olur bilmem. Maddi durumum olursa ben 3 çocuk istiyorum. Kalabalık aile iyidir.
Biz dört kardesiz
Esim 5 kardes
Annemler 7 babamlar 11
Varda var bnm 37 tane babadan 11 tane anneden kuzen war
Dıdısının dıdısı ama bayramımız tam bayran oluyo cok güsel Kalabalık aile
Şimdi bu aileye tek cocuk yetmze degilmi

Back