- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
ahsen suu dedikce bende çişşş diycem valla altima yapcam artik bezdum da tuvalete ggitmekten . Suan 3lt oldu
Buyudukce korkuyorlar:18:
Evet bende banks bloklarinin ordayım canim inşallah nidanda fistik gibi oluruz yada sen fistik ol benim gobisim olsa da olur
Slm 3, mıntıkanın güzelleriiinihayet gelebildimmm çok özledim sizleri dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya
nasılsınız herşey yolundamı sevgili bacılarım tatil krktuğum gibi geçmedi şükür kilo alırım diye korkmuştum fakat uykusuzluk ve hava değişimi beni olumsuz etkiledi biraz da dikkat edince evdeymişim gibi oldu çok şükür geçmiş yapayım bakalım neler olmuş
hoşgeldin canımmmm.tam çıkıyordum bir seni öpeyimde öyle çıkarım artık...
bizde seni çok özledik inanne çok uzadı tatil.. inşallah keyfini çıkarmışsındır zamanın.
Slm 3, mıntıkanın güzelleriiinihayet gelebildimmm çok özledim sizleri dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya
nasılsınız herşey yolundamı sevgili bacılarım tatil krktuğum gibi geçmedi şükür kilo alırım diye korkmuştum fakat uykusuzluk ve hava değişimi beni olumsuz etkiledi biraz da dikkat edince evdeymişim gibi oldu çok şükür geçmiş yapayım bakalım neler olmuş
banucum gelmis hosgelmis nerelerdesin kuzum gozlerimiz yollarda kaldi
Kızlada pek gelmedi saz caldik kendi kendimize bi kac kisi ee tediklerini anlat gezdiklerin senin olsunkilo almamana sevindim bu arada
Acayip gaza geldim he gerçektendiyorum :)) cok saol canm destek verdigin içinmervejim , benim nacizane fikrim kesinlikle kardeş şartarası az olduğunda da onların anlaşması daha kolay. benimkiler kardeşden çok arkadaşlar. Hele şu zamanki halleriyle iyice rahatladım tüm sıkıntım ikisininde okula başlayana kadarmış. evet şimdide zor zamanlar çok oluyor ama hangimizin hayatı kolay ki çocuklarla ilgili telaşlarım olmasa eminim başka şeyler olacaktı hayatımda. Ve ben çocukların koşuşturmasını herşeye tercih ederim . Haa gelelim iki çocukla gezmeye benim ve eşimin en sevdiğimiz şeydir evde durmayı hiç sevmeyiz. çocuklarım çok küçüktü mesela saat 8 gibi uyuyorlardı arkadaşlar arıyor hadi gelin diye iksinide sarıp sarmalayıp gidiyorduk gittiğimiz yerde uyuyorlar sonra tekrar alıp eve geliyorduk ... br keresnde ekim ayında tatile gitmemiz gerekti deniz buz gibiydi ve koca plajda havuzda bir tek benimkiler mosmor bir şekilde dişleri takırdayarak yüzüyorlardı. O kadar küçüklerdi ki ama sonuçda bizim çocuklarımız bizim alıştırdığımız şekilde büyüyorlar. Başta senin içinde zor olacak ama sonra inan bebekde sende alışırsın. Biz artık birlikte gece sinemaya gidiyoruz bir yerlere gidip oturup çay kahve içiyoruz onlar bize eşlik ediyor biz onlara göre şeklillenmedik yani.. Malesef benim kocam hiç yardımcıda değildir üstelik, biz onla sevgiili olalım yeter. Çocuklar önde biz arkada elele yürüyoruz sürekli..
sonuç olarak 2. çocuğu istiyorsan tam zamanı!!!
Hoşbuldummmm bitanemmmmmm canımsınız hepiniz inan çok alışmışım size geçmişte kyabolacağım anlaşılan neler yaptınız neler ettiniz çok merak ediyorum çok eğlendik tatlım gece sohbetleri desen bi türlü uyuyamadık kilo almamkta çok sevindiriciydi tabiki yeni arkadaşlarımızda gelmiş sanırım hoşgelmişler sefa gelmişlerailemiz büyümüş ne güzell :13::13:
Sevindim canim güzel gecmis tatilin ohh ohh bol enerji depolamissin ben karatayi biraktimdr hizlica kilo ver dedi gerci o dr bana neler neler dedi bi bilsen gwcmisi okuyunca anlarsin . Sen halledersin nede olsa en uzun alintilar senin
Acayip gaza geldim he gerçektendiyorum :)) cok saol canm destek verdigin için
Yawrumm güselimm cannmmm hosgeldin yha wallahi tam dayaklıksın he
Neyse iyi halden yırttın canm bnm nasılsın bakalım iyi olmana cok sewindimm kılo almamanada
Geldim kuzucum geldim bluecum da henüz dönememiş sanırım umarım herşey yolundadır onun için oğluşuda inş iyileşmiştirÇağla Blue Banu neredesiniz
direniyorum canımm bugün mesela çikolatalara karşı çok direndim yavaş yavaş disipline sokabiliyorum kendimi :26: ama olsun buda güzel..
size şimdiye kadar olan menümü yazıyımm
sabah: 1 kase domates çorbası + 1 dilim kepek ekmeği
ara yok.
öğlen: 3 y.kaşığı bulgur pilavı bol pul biberli + 3 tane parmak kalınlığında köfte + 2 dilim patates ekmek yok. 1 kase cacık
ara yine yok..
akşam: büyük ihtimal salata olur olmazsa yağsız kabaklı yoğurt olur. onu akşam yazarım yine
şuana kadar 2,5 litre su içtim ben onu 3 yaparım..
şuan nasıl peki menüm düne göree
Evet cnm pazar aksami geldim malum pazt okul vardi.gercktn cok ozlemsim evimi
benim lise arkadaşımın kızı evlendi bu sene Ayfercim ben napim tatlım henüz baba adayı bile yokkCanim benim annemle aramda 20 yas var ve cokta guzel bir durum arkadas gibiyiz iyi yonunden bak yas gec oldu kaptanla ayni yasiz onun uc tene benim yok esim hala laf sokuyor ben sana korunmayalim hemen olsun demistim diye ayy sanki cok becerebildik korunmayida bir yikin sonunda kazara hamis kalmistimsimdide olsun diye ugrasiyoruz bence genc anne olmak gec anne olmaktan daha guzel
Kızlar biliyorum ama burası bu konuyla degil yinede siz arkadaslarıma sormakta fayda var
Kd doktorum pkosumun arttıgını ve erkenken tekrar 2. Cocugu yapmamı öneriyor
Tabiki klomen ve catlatma ignesiyle baslancak malesef dogal yollarla olmuyo
Kızım 18 aylık oldu
Ki bu sefer doktorum ilk ayda hemen olmaz diyo
Ayrıyetende kılomu bu sefer musait gördü
Geçen gittigimde coocuk solediginde 70 küsürdüm herhalde
Neyse orada bi kaç kadın daha vardı sıra beklerken muhabbet edenlerden pkosu bar kadının 21 yasında 17 evlenmiş 18 de cocugu olmus ama 2. Malesef 2 senedir tedavi oluyomus doktoru demiş bunada 19 yasında falanmış işte
Kızda zapzayıf hani demek ki zayılarda pkos oluyo dedim :)
Konumuza döneyim
Bilmiyorum ne yapıcam
Maddi durumum iyi şükür zaten maddi durumum kötü olsada cocuk yapmama engel teşkil etmz bnm düşüncem
Sadece bnm hayatım nasıl olur bni basıl etkıler 2 cocuklu bi kadın olmanın zorlugu nedir
Eşim cocuk konusunda cok yardımcı olur bnden sabırlıdır hani söyluyorum ki siz objektif yaklasın
Bn biraz gezmeye düşkünüm :))
Korkarım ki istedigim yere gidemicem ewe baglı kalmaktan korkuyorum
Napcam napım bilmiyorum
kısır fazla cıs değil sahgülüm ayrıca vitamin deposu birazcık yiyebilirdin ama yinede yememişsin tbrk ederim sanırım yeminler edilmiş bunun etkisi galibakomşum çaya çağırdı türlü bahane uydurdum gıtmedım kısır falan yapmış
yok yok iyi yaptım kalkimde çorba içim yanında da yoğurt
Sulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam
Ahsencim canim allah sifa versin menunuede birsey diyemiyorum basin yogun indandur deyip nazar boncugun olsun canım sen iyi ol yeter
Yasemincim spor yapmis olacaksin ben bugun biraz fazla kacirdim kizlar puff yurudum igle arasinda bacaklarim agriyor suanda ama cok kacti yazmaya korkuyorum
Sabah (06:30)
5 ince dilim sucukla bir yumurta
1-2 catal peynir
2 dilim ekmek
Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir domates salatalik
1 catal helva
4 yk manti
Su : suan iki lt oldu
Spor:40 dk yuruyus yediklerim erimemistir bile
Dunku menum
Ackrnuna 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu1 brdk sirkeli su
Kahvlti sekrsz cay.biraz peynir domates 5 yesil zeytn.az peynrli 1 ymurtli omlt
Ara 1 besibiyrde
İkindi 2 tarcnli yesil cy.1 form cy
Aksm 2.5 ymk ks bulgur pilvi.4 ymk ks yesil fasulye.1 kase yogurt
2 lt su
Aksm yeminimi unuttum. 2 kucuk pismaniye yedim
Cezami 20 dk leslie 3 mil yapark cektim.
Onun disinda da spor yapmaya calistim
Kizlr babamu kalp dokturu taburcu etmis.ben size bisey yaoamam kendinize iyi bi kalo cerrahi bulun demis.sukur kotu degil suan.yarin sabh antep e gececklr orda unlu bi cerrah bulmuslar.hayirlisi artik.galiba once kalp daha sonra bel icin ameluyata girck
bizim asmde sanırımbu haftasonu artk taşınıyor gecici adrese.bana yol göründü sabah akşam yürüyecegim demek oluyor bu.ee artık spor desteği şart.şulecim sende göreceksin 7li 6lı rakamları sakın pes etme.aa bu cocuklar sizinmi dedirtecez unutma.çıtır anne olacagız.
kolay gelsin sana şlulecimmmbu hafta işyerinde spor yok hocamızın turnuvaları varmış. ben şimdi eve kadar yürüycem - tempolu- yemeğimi alıp gelicem . tabii 1 saati biraz geçecek ama neyapalım hem hava güzel hemde yemeğimi evde unutmuşum...
Bana müsade hanimlar,cok bile kaldim
cocuklarin yemegini hazirlayayim,ögleden önce evimide silip süpreyim..firsat bulursam yine gelirim,takimi bos birakmayalim lütfenöpüyorum hepinizi
Tesekkür ederim canim..evet kiz,5 olacak
haftasonu hediye almaya gittik,puzzle istiyordu aldim gizlice..dünde ablasi dedi ebnde hediye alcam,babasiyla gitmisler gitar almislar
kocaman karton,nereye saklayacagimizi sasirdik..cok hevesli muzikle ugrasmaya,seneye kursa gönderirim diyorum artik,gitarida hazir
Deniz,Yade,Özgür
bu haftayi atlatayim,haftaya sanirim daha sakin olur
nasıl sevindim bilemezsin kaptanım gerçektenn.. pekii cezamı bu akşam uygulycam ozamannn ve düzene giricem pekiii bu kilocuklar 3 hftaya gidicek benden
hoş buldum canııımm
evet canim mutlu yogznluk..benim 2 numaranin dogum günü var cumaya,sabahin köründe davetiye hazirladik,yazdik,kreste arkadaslarina dagittik..
haftasonuna kadarda misafirim olacak,o yüzden arada ugramaya calisiyorum
Yaa sule hanim gelmezsen boyle gecmiste bogulursun
Bogulacak bi gecmis olmadi gerci
Kimseler gelmedi hasta hasta dukkani actim kapattim
canımcım portakal suyu değilde 1 portakal olarak yersen daha sağlıklı olmazmı portakal taze sıkılsa bile direk şekere dönüşüyor bitanem
4 akşamda yedim diyelim, genelde portakal suyu içtim, gazlı içecek içmiyorum pek zaten onda sıkıntı yok ama dışarda nişanlımlayken pek diyet yapmıyorum tek problemim bu :26:
Pek bir şey yemedimmmkaçamak olarak 2 tabak lahmacun, 1 Adana, 1 dilim pizzaaa pofffff isterseniz gruba almadan atın beni
Mesajımı sayıyorum biliyorum da benm savunma kaçamak için değil zamanında diskalifiye olduğum için kaptan gelse çözeriz durumu
Yazdım yukarı yediklerimii
Edaaaa inanmıyorummm çok üzülürümmm :26: ama tabi mecbur olmasan zaten ayrılcam demezsn de üzüldm yaa çokk :26: alışmıştım hemen sana :26:
Allah acil şifa versn, dualarımız sizinlee
Ben geldim heyyoo
Ben bilmem girmezsen gözünün yaşına bakmam. Parmak sallarım
Müdür tamam demedi tam olarak. Fazlasıyla hak ediyorsun. Benim için uygun ama patronla konuşmam gerekiyor dedi. Yani hala belirsiz.Bir arkadaşımda geçen sene ona söylemişti. O zammını aldı. arkadaş eğer öyle dediyse elinden geleni yapar dedi. Hem o patrona söylerse % 99 olur dedi.Bakalım. Çok merak ediyorum ve çok rahatlayacağım.Öyle iyi gelecekki :18::18: Çeyiz işine gireceğim zaten.
Günaydın kızlaarr. sizle dünki menümü paylaşıyım önce bana kızın çünkü dün de düzene oturtamadım kendimi.
Sabah (çalıştığım için sabahları çorba çıkıyo burada ve çorba içiyoruz. )
1 kase mercimek çorbası bol acılı + 1 dilim kepek ekmek + çay
ara : normalde elma yerim ama yoktu o yüzden de o arada kek getirdiler 1 dilim kek
öğlen: 1 servis kaşığı makarna. normalde ıspanak vardı ama dibi tutmuş ve yenilcek gibi değildio yüzden makarna + yoğurt
ara: 1 ufak köfte arkadaş yiyodu dayanamadım.
Akşam : 1 kepçe yeşil mercimek + 2 y k pilav + 1 bardak ayran .
sonra çay ve 1 dilim kek yine
2 lt de su içtim bukadar
Hayırlı olsun Yasemincim güle güle haca maaşını inşalemsin eda ya.derslerindeki basarını tebrik ederim.ben dersleri fena saldım.bi hafta izin alıp asılacam.ama evde cocuklarla nasıl olacak bilmem.
biz her ay bir önceki ayın maaşını alıyoruz.işe başladım 2 ay maaş alabildim.bu ayda ocagın maaşını alacagız sabit bir maaşımızda yok.aşılar gebeler kayıtlı hastalar cari gider bide vergi dilimi.şubat ayını seviyorum vergi diliminden düştük ya yılın en dolgun maaşını alacagız.
Ben bütün takımı kardeşim, ablam olarak görüyorum. Yanında olmazsak olmaz zaten
Canım ay başı alıyoruz ama kimsenin zammı hesaba yansımadı henüz. Marta kadar yolu var. 2 senedr hep martta geçmişe dönük farklarla beraber yatırıyorlar. Zam varsa işliyor şuan ama henüz elime geçmedi yani.Bakalım. Bir de geçen gün prim verdiler. Aynı departmanda çalıştığım arkadaş 1,5-2 maaş prim aldı.müdürm aldı. ama benim sigortam diğer şirkette olduğu için bana vermediler, diğer departman arkadaşıma da .İyice dibe vuruyorum. Zam yoksa iş arayacağım artık.Yarım dönem kaldı derslerim bitiyor.Hazirana kadar dişimi sıkacağım mezun olacağım. Sonra ben özgürüm.
bu arada notlarım süper geldi.
4 üzerinden 3,88 dönem not ortalamam
7 dersin 5 i AA 1 i AB 1 i BA geldi.
Yarım dönem sonra ay kurtulyorum
Vee bir hedefime ulaştım. Genel not ortalamamı 3 ün üzerine çıkarttım. Şuan 3,05Düşürmemek için uğraşacağım artık.
ay ben çok mutluyum ya. Tuttuğumu koparıyorum.Bir zamı koparamadım henüz
İnşallah yine istede girme imkanin olur mesela bizde belli siteler acik gida ile ilgili kafinlar kulubunu acmiyor pcakilli patron engelletmis taa basta bilgi isleme kirarim engelide basima is alirim sonra
Bende cepten giriyorum iyi ki su akilli telefonlar var
Kaptancıgımz nerede biteremi gitti kızlar
Uzak kaldım konulardan
Yasemincim geçmişi biraz okuma fırsatım olduda canın sıkılmış canm bnm sabrın sonu selamettir
Rabbim selmetine ulastırsın inş
Sevilaycm evine döndünmü
Eminim girince evimm evimm güsel ewinm demişsindir
Erigim senin sonuclar be cıktı ya görmedim ya kacırdım inş iyidir canm yha
Banucum bluemucumdan haber yok terkmi ettiler bii zi yoksa(
Ahhh kızlarrrr :)))
Mervecim tam olarak belli değil. Durum değerlendirmesi yapacağız.
Şöyle benim şuan işyerinde oturduğum yer köşede kalıyor ve arkamda kimse olmuyor.fakat yer değiştirme yapacaklar. Bu hafta tadilat var benim yerimde ortada bir yer olursa gelemeyebilirim. Çünkü bazı tipler sanki kendileri girmiyormuş gibi benim girdiğimi dillendirecek cinsten insanlar. Ha zaten zam yapmazlarsa çıkacağım ama bu konuda laf gelmesini istemiyorum.
Kurs başlayıncada akşamları eve çok geç gitttiğimden duş yapıp düşüp yatıyordum.Yani bilmiyorum ne olacak ama göreceğiz. Ani karar verip hemen durduk yere ayrılmak istemiyorum herşey haftaya belli olacak.
Ama ben yine gelirim takımda olmazsam bile. Menülere yorum yazarım parmak sallarım. Yine aranızda olurum. Listede olmam menü paylaşamam belki ama kopmam sizden. Paylaşuıım yetersizliğinden diskalifiye olmak istemiyorum. Yarın herşey toparlanınca belki yine takıma girebilirim. Bu şansımı da elimle itmek istemiyorum. Diskalifiye olmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Kaptancım izine ayrılıp takımda menü paylaşımı vs yapmadığım sürece varlığımı sürdürmem sakınca doğurur mu senin için ?
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
domates
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle
4 tane köfte( iş yerindeki çorba kremalı olduğundan yiyemedim)
1kase salata
çeyrek dilim kepek ekmek
ara: 1 bardak ayran +2 kepekli galete
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kase salata
su : 3 litre
yeşilçay: 2 fincan
Sabah (09:00)
Kalkinca ac karna ilaclarim vardi onun icin kahvalti gec kaldi
Kahvalfidan obce bir kupa kayisili form ictim
2 dilim ekmek
1 avuc ici kadar peynir
1 fincan sekersiz kahve
Ogle (12:00)
1 kase domates corbasi
2 yk bulgur pilavi
(Patates yemdgi vardi yemedim ama doymak icin birazdan elma yiyecegim)
1kucuk elma
Ara (17:00)
1 portakal
Aksam(19:00)
2 dilim ekmek
100gr et
Su; 2 lt
Bitki cayi:3 fincan
menümü yazayım bari
sabah çok erken kalktım ufacık bi parça cevizli pestil attım ağzıma akşam çok cebelleşmiştim sabah tadına baktım
kahvaltı: 1 haş yumurta,5 tane çeri domates,5 zeytin, azcık peynir,1 tk reçel,2 dlm kızarmıs ekmek
öğle: yok işe dalmışım resmen unuttum
akşam: 1 kase çorba, bol salata üzerine haşlanmış göğüs eti, 1 dlm kızarmıs ekmek
2 lt su
spor yok
ben geldimkiiiiaa kimse yok kaptan yok diyemı kaytarıyosunuz bakimm
banuuuu, blue gelin arık ya ufff
merve sen nerdesin
saba:2 bardak su
kahvaltı yagsız bi kaç parca sucuk üzerine yumurta
domates
yarım yağlı peynir
1tanezeytin
ara:eşim meyve tabagı hazırlamıs umarım 1 meyveyi gecmemiştir
öğle:
1kase yogurtlu brokoli
el içi kadar fırınlanmıs tavuk
ara:3 kayısı
ara: yarım yeşil elma
akşam:yogurtlu ıspanak
mantar sote
salata
yogurt
ara:yarım greyfurt
regl etksiine girdim meyveyi abarttımmı nedir.ama fıstıklı çikolatayla resmen savastım ve kazandım.
sıvıya gelince içtim içtim yeşil çayı suyu sonrada kızımın okul eksikleri için alısverişe cıktım hurc almak için girdiğim çeyiz magazasında wcye girdim
3ltye bulan suyum
3 fincan yeşil çay
1türk kahvesi
diyetisyenede gidemedimrandevum haftaya ptesiye kaldı.diyetisyenim regl zamanıen az3lt su demişti.
herşeyde vardır bir hayır canım inş yarın sorunsuz bir operasyon geçirir babacığınKizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar
Selam bayanlar.
Benim bir derdim var.
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım
kızlar banudan bluedan haber yokmu.bende fazla gecmişe bakamadım.
diyet düzenimde alt üst oldu.böyle olacagını bildiğimden yemin etmemiştim.ama hala iddalıyım.şubat sonu mart başı 8 olmasada en az 6 gitmesi lazım.bugün listeme geri döndüm.paylaşımada.yeniden 8lilere dönmek istemiyorum 8e veda ettiğim gibi 7yede veda edecegim burda.
cok saolasın canım.biliyorum şuan sabır sınavındayım.aslında cok enerjik cıcvılcıvıl biriydim ben.şimdi sürekli şikayet eden hoşnutsuz biri olup çıktım.misafir ağırlamayı evde birilerinin olmasını normalde severim ama bu evdekiler benim ev düzenime kendi evleri gibi üstelikte beni hiçe sayarak müdahale edince hayat cekilmez oluyor.
iyi aksamlar kizlar
özledim valla hepinizi..kizlar ben bu hafta cok yogunum,misafirdi,kosusturmaydi zaman bulamayabilirim...haber vereyim dedim,gelemezsem merak etmein diye
her firsatta gelmeye calisirim yinede
cumaya kadar 65 hedefim,yani en az 1 kg vermek istiorum...
hepiciginizi seviyorum
Az once esimn dayisindaydk.kebabci lokantasi var.3 kofte buyuklugunde 1 sis yani adana kebap yedim.3 cesit salata yapmisti bolca onlrdn.iste buyuzden karatayi seviyom.tam benim yasam sitilimmis
Ben bu karatay in gozunu seveyim. Artk kendimi diyette gibi hissetmiyorum. Tatlu aburcubur ekmk haric herseyi yiyom ve zayifliyom
ya canım şimdi gidince sadece kısırla kalmazdıki onunda tadına bak sununda nolurrr ısrarla yıycektım boşver ıı olduçok yağlı değilse kısır yiyebilrisin canım mesela 4 yk kadar bulgur düşün bolca yeşillik. ekmek ve sebze yemeği yerine geçer.
niye bu kadar düşünüyorsunki yap tabıkı Allah korusun ilerde istediğinde ya olmazsa hem hemen olacagının garantısıde yokmuş bismillah de başla Allah hakkında hayırlı olan bı vakıtte verır zatenKızlar biliyorum ama burası bu konuyla degil yinede siz arkadaslarıma sormakta fayda var
Kd doktorum pkosumun arttıgını ve erkenken tekrar 2. Cocugu yapmamı öneriyor
Tabiki klomen ve catlatma ignesiyle baslancak malesef dogal yollarla olmuyo
Kızım 18 aylık oldu
Ki bu sefer doktorum ilk ayda hemen olmaz diyo
Ayrıyetende kılomu bu sefer musait gördü
Geçen gittigimde coocuk solediginde 70 küsürdüm herhalde
Neyse orada bi kaç kadın daha vardı sıra beklerken muhabbet edenlerden pkosu bar kadının 21 yasında 17 evlenmiş 18 de cocugu olmus ama 2. Malesef 2 senedir tedavi oluyomus doktoru demiş bunada 19 yasında falanmış işte
Kızda zapzayıf hani demek ki zayılarda pkos oluyo dedim :)
Konumuza döneyim
Bilmiyorum ne yapıcam
Maddi durumum iyi şükür zaten maddi durumum kötü olsada cocuk yapmama engel teşkil etmz bnm düşüncem
Sadece bnm hayatım nasıl olur bni basıl etkıler 2 cocuklu bi kadın olmanın zorlugu nedir
Eşim cocuk konusunda cok yardımcı olur bnden sabırlıdır hani söyluyorum ki siz objektif yaklasın
Bn biraz gezmeye düşkünüm :))
Korkarım ki istedigim yere gidemicem ewe baglı kalmaktan korkuyorum
Napcam napım bilmiyorum
oleyyyyyy :119::124::124: hoşgeldın nerde kaldın ya özledık vallaSlm 3, mıntıkanın güzelleriiinihayet gelebildimmm çok özledim sizleri dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya
Geldim kuzucum geldim bluecum da henüz dönememiş sanırım umarım herşey yolundadır onun için oğluşuda inş iyileşmiştir
patatesi görmezsek gayet güzel tatlımtekrar hoşgeldin cnm aramıza
bende çok özlemişim evimi bayan 69evim evim güzel evim
benim lise arkadaşımın kızı evlendi bu sene Ayfercim ben napim tatlım henüz baba adayı bile yokkrabbim en kısa zamanda nasip etsin inş sahgülüme şekerime ve sana
Canım benim kilon uygun durumdayken doktorun da onay vermişken bence 2, çocuğu düşün derim hem aralarındaki yaş farkı fazla olmamış olur hem düşünsene bir an önce büyürler ve hep birlikte gezersiniz en doğru kararı sen vereceksin ama şartlar müsaitken değerlendir derim tatlım
kısır fazla cıs değil sahgülüm ayrıca vitamin deposu birazcık yiyebilirdin ama yinede yememişsin tbrk ederim sanırım yeminler edilmiş bunun etkisi galiba
ben aşırı bişey göremedim Ayferimm 4 yk mantıdaki hamuru toplasan bir dilim ekmek yapar sıkma canını yürüyüşünü de yapmışsın:13:
pişmaniyeden hemen pişman olmuşsun bile cezanıda çektiğine göre mesele yok
Allah acil şifalar versin bitanem dualarımız seninle iyi haberlerle gelirsin inş
yeni işyerin hayırlı olsun Yasemincim spor açısından faydası + yönde olacak sana çıtır olmadan bu kilolardan kurtulmadan buradan gitmek yok kurtulsakta gitmek yok tabiii
kolay gelsin sana şlulecimmm
müsade senin canım kolay gelsinnnn
ne güzel isimler seçmişsiniz Helincim bayıldımmmm
hoşgeldin tatlım aramızadaha önce demişmiydimki:44:
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ne tatlı telaşlar bunlar
oyyyy kuyamam sana dükkanın tüm işleri sanamı kaldı canım benimmm ellerine sağlık pırıl pırıl her yer
canımcım portakal suyu değilde 1 portakal olarak yersen daha sağlıklı olmazmı portakal taze sıkılsa bile direk şekere dönüşüyor bitanem
pek birşey yememiş halin bumu canımcımmm daha ne olsun afiyetolsun ama yaramasın inş
hoşgledin canımmmm bende geldimmmmm
Salla tabiii bitanemmm senin parmak sallamanı bile çok özlemişimmmm
inş hakettiğin zammı alırsın canımcımmm çeyizlere de başlanmış olur böylece
kekler gözüme çok battı bitanemmm
Hayırlı olsun Yasemincim güle güle haca maaşını inş
sende fırsat bulup güzelce çalışabilirsin derslerini inş tatlım
öyleyiz zaten hepimiz kızkardeşizzzz :13::13::13:
Helalll sana Edacımmm notların çok güzel tebrik ederimmm bir ömür boyu hep mutlu ol inşallah
akıllı telefonla iyide ayferim becerebilene offf ben bit gibi yazıları göremiyorum cepten yaşlandımmm
Sizi nasıl terkederiz bitanemmmm geldim ben şükür
Burası sensiz olmaz çok üzüldüm bunu duyunca bir şekilde bir çözüm buluruz bitanemmm
her zamanki gibi mükemmellll
süper bir menü canımcımm
tromboline küstünmü sahgülümmm:26::26:
ben geldimkiiii
çikolataya hayır diyebildiğin için tbrkler tatlımmmwc olayını güzel çözmüşsün
herşeyde vardır bir hayır canım inş yarın sorunsuz bir operasyon geçirir babacığın
ayrılmak yokkkk
inşallah bitanemmm hedefimize ulaşana kadar yılmadan bıkmadan devam edeceğiz
Kesinlikle çok sabırlısın Yasemişncim kolay değil ama bı sabrının mükafatını elbette alacaksın inş biraz daha dayan bitanemmm
bende çok seviyorummmmm tüm bacılarımııı kolay gelsin Helincim ben uğurladım darısı başına
Karataydan memnun kalmana çok sevindim bitanemmm inş ömür boyu bu şekilde beslenirsin hem sağlıklı hemde kilosuz bir yaşam bizi bekliyor inş.
ya canım şimdi gidince sadece kısırla kalmazdıki onunda tadına bak sununda nolurrr ısrarla yıycektım boşver ıı oldu
niye bu kadar düşünüyorsunki yap tabıkı Allah korusun ilerde istediğinde ya olmazsa hem hemen olacagının garantısıde yokmuş bismillah de başla Allah hakkında hayırlı olan bı vakıtte verır zaten
oleyyyyyy :119::124::124: hoşgeldın nerde kaldın ya özledık vallatatilin iyi gecmesıne çok sevındım
menümüde yazıp kaçayım kv gidicez
kahvaltı: 3 yk menemen, az peynır, 6 zeytın,2 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle: 1 kase çorba,4 yk ıspanak,yoğurt, bol salata
ara:1 kupa biberiye çayı
akşam: açıkmadımkıama gıtmeden 1 kase yoğurt yerim
2 lt su
10dk trambolin+70 mekik
büssürü alinti yaptim,hepsi gitti
aklimda kaldiginca cevap yazayim..
sevilaycigim cok gecmisolsun canim..insallah cabucak sagligina kavusur babacigin
mervisim kardes yapacakmissin..insallah gönlüne göre olur canim
ayfercigim benim simdiki aklim olsa su yasima kadar evlenmezdim..evlendikten sonrada 5 sene cocuk yapmazdim,
nasil evlendim,nasil anne oldum anlamadim..daha ben büyümeden cocuk büyüttüm..
banucugum gelmishos geldin canim,özledik valla..gözüm yolda kaldi nerdesin,ne zaman gelcen diye
bu haftada kilo vermistin,tatilde bile almiyorsan artik almazsin canim
digerlerinide unuttum,kusura bakmayin,cocuklar uyuduktan sonra gelmeye calisacagim..öptüm hepinizi
SelamlarrrBen Hilal tanışmış mıydıkkkk
Hoşgeldin sen dee..
Ya pek bir şey yemedim kısmı şakaydı ama 3 günlük kısa bir kaçamak yaptım ve her anlamda kaçamak olmuş oldu..
Yani ortama uymayı tercih ediyorum öyle zamanlarda, tabi ki kilo vermek istiyorum ama her şeyden kısıtlamayı pek beceremiyorum işte.. ama şimdi uzun süre kaçamak düşünmüyorum kilo vermek istiyorumm
hoşbuldummmmm bitanemmmtşkler cnm çok güzel geçti şükürrr
iyi gezmeler bitanemmm akşam az gibi geldi bana inş yatana kadar acıkmazsın trombolinle barışmanada sevindim
aynen canım benimde alıntı 2 kez gitti sonrada vazgeçtim
hoşbuldum şeker kaptancımmmşükür gelebildim nihayettt bende hepinizi çok özledimmm
Slm bitanemmm ben de Banu İzmirdenim bu takımın ablasıyımçok memnun oldum nişanlısın anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin bitanemmm en kısa zamanda mutlu husurlu bir yuvan olur inş fazla kilon yok zaten eminm birlikte kısa zamanda verip fıstık gibi bir gelin olacaksın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?