Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mervejim , benim nacizane fikrim kesinlikle kardeş şart arası az olduğunda da onların anlaşması daha kolay. benimkiler kardeşden çok arkadaşlar. Hele şu zamanki halleriyle iyice rahatladım tüm sıkıntım ikisininde okula başlayana kadarmış. evet şimdide zor zamanlar çok oluyor ama hangimizin hayatı kolay ki çocuklarla ilgili telaşlarım olmasa eminim başka şeyler olacaktı hayatımda. Ve ben çocukların koşuşturmasını herşeye tercih ederim . Haa gelelim iki çocukla gezmeye benim ve eşimin en sevdiğimiz şeydir evde durmayı hiç sevmeyiz. çocuklarım çok küçüktü mesela saat 8 gibi uyuyorlardı arkadaşlar arıyor hadi gelin diye iksinide sarıp sarmalayıp gidiyorduk gittiğimiz yerde uyuyorlar sonra tekrar alıp eve geliyorduk ... br keresnde ekim ayında tatile gitmemiz gerekti deniz buz gibiydi ve koca plajda havuzda bir tek benimkiler mosmor bir şekilde dişleri takırdayarak yüzüyorlardı. O kadar küçüklerdi ki ama sonuçda bizim çocuklarımız bizim alıştırdığımız şekilde büyüyorlar. Başta senin içinde zor olacak ama sonra inan bebekde sende alışırsın. Biz artık birlikte gece sinemaya gidiyoruz bir yerlere gidip oturup çay kahve içiyoruz onlar bize eşlik ediyor biz onlara göre şeklillenmedik yani.. Malesef benim kocam hiç yardımcıda değildir üstelik, biz onla sevgiili olalım yeter. Çocuklar önde biz arkada elele yürüyoruz sürekli..
sonuç olarak 2. çocuğu istiyorsan tam zamanı!!!

Slm 3, mıntıkanın güzelleriii nihayet gelebildimmm çok özledim sizleri dün geldik bugünde tyzemleri yolcu ettim attım kendimi buraya

nasılsınız herşey yolundamı sevgili bacılarım tatil krktuğum gibi geçmedi şükür kilo alırım diye korkmuştum fakat uykusuzluk ve hava değişimi beni olumsuz etkiledi biraz da dikkat edince evdeymişim gibi oldu çok şükür geçmiş yapayım bakalım neler olmuş

Buyudukce korkuyorlar:18:
Evet bende banks bloklarinin ordayım canim inşallah nidanda fistik gibi oluruz yada sen fistik ol benim gobisim olsa da olur

aaa yakınmışsınız görüşelim gerçekten...inşallah kuzumsenin göbişolsun o zamana

hoşgeldin canımmmm.tam çıkıyordum bir seni öpeyimde öyle çıkarım artık...
bizde seni çok özledik inan ne çok uzadı tatil.. inşallah keyfini çıkarmışsındır zamanın.

Son düzenleme:

hoşgeldin canımmmm.tam çıkıyordum bir seni öpeyimde öyle çıkarım artık...
bizde seni çok özledik inan ne çok uzadı tatil.. inşallah keyfini çıkarmışsındır zamanın.

tşkler bitaenmmmm öp tabikiii çok şükür iyiyidi bitanemmm ço eğlendik hakikaten ani bi kararla gittim ama pişman olmadım

banucum gelmis hosgelmis nerelerdesin kuzum gozlerimiz yollarda kaldi

Kızlada pek gelmedi saz caldik kendi kendimize bi kac kisi ee tediklerini anlat gezdiklerin senin olsun kilo almamana sevindim bu arada

banucum gelmis hosgelmis nerelerdesin kuzum gozlerimiz yollarda kaldi

Kızlada pek gelmedi saz caldik kendi kendimize bi kac kisi ee tediklerini anlat gezdiklerin senin olsun kilo almamana sevindim bu arada

Hoşbuldummmm bitanemmmmmm canımsınız hepiniz inan çok alışmışım size geçmişte kyabolacağım anlaşılan neler yaptınız neler ettiniz çok merak ediyorum çok eğlendik tatlım gece sohbetleri desen bi türlü uyuyamadık kilo almamkta çok sevindiriciydi tabiki yeni arkadaşlarımızda gelmiş sanırım hoşgelmişler sefa gelmişler ailemiz büyümüş ne güzell :13::13:

Acayip gaza geldim he gerçektendiyorum :)) cok saol canm destek verdigin için

Yawrumm güselimm cannmmm hosgeldin yha wallahi tam dayaklıksın he
Neyse iyi halden yırttın canm bnm nasılsın bakalım iyi olmana cok sewindimm kılo almamanada

Sevindim canim güzel gecmis tatilin ohh ohh bol enerji depolamissin ben karatayi biraktim dr hizlica kilo ver dedi gerci o dr bana neler neler dedi bi bilsen gwcmisi okuyunca anlarsin . Sen halledersin nede olsa en uzun alintilar senin

Sevindim canim güzel gecmis tatilin ohh ohh bol enerji depolamissin ben karatayi biraktim dr hizlica kilo ver dedi gerci o dr bana neler neler dedi bi bilsen gwcmisi okuyunca anlarsin . Sen halledersin nede olsa en uzun alintilar senin

tşkler bitanemmm hmmm sağlığın için hılzı vermen gerekiyorsa kendine en uygun beslenme tarzını seç biştanem hayırlı olsun senin hakkında inş kötü bişey dememiştir dr

hoşbuldummmm bitanemmmmmm valla dözsen yeridir mervişim cebe internet paketi yaptım guya ama cepten girmeyi beceremedim tatlım yazılar bit gibi olmuyo yapamadım çok şükür bitanem sizleri gördüm daha iyi oldum bu arada bi sürü alıntı yaptım gitti neyse yaparım yine özlemişsinizdir alıntıları

Çağla Blue Banu neredesiniz
Geldim kuzucum geldim bluecum da henüz dönememiş sanırım umarım herşey yolundadır onun için oğluşuda inş iyileşmiştir

patatesi görmezsek gayet güzel tatlım tekrar hoşgeldin cnm aramıza
Evet cnm pazar aksami geldim malum pazt okul vardi.gercktn cok ozlemsim evimi

bende çok özlemişim evimi bayan 69 evim evim güzel evim

benim lise arkadaşımın kızı evlendi bu sene Ayfercim ben napim tatlım henüz baba adayı bile yokk rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş sahgülüme şekerime ve sana

Canım benim kilon uygun durumdayken doktorun da onay vermişken bence 2, çocuğu düşün derim hem aralarındaki yaş farkı fazla olmamış olur hem düşünsene bir an önce büyürler ve hep birlikte gezersiniz en doğru kararı sen vereceksin ama şartlar müsaitken değerlendir derim tatlım
komşum çaya çağırdı türlü bahane uydurdum gıtmedım kısır falan yapmış

yok yok iyi yaptım kalkimde çorba içim yanında da yoğurt
kısır fazla cıs değil sahgülüm ayrıca vitamin deposu birazcık yiyebilirdin ama yinede yememişsin tbrk ederim sanırım yeminler edilmiş bunun etkisi galiba

ben aşırı bişey göremedim Ayferimm 4 yk mantıdaki hamuru toplasan bir dilim ekmek yapar sıkma canını yürüyüşünü de yapmışsın:13:

pişmaniyeden hemen pişman olmuşsun bile cezanıda çektiğine göre mesele yok

Allah acil şifalar versin bitanem dualarımız seninle iyi haberlerle gelirsin inş

yeni işyerin hayırlı olsun Yasemincim spor açısından faydası + yönde olacak sana çıtır olmadan bu kilolardan kurtulmadan buradan gitmek yok kurtulsakta gitmek yok tabiii

kolay gelsin sana şlulecimmm

Bana müsade hanimlar,cok bile kaldim

cocuklarin yemegini hazirlayayim,ögleden önce evimide silip süpreyim..firsat bulursam yine gelirim,takimi bos birakmayalim lütfenöpüyorum hepinizi

müsade senin canım kolay gelsinnnn

ne güzel isimler seçmişsiniz Helincim bayıldımmmm
nasıl sevindim bilemezsin kaptanım gerçektenn.. pekii cezamı bu akşam uygulycam ozamannn ve düzene giricem pekiii bu kilocuklar 3 hftaya gidicek benden

hoş buldum canııımm

hoşgeldin tatlım aramıza daha önce demişmiydimki:44:

evet canim mutlu yogznluk..benim 2 numaranin dogum günü var cumaya,sabahin köründe davetiye hazirladik,yazdik,kreste arkadaslarina dagittik..
haftasonuna kadarda misafirim olacak,o yüzden arada ugramaya calisiyorum

Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ne tatlı telaşlar bunlar

Yaa sule hanim gelmezsen boyle gecmiste bogulursun
Bogulacak bi gecmis olmadi gerci
Kimseler gelmedi hasta hasta dukkani actim kapattim

oyyyy kuyamam sana dükkanın tüm işleri sanamı kaldı canım benimmm ellerine sağlık pırıl pırıl her yer

4 akşamda yedim diyelim, genelde portakal suyu içtim, gazlı içecek içmiyorum pek zaten onda sıkıntı yok ama dışarda nişanlımlayken pek diyet yapmıyorum tek problemim bu :26:
canımcım portakal suyu değilde 1 portakal olarak yersen daha sağlıklı olmazmı portakal taze sıkılsa bile direk şekere dönüşüyor bitanem

pek birşey yememiş halin bumu canımcımmm daha ne olsun afiyetolsun ama yaramasın inş

hoşgledin canımmmm bende geldimmmmm

Ben bilmem girmezsen gözünün yaşına bakmam. Parmak sallarım

Salla tabiii bitanemmm senin parmak sallamanı bile çok özlemişimmmm

inş hakettiğin zammı alırsın canımcımmm çeyizlere de başlanmış olur böylece

kekler gözüme çok battı bitanemmm
Hayırlı olsun Yasemincim güle güle haca maaşını inş
sende fırsat bulup güzelce çalışabilirsin derslerini inş tatlım
Ben bütün takımı kardeşim, ablam olarak görüyorum. Yanında olmazsak olmaz zaten

öyleyiz zaten hepimiz kızkardeşizzzz :13::13::13:

Helalll sana Edacımmm notların çok güzel tebrik ederimmm bir ömür boyu hep mutlu ol inşallah

akıllı telefonla iyide ayferim becerebilene offf ben bit gibi yazıları göremiyorum cepten yaşlandımmm

Sizi nasıl terkederiz bitanemmmm geldim ben şükür

Burası sensiz olmaz çok üzüldüm bunu duyunca bir şekilde bir çözüm buluruz bitanemmm

her zamanki gibi mükemmellll

süper bir menü canımcımm

tromboline küstünmü sahgülümmm:26::26:

aa kimse yok kaptan yok diyemı kaytarıyosunuz bakimm
banuuuu, blue gelin arık ya ufff

merve sen nerdesin
ben geldimkiiii

çikolataya hayır diyebildiğin için tbrkler tatlımmm wc olayını güzel çözmüşsün

Kizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar
herşeyde vardır bir hayır canım inş yarın sorunsuz bir operasyon geçirir babacığın

ayrılmak yokkkk

inşallah bitanemmm hedefimize ulaşana kadar yılmadan bıkmadan devam edeceğiz

Kesinlikle çok sabırlısın Yasemişncim kolay değil ama bı sabrının mükafatını elbette alacaksın inş biraz daha dayan bitanemmm

bende çok seviyorummmmm tüm bacılarımııı kolay gelsin Helincim ben uğurladım darısı başına

Az once esimn dayisindaydk.kebabci lokantasi var.3 kofte buyuklugunde 1 sis yani adana kebap yedim.3 cesit salata yapmisti bolca onlrdn.iste buyuzden karatayi seviyom.tam benim yasam sitilimmis

Ben bu karatay in gozunu seveyim. Artk kendimi diyette gibi hissetmiyorum. Tatlu aburcubur ekmk haric herseyi yiyom ve zayifliyom

Karataydan memnun kalmana çok sevindim bitanemmm inş ömür boyu bu şekilde beslenirsin hem sağlıklı hemde kilosuz bir yaşam bizi bekliyor inş.

çok yağlı değilse kısır yiyebilrisin canım mesela 4 yk kadar bulgur düşün bolca yeşillik. ekmek ve sebze yemeği yerine geçer.
ya canım şimdi gidince sadece kısırla kalmazdıki onunda tadına bak sununda nolurrr ısrarla yıycektım boşver ıı oldu
niye bu kadar düşünüyorsunki yap tabıkı Allah korusun ilerde istediğinde ya olmazsa hem hemen olacagının garantısıde yokmuş bismillah de başla Allah hakkında hayırlı olan bı vakıtte verır zaten
oleyyyyyy :119::124::124: hoşgeldın nerde kaldın ya özledık valla tatilin iyi gecmesıne çok sevındım

menümüde yazıp kaçayım kv gidicez

kahvaltı: 3 yk menemen, az peynır, 6 zeytın,2 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle: 1 kase çorba,4 yk ıspanak,yoğurt, bol salata
ara:1 kupa biberiye çayı
akşam: açıkmadımkı ama gıtmeden 1 kase yoğurt yerim

2 lt su
10dk trambolin+70 mekik

büssürü alinti yaptim,hepsi gitti
aklimda kaldiginca cevap yazayim..
sevilaycigim cok gecmisolsun canim..insallah cabucak sagligina kavusur babacigin

mervisim kardes yapacakmissin..insallah gönlüne göre olur canim

ayfercigim benim simdiki aklim olsa su yasima kadar evlenmezdim..evlendikten sonrada 5 sene cocuk yapmazdim,
nasil evlendim,nasil anne oldum anlamadim..daha ben büyümeden cocuk büyüttüm..

banucugum gelmishos geldin canim,özledik valla..gözüm yolda kaldi nerdesin,ne zaman gelcen diye

bu haftada kilo vermistin,tatilde bile almiyorsan artik almazsin canim

digerlerinide unuttum,kusura bakmayin,cocuklar uyuduktan sonra gelmeye calisacagim..öptüm hepinizi

Selamlarrr Ben Hilal tanışmış mıydıkkkk
Hoşgeldin sen dee..
Ya pek bir şey yemedim kısmı şakaydı ama 3 günlük kısa bir kaçamak yaptım ve her anlamda kaçamak olmuş oldu..
Yani ortama uymayı tercih ediyorum öyle zamanlarda, tabi ki kilo vermek istiyorum ama her şeyden kısıtlamayı pek beceremiyorum işte.. ama şimdi uzun süre kaçamak düşünmüyorum kilo vermek istiyorumm

hoşbuldummmmm bitanemmm tşkler cnm çok güzel geçti şükürrr

iyi gezmeler bitanemmm akşam az gibi geldi bana inş yatana kadar acıkmazsın trombolinle barışmanada sevindim

aynen canım benimde alıntı 2 kez gitti sonrada vazgeçtim
hoşbuldum şeker kaptancımmm şükür gelebildim nihayettt bende hepinizi çok özledimmm

Slm bitanemmm ben de Banu İzmirdenim bu takımın ablasıyım çok memnun oldum nişanlısın anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin bitanemmm en kısa zamanda mutlu husurlu bir yuvan olur inş fazla kilon yok zaten eminm birlikte kısa zamanda verip fıstık gibi bir gelin olacaksın inş

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan süt

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir kızlar kefirimi bile görtürdüm gezmeye baya büyüdü keratalar
AKŞAM:
1 porsiyon bamya
3 kaş bulgur pilavı
salata

SPOR
Bugün olmadı yarın başlarım inş

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

ben kaçıyorum şimdi yarın bol bol görüşürüz inş iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

Son düzenleme:
Bende menümü yazayım,
Sabah
1 yumurtalı peyniri omlet
2 dilim köy ekmeği (kendim yaptım ) 50 gr

1 portakal

Közlenmiş Patlıcan
2 yk yoğurt
50 gr ekmek
1 ceviz

1 elma
Türk kahvesi

Köfteli Ali nazik (tarifimi yazayım bir ara ben bayıldım )
Yeşil salata

1 bardak kefir

2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Çok mmemnun oldumm Banu ablacımm adını duyuyordummm 1 haftadırr, abla derim bağrıma basarım hemenn
Çok teşekkür ederim, evet nişanlıyım, inşallahh fit bir gelin olacağımm , tam moda giremedim henüz ama sanırm artık listeye de girince daha iyi olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…