• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neler var neler yok nakalım
Herkes suyunu iyır mu
Yeşilçayyyy
Amn ewdekıler spor yapsınnnnn
:)):1:
Bn bugnde kvdelerdeyim söledimmi bugun bilmiyorum kızlar öle cok yorulmusum ki dün namaz kılarken basörtü takmayı unutmusum kp bana gül gül bi hl oldu:9:
Selam verdim baba nooldu ddim
Kızm basörtün hala abdest alıyo galiba dedi:9:
Aaksam bi koptuk
Bugunde gıtcez sıra bekle falaaaan fılaaaaan

günaydın kızlarr nasılsınız

edacım eriğim geçmiş olsun iyileşin artık ya

dün butun gun dışardaydım kaçamak yapmamak için resmen kendımle cebelleştim ama başardım mı bılmıyorum menumu yazayım siz kararverin

kahvaltı: 1 haş yumurta,2 dlm kızarmış ekmek,4 tane çeri domates,5 zeytin,kk peynir,1 tk reçel

ara: 1 bardak çay 1 ceviz, 3 parça elma kurusu (çok kuru meyve vardı yemedim:1: )

öğle: sünnet programındaydık kebapçıda yaptılar:52: mevlutlu
gelen pilav döner den sadece üzerindeki dönerleri yedim,salata,ayran , baklavada vardı ama tabiki yemedimmmm:32:

akşam 1 yeşil elma yedim öğleyi baya geç yedik 4 falandı hiç acıkmadım

2 lt su
spor yok
yok canım ne kaçamağı döner sayılmaz.O tatlıdan yememişsin yaa daha ne olsun.

haftasonu cokkk yogun gecti geçmişi kaçırdım.minik kuzum kabız oldu.off ya evdekilere laf anlatamıyorum ki ne bulurlarsa minicik kuzuya veriorlar.ben varken zor engel oluyorum da yokken ne yapıyorlar merak ediyorum.ya bide dr olmasam neyse.şuan bırakabilecek durumda olsam hemen işten ayrılırdım.rabbim yavrularımı korusun.
walla içim cız etti sırf bu yüzden küçücükken çocuklarımı kreşe başlattım. İyi mi yaptım kötümü bi,lmiyorum ama artık kv yada eşimle kötü olacaktım ucuz atlattım. gerçi kv ile şu an pek iyi olduğumuzda söylenemz ama artık düşünmüyorum herkesin kendi kaybı zamanında kızdığım şeyleri söyleseydim keşke şu an kendilerini mükemmel ve iyi aile olarak görüyorlar.. allah yardımcın olsun canım :31:
kızlar banudan bluedan haber yokmu.bende fazla gecmişe bakamadım.
diyet düzenimde alt üst oldu.böyle olacagını bildiğimden yemin etmemiştim.ama hala iddalıyım.şubat sonu mart başı 8 olmasada en az 6 gitmesi lazım.bugün listeme geri döndüm.paylaşımada.yeniden 8lilere dönmek istemiyorum 8e veda ettiğim gibi 7yede veda edecegim burda.
bende bir gelsem o 7 li rakamlara :25:
Evet sevgili Günlük ayy pardon gunluk drgil 3. Mintikaydi dimi bura
Ee bu kadar sessizlik sadecr gunluklerde oluyor da kafam karisti :(

Sabah (09:00)
Kalkinca ac karna ilaclarim vardi onun icin kahvalti gec kaldi
Kahvalfidan obce bir kupa kayisili form ictim

2 dilim ekmek
1 avuc ici kadar peynir
1 fincan sekersiz kahve

Ogle (12:00)
1 kase domates corbasi
2 yk bulgur pilavi
(Patates yemdgi vardi yemedim ama doymak icin birazdan elma yiyecegim)
:9::9::9: sen çok komiksin yaaa...demek sevgili günlük yaz yaz bakalım belki başka şeyler yazarsın :9:
Selam bayanlar.
Benim bir derdim var.:14:
İstemeyerek ve üzülerek aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım :14:
İş yerinde yeni bir oturma planı yapılıyor. Yüksek ihtimalle pazartesi yeni masamda oturacağım ve masamın pozisyonu internete girmeme müsade edecek bir konumda değil. Mali işler koordinatörünün önü :37:
Biliyorum akşamları girersin dediğini duyar gibiyim lakin 2 hafta sonra derslerim başlayınca akşamlarıda giremeyeceğim çünkü eve çok geç gideceğim hiç ayrılmak istemiyorum ama ayrılmak zorundayım :14::14::14:
bu dert falan değil kuzum sen iste halledersin 5 mesaj yazsan bitiyor sorun zaten. Kaptanda izin vermez bence bunun için .. yadasen şifreni ver biz senin adına yazalım :27: (sanki ben kendi adıma mesaj sayımı doldurdum da )
Kizlr guzel dualariniz icin tesekkur ederim.babm sabh ameliyat girdi ama apar topr geri cikardilar narkozla birlikte aniden kalp ve tansiyon skntisi olusmus.daha yeni duzeldi tasiyonu.yarin sabh duruma gore tekrar alcklar
yaş ilerleyince hepsi sıkıntı. anlıyorum seni geçen mayıs benim annemde ameliyat oldu neler neler atlattık çok şükür bitti inşallah sizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden..
Aynen danki her gidende bi mituvasyon dusuyor. Bence eda aksamlari dildurursun bes msj nedir ki gunde bes kisiye ayrı ayri parmak sallasan yeter :9:

Kesin nazar ddgiyor baksana kimsecikler yok

Banuuu
Mervee
Sulee
Hilal
Tugba
Ahsen
:26:
geldim geldim ama işyerinde geçmiş yapmak zor oluyor aç kapa aç kapa artema oldu ekran...
Bilmiyorum canım ya bu kadar aktif olamayabilirim. Telefonum akıllı telefonlardan olsaydı aslında hiç gerek kalmazdı ama o kadar para veremem telefona suan:18::18:
Aslında bir haftaya olsun nedir ne değildir bir göreyim ondan sonra bakacağım.
aynen öyle bir dene öyle olup olmayacağına karar ver..
Dünkü menüm

Sabah
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
domates
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

öğle
4 tane köfte( iş yerindeki çorba kremalı olduğundan yiyemedim)
1kase salata
çeyrek dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

ara: 1 bardak ayran +2 kepekli galete

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kase salata

su : 3 litre
yeşilçay: 2 fincan
:46: bende işyerindeki yemekden çıkıcam 2 hafta aradan sonra dün ilk kez yedim inanılmaz midem ağrıdı..
Yaa sule hanim gelmezsen boyle gecmiste bogulursun :60:
Bogulacak bi gecmis olmadi gerci:17:
Kimseler gelmedi hasta hasta dukkani actim kapattim :19:
:16: oyyy kıyamam canım benim. Geldim geldim burdayım ama makamda olunca giren çıkan başkandı misafirdi derken ekran bir iniyor bir çıkıyor okuduğum yeri unutuyorum.
hilal hoşgeldin.

ahsenin babası nasıl oldu acaba ameliyat olabildimi.Allah yardımcısı olsun.

şulecim sen gecmişle boğuşuyorsun sanırım:16:

aynen öyle :34: hızlı bir kapanış yapayım ben geçmişe, öğlen oldu bir şey paylaşamadım daha...

isimleri çok güzelmiş kaptanım

şulecim çalışan anne olmak cok kötü bişey asmde 2 hemşire işten ayrıldı cocukları için.içim cız etti.bugün eşimin cv verdikleri iş görüşmesindelermiş.ankara bile olabilirmiş.hayırlısı bakalım.bana uyar dedim.benim ailem ankarada zaten.daha ne isterim.

ilahi merve.ben senin yerinde olsam kızı kvdeye bırakıp bi güzel uyurdum.

bu hafta işyerinde spor yok hocamızın turnuvaları varmış. ben şimdi eve kadar yürüycem - tempolu- yemeğimi alıp gelicem . tabii 1 saati biraz geçecek ama neyapalım hem hava güzel hemde yemeğimi evde unutmuşum...
bizim asmde sanırımbu haftasonu artk taşınıyor gecici adrese.bana yol göründü sabah akşam yürüyecegim demek oluyor bu.ee artık spor desteği şart.şulecim sende göreceksin 7li 6lı rakamları sakın pes etme.aa bu cocuklar sizinmi dedirtecez unutma.çıtır anne olacagız.

Kizlr babamu kalp dokturu taburcu etmis.ben size bisey yaoamam kendinize iyi bi kalo cerrahi bulun demis.sukur kotu degil suan.yarin sabh antep e gececklr orda unlu bi cerrah bulmuslar.hayirlisi artik.galiba once kalp daha sonra bel icin ameluyata girck

Dunku menum
Ackrnuna 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu1 brdk sirkeli su
Kahvlti sekrsz cay.biraz peynir domates 5 yesil zeytn.az peynrli 1 ymurtli omlt
Ara 1 besibiyrde
İkindi 2 tarcnli yesil cy.1 form cy
Aksm 2.5 ymk ks bulgur pilvi.4 ymk ks yesil fasulye.1 kase yogurt

2 lt su
Aksm yeminimi unuttum. 2 kucuk pismaniye yedim
Cezami 20 dk leslie 3 mil yapark cektim.
Onun disinda da spor yapmaya calistim

isimleri çok güzelmiş kaptanım

şulecim çalışan anne olmak cok kötü bişey asmde 2 hemşire işten ayrıldı cocukları için.içim cız etti.bugün eşimin cv verdikleri iş görüşmesindelermiş.ankara bile olabilirmiş.hayırlısı bakalım.bana uyar dedim.benim ailem ankarada zaten.daha ne isterim.

ilahi merve.ben senin yerinde olsam kızı kvdeye bırakıp bi güzel uyurdum.
:52: çok mutlu oldum inşallah rabbim gönlünüze göre verir. bizim asm ye gelirmişsin hemde ayyy ne güzel olur. ben ev bulurum sana hemen :9:

bizim asmde sanırımbu haftasonu artk taşınıyor gecici adrese.bana yol göründü sabah akşam yürüyecegim demek oluyor bu.ee artık spor desteği şart.şulecim sende göreceksin 7li 6lı rakamları sakın pes etme.aa bu cocuklar sizinmi dedirtecez unutma.çıtır anne olacagız.

resmen yürümeyi özlemişim kış geldimi burada hayat duruyor. ne yürürsen kar inan. kafam dağıldı resmen temiz hava aldım vitrin baktım gözüm gönlüm açıldı. sanada tavsiye ediyorum canım. olcaz tabii fit olcaz :51: olmazsam oğlanı sünnet ettirmiycem

Sulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam :60:

Ahsencim canim allah sifa versin menunuede birsey diyemiyorum basin yogun indandur deyip nazar boncugun olsun canım sen iyi ol yeter

Yasemincim spor yapmis olacaksin ben bugun biraz fazla kacirdim kizlar puff yurudum igle arasinda bacaklarim agriyor suanda ama cok kacti yazmaya korkuyorum

Sabah (06:30)
5 ince dilim sucukla bir yumurta
1-2 catal peynir
2 dilim ekmek

Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir domates salatalik
1 catal helva:17:
4 yk manti:17:

Su : suan iki lt oldu
Spor:40 dk yuruyus yediklerim erimemistir bile :14:

Kizlr babamu kalp dokturu taburcu etmis.ben size bisey yaoamam kendinize iyi bi kalo cerrahi bulun demis.sukur kotu degil suan.yarin sabh antep e gececklr orda unlu bi cerrah bulmuslar.hayirlisi artik.galiba once kalp daha sonra bel icin ameluyata girck

:26: canım hayırlısı olsun. dualarımız seninle geçicek inşallah siz yüreğinizi ferah tutun yeter..

4 akşamda yedim diyelim, genelde portakal suyu içtim, gazlı içecek içmiyorum pek zaten onda sıkıntı yok ama dışarda nişanlımlayken pek diyet yapmıyorum tek problemim bu :26:
evlendıkten sonra yandın ozaman :1:
canim paylasima yazdim artik itiraz gelmez insallah:26:
gerci bizim takim bilir,bir kisiden umutluyum ama bakarsin iyi tarafina denk gelir,itiraz etmez:4:
:60::60::60::60:
Sulecim elvakente gelince haber ver bi kahve icelim catlarim seninle gorusmezsem demek oglani sunnet ettirmiycen hahayy bende digurmayim bari fit olmazdam :60:

Ahsencim canim allah sifa versin menunuede birsey diyemiyorum basin yogun indandur deyip nazar boncugun olsun canım sen iyi ol yeter

Yasemincim spor yapmis olacaksin ben bugun biraz fazla kacirdim kizlar puff yurudum igle arasinda bacaklarim agriyor suanda ama cok kacti yazmaya korkuyorum

1-2 catal peynir
2 dilim ekmek

ufff mantımı yapma canım ya sucuk :19::19: dün eşime diyorumki şu dıyetım bıtsın ılk işim mantı yapıcam canım öyle istiyorki, ama maşallah bizim hatunlar dıyetteyken bile yiyor:19:

ilahi şule kaç yaşında senin oğlan.benimki 29 günlüktü ben yaptırdım.

benim oğlum 2006 doğumlu :emir_bebek: canım biz bebekken yaptırmak aklımıza gelmedi sen neiyi yapmışsın walla o da sonradan tasa haline dönüşüyor. sonrasında da geçen yıla kadar antiepileptik ilaç kullandık yaptıramadık bu yıl çok istiyorum.

Neler var neler yok nakalım
Herkes suyunu iyır mu
Yeşilçayyyy
Amn ewdekıler spor yapsınnnnn
:)):1:
Bn bugnde kvdelerdeyim söledimmi bugun bilmiyorum kızlar öle cok yorulmusum ki dün namaz kılarken basörtü takmayı unutmusum kp bana gül gül bi hl oldu:9:
Selam verdim baba nooldu ddim
Kızm basörtün hala abdest alıyo galiba dedi:9:
Aaksam bi koptuk
Bugunde gıtcez sıra bekle falaaaan fılaaaaan

ayy çok hoşsun :9::9: olur öyle şeyler

1-2 catal peynir
2 dilim ekmek

kuzummm üzme kendini.

1-2 catal peynir
2 dilim ekmek

elvankente sık geliyorum kuzum annemler orda oturuyor topçu mah. galiba, çevre yoluna yakın.Görüşelim tabii çok isterim. Zaten nisan da diye kesin karar vermedik mi ?
eşime hep takılıyorum, kızın kulaklarını deldirmedik büyüyünce kendi isterse deldirsin diye, oğlanı niye sünnet ettiriyoruz o da büyüdüğünde kendi karar versin :9:

benim oğlum 2006 doğumlu :emir_bebek: canım biz bebekken yaptırmak aklımıza gelmedi sen neiyi yapmışsın walla o da sonradan tasa haline dönüşüyor. sonrasında da geçen yıla kadar antiepileptik ilaç kullandık yaptıramadık bu yıl çok istiyorum.
oy o delikanlı olmus.inşallah bu yıl olur.

Back