- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Buarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......
Ohh ohh catlasinda patlasin kiloluykrn oterler biraz veribce yeter tmm derler dengesizler dengesizTatilden çok korkuyodum şukur yemin sayesinde zararsız atlattım
Aa cok gecmis olsun bende cok sakarim o kinularda bende alaliyim bariAkşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibişimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .
menümüde yazayım gelmişken
kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata
ara:2 form lifli bisküvi
akşam: yaklaşık 200 gr balık,salata,1 kase çorba
yatana kadar 2 lt bulur su
spor henüz yok ama yapmadan yatmıycam
biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam
hafta sonu sessizliği çökmüş buraya
tıkınmayınnn sakınnn
Tatlm grip olmana ragmen super menu e daha ne olsunDun ki menum
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
1 dilkm peynir
Ogle
Bir kase tarhana çorbası
1 porsiyon ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
1 kase corba
1/2 dilim ekmek
Bol salata
Su:2 lt
Spor:30 dk
2 kupa bitki Çayı
Gripten yorgunum anca bu kadar
Kizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da
Bende yemin etsemiydim neTatilden çok korkuyodum şukur yemin sayesinde zararsız atlattım
Ohhh sefan olsun bacim azmin zaferi isteBuarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......
İnsanin evi gibi yok gercekten annenlerde bile bi yere kadar rahat edebiliyor insanKızlar suan esimin memleketinde kv lerdeyz kahvaltıdn sonra esimin dayısına oradan da pırrrrr kendi evime akşam 5 gibi evde oluruz çooooook özledm evimi
Ay evet ya bende cok su icemedin sanki gozelerim ellerim sis gibi2 gundur tArilamadim 6 li rakamlari gordum mu bilmiyom.ama kesin 2 gunde odem toplamisimdr 2 gundur suyum 1.5 lt.esimin akrabalarini gezdk. Hep heryetde de wc ye gidemiyom diye az icmistm
Ne guzel canim ya kesin gorursun bayan 69:)Cumaya kadr adim 69. Beni bayan 69 diye cagrn
Kizlr yeni bi sebze yemegi daha ogrndm.karnibhri haslayip kucuk kucuk bolerk borcama diziyosunuz.uzerine kiymayi karniyarik ici gibi hazirlayip dokuyosunz.en ustune istege bagli peynir.bu sekilde firinlaniyo.ben olsam firndn cikarinca satimskli yogurt dokerdim tabi
Oo besamel sos tereyag un sut cix cok kalorili sarimsakli yogurt daha iyi fikirBen yaparim cokda severim besamal sosda konulabilir tercihen
Canim diyeti birakmadin dimi tatil diye izinden kilolu donmek yokOkularin acilmasina seviniyorum cunku duzenime geri donecim spor yapmayi ozledim yarin oglumu okula birakinca gelip evde yuruyecem arkadasimlada anlastik hava guzel oldugu gunler disarida yuruyecez yurumek bana terapi gibi geliyor.tabi diyetimde duzene girecek
Cok gecmis olsun csnim allah sifa versinKizlr babam yarin bel den ameliyat olckms.belindeki pilatinlerin alinmasi gerekiyomus.belini zorlamis.pilatinler suan isgoremez durumdayms.ne olur dua edin olur mu.kendisinde kalp ve damar tikanikligi problemi var.masada kalmktn veya felc kalmktn korkuyo da
Suuuuuuuuiu diye bagrsam duyan olurmu kimsecikler yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?