Hadi gozun aydin canimHeyyo arkadaslarim ani bir kararlar Adanaya geldim :) evdekiler cok uzuldumu gorunce, nisanlim da cok iyi bakacam diye soz verince gonderdiler :)
Iki gun yazamayabilirm pek ama elimden geldigince kacirmayacagim yemekleriii :))
Herkesi cok tebrik ediyorm birinci olmussunuz olmusuz super tam gaz devam kaptancim en gec sali eskisi gibi burdaym ve savunmami yazarm araniza girmekten mutluluk duyarmm :***
Ohhh ohhh yandan yandan haydeeeeeSelam canlarım cigerlerim
Noluyo size yahu bizim takım en alt listede
Kızlar hıı hıı
Ben 1 lt suyumu bitirdim
Haazırladıgım remix bas karısımı müziklerimle güsel bi lesli yaptım 27 dk oldu
Şimdi sıcakken mekik cekeyim aksama canm cekerse yıne mekik çekerim
Bu topik en üst listede olacak uleynn
Kızlar yeşilçayımıda içtim spordan önce
İhmal yok anlasıldımı?????
mattika derken:44:
tebrik ediyorum canim..sanada saglikli günler
pismaniyeyi bende cok severim,sonrada sismaniye olurum
yahu bu esler niye yedirmeye ugrasiyoki,acaba kiyamadiklarindanmi,yoksa sisman kalalim diyemi
cok iyi yapmissin canim,aynen devam
canim bende eskiden olsa kimbilir ne kadar yerdim,valla nefsim körelsin diye ucundan 2 defa ufacik isirdim,kalanini hemen biraktim:18:
evet ya cok fenaydi,cok utanmistim ben
cok iyi yapmissinc anim..bende bu gün ugrayamam heralde,simdi bakayim gecmise birikmesin
canimsin bu hafta cok güzel vereceksin sende,inaniyorum ben
kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim..un olmasaymis karataya uygun derdim ama,misir unuda yasakli yanilmiyorsam karataya..neyse ben seni edacigima devrediyorum,o ilgilensin
bende cok kaybettim canim...14 subat 65 ti hedefim,haftaya cumada 14 subat..kizimin dogum gününde en azindan azcikta olsa vermis olmak istiyorum
Haklisin canim,hani pek ugrayamiyorum diye kimseyi kötü etkilemim demistim
karnemiz iyi,matematik,english,almanca 1,spor,el isi 2
yok canim tattil olmayacak..pazartesi devam okula,imzalayip vercez tekrar karneyi ögretmene... yari dönem karnesi
2 numara iyi canim..midesini üsütmüs heralde,dün kusuyordu bu gün daha iyi..tesekkür ederim
ben ciktim hemen,aksama görüsürük gayri
Ayy biran şaşırdım bu kız Karataya mı geçti diyemenümüde yazayım gelmişken
kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata
ara:2 form lifli bisküvi
akşam: yaklaşık 200 gr balık,salata,1 kase çorba
yatana kadar 2 lt bulur su
spor henüz yok ama yapmadan yatmıycam
biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam
Supermiş nişanlılığın tadını çıkar cnmHeyyo arkadaslarim ani bir kararlar Adanaya geldim :) evdekiler cok uzuldumu gorunce, nisanlim da cok iyi bakacam diye soz verince gonderdiler :)
Iki gun yazamayabilirm pek ama elimden geldigince kacirmayacagim yemekleriii :))
Herkesi cok tebrik ediyorm birinci olmussunuz olmusuz super tam gaz devam kaptancim en gec sali eskisi gibi burdaym ve savunmami yazarm araniza girmekten mutluluk duyarmm :***
Bugün sebze diyetinin 2. Günüydü
Sabah çocukların uyanmasını bekleyene kadar meyve yedim kefir içtim Öğlenki yoğurt yerine içtim. Meyvede ara öğünümdü aslında ama çocuklarla yemek istediğim için yer değiştirdim.
1 bardak kefir
1 kivi
30 gr peynir
1 yumurta beyazı ile salata
2 dilim Çavdar
4 yk yoğurt
1 dilim ananas
Muz
2 yk Erişte
Türlü Güveç (ben sadece mantar fasulye ve kabak yedim)
Çoban salata yağsız
Muz yanında aslında 3-4 kepekli grisini vardı ama dayanmadım çocukların tabağından tırtıkladım :18: çok üzgünüm
menümüde yazayım gelmişken
kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek, az peynir, 4 zeytin, 1 tk reçel, roka,maydanoz,nane,çeri domates ve turptan oluşan salata
ara:2 form lifli bisküvi
akşam: yaklaşık 200 gr balık,salata,1 kase çorba
yatana kadar 2 lt bulur su
spor henüz yok ama yapmadan yatmıycam
biberiye çayını demledım içmeyi unutmuşum ısıtıp onu içicem gece uzun ama yeme faslı bitti, çay su maden suyu içerek gunu bıtırmeye çalısıcam
sağol canım evet biraz benzedei karatayaAyy biran şaşırdım bu kız Karataya mı geçti diye
Tebrikler canım harika gidiyorsun yine..
ah canım o yanık acısı :26: aktara gidince bende alayım çokk sakarımdır bu konudaAkşam güveç yaptım ama fasulyeler bşr türlü pişmek bilmedi bende düdüklüye dökeyim dedim amaaaaa ters çevirirken buharıyla parmaklarımı yaktım ne sızladı ne acıdı anlatamam. Ve evde olduğundan haberimin bile olmadı bir şeyi eşim parmaklarıma sürdü ve acı anında bitti. Hatta şu an hiç birşey olmamış gibişimdi nedir o diyeceksiniz kantaron yağı az önce netten okudum her evde olması gereken bir ürün aslında .
Buarada esimin bi teyzesdn bhstmştm şu bilmiş olan oooooo çok guzel olmuşsun daha da verme dedi 70 kiloyu 60 olmalıyım bunun 2. Çocuğu vr dedim yooook iyisin dediBu kez de kıskandı mı ne.......
Hayir demek cok guzel hayirdan anlamiyirsa ikrami alacaksin
Alip baskasina vereceksin
Sabah serviste arkadas su cekmece cikolatalardan almis illa ye yok dedim sabah sabah yenir mi o
Laftan anlamiyor atti cantama 5-6 tane haydaaaa
Neyse ise geldik bizim servis soforu ciros bişi dunyayi yese bisi olmaz hemen o atada ona verdim dedim at cebine yersin sonra
Ben eski sisteme döndüm Hayir diyebilmek cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?