Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hos geldin,umarim bu mesajimi görürsün,cünkü bundan önce yazdiklarima cevap alamadimtakım kaptanımızz sayın pegasus :) ben girebildimmi aceba takımaa?? Öğlen itibariyle döndüm istanbula :)
Afiyet olsun canim,su biraz az olmus,karatayda tatli biseyler sadece meyve var,baska yasak:121:Bugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr
Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm
evet sahgülüm sildirdikohbe notamızıda sildirdik
teşekkür ederim kaptancım , bende kilo veren herkesi tebrık edıyorum, haftaya dahada güzel olucak ben inanıyorum![]()
Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum![]()
Yine harika kaptancim gozleme bugunun hediyesi mieee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz
yok ama ya,yeminlisiniz demi siz
dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:
sabah
klasik karatay
aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt
su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs
2 kupa biberiye
bu gün
sabah
yumurta salatali karatay
öglen
2 isirik gözleme
aksam
kabak yemegi 1 tabak,1 kase yogurt,3 köfte
su
2 lt,yatana kadar 3 olur
spor
1 saat yürüyüs
1 kupa yesil,2 kupa biberiye cayi
![]()
İyiaksamlarlar canlar tebrik ederim ne guzel kilo vermissiiniz maasallah diyorum baskada bir sey demiyorum:)
Suuuuupeeeeeeerrrrrrbugunkü menümmm
sabah aç 1 kupa biberiye+tarçın
kahvaltı: 2 yk kadar menemen,2 dlm ekmek,az peynir,1 tk reçel
ara: 1 elma
öğle: kocaman kase salata,2 yk kadar kalan ciğer soteyi bitirdim
akşam: 1 tabak ıspanak,1 kase sarımsaklı yoğurt
şimdi hibisküsçayımı demliycem
su 2 lt geçmiştir
spor: 10 dk trambolin+70 mekik
2 ayda 5 kilo ne kadar az yaaaa
Ama çoğunluğu diyetisyenle gitti. Uff daha çok yolum var ve kaybecüdecek zaman yok. Ne kaldı Haziran'a![]()
Tsk.canim..cocuklara yapmistim,cok canim istedi bende 2 isirik aldimYine harika kaptancim gozleme bugunun hediyesi mi
iyi geceler cnmÇocukları dışarı çıkardım Gezdik tozduk dolaştık geldim eve çok yoruldumonlar eğlensin derken ben dağıldım walla ..
Şimdi de kocadan sıra bana gelmez (iPad i aldı bırakmaz) şimdi telden girdim alıntı yapamıyorum sabah yazarım inş. Hepimize iyi geceler
1. Tövbe estagfirullah gerçekten saçmalamışsın amaaaa nedemek devretmek. Zaten pazar günü Banu gelecek işte oda kaptan yarısı değil mi... Hem sen yine gelir bakarsın arada dayanamazsın bize ceza vermeden ne yapcan o gurbet ellerdegeldim canlarim,off öldüm bittim ama ben bu gün
sabah büyügü okula biraktim,geldim 2 numarayi götürdüm krese..sonra alisverise gittim mutfak icin,sonra geldim kahvalti hazirla,ardindan kresten aradilar 2 numara rahatsizlanmis,gittim getirdim..sonra onu dok.götürdüm,sirada coktu..ordan acele geldim,esimin yemegini hazirladim..artik büyügümü almaya takatim kalmadi,kendisi gelecek kuzum
daha evin isi oldugu gibi duruyor..:26:
sulecigim ellerine saglik canim,halletmissin liste isini..daha paylasima bakmadim ama paylasmissin galiba..
kisaca gecmise bakmaya calisayim,kizimda karne alacakti bu gün,bakalim nasil olcek
ay bide haftaya cuma benim 2 numaranin dogum günü,hem kreste kutlicaklar,hem eve arkadas cagiracagiz..krese hazir pasta alayim diyorum,ev icinde kendim yapayim..haftaya dahami yogunum ne
kizlar düzen kurana kadar idare edin beni ne olur.. yok kaptan,sen bize zaman ayiramiyorsun dersenizde hic bozulmam,kaptanligi devredebuilirim birinize..sonucta herkes,her kurali biliyor artik..
ne cok konustum yahu,hemen gecmis yapayim![]()
Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum![]()
Aynı belirtiler bende var. burnum çeşme göğsüm yanıyor içten kaşınıyor gibi.Baş ağrısı öksürük tıksırık hapşırık gözlerim sulanıyor falan. İş yeri hekimi grip bitmiş allerjik rinit tetiklenmiş dedi.ilaçlara başlıyorum akşam
![]()
alirsan kilocuklari,sallanir parmaklar..banada sallanmis bu arada
ohh yaglardan gitsin
panora ne oluyorki..terlettiylse sayabiliriz
canimsin..ellerine saglik
evet canim harika..koltuklarim kabardi valla
bir dahaki sefere yersinc anim artik sende:26:
abinede hak veriyorum acikcasi,dikkat etmek lazim
canim zaten bir hilal var..onuda listeye almak icin diger takimlarin onayini almamiz lazim..diskalifiye edilmis..eger itiraz gelirse listeye alamiyoruzki
ben hafta ici hilalden savunmasini yazmasini isterim,onuda paylasima kopyalariz atik..takim kaptanlari kabul ederse haftaya aliriz listeye
bende hic sevmedim pasta isini
keske yemeseymissin canim..valla sirf seni düsündügümden diyorum yani
ohh süpersin sulem...
Cok sevindim canim temiz cikmasina..o doktorada ne diyim bilemedim..bosuna canini sikti ya gicigim artik ona
zaten sabitmissin canim.yazmaya gerekte yok o zaman
cok begendim:13:
yuppiiiiiii tebrik ediyorum edacigim..harikasin valla
canimsin kiz
evet bu cok iyi bir fikir,artik hilal her kacamak yaptiginda diger takimlara ifsa edecek kendini
aksamki muhabbet senin kilonmus desene..sayende neseli bir aksam gecirmisler canim
ayferim dost aci söylermis canim,biz ne kadar kendimizi kandirsakta kilomdan menunum,almamisim diye,öyle olmadigini bir sekilde görüyoruz..seni böyle hirslandirdigi icin onlara tesekkür et bence
Kötü söz sahibinindir canim
süpersin süper..ben hemen kacayim,yaklastin bana
Hepside olabilir canim:26:
cok özledim ya banuyu..sende selamlarimizi iletseydin keske
aaa hic öyle kötü huylarimiz yoktur
canim sen bu listeyi kaybetme,izinden dönen oldugunda kilo aldiysa almayalim listeye
Güldünmü sahiden
canim sen sehir icine dön,uzun uzun konusalim
olsada yesek
bencede canim,yemin ettiler..senin korkunuda iyi cekiyorlar valla
Ortaya karisik,diyete uygun biseylermi yapsam
simdi demissin kac saat sonra gelmis kaptan
hani nerde
casuslar kol geziyor,acik ariyorlar desene
ay canim,hafiyecilik oynuyorlar heralde..canlari sikilmistir
ay cok fenayiz ya
Valla öyle canim..ayagimiz tasa takilsa ondan biliriz artik
evet canim,bu aktif olmadigimiz halimiz bide
demi ama,yapmazdim..herüfü isten cikartsammi ne yapsam yine
ay öyle gercektende..bitmiyor anacigim isler,bitmiyor
Senide yorduk canimsin..ellerine saglik tekrardan
canim ben kac ay oldu,5 kg vermisim bende..bence sen hic üzülme,az olsun saglam olsun
iyiki ikisinden yememissin,yoksa edadan kurtulamazdin
ohh ne güzel canim...burda öyle taze salata esyasi bulmak zor..bahcem olsaydi ekecektim herbiseyden..kismet artik
Yaparim canimsin,zaten her firsatta gelmeye calisiyorum da iste bazen oluyor bakamiyorum..:26:
sakin ol canim aman cildirma:18:
eee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz
yok ama ya,yeminlisiniz demi siz
dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:
sabah
klasik karatay
aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt
su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs