• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr

Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm

takım kaptanımızz sayın pegasus :) ben girebildimmi aceba takımaa?? Öğlen itibariyle döndüm istanbula :)
Canim hos geldin,umarim bu mesajimi görürsün,cünkü bundan önce yazdiklarima cevap alamadim:5:

Canimsin,öncelikle takim kurallarini okuman lazim,eger kabul ediyorsan bana abslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönder..
kurallardada yazar zaten 2 hafta deneme süren var,paylasimina göre bu 2 hafta uzayadabilir,kisaladabilir..

bak kurallar bunlar,lütfen dikkatlice oku,sonradan sorun olmasin:34:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Bugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr

Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm
Afiyet olsun canim,su biraz az olmus,karatayda tatli biseyler sadece meyve var,baska yasak:121:
digerlerini begendim:46:

Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum:47:

Cok gecmis olsun cnm

eee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz:30:

yok ama ya,yeminlisiniz demi siz:31:

dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:

sabah
klasik karatay

aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt

su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs
2 kupa biberiye

bu gün
sabah
yumurta salatali karatay

öglen

2 isirik gözleme:20:

aksam
kabak yemegi 1 tabak,1 kase yogurt,3 köfte

su
2 lt,yatana kadar 3 olur
spor
1 saat yürüyüs
1 kupa yesil,2 kupa biberiye cayi

:ssz:
Yine harika kaptancim gozleme bugunun hediyesi mi

bugunkü menümmm

sabah aç 1 kupa biberiye+tarçın

kahvaltı: 2 yk kadar menemen,2 dlm ekmek,az peynir,1 tk reçel
ara: 1 elma
öğle: kocaman kase salata,2 yk kadar kalan ciğer soteyi bitirdim
akşam: 1 tabak ıspanak,1 kase sarımsaklı yoğurt

şimdi hibisküsçayımı demliycem

su 2 lt geçmiştir
spor: 10 dk trambolin+70 mekik
Suuuuupeeeeeeerrrrrr

Çocukları dışarı çıkardım Gezdik tozduk dolaştık geldim eve çok yoruldum :( onlar eğlensin derken ben dağıldım walla ..
Şimdi de kocadan sıra bana gelmez (iPad i aldı bırakmaz) şimdi telden girdim alıntı yapamıyorum sabah yazarım inş. Hepimize iyi geceler

Çocukları dışarı çıkardım Gezdik tozduk dolaştık geldim eve çok yoruldum :( onlar eğlensin derken ben dağıldım walla ..
Şimdi de kocadan sıra bana gelmez (iPad i aldı bırakmaz) şimdi telden girdim alıntı yapamıyorum sabah yazarım inş. Hepimize iyi geceler
iyi geceler cnm:16::54:

geldim canlarim,off öldüm bittim ama ben bu gün:53:
sabah büyügü okula biraktim,geldim 2 numarayi götürdüm krese..sonra alisverise gittim mutfak icin,sonra geldim kahvalti hazirla,ardindan kresten aradilar 2 numara rahatsizlanmis,gittim getirdim..sonra onu dok.götürdüm,sirada coktu..ordan acele geldim,esimin yemegini hazirladim..artik büyügümü almaya takatim kalmadi,kendisi gelecek kuzum:5:

daha evin isi oldugu gibi duruyor..:26:

sulecigim ellerine saglik canim,halletmissin liste isini..daha paylasima bakmadim ama paylasmissin galiba..:16:

kisaca gecmise bakmaya calisayim,kizimda karne alacakti bu gün,bakalim nasil olcek:55:
ay bide haftaya cuma benim 2 numaranin dogum günü,hem kreste kutlicaklar,hem eve arkadas cagiracagiz..krese hazir pasta alayim diyorum,ev icinde kendim yapayim..haftaya dahami yogunum ne:5:

kizlar düzen kurana kadar idare edin beni ne olur.. yok kaptan,sen bize zaman ayiramiyorsun dersenizde hic bozulmam,kaptanligi devredebuilirim birinize..sonucta herkes,her kurali biliyor artik..:16:

ne cok konustum yahu,hemen gecmis yapayim:54:
1. Tövbe estagfirullah gerçekten saçmalamışsın amaaaa nedemek devretmek. Zaten pazar günü Banu gelecek işte oda kaptan yarısı değil mi... Hem sen yine gelir bakarsın arada dayanamazsın bize ceza vermeden ne yapcan o gurbet ellerde :9:
2. Karne nasıl ? Şimdi tatil mi olacaklar yine yoksa ara karne gibi bişey mi?
3. Çok geçmiş olsun nasıl oldu 2 numara :44:
4. Nedemek görevimiz çok stres oldum ama sen gelmeyince :53: ne yapacağımı şaşırdım Allah'tan kızlar burdaydı şahgülle ayferim yetişti hemen :38:

Basim agriyor bur um akiyor geteksiz bir bogaz agrisi hapsirikla anlasmis
Vucudumda kol geziyorlar
Gozlerim hafiften sulanmaya vucudum teslim olmaya yakin beklerken
Beynim kesin sesinizi diye bagiriyor
Takviye yap konutunu ilettim guclu durmali ki bu hafta super ko vermeliyim
Bu gribin hic yeri yok bu hafta bende
2 bardak kusburnu ictim simdide limonlu form cayi içiyorum
Sabahta folik aside basladim b12 takviyeli
Savulun virusler ben geliyorum:47:

Ayy inanmıyorum kızlar ekrana karşı hapşırmadımda hiç ama niye arka arkaya hastalanıyorsunuz... :9:
Dikkat edin bu grip çok fena ağrımayın sızlamayacak yerim kalmadı . Hemen vitamin al enerji veriyor biraz.

Aynı belirtiler bende var. burnum çeşme göğsüm yanıyor içten kaşınıyor gibi.Baş ağrısı öksürük tıksırık hapşırık gözlerim sulanıyor falan. İş yeri hekimi grip bitmiş allerjik rinit tetiklenmiş dedi. :43: ilaçlara başlıyorum akşam :37:

Çok geçmiş olsun keşke rapor alıp dinlenebilsen :31: ne zaman gelecek arkadaşın?aslında o gelince sen biraz izin alsan :16: belki toparlarsın

Son düzenleme:
alirsan kilocuklari,sallanir parmaklar..banada sallanmis bu arada:52:

ohh yaglardan gitsin:8:

panora ne oluyorki..terlettiylse sayabiliriz:ssz:

canimsin..ellerine saglik:38:

evet canim harika..koltuklarim kabardi valla:17:

bir dahaki sefere yersinc anim artik sende:26:
abinede hak veriyorum acikcasi,dikkat etmek lazim:38:

canim zaten bir hilal var..onuda listeye almak icin diger takimlarin onayini almamiz lazim..diskalifiye edilmis..eger itiraz gelirse listeye alamiyoruzki:5:
ben hafta ici hilalden savunmasini yazmasini isterim,onuda paylasima kopyalariz atik..takim kaptanlari kabul ederse haftaya aliriz listeye:16:

bende hic sevmedim pasta isini:20:
keske yemeseymissin canim..valla sirf seni düsündügümden diyorum yani:9:

ohh süpersin sulem...:46:

Cok sevindim canim temiz cikmasina..o doktorada ne diyim bilemedim..bosuna canini sikti ya gicigim artik ona:20:
zaten sabitmissin canim.yazmaya gerekte yok o zaman:34:

cok begendim:13:

yuppiiiiiii tebrik ediyorum edacigim..harikasin valla:46::46::46::46:

canimsin kiz:38:
evet bu cok iyi bir fikir,artik hilal her kacamak yaptiginda diger takimlara ifsa edecek kendini:51:

aksamki muhabbet senin kilonmus desene..sayende neseli bir aksam gecirmisler canim:9:

ayferim dost aci söylermis canim,biz ne kadar kendimizi kandirsakta kilomdan menunum,almamisim diye,öyle olmadigini bir sekilde görüyoruz..seni böyle hirslandirdigi icin onlara tesekkür et bence:16:

Kötü söz sahibinindir canim:34:

süpersin süper..:46::46:ben hemen kacayim,yaklastin bana:52:

Hepside olabilir canim:26:

cok özledim ya banuyu..sende selamlarimizi iletseydin keske:38:

aaa hic öyle kötü huylarimiz yoktur:37:

canim sen bu listeyi kaybetme,izinden dönen oldugunda kilo aldiysa almayalim listeye:52:

:60::60::60:

Güldünmü sahiden:17:

canim sen sehir icine dön,uzun uzun konusalim:34:

:60::60:olsada yesek

bencede canim,yemin ettiler..senin korkunuda iyi cekiyorlar valla:9:

Ortaya karisik,diyete uygun biseylermi yapsam:30:

simdi demissin kac saat sonra gelmis kaptan:17:

hani nerde:5:

casuslar kol geziyor,acik ariyorlar desene
:60::60:

ay canim,hafiyecilik oynuyorlar heralde..canlari sikilmistir
:60::60:

ay cok fenayiz ya:4:

Valla öyle canim..ayagimiz tasa takilsa ondan biliriz artik:9:

evet canim,bu aktif olmadigimiz halimiz bide:9:

demi ama,yapmazdim..herüfü isten cikartsammi ne yapsam yine:ssz:

ay öyle gercektende..bitmiyor anacigim isler,bitmiyor:4:

Senide yorduk canimsin..ellerine saglik tekrardan:16::54:

canim ben kac ay oldu,5 kg vermisim bende..bence sen hic üzülme,az olsun saglam olsun:31:

iyiki ikisinden yememissin,yoksa edadan kurtulamazdin:54:

ohh ne güzel canim...burda öyle taze salata esyasi bulmak zor..bahcem olsaydi ekecektim herbiseyden..kismet artik:31:

Yaparim canimsin,zaten her firsatta gelmeye calisiyorum da iste bazen oluyor bakamiyorum..:26:
sakin ol canim aman cildirma:18:

AA nedemek keyifle yaptım saniye saniye takip acayip heyecanlıymış ama acemi olunca yanlış birşey yapıcam diye korktum sadece!
Panora bana yakın bşr avm adı! :23:tabikide terlemedim. Ama ayaklarım koptu resmen :10:
Üzülmeyim mi gerçekten :17: 1 hafta migrenim tuttu 1 hafta hastaydım 2 hafta alışma süreci derken bundan sonra hiç esneme şansım kalmadı çok zaman kaybettim şu anda !!!
Tabiki de güldüm her hafta geç kalanlara giydiriyodun noldu haaa noldu :9::9: önce güldüm ama sonra gerçekten meraklandım :18:

eee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz:30:

yok ama ya,yeminlisiniz demi siz:31:

dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:

sabah
klasik karatay

aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt

su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs
2 kupa biberiye