Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım menün çok güzel
Ama meyvede yeee

Çantana suyunu at her fırsatta iç canım. Çok az olmuş

Aa inşallah ilaclar ise yarar canım

Aslında ben çorba da içtim ya unutmuşum demeyi :26: patates hiç yemesem iyiymiş
Himm o zan patates fazla olmus karbonhidrat
Ayy inanmıyorum kızlar ekrana karşı hapşırmadımda hiç ama niye arka arkaya hastalanıyorsunuz...
Dikkat edin bu grip çok fena ağrımayın sızlamayacak yerim kalmadı . Hemen vitamin al enerji veriyor biraz.
Sorma sulem dökülüyor heryerim bide su misafir islerim bitmedi surunuyorum resmen
Cok gecmis olsun cnm
Sagol tatlim
Afiyet olsun canım kosusturmacads oluyor böyle unutmalar

Kaotan iki isirikta odulun olsun .

Aynen kaptan aci soylediler ama iyi ettiler su aralar cok salmistim siz ses rtmedenizde farkindayim ustumdeki bosvermisligi attilar valla.
Liste bende kaptsn isyerindeki pcde
Kilo verrn tum takim ben haaric Tebrikler

Tebrikler canlarım nasılsınız iyimisiniz
1. Olmusuz
Sahgulcum bireyselde süpersin
Cok sewindim buna geçen haftadan sonra moral oldu inş birdaha ki haftaya dha iyi oluca

Kaptan sormadan bn mesjlarımı sayayım

Günaydın kizlar
Hepinize iyi hafta sonlari ben buralarda olacagim yoksa cozutuyorum

Dun ki menu

Sabah(06:00)
2yumurtadan yaoilnis dereotlu omlet
1 avuc ici kadar peynir
1 cb ceviz
5 zeytin
(Ohh karatayi ozlemisim evde ekmek olmayinca karatay yaptim)

Öğle (12:00)
1 kase corba
100gr kadar tavuk haslama

Ara (15:00)
2 portakal

Aksam (19:00)
1 kase kremasiz domates corbasi
2 adet kete 17: karadeniz ketesi muska seklinde icinde bol findij fistik ceviz vardi birazda kavrulmus misir unu)
Cezami alabilirim

Su:1, 5 lt
Spor: 20 dk bolgesel
Bitki cayi: 1 kayisi 1 karisik 1 liminlu form cayi ictim

1. Olmusuz
Cok sewindim buna geçen haftadan sonra moral oldu inş birdaha ki haftaya dha iyi oluca

sağol mervişim kaçamak olmayınce veriliyormuş bunu anlamış olduk tatlım, kaçamklar bizi hep bi adım geriye atıyor
Msj sayım 54 imiş
Kızlar kahvaltımı yaptım
Yeşilçay içtim baslıyım evimin işinee

enerjine hayranım canımm

Son düzenleme:
Hayir demek cok guzel hayirdan anlamiyirsa ikrami alacaksin

Alip baskasina vereceksin

Sabah serviste arkadas su cekmece cikolatalardan almis illa ye yok dedim sabah sabah yenir mi o
Laftan anlamiyor atti cantama 5-6 tane haydaaaa
Neyse ise geldik bizim servis soforu ciros bişi dunyayi yese bisi olmaz hemen o atada ona verdim dedim at cebine yersin sonra
Ben eski sisteme döndüm Hayir diyebilmek cok guzel

kesinlikle canım hayır diyebıldıkçe güvenınde artıyor bidakıne daha kararlı diyorsun
senide tebrik ediyorum
eşim akşam şu çikolata kaplı pişmanıyeden getirmiş sen seversın diyo dedim senın bana kastınmı var tamam yemıycem dıyorum ama bende bi insanım bana nıye bunu yapıyosun diye bi çıkıştım sabah arabasına götürmüş

Valla tebrik ederim adamin gozunude korkutmussun
Ayy ne severim o pismaniyeleri afyonda okudum uniyi ne yerdim ya tabi o zamanlar kilo problemimi var tek bacagimin girdigi kotlara kki bacagim giriyor 45 kgyum
Ama bak ben esime daha zor hayir diyorum diyet yapmami istemedigibden syrekli pesimde dun aksam banka isleri vardi hallettik kahveci var elvankette esim oranin chesecakeni nedense cok sever tamda dibinde banka girelim dedi yok yok cok kalabalik haftaya gireriz hem midem cok agriyor dedim
Boyle artik onlara diyetteyim deyince daha cok sabote ediyorlar

Mattoka kim bilmiyorum ama su probleni nasil cozdugunu anlatirmisin canim kisaca

mattika derken:44:
tebrik ediyorum canim..sanada saglikli günler
pismaniyeyi bende cok severim,sonrada sismaniye olurum
yahu bu esler niye yedirmeye ugrasiyoki,acaba kiyamadiklarindanmi,yoksa sisman kalalim diyemi
cok iyi yapmissin canim,aynen devam
Iki ısırıkla iyi bırakmışsın ben olsam yarısını yemeden anlamadım bişey
canim bende eskiden olsa kimbilir ne kadar yerdim,valla nefsim körelsin diye ucundan 2 defa ufacik isirdim,kalanini hemen biraktim:18:
:18: Allah korusun ne kötüydü ama
evet ya cok fenaydi,cok utanmistim ben
Dayanamayıp geldim belki yarın biraz zor uğrarım diye... Çocukların son hazırlıklarını yapıcam son kez tiyatroya gider ödevleri bitiririz inş.
cok iyi yapmissinc anim..bende bu gün ugrayamam heralde,simdi bakayim gecmise birikmesin
canimsin bu hafta cok güzel vereceksin sende,inaniyorum ben
1. Olmusuz

Msj sayım 54 imiş
Kızlar kahvaltımı yaptım
Yeşilçay içtim baslıyım evimin işinee
kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim..un olmasaymis karataya uygun derdim ama,misir unuda yasakli yanilmiyorsam karataya..neyse ben seni edacigima devrediyorum,o ilgilensin
bende cok kaybettim canim...14 subat 65 ti hedefim,haftaya cumada 14 subat..kizimin dogum gününde en azindan azcikta olsa vermis olmak istiyorum
Haklisin canim,hani pek ugrayamiyorum diye kimseyi kötü etkilemim demistim

karnemiz iyi,matematik,english,almanca 1,spor,el isi 2
yok canim tattil olmayacak..pazartesi devam okula,imzalayip vercez tekrar karneyi ögretmene... yari dönem karnesi

2 numara iyi canim..midesini üsütmüs heralde,dün kusuyordu bu gün daha iyi..tesekkür ederim

ben ciktim hemen,aksama görüsürük gayri

Selam canlarım cigerlerim
Noluyo size yahu bizim takım en alt listede
Kızlar hıı hıı
Ben 1 lt suyumu bitirdim
Haazırladıgım remix bas karısımı müziklerimle güsel bi lesli yaptım 27 dk oldu
Şimdi sıcakken mekik cekeyim aksama canm cekerse yıne mekik çekerim
Bu topik en üst listede olacak uleynn
Kızlar yeşilçayımıda içtim spordan önce
İhmal yok anlasıldımı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…