bugunkü menümmm
sabah aç 1 kupa biberiye+tarçın
kahvaltı: 2 yk kadar menemen,2 dlm ekmek,az peynir,1 tk reçel
ara: 1 elma
öğle: kocaman kase salata,2 yk kadar kalan ciğer soteyi bitirdim
akşam: 1 tabak ıspanak,1 kase sarımsaklı yoğurt
şimdi hibisküsçayımı demliycem
su 2 lt geçmiştir
spor: 10 dk trambolin+70 mekik
ohbe notamızıda sildirdik
teşekkür ederim kaptancım , bende kilo veren herkesi tebrık edıyorum, haftaya dahada güzel olucak ben inanıyorum
evet sahgülüm sildirdik
insallah bir daha gecen haftaki gibi olmayiz:100:
Bugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr
Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm
iyi geceler cnm
Aa inşallah ilaclar ise yarar canımAynı belirtiler bende var. burnum çeşme göğsüm yanıyor içten kaşınıyor gibi.Baş ağrısı öksürük tıksırık hapşırık gözlerim sulanıyor falan. İş yeri hekimi grip bitmiş allerjik rinit tetiklenmiş dedi.ilaçlara başlıyorum akşam
Himm o zan patates fazla olmus karbonhidrat
Aslında ben çorba da içtim ya unutmuşum demeyi :26: patates hiç yemesem iyiymiş
Sorma sulem dökülüyor heryerim bide su misafir islerim bitmedi surunuyorum resmenAyy inanmıyorum kızlar ekrana karşı hapşırmadımda hiç ama niye arka arkaya hastalanıyorsunuz...
Dikkat edin bu grip çok fena ağrımayın sızlamayacak yerim kalmadı . Hemen vitamin al enerji veriyor biraz.
Sagol tatlimCok gecmis olsun cnm
Afiyet olsun canım kosusturmacads oluyor böyle unutmalarBugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr
Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm
bugunkü menümmm
sabah aç 1 kupa biberiye+tarçın
kahvaltı: 2 yk kadar menemen,2 dlm ekmek,az peynir,1 tk reçel
ara: 1 elma
öğle: kocaman kase salata,2 yk kadar kalan ciğer soteyi bitirdim
akşam: 1 tabak ıspanak,1 kase sarımsaklı yoğurt
şimdi hibisküsçayımı demliycem
su 2 lt geçmiştir
spor: 10 dk trambolin+70 mekik
Kaotan iki isirikta odulun olsun .eee ben geldim kimse yok..yoksa cuma gecti nasil olsa diyip yiyormusunuz
yok ama ya,yeminlisiniz demi siz
dün yediklerimi yazmamisim ben onu yazayim bari:112:
sabah
klasik karatay
aksam
1 karniyarik,3 kasik pilav,1 kase yogurt
su
2 den fazla
spor
1 saat yürüyüs
2 kupa biberiye
bu gün
sabah
yumurta salatali karatay
öglen
2 isirik gözleme
aksam
kabak yemegi 1 tabak,1 kase yogurt,3 köfte
su
2 lt,yatana kadar 3 olur
spor
1 saat yürüyüs
1 kupa yesil,2 kupa biberiye cayi
alirsan kilocuklari,sallanir parmaklar..banada sallanmis bu arada
ohh yaglardan gitsin
panora ne oluyorki..terlettiylse sayabiliriz
canimsin..ellerine saglik
evet canim harika..koltuklarim kabardi valla
bir dahaki sefere yersinc anim artik sende:26:
abinede hak veriyorum acikcasi,dikkat etmek lazim
canim zaten bir hilal var..onuda listeye almak icin diger takimlarin onayini almamiz lazim..diskalifiye edilmis..eger itiraz gelirse listeye alamiyoruzki
ben hafta ici hilalden savunmasini yazmasini isterim,onuda paylasima kopyalariz atik..takim kaptanlari kabul ederse haftaya aliriz listeye
bende hic sevmedim pasta isini
keske yemeseymissin canim..valla sirf seni düsündügümden diyorum yani
ohh süpersin sulem...
Cok sevindim canim temiz cikmasina..o doktorada ne diyim bilemedim..bosuna canini sikti ya gicigim artik ona
zaten sabitmissin canim.yazmaya gerekte yok o zaman
cok begendim:13:
yuppiiiiiii tebrik ediyorum edacigim..harikasin valla
canimsin kiz
evet bu cok iyi bir fikir,artik hilal her kacamak yaptiginda diger takimlara ifsa edecek kendini
aksamki muhabbet senin kilonmus desene..sayende neseli bir aksam gecirmisler canim
ayferim dost aci söylermis canim,biz ne kadar kendimizi kandirsakta kilomdan menunum,almamisim diye,öyle olmadigini bir sekilde görüyoruz..seni böyle hirslandirdigi icin onlara tesekkür et bence
Kötü söz sahibinindir canim
süpersin süper..ben hemen kacayim,yaklastin bana
Hepside olabilir canim:26:
cok özledim ya banuyu..sende selamlarimizi iletseydin keske
aaa hic öyle kötü huylarimiz yoktur
canim sen bu listeyi kaybetme,izinden dönen oldugunda kilo aldiysa almayalim listeye
Güldünmü sahiden
canim sen sehir icine dön,uzun uzun konusalim
olsada yesek
bencede canim,yemin ettiler..senin korkunuda iyi cekiyorlar valla
Ortaya karisik,diyete uygun biseylermi yapsam
simdi demissin kac saat sonra gelmis kaptan
hani nerde
casuslar kol geziyor,acik ariyorlar desene
ay canim,hafiyecilik oynuyorlar heralde..canlari sikilmistir
ay cok fenayiz ya
Valla öyle canim..ayagimiz tasa takilsa ondan biliriz artik
evet canim,bu aktif olmadigimiz halimiz bide
demi ama,yapmazdim..herüfü isten cikartsammi ne yapsam yine
ay öyle gercektende..bitmiyor anacigim isler,bitmiyor
Senide yorduk canimsin..ellerine saglik tekrardan
canim ben kac ay oldu,5 kg vermisim bende..bence sen hic üzülme,az olsun saglam olsun
iyiki ikisinden yememissin,yoksa edadan kurtulamazdin
ohh ne güzel canim...burda öyle taze salata esyasi bulmak zor..bahcem olsaydi ekecektim herbiseyden..kismet artik
Yaparim canimsin,zaten her firsatta gelmeye calisiyorum da iste bazen oluyor bakamiyorum..:26:
sakin ol canim aman cildirma:18:
sağol mervişim kaçamak olmayınce veriliyormuş bunu anlamış olduk tatlım, kaçamklar bizi hep bi adım geriye atıyorTebrikler canlarım nasılsınız iyimisiniz
1. Olmusuz
Sahgulcum bireyselde süpersin
Cok sewindim buna geçen haftadan sonra moral oldu inş birdaha ki haftaya dha iyi oluca
Kaptan sormadan bn mesjlarımı sayayım
Msj sayım 54 imiş
Kızlar kahvaltımı yaptım
Yeşilçay içtim baslıyım evimin işinee
Hayir demek cok guzel hayirdan anlamiyirsa ikrami alacaksin
Alip baskasina vereceksin
Sabah serviste arkadas su cekmece cikolatalardan almis illa ye yok dedim sabah sabah yenir mi o
Laftan anlamiyor atti cantama 5-6 tane haydaaaa
Neyse ise geldik bizim servis soforu ciros bişi dunyayi yese bisi olmaz hemen o atada ona verdim dedim at cebine yersin sonra
Ben eski sisteme döndüm Hayir diyebilmek cok guzel
kesinlikle canım hayır diyebıldıkçe güvenınde artıyor bidakıne daha kararlı diyorsun
senide tebrik ediyorum
eşim akşam şu çikolata kaplı pişmanıyeden getirmiş sen seversın diyo dedim senın bana kastınmı var tamam yemıycem dıyorum ama bende bi insanım bana nıye bunu yapıyosun diye bi çıkıştımsabah arabasına götürmüş
Bende bi ara bu takimdaydim. Benim bulundugum siralarda olan arkadaslardan sadece mattikayi gorebildim. Mattikacim iyi misin oglusun nasil ben kilo problemimi cozdum cok sukur. 84 ile basladim bu maratona su an 62 yim...hepimize ka amaksiz saglikli gunler...
mattika derken:44:Bende bi ara bu takimdaydim. Benim bulundugum siralarda olan arkadaslardan sadece mattikayi gorebildim. Mattikacim iyi misin oglusun nasil ben kilo problemimi cozdum cok sukur. 84 ile basladim bu maratona su an 62 yim...hepimize ka amaksiz saglikli gunler...
pismaniyeyi bende cok severim,sonrada sismaniye olurumValla tebrik ederim adamin gozunude korkutmussun
Ayy ne severim o pismaniyeleri afyonda okudum uniyi ne yerdim ya tabi o zamanlar kilo problemimi var tek bacagimin girdigi kotlara kki bacagim giriyor 45 kgyum
Ama bak ben esime daha zor hayir diyorum diyet yapmami istemedigibden syrekli pesimde dun aksam banka isleri vardi hallettik kahveci var elvankette esim oranin chesecakeni nedense cok sever tamda dibinde banka girelim dedi yok yok cok kalabalik haftaya gireriz hem midem cok agriyor dedim
Boyle artik onlara diyetteyim deyince daha cok sabote ediyorlar
yahu bu esler niye yedirmeye ugrasiyoki,acaba kiyamadiklarindanmi,yoksa sisman kalalim diyemikesinlikle canım hayır diyebıldıkçe güvenınde artıyor bidakıne daha kararlı diyorsun
senide tebrik ediyorum
eşim akşam şu çikolata kaplı pişmanıyeden getirmiş sen seversın diyo dedim senın bana kastınmı var tamam yemıycem dıyorum ama bende bi insanım bana nıye bunu yapıyosun diye bi çıkıştımsabah arabasına götürmüş
cok iyi yapmissin canim,aynen devamHayir demek cok guzel hayirdan anlamiyirsa ikrami alacaksin
Alip baskasina vereceksin
Sabah serviste arkadas su cekmece cikolatalardan almis illa ye yok dedim sabah sabah yenir mi o
Laftan anlamiyor atti cantama 5-6 tane haydaaaa
Neyse ise geldik bizim servis soforu ciros bişi dunyayi yese bisi olmaz hemen o atada ona verdim dedim at cebine yersin sonra
Ben eski sisteme döndüm Hayir diyebilmek cok guzel
canim bende eskiden olsa kimbilir ne kadar yerdim,valla nefsim körelsin diye ucundan 2 defa ufacik isirdim,kalanini hemen biraktim:18:Iki ısırıkla iyi bırakmışsın ben olsam yarısını yemeden anlamadım bişey
evet ya cok fenaydi,cok utanmistim ben:18: Allah korusun ne kötüydü ama
cok iyi yapmissinc anim..bende bu gün ugrayamam heralde,simdi bakayim gecmise birikmesinDayanamayıp geldim belki yarın biraz zor uğrarım diye... Çocukların son hazırlıklarını yapıcam son kez tiyatroya gider ödevleri bitiririz inş.
canimsin bu hafta cok güzel vereceksin sende,inaniyorum benAa inşallah ilaclar ise yarar canım
Himm o zan patates fazla olmus karbonhidrat
Sorma sulem dökülüyor heryerim bide su misafir islerim bitmedi surunuyorum resmen
Sagol tatlim
Afiyet olsun canım kosusturmacads oluyor böyle unutmalar
Kaotan iki isirikta odulun olsun .
Aynen kaptan aci soylediler ama iyi ettiler su aralar cok salmistim siz ses rtmedenizde farkindayim ustumdeki bosvermisligi attilar valla.
Liste bende kaptsn isyerindeki pcde
Kilo verrn tum takim ben haaric Tebrikler
Tebrikler canlarım nasılsınız iyimisiniz
1. Olmusuz
Sahgulcum bireyselde süpersin
Cok sewindim buna geçen haftadan sonra moral oldu inş birdaha ki haftaya dha iyi oluca
Kaptan sormadan bn mesjlarımı sayayım
kolay gelsin canimMsj sayım 54 imiş
Kızlar kahvaltımı yaptım
Yeşilçay içtim baslıyım evimin işinee
Afiyet olsun canim..un olmasaymis karataya uygun derdim ama,misir unuda yasakli yanilmiyorsam karataya..neyse ben seni edacigima devrediyorum,o ilgilensinGünaydın kizlar
Hepinize iyi hafta sonlari ben buralarda olacagim yoksa cozutuyorum
Dun ki menu
Sabah(06:00)
2yumurtadan yaoilnis dereotlu omlet
1 avuc ici kadar peynir
1 cb ceviz
5 zeytin
(Ohh karatayi ozlemisim evde ekmek olmayinca karatay yaptim)
Öğle (12:00)
1 kase corba
100gr kadar tavuk haslama
Ara (15:00)
2 portakal
Aksam (19:00)
1 kase kremasiz domates corbasi
2 adet kete17: karadeniz ketesi muska seklinde icinde bol findij fistik ceviz vardi birazda kavrulmus misir unu)
Cezami alabilirim
Su:1, 5 lt
Spor: 20 dk bolgesel
Bitki cayi: 1 kayisi 1 karisik 1 liminlu form cayi ictim
bende cok kaybettim canim...14 subat 65 ti hedefim,haftaya cumada 14 subat..kizimin dogum gününde en azindan azcikta olsa vermis olmak istiyorumAA nedemek keyifle yaptım saniye saniye takip acayip heyecanlıymış ama acemi olunca yanlış birşey yapıcam diye korktum sadece!
Panora bana yakın bşr avm adı!tabikide terlemedim. Ama ayaklarım koptu resmen
Üzülmeyim mi gerçekten1 hafta migrenim tuttu 1 hafta hastaydım 2 hafta alışma süreci derken bundan sonra hiç esneme şansım kalmadı çok zaman kaybettim şu anda !!!
Tabiki de güldüm her hafta geç kalanlara giydiriyodun noldu haaa nolduönce güldüm ama sonra gerçekten meraklandım :18:
Haklisin canim,hani pek ugrayamiyorum diye kimseyi kötü etkilemim demistim1. Tövbe estagfirullah gerçekten saçmalamışsın amaaaa nedemek devretmek. Zaten pazar günü Banu gelecek işte oda kaptan yarısı değil mi... Hem sen yine gelir bakarsın arada dayanamazsın bize ceza vermeden ne yapcan o gurbet ellerde
2. Karne nasıl ? Şimdi tatil mi olacaklar yine yoksa ara karne gibi bişey mi?
3. Çok geçmiş olsun nasıl oldu 2 numara :44:
4. Nedemek görevimiz çok stres oldum ama sen gelmeyincene yapacağımı şaşırdım Allah'tan kızlar burdaydı şahgülle ayferim yetişti hemen
Bögün cumartesi diye girmiyo kimse ohh
Ne ala mualla yahu ??
Neden böle yapıprsunuz ????
Saka kızlar sakabende gidiyorum şimdi aksam yemegimi yapayım baride ugrasmıyım sonracıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?