Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku mnm
Khvlti sekrsz cy.biraz peynr.domates salatlk.11 yesil zeytn.bol maydNozlu yesil sognli haslnms 1 yumrta.2 ctl tatli bisylr

Ara 1 form cy.1 turk kahvsi
Ogle 2 kucuk findk lahmacn bol roka tere
Aksm. 1 kase yogrt.1 tbk salata 4 kofte
1.5 lt su
hala kv lrdeyim surekli ordan orayA ziyaretlr yapiyoz ne suyumu icebldm.ne de spor yapabildm

takım kaptanımızz sayın pegasus :) ben girebildimmi aceba takımaa?? Öğlen itibariyle döndüm istanbula :)
Canim hos geldin,umarim bu mesajimi görürsün,cünkü bundan önce yazdiklarima cevap alamadim

Canimsin,öncelikle takim kurallarini okuman lazim,eger kabul ediyorsan bana abslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönder..
kurallardada yazar zaten 2 hafta deneme süren var,paylasimina göre bu 2 hafta uzayadabilir,kisaladabilir..

bak kurallar bunlar,lütfen dikkatlice oku,sonradan sorun olmasin

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Afiyet olsun canim,su biraz az olmus,karatayda tatli biseyler sadece meyve var,baska yasak:121:
digerlerini begendim

Cok gecmis olsun cnm

Yine harika kaptancim gozleme bugunun hediyesi mi

Suuuuupeeeeeeerrrrrr

Çocukları dışarı çıkardım Gezdik tozduk dolaştık geldim eve çok yoruldum onlar eğlensin derken ben dağıldım walla ..
Şimdi de kocadan sıra bana gelmez (iPad i aldı bırakmaz) şimdi telden girdim alıntı yapamıyorum sabah yazarım inş. Hepimize iyi geceler

iyi geceler cnm

1. Tövbe estagfirullah gerçekten saçmalamışsın amaaaa nedemek devretmek. Zaten pazar günü Banu gelecek işte oda kaptan yarısı değil mi... Hem sen yine gelir bakarsın arada dayanamazsın bize ceza vermeden ne yapcan o gurbet ellerde
2. Karne nasıl ? Şimdi tatil mi olacaklar yine yoksa ara karne gibi bişey mi?
3. Çok geçmiş olsun nasıl oldu 2 numara :44:
4. Nedemek görevimiz çok stres oldum ama sen gelmeyince ne yapacağımı şaşırdım Allah'tan kızlar burdaydı şahgülle ayferim yetişti hemen

Ayy inanmıyorum kızlar ekrana karşı hapşırmadımda hiç ama niye arka arkaya hastalanıyorsunuz...
Dikkat edin bu grip çok fena ağrımayın sızlamayacak yerim kalmadı . Hemen vitamin al enerji veriyor biraz.

Çok geçmiş olsun keşke rapor alıp dinlenebilsen ne zaman gelecek arkadaşın?aslında o gelince sen biraz izin alsan belki toparlarsın

Son düzenleme:

AA nedemek keyifle yaptım saniye saniye takip acayip heyecanlıymış ama acemi olunca yanlış birşey yapıcam diye korktum sadece!
Panora bana yakın bşr avm adı! tabikide terlemedim. Ama ayaklarım koptu resmen
Üzülmeyim mi gerçekten 1 hafta migrenim tuttu 1 hafta hastaydım 2 hafta alışma süreci derken bundan sonra hiç esneme şansım kalmadı çok zaman kaybettim şu anda !!!
Tabiki de güldüm her hafta geç kalanlara giydiriyodun noldu haaa noldu önce güldüm ama sonra gerçekten meraklandım :18:

Iki ısırıkla iyi bırakmışsın ben olsam yarısını yemeden anlamadım bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…